Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Par dana Marko (moj muž) je nagoveštavao da moj rođendan proslavimo u intimnijoj atmosveri a sledeći vikend da to proslavimo sa prijateljima, bilo mu je jako bitno da to bude tako mada mi je to i odgovaralo. Ja sam planirala kućnu varijantu večere u dvoje, piće malo žešće i seks do iznemoglosti. Nagovestio mi je dan ranije da kupim što erotičnije krpice za sutra, to sam naravno učinila rado, izabrala sam žutu boju, lepo mi je išla uz moj preplanuli ten, čipkane čarape, tangice, podvezice, minić, maicu ma sve naj naj.

Toga dana on je otšao na posao ja ostala duže u krevetu i već se ložila od pomisli šta mi donosi veče. Spremala sam večeru,tuširala se i obukla krpice već je bilo 17h, trebaao je svakoga trenutka da se pojavi. Ja sam gucnula jednu votku dok sam čekala i taman otpila malo čulo se zvono (zvonio je i ako je imao ključ, pomislila sam da hoće da tako obučena ili bolje reći svučena ja mu otvorim). Da to je bio on iza velikog bukete ruža. Srećan rođendan Sanjice, rekao je i poljubio me na vratima, ušli smo u sobu ljubeći se. Izvoli ruže mada pravi poklon stiže kasnije. Uh to me malo naljutilo, pomislila sam da je naručio neku hranu a ja se toliko trudila. Ništa, trudila sam se da budem ljubazna dok se ne uverim šta je to. Sipala sam piće a on je uvukao neku fotelju u spavaću sobu (pomislih: šta mu je sada? Sigurno neka nova poza za koju treba fotelja). Seli smo za sto, večerali ćaskali i tako. Super, pomislih čim večera, znači nije naručio hranu a sve ostalo što dobijem je ok. U tom se začulo zvono.

– Molim te otvori ti i onako je za tebe – rekao je.

Pročitaj i ovo:   Bračne orgije

Otvaram vrata a tamo dva tipa (i to kakva tipa).

– Dobro veče, vi ste Sanja?

– Da – odgovorih a nisam skidala pogled sa njih, izvolite šta vam treba?

– Pa znate – rekoše oni skoro u glas mi smo vaš rođedanski poklon.

Svašta mi je prolazilo kroz glavu ali ovo ne, stajala sam zatečena bez reči. Marko prekide tišinu i neizvesnost. Prišao mi sa leđa, dodirnu mi guzu i skoro prošaputa na uho:

– Draga zar ti se nije dopao poklon, pozovi ih da uđu.

Svašta sam očekivala ali ne i ovo. Jedva se pribrah i pozvah da uđu, bilo mi malo neugodno jer su me videli tako obučenu. Marko je nasuo piće i dok sam kuvala kafu on (manijak jedan) im je već pričao da sam u seksu prava tigrica. Servirala sam kafu a osećala sam kako me očima skidaju. Sanjice da li ti se dopada poklon, rekao je i pre nego sam išta rekla dodao je: ti si strava u seksu i zaslužuješ dva kurca a ja ću da vas posmatram. Nagnula sam se da im dospem piće i u tom trenutku osetila njihove dlanove na guzi, momci već krenuli u akciju, beše mi malo neprijatno, nisam znala šta da radim, srećom Marko reče:

– Aj da pređemo u spavaću, lakše je.

Piće, prigušeno svetlo i dva mlada jebača koji me dodiruju delovelo je baš napaljujuće. Marko se zavalio u fotelju. Jedan je stjao ispred mene i ljubio me po vratu a rukama oslobađao me brusa a drugi je klečao iza mene i palacao mi jezikom po guzi. Svukli su me, izvadili su kurčine, ovaj od napred ponudio mi je da mu sisam kurac a ovaj iza šarao je poludignutim kurcem po guzi. Ovaj isperd mene imao je lep prav kurac od nekih 19-20 cm, izdepilirana jaja i koliko sam mogla da primetim super guzu. Pica mi je bila u plamenu, isturila sam guzu što više nazad da bi mi je ovaj lizao međutim on mi opali takva tri šamara po guzi da sam se jedva uzdržala da ne vrisnem. Tip ispred dohvatio me je za kosu i bukvalno tucao u usta. Pustio me i legao na leđa, ja sam ga uzjahala a onaj što je bio iza ugurao mi je monstruma od kurčine u usta, bio je kriv, ogroman, išaran venama sa ogromnim glavićem, ličio je na šampinjon. Od tog prizora malo me uhvati jeza, pogledala sam u Marka on se blago smeškao i poslao mi poljubac. Bilo mi je teško da ga stavim u usta. Preno me glas onog ispod:

Pročitaj i ovo:   PRVI PUT U TROJE: Razvaljivali su me u savršenom ritmu, a onda su mi svršili u usta

– Nabi se mala da ti razvalim pičku.

Nabila sam se do jaja bez problema jer je iz pice bila poplava. Pomislim razvaljivanje tek dolazi kada me ovaj dohvati. Nabijala sam se sve žešće tako da je to ličilo na šljapkanje po barici a ovom sam balavila po kiti mada sam se više zadržavala na jajima. Silovito se nabijao u mene, pica mi se grčila, ječala sam, u meni je ključalo, eksplodirao je prvi orgazam. Ovaj me je kurcem šamarao po obrazima bila sam van sebe. Sišla sam sa ovoga a on je rekao:

– Evo druže pica je spremna za tebe.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Pito me da li pristajem da budem njegova kučka, rekla sam kratko – aha!

– Ok ako je tako onda se naguzi, odmah sam tako i učinila, jako sam raširila noge i isturila guzu. Stvio mi je prst u picu samo malo pa onda razmazivao po guzi, širio je pa zavlačio ceo prst u guzu. Na to nisam bila spremna, pomislila sam ako pokuša da me kara u guzu odmah ću da vrisnem i sklonim se. Ipak to je bila samo njegova igra. Nanišanio mi je u picu, malo je bolelo ipak je i suviše velik, skliznuo je do jaja a onda sve brže i žešće se nabijao u mene, imala sam osećaj da se neka kugla kotrlja kroz pičku. Onaj je pokušavao 69. Ja sam mu sisala balavu kitu a on mi grickao kliću dok me ovaj raturao, mumlala sam, uzdisala, cvilela. Ponovo orgazam. Kada je prestao da me trese pala sam i legla na stomak, kurati je dlanovima raširio guzu i kitu stavio na njen otvor, silno mi ga nabio tako da sam osetila neki jak grč i vrisnula, onaj drugi me držao za ruke. Pogledala sam Marka, sedeo je zabačen u fotelju i drkao. I ovaj što me je držao za ruke, pustio me i drkao. Osetila sam da mi kurac pulsira u guzi i kako me puni. Onaj mi je svršavao po faci. Ustali su obukli se i krenuli, jedan je dobacio kao da li ti se dopao poklon, Marko ih je ispratio, vratio se u sobu, doneo mi piće i rekao:

Pročitaj i ovo:   Primila sam ih tri na klupici Zagrebačkog parka

– Aj istuširaj se pa da se malo tucamo. Čuj malo!

Nisam mogla da ustanem, noge su mi podrhtavale. Imala sam silnu želju da to veče Marka maksimalno zadovoljim, u znak zahvalnosti polizaću mu i guzu, malo sam perverzna, ali ću ga i pitati kakav polon dobivam za godišnjicu braka koja je za dve nedelje!?

761cookie-checkDva kurata macana za rođendanski poklon