Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Evo odlučila sam vam poslati moju priču. Desila se prošle godine, dok sam radila na jednom mjestu nije bitno kojem. Imam 24 godine i bila sam se spanđala sa gazdom koji ima 63. Sve je bilo naravno zbog para.

Jedan dan sam došla na posao i gazda je bio tu. Starac debeo i ćelav. Kad me je vidio oblizivao se kao i svaki dan. Prišao je da me pozdravi i u momentu sam ga uhvatila za kurac. To mjesto ionako nije bilo prometno i nije bila gužva. Malo se nasmijao i otišao. Pred kraj radnog vremena došao je po pazar i kad je ušao samo je zavukao ruku u hlače i izvukao svoju mašineriju. Bio je začuđujuće velik iako je starac već jednom nogom u grobu. Kao po dogovoru prihvatila sam kitu i počela je sisati. Prekinuo me je i gurnuo kitu u hlače i rekao mi da idem sa njim autom. Pošla sam. U toku vožnje gurnula sam mu ruku u hlače i igrala se njegovim kurcem. Kad smo stigli u neku sumu uhvatio je hlače i gurnuo ih nadolje, tako da se pomolilo pola kurca i gornji dio muda. Nacerila sam mu se.

– Hoćemo li – pitao je
– Ja obično ne radim ovakve stvari, ali treba mi lova – odgovorila sam.
Povukla sam mu gaće i njegov kurac je slobodno iskočio. Uhvatila sam ga u usta. Drugom rukom sam mu obuhvatila muda. Zgrabio me je za glavu nabijajući me na kitu. Tucao me je u usta sve dok nije svršio u jakom grču. Bilo je prebrzo ali ko zna kad se ovo starom poslednji put desilo pa mu zato nisam zamjerila.

Počeo je da mi dira pičku. Koliko sam bila napaljena sva je ovlažila i otekla. Svukla sam hlače i kad je vidio moju picu taze obrijanu i vlažnu, pomislila sam da će dobiti infrakt. Pošao je da mi ugura kitu ali sam mu rekla da samo jezik i prst može upotrijebiti. Ostalo mi se gadilo. Mislila sam da će se naljutiti, ali on je i sa tim bio presrećan.. lizao me je, nadrazivao, ali kad sam se približila orgazmu prestao je. Prstom je prelazio polako preko klitorisa. Uhvatila sam ga za ruku i pošla da gurnem prst u moju skroz mokru pičku. Nije mi dozvolio.

Pročitaj i ovo:   Pojebao me mamin bivši dečko

– Ah svršavam, svršavam. Gurni mi ga jebi me kurcem, svojom velikom kitom…

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Šta je sad ti odgovara i moja kita. E pa neću – zabio mi je jezik u pičku. Lizao je, sisao golicao me svojim brkovima. Nisam više mogla izdržati. Počela sam nekontrolisano svršavati.

Dobila sam platu dva i po puta veću nego uobičajeno i od tada svako jutro kad dođe plazao je jezikom po mojoj pički. Budala, kad nisam imala vremena ni za šta onda je plaćao samo da je vidi i gurne 2-3 puta prst. Ostajao je uvijek poslije radnog vremena i drkao. Nekad bi mi rekao da masturbiram a on da me gleda. Gurala sam nekad prst, a nekad vibrator. Čini mi se da nekad nije stizao ni dotaknuti kitu, a već bi počeo svršavati. Lizao me je sa svih strana, sjedala sam mu na usta i ni to mu nije bilo dovoljno. Kad god bi došao po pazar, kita mu je strsala iz hlača. Svim se ipak mogao zadovoljiti, ali lizanja mu nikad nije bilo dosta. Za sve sam to bila plaćena.

712cookie-checkZbog para sam se spetljala sa gazdom koji ima 63