Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Moj kraj je bogat šumom, a nema ničeg ljepšeg nego trčati po šumi u dubokoj hladovini. Iako po ljeti zna biti krcata komaraca i mušica, svejedno je zrak bolji za trčanje, nego po otvorenom.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Prakticirao sam trčanje svaki dan nakon posla, ili prije posla, s obzirom da sam radio u smjenama. Jedan dan prije podne sam tako trčao šumskim putom kad sam čuo vozilo iza sebe, pa sam se odmaknuo u stranu, a kraj mene je prošla Lada od šumarije. Za volanom je bila jedna ženska osoba i nikoga drugoga u autu. Znao sam da ova cesta ide samo do jednog okretišta, nekih kilometar i pol ispred mene. Pretpostavljao sam da rade kontrolu zbog ilegalne sječe šume, pošto su oni već odradili svoju sječu na proljeće i zimi.

Nastavio sam trčati dalje i ubrzo sam stigao do onog okretišta. Lada je bila parkirana u hladovini jedne jele, a vozačica nagnuta nad jednu hrpu trupaca. Ono što je privuklo moj pogled je bila njena stražnjica, onako u zraku, a bila je zamamna u zelenim hlačama. Uspravila se i njena duga smeđa kosa, vezana u rep, je zalepršala oko njene glave kad se okrenula u mom pravcu. Nasmješila mi se i mahnula, a ja sam stao kako bi malo predahnuo.

Kad sa sam popio vode iz bočice koju sam nosio sa sobom, prišla mi je i predstavila se:

– Dobar dan, ja sam Ivana. Inspektorica u šumariji dolje u gradu – rukovali smo se, pa sam se i ja predstavio.
– Ja sam Goran, isto dolje iz grada i ovdje na trčanju. – sad sam vidio da i nije toliko mlađa od mene kako mi se na prvi pogled učinilo.
– Trčiš ovuda često? -odmah je prešla na ‘Ti’, ali nisam imao ništa protiv.
– Da. A ti se ne voziš ovuda često? -uzvratio sam pitanjem uz osmjeh.
– Ne baš… -i ona se nasmijala, pa spustila glavu i dodala – Zar bih trebala?
– Hmmm…valjda, ako si inspektorica i tražiš ilegalne sjekače, zar ne? -ponovo sam prebacio lopticu njoj uz još širi osmjeh, te sam vidio da joj se grudi, inače pozamašne, podižu i spuštaju ubrzano kao da je ona trčala, a ne ja.
– Ova ti je dobra… – kimala je glavom uz široki osmjeh – Je si možda za kavu? Imam u termosici…
– Može…ionako mi se ne žuri…

Pročitaj i ovo:   Jebanje u guzu s prijateljicom Majom

Izvukla je neku deku iz auta, pa smo sjeli na one trupce, a ona nam je natočila dvije plastične šalice sa kavom, pa smo lagano pijuckali, a onda me je upitala:

– Da li si primjetio nekoga ovuda sa nekim drvima, a da nije iz šumarije? – njene smeđe oči su se malo stisle kad je završila pitanje.
– Ne. Prijepodne su tu uglavnom vozila šumarije, ali popodne…e to je već druga priča. -rekao sam joj tiho.
– Kako to misliš?
– Paa…ja sam jedan tjedan ujutro na poslu, a jedan popodne, kao ovaj, tako da trčim u različito vrijeme. I svašta se vidi…
– Šta se vidi – sad se isprsila i uspravila , te me oštro gledala, a ja sam lagano pogledom prešao preko njenih sisa i mališa se počeo buditi, ali sam samo nastavio.
– Pa recimo, ovdje -pokazao sam iza nas na hrpu trupaca- toga je bilo puno puno više u petak popodne nego sada, a ne vjerujem da su vaši radili u subotu i nedjelju, zar ne?
– Ne, nisu… -zašutila je i okrenula je sise prema meni, pa sam vidio kako se ocrtava grudnjak ispod majice, dok je ona gledala one trupce, a onda se okrenula prema meni i nastavila- I ništa više nisi vidio?
– Ništa osim sisa… -tu sam zastao i iskesio se, a ona je pogledala svoje sise i u mene, pa nakrenula glavu i rekla:
– Ti si neki zafrkant ili tako nešto?
– Ne baš…samo volim lijepe žene… i… -tu sam zastao, a ona je upitala:
– I, šta?
– I volim ih pojebat, ako baš moraš znat -rekao sam i pogledao ju u oči, a ona se lagano zacrvenila zbog toga.
– Vidim da si bez dlake na jeziku…
– O da, ali volim kad im obližem dlake dolje…ako ih ne briju naravno.. -sad se već počela vrpoljiti malo. A onda je neko vrijeme vladala tišina, ako ne računamo pjev ptica i zujanje mušica, da bi ona konačno progovorila:
– I stvarno bi to radio? -glas joj je bio malo promukao, a bradavice na sisama su se počele nazirati preko prsluka i majice.
– Naravno, ne bih pričao ako to mogu napraviti…i to odmah -završio sam rečenicu i stavio joj ruku na sisu i počeo ju milovati.

Pročitaj i ovo:   Moja tajnica voli grubo jebanje u šupak

Nije se odmakla, a sisa definitivno nije bila mekana usprkos veličini, pa sam nastavio mijesiti sisu dok sam ju drugom rukom privukao k sebi i utisnuo joj vrući poljubac. Ona se je prepustila, a onda sam osjetio njenu ruku na mojim preponama kako mi miluje već napeti kurac. Odmaknuo sam se i skinuo joj majicu, a onda izvukao jednu po jednu sisu iz grudnjaka, te navalio na njih usisavajući i ljubeći joj bradavice, a onda malo i zagnjurio između njih, dok je ona sve brže disala.

Uspravio sam ju i otkopčao joj hlače, pa joj ih povukao niz noge zajedno sa gaćicama i ugledao uredno podšišan pičić. Posjeo sam ju natrag na onaj trupac, zadigao joj noge i malo ih raširio, te zaronio na njenu rozu i malo raširenu rupicu. Kad sam joj dotakao klitoris samo je uzdahnula i rekla:

– Mmmm…kako je ovo dobro…dobro ju izliži…nije već dugo ništa dobila u sebe…
– Bez brige…sad će dobiti -rekao sam tiho podigavši glavu između njenih nogu i uspravio se tako da sam bio sada sa njenim nogama oko sebe pošto je još imala hlače na sebi.

Izvukao sam tvrdi kurac iz gaća i spustio trenirku i gaće niz noge, te namjestio kurac na ulaz u njenu picu, pa ga lagano gurnuo u nju. Isuse kako je bila uska, trebalo mi je skoro minuta da uđem do kraja u nju, a za to vrijeme je ona samo stenjala i uzdisala, te koji put zajecala ako sam išao malo grublje. Sve više sam ubrzavao ritam zabijanja u njenu pičkicu i s obzirom da sam bio malo napaljeniji zbog duže nejebice jedva sam ga stigao izvaditi i svršiti joj po trbuhu, a nešto je završilo i na njenim sisama. A ona je samo rekla:

– Ooooo…vidim da ni ti nisi dugo ga umočio koliko je toga izašlo…
– Bez brige ima toga još u mojim jajima, samo treba malo stimulacije..
– Ahh…onda da riješimo to -sjela je na trupcu i uzela moj kurac u svoja usta, te ga počela usisavati i lizati pritom se igrajući sa mojim jajima nježno ih milujući noktima.

Uskoro mi je ponovo bio spreman, pa sam sjeo na trupac, a ona se namjestila leđima prema meni i sjela na njega. Ovaj put ga je odmah primila cijelog i počela se žestoko nabijati na njega. Ja sam uhvatio njene sise i mijesio ih dok se ona žustro nabijala na kurac, a onda je u jednom trenutku uhvatila moja jaja između nogu i počela ih stiskati, a to je bilo dovoljno da ispalim salvu u njenu picu, a ona je na to samo zadovoljno uzdahnula i zadrhtala svršavajući na mom kurcu. Pomješani sokovi su se cijedili iz njene pčkice po mojim jajima i nogama, a ona se samo meškoljila nataknuta još uvijek na moj kurac.
Nakon toga se uspravila i vidio sam kako joj se sjaji pičkica ispred mojih očiju, pa sam ju privukao k sebi i malo nagnuo, te joj raširio guzove i počeo joj lizati šupčić i pičkicu, te razmazivati naše sokove niz cijeli procijep, a onda joj gurnuo prst u picu, pa ga namočenog stavio u njen šupak. Ušao je odmah cijeli unutra, a ona je veselo ciknula:

Pročitaj i ovo:   Hot line i žestoki ubodi

– Ahhhh….mmmmm….o kako ga tu volim…
– Onda češ ga i dobiti – okrenuo sam ju i dao joj ponovo kurac u usta, pa ga je sa guštom počela lizati, tako da je ubrzo bio tvrd i mokar.

Nagnula se nad trupac i izbočila svoju fenomenalnu guzu u zrak i razmakla guzove. Polizao sam njen šupak i dobro ga naslinio, te stavio glavić na ulaz u rupicu i gurnuo…kliznuo je unutra bez problema i uskoro sam se zabijao do kraja u njezin šupak dok je ona zadovoljno dahtala i bodrila me:

– Da da da…jebi me..jeeeebiiiiii meeeee… – počela se tresti i svršavati i jaja su mi bila mokra kako joj je iz pice izletio mlaz, a i niz njene noge se slijevalo.

Ja sam ga nastavio zabijati u njen šupak i nakon nekih pet minuta preznojavanja ispucao sam zadnje salve sperme u njen šupak, pa ga izvukao i onako opuštenog i sluzavog kurca sjeo kraj nje na trupac. Ona se okrenula prema meni i zadovoljno me poljubila, a onda rekla:

– Kad ponovo trčiš ovuda?
– Sutra u isto vrijeme. A kad si ti ovdje u inspekciji?
– Sutra u isto vrijeme. – široko se nasmijala i ponovo me poljubila, pa mi ponudila vožnju do dolje, ali sam odbio jer moram održati kondiciju, na šta se nasmijala i rekla:
– Bez brige, držat ću te ja u kondiciji – a onda je sjela u auto i otišla mahnuvši, a ja sam nekako otrčao do kuće praznih jaja i sa mislima na sutrašnji dan.

103cookie-checkVrući seks i jebanje u šupak u šumi