Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Odmah poslije završenog fakulteta počeo sam tražiti posao. Ovdje je to bilo kao traženje igle u plastu sijena. Spremio sam nešto stvari i krenio kod rodbine u Njemačku.

Bez znanja njemačkog jezika sa solidnim engleskim mislio sam sve će biti ok. Istina moji su me dočekali srdačno ali već nakon par tjedana osjetio sam da sam im teret.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Radio sam svakakve poslove za male novce. I kad sam pomislio da ću ipak nazad kući ukazala mi se super prilika. Čak što više radit ću u struci u nekoj manjoj firmi.

Sestrična me odvezla na razgovor kod tih ljudi. U uredu nas je dočekala jedna žena tako otprilike četrdesetak godina i jedan muškarac dosta stariji od nje. Sestrična je bila prevoditelj sve dok nisam saznao da ta žena govori engleski.

U stvari to je bio bračni par. Hm lijepa mu žena zove se Isabella. On onako debel i neugledan naspram nje. Baš sam se pitao što uopće i radi sa njim. No nema veze. Neka me prime na posao to mi je tog trena bilo važnije od svega.

Isabella me odvela u pogon da pogledam što bih trebao raditi. Usput mi je objašnjavala da mogu kod njih za nešto manju plaću imati stan i hranu. Ok pristao sam.Tog trena mi je pao kamen sa srca. Ostat ću tu i probati.Pa nemam što izgubiti.

Taj sam dan proveo sa novom gazdaricom i šeficom a gazda je nestao odmah nakon razgovora.Bila je iznimno pažljiva žena.Kasnije oko pet poslije podne odvezla me kod njih u kuću.Putem mi je objasnila da ću biti na probnom radu dva tjedna a stanovat ću kod njih u gostinjskom dijelu kuće.

Pročitaj i ovo:   Nastavak ljetne avanture sa susjedom vruće pice

Vraga je to kuća,ma to je kućerina, cijela vila. Pokazala mi je sobu i sve drugo što trebam znati i ponudila fon da zovem svoje da mi donesu stvari. Ostao sam malo u sobi a potom me gospođa zvala na večeru.

Za stolom su bile već sjedile njene kćeri. Blizanke. Mlade lijepe i koliko sam uspio primijetiti prilično razmažene. Pristojno sam pozdravio i sjeo za stol. Gazdarica je donijela večeru u stvari to je bila gozba a ne večera. Gazda nije bio tamo.

Dok smo večerali ove dvije slatkice su stalno nešto šaputale i smijuljile se. Isabella ih je stalno opominjala kako je to nepristojno, toliko sam uspio shvatiti. Poslije se i meni obratila i rekla da im ne zamjerim, kao mlade su imaju devetnaest godina pa eto to su lude godine .Ok super, mislio sam u sebi.

Odmah nakon večere otišao sam u sobu .Prvo pod tuš a onda na odmor. Brzo sam zaspao. Inače imam čvrst san no u noći me probudila buka.Čuo sam svađu. Ne mogu baš razumjeti što sve govore al nedugo nakon toga čujem pali se auto i ode.

Netko mi kuca na vrata. Otvaram a ono Isabella. Sva uplakana dosta nerazumljivo govori kako joj je muž došao pijan pa su se svađali. Sjeo sam na krevet i slušao njenu njemačko-englesku jadikovku.

Sjedila je do mene i kad je prestala plakati počela me čudno gledati. Sve onako tužno ali i umiljato pa malo sa smiješkom. Nisam znao što mi je činiti. Kažem joj da će to proči ali ona kao da me ne sluša. Jebi ga… pa gleda me ravno u oči i ništa više ne govori. Slutim da će se nešto desiti.

Pročitaj i ovo:   Šefica me pogledala, uhvatila za ruku i povukla prema svojoj pici

Ustaje se Isabella pa ode do vrata i zaključa ih. Okrene se i dalje me gleda. Otkopčava pidžamu.Sise joj nisu velike ali lijepe su.Znam što želi ali nisam siguran da je to pametno.Vidi ona da sam zbunjen no približava se.Klekne ispred mene a ja samo u gaćama i majci bez rukava.Digao mi se u trenu.Pa kako i ne bi kad dugo nisam bio sa ženskom.Gleda me i smiješka se.Dira me po nogama pa se do gaća a ovaj moj sve pulsira.Skine mi gaće i polako se poigrava.Dira ga prstima pa ga lizne a onda malo stavi u usta.Gura me rukama da legnem.Gledam ju onako na ležeći a ona skida i donji dio pidžame.Opustio sam se jer sad što je tu je.A u stvari izgledala je sasvim dobro.Vidno je uzbuđena i mislim da nije slučajno došla kod mene.

Prislonila je svoje međunožje ne moju nogu i polako se trljala.Ruke su joj bile posvuda po meni.Kad bih ja nju pokušao dirati odmakla bi mi ruke i nastavila dalje po svom.Svako malo bi pažljivo prvo jezikom pa potom prstom lagano dirala glavić.Kad se malo nagnula da me poljubi zgrabio sam joj ruke i vrlo brzo okrenuo.Sad je ona bila na leđima.Uzdahnula je duboko kad sam ju počeo cijelu ljubiti i dirati.Pica joj je bila tako vlažna.Sva se rascvala.Mazio sam ju prstima,pa stavio nju samo jedan prst.Izdizala se kao da je htjela još.Svojom je rukom tako snažno trljala pičić. Počela je skupljati noge.Znao sam da je blizu i da će svršiti.Gotovo na silu sam joj raširio noge držeći joj koljena. Konačno sam joj ga zabio u tu prostranu picu. Nisam se uspio ni tri puta pomjeriti počela me odgurivati i nogama i rukama. Koje je to svršavanje bilo.Izvijala se u leđima stisnutih nogu jednom se rukom držala za sise a drugu je držala na stomaku. Onako odmaknut dirao sam ju a na svaki je dodir došao po jedan glasni uzdah. Nikad prije nisam vidio tako jak orgazam.

Pročitaj i ovo:   Tuđe je slađe: Jebao sam bratovu ženu

Nakon što se malo primirila raširila je noge i pozivala me rukama da legnem na nju. Lagano se izdigla i dočekala kurac koji je lakoćom ušao unutra. Nije mi dugo trebalo da svršim. Kad više nisam mogao izdržati izvadio sam ga van i svršio joj na stomak. Uzela ga je u ruku i vratila unutra. Privukla me na sebe i tako smo ostali ležati.

Još sam povremeno osjetio kako ga stišće picom.

Šapnula mi je da sada mora ići. Okrenio sam se i legao na krevet.Već je svitalo.Obrisala me ručnikom poljubila i rekla:

-Vidimo se brzo!

-Ok,vidimo se! Odgovorio sam…

To jutro me nije budila da idem na posao. Nisam bio siguran što će se dalje događati u stvari mislio sam da sad sigurno mogu putovati kući.No pogriješio sam.

Slijedećih nekoliko mjeseci sam ostao raditi. Isabella je redovito dolazila u moj krevet.
Uživao sam u njenim maštarijama a boravak kod nje mi je ostao predivna uspomena.

1150cookie-checkZa odličan seks nije potrebno poznavati strani jezik