Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Ivu sam upoznao na faksu. Kada sam ju upoznao bila je štreberski tip – uvijek na svakom predavanju, na svim vježbama. Izgledom je bila normalna cura. Visine otprilike 170 cm, mršava (po mojoj procjeni ima manje od 50 kg), male guze i malih sisa, ali zbog mršavosti i guza i grudi su joj se isticali. Ravne smeđe kose dužine do ramena.

Upoznali smo se kada sam ju zamolio da mi posudi svoje bilješke sa predavanja koje sam propustio. Jedan dio bilješki mi nije bio jasan pa sam ju zamolio da mi to pojasni što joj nije bio problem, a da joj se zahvalim na tome pozvao sam ju na kavu. Na toj kavi sam saznao da ima dečka koji studira u drugom gradu te da živi sa tri godine starijom sestrom koja studira na istom faksu kao i mi.

Nakon toga smo se često družili na faksu, ali smo ponekad pod pauzom znali otići na kavu ili sladoled. Obzirom da sam muško, a Iva mi je bila privlačna počeo sam smišljati kako bi ju mogao izjebati.

Na faksu smo zajedno odabrali izborni predmet iz kojega nije bilo ispita, ali smo morali napraviti seminarski rad. Profesorica je inzistirala da seminar radimo u grupama od 6 studenata. Iva i ja sa još četvero kolega smo bili u jednoj grupi. Odabrali smo temu, podijelili posao između sebe i dogovorili se do kada trebamo odraditi svatko svoj dio. Kada smo završili našli smo se svi kod Ive u stanu da objedinimo sve što smo radili u jednu cjelinu.

Namjerno sam došao 15 minuta ranije nego što je bilo dogovoreno da vidim Ivu prije nego što dođe ostatak ekipe. Dolazim pred stan i zvonim. Vrata otvara nepoznata ženska osoba i izgleda mi kao da se čudi što me vidi, predstavim se i kažem da trebam Ivu. Ahaa, došao si zbog seminara. Ja sam Marija, Ivina sestra. Upoznajem Ivinu sestru i skeniram ju onako brzinski u prolazu. Otprilike je iste visine kao Iva, ali nije tako mršava već je puno izražajnijih oblina. Većih sisa i veće guzice. Dugačke crne kovrčave kose do polovine leđa. Sa vrata stana me uputila do dnevnog boravka i rekla mi da tamo pričekam Ivu koja je u toaletu, a ona je kada sam dolazio upravo bila na izlazu iz stana.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Kada je izašla van sjeo sam na kauč i kroz glavu mi je proletjelo da je Marija bolja od Ive i da bi bilo super i nju pojebati. Slijedeća misao – pojebati Mariju i Ivu zajedno. Kurac mi se odmah počeo dizati i par sekundi je bio tvrd kao kamen. Tada izlazi Iva iz toaleta i iz hodnika me vidi kako sjedim na kauču u dnevnoj sobi. Na sebi je imala tajice sive boje i žutu majicu kratkih rukava. Rekao sam joj da me Marija pustila unutra i otišla kuda je već trebala. Ponudila me pićem i pitala me za seminar. Dao sam joj usb sa materijalima i otišli smo u njezinu sobu do računala. Čim smo ušli u sobu, a onda je otišla do računala opet sam bio u neprilikama. Naime umjesto sjedanja na stolicu ispred radnog stola, okrenula je stolicu naopako i kleknula na rub stolice te se nagnula prema stolu. Stojim iza nje i gledam ju kako mi se naguzila. Par sekundi sam ostao tako zatečen, kurac mi je opet podivljao i krenuo sam rukom prema njezinoj guzici. Taman kada sam ju trebao uhvatiti za guzu čulo se zvono.

Pročitaj i ovo:   Zara, carica jebanja

Ostatak grupe je došao. Uslijedilo je sat i pol rada na seminaru, a sve to vrijeme ja sam mislio samo na Ivinu guzicu i kako ju pojebati. Kada smo završili sa seminarom, ostatak grupe je gledao u svoje mobitele, a Iva se ponovno naguzila na stolici i radila nešto na računalu. Gledao sam u njezinu guzicu i pokušavao dokučiti nosi li gaćice. Poprilično sam bio siguran da ne nosi, jer nisam vidio rub gaćica preko tajica. Nakon par minuta, skužio sam da ostatak grupe i dalje gleda u svoje mobitele, ustao se i prišao Ivi odozada. Kurac mi je bio tvrd kao kamen, prišao sam joj na svega par centimetara i osvrnuo se po sobi. Nitko nije doživio da sam joj prišao. Prislonio sam svoj nabrekli kurac koji se jako ocrtavao preko hlača na njezinu guzu. U tom trenutku se trznula i pogledala na ogledalo koje je imala desno od monitora, vidjela je da sam to ja i ostala nekoliko trenutaka naslonjena guzom na moje međunožje. U ogledalu sam vidio da se ugrizla za donju usnu i zatvorila oči, a tada me odgurnula guzom unatrag taman toliko da shvatim da želi da se maknem. Napravio sam korak unatrag, a ona se uspravila i pogledala po sobi što radi ostatak grupe. I dalje su gledali u mobitele i nitko nije primjetio što se upravo dogodilo.

Iva je rekla da je to to što se seminara tiče. Ona će poslati seminar mailom profesorici i da se vidimo na faksu. Bila je to poruka da je vrijeme za razlaz. U tom trenutku morao sam nešto na brzinu smisliti kako da ostanem s njom nasamo… Rekao sam da moram na toalet i zamolio Ivu da mi pokaže gdje je. Odvela me do toaleta i rekla mi da će mi pokucati na vrata kada ostatak grupe ode. Ušao sam u toalet, stao ispred ogledala, gledao svoj odraz, razmišljao o tome kako će mi se posrećiti i čekao da mi pokuca na vrata.

Pročitaj i ovo:   Na poslu sam prevarila dečka s mlađim kolegom

Erekcija mi u iščekivanju nije popustila, a kroz 2-3 minute čuo sam kucanje na vratima. Pomislio sam sada ili nikada i krenuo prema vratima. Kada sam otvorio vrata ispred mene nije bilo nikoga pa sam izašao iz toaleta i krenuo prema Ivinoj sobi. Pronašao sam ju u sobi ispred računala naguženu, radila je glazbenu playlistu na računalu i kada me vidjela samo je rekla: “Nastavi gdje si stao.” Nije mi trebalo govoriti dvaput. Stao sam iza nje i naslonio se na njezinu guzu. Par trenutaka sam bio samo naslonjen sa pritisnutim kurcem u punoj erekciji na njezinu guzu – u ogledalu sam vidio da je zatvorila oči i da ponovno grize donju usnu. Počeo sam se pomicati lijevo-desno i trljati kurac o njezinu guzu. Prema izrazu lica koji sam vidio u ogledalu skužio sam da joj to godi. To je trajalo otprilike pola minute, a tada je pružila ruku unatrag i zaustavila moje pokrete lijevo-desno i započela se trljati sada ona o mene. Ja sam mirno stajao, a ona se trljala kružnim pokretima o moje međunožje. Trajalo je to otprilike minutu, a onda je rekla: “Dosta je zajebancije, skidaj mi tajice”.

Odmaknuo sam se korak unatrag i imao sam što vidjeti. Na međunožju njezinih sivih tajica je bila tamno siva fleka koje tamo prije nije bilo. Pa njezina pičkica je skroz naskroz mokra – odmah mi proletilo kroz glavu. Povukao sam joj tajice dolje preko guze i spustio ih do koljena, gaćice nije nosila. Ispred nosa mi je bio Ivina pičkica koja je izgledala super usko, uredna bez ijedne dlačice. Gurnuo sam jezik u tu prekrasnu pičkicu i odmah osjetio da je skroz naskroz mokra. Dok sam ju jebao jezikom krenuo sam prstom prema klitorisu i tu sam se sreo sa njezinim prstom koji je već bio tamo. Tada mi je rekla da želi moj kurac u pičkici. Spustio sam hlače i gaće do gležnjeva, a ona mi je dodala kondom. Mislim da nikada nisam brže navukao kondom.

Zanimljiv neki seminar ...

Kada sam joj ga prvi puta nabio do jaja tiho je zastenjala, a ja sam ju nastavio jebati u laganom ritmu.

Stavio sam glavić na ulaz u njezinu pičkicu i krenuo unutra, a ona je poluglasno rekla: “Polaaakooo…”. Prvo sam joj stavio sam glavić u pičkicu, pa ga izvadio i opet stavio nekoliko puta. Isto to sam ponovio nekoliko puta i kada sam joj stavio kurac do pola, a onda sam joj ga stavio cijeloga. Kada sam joj ga prvi puta nabio do jaja tiho je zastenjala, a ja sam ju nastavio jebati u laganom ritmu. Ritam je bio lagan, jer sam želio uživati što duže u ovom trenutku. Izvlačio sam ga skoro do kraja i ponovno se nabijao do jaja, ali u laganom ritmu. Kada bi se nabio u njezinu pičkicu do jaja – jaja su mi udarala po njezinim prstima koji su masirali klitoris. Ispočetka si je klitoris masirala skroz lagano, a malo-pomalo to je postalo sve žešće. Nakon par minuta takvog jebanja osjetio sam da joj se cijelo tijelo grči, a mišići njezine pičkice počeli su mi sve jače stezati kurac. Nastavio sam sa laganim ritmom jebanja dok je svršavala.

Pročitaj i ovo:   Jebačina sa prijateljevom ženom na plaži

Kada je svršila i malo se pribrala skupila je noge koliko god je mogla. Njezina pičkica mi je sada djelovala još uža, ali je nakon svršavanja bila toliko mokra da sam bez problema prodirao u njezinu nutrinu. Nastavio sam ju jebati i dalje tako da sam kurac izvlačio skoro do kraja i onda ga ponovno nabijao do jaja, ali sada u puno žešćem ritmu. Uhvatio sam se za njezinu guzu i krenuo u finiš žestoko. Ona je sklopila oči i stenjala, a ja nisam popuštao ritam. Nisam dugo izdržao, možda 2-3 minute.. Počeo sam svršavati, nabio se još koji put žestoko i ostao duboko u njoj… Tada je ona počela miješati guzicom i malo pomalo izvukla moj kurac iz svoje pičkice.

Ustala se sa stolice i okrenula se prema meni, a zatim je pogledala prema vratima sobe i izraz lica joj se promijenio…

Okrenuo sam se prema vratima sobe i ugledao Mariju. Marija je gledala nas dvoje (Ivu sa spuštenim tajicama do koljena, a mene sa spuštenim hlačama i gaćama do gležnjeva te sa kondomom punim spreme na kurcu) sa vragolastim osmjehom na licu i samo je kratko rekla: “Zanimljiv neki seminar…”. Nakon toga je otišla u dnevnu sobu.

15720cookie-checkZanimljiv neki seminar …