Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Moj brat je oženio pravog komada. Jelena je bila ženska za kojom se samo slijepac ne bi okrenuo. Imala je plavu dugu kosu, blago valovitu, plave oči i vedar smješak za sve oko sebe. Bila je vitka, ali jačih bokova, te sisa solidne trojke, a svoje obline je uvijek znala istaknuti odjećom koju je nosila.

Imala je 28 godina kad se to desilo, a sa mojim bratom je bila u braku već pune dvije godine i to se desilo baš nekako u vrijeme njihove godišnjice braka. Napravili su feštu u vrtu svoje kuće, te su pozvali familiju i kumove. Ja i Jelena smo bili vršnjaci, dok je moj buraz bio stariji dvije godine. Ja sam nekako uvijek bio u nekim bezveznim vezama, ništa što bi trajalo duže od tri mjeseca i uvijek bi nakon dobrih seksualnih avantura zasrao na emotivnom planu. Moj buraz i Jelena su se znali još sa faksa, a upoznali su se još dok je ona bila brucošica, a on krenuo na treću godinu.

Između mene i Jelene je postojala neka kemija, valjda zbog godina, jer sam bio stariji od nje samo mjesec dana. Uglavnom, postali smo jako dobri prijatelji, mada bi meni bilo draže da ima i nešto više između nas. S obzirom da je moj buraz radio na naftnoj platformi, a Jeleni je trebala pomoć oko priprema za godišnjicu pozvala je mene da joj pomognem. Inače, moj dragi bracek bu došel tek dva dana prije godišnjice, a onda bu umoran od leta iz Nigerije, pa bu dva dana odmarao, kao i obično.

I tako smo se Jele i ja uhvatili posla. Radili se kolači, pripremalo meso za roštilj, a ja sam još i kosio, te popravljao što se trebalo popraviti po vrtnom namještaju i ostalom. Nije mi bio neki problem, jer sam ionako radio kao domar u osnovnoj školi, a bio sam, kako kažu, vješt sa rukama. I tako dva dana prije burazovog dolaska sjedili smo Jele i ja u hladu ogromne trešnje koja je već bila prezrela, pa su i plodovi padali po podu. Bio sam gol do pojasa i sav od znoja, a moj mišićavi torzo i ruke su se sjajili od znoja. Vidio sam da me Jelena promatra poskrivečki, ali sam se pravio blesav, iako se vidjelo da su joj bradavice napete ispod majice koju je trenutno imala na sebi. Za razliku od mog buraza, ja sam imao veći kurac od njega i kao klinci smo se često zezali na račun toga, pa mi je znao govoriti da mi je sva pamet otišla u kurac jer sam bio uvijek problematičan u školi. U početku me je to smetalo, ali kad sam kasnije otkrio čari seksa i shvatio da cure obožavaju moj veliki kurac nisam više smatrao to kao uvredu. Izgleda da je tako nešto kopkalo i Jelenu, jer je odjednom upitala:

Pročitaj i ovo:   Iznenađujući seks sa tri mlade cure iz Belgije

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

– Čuj Tom, kaj si ti još uvijek sa Žanom?
– Ne, već dva mjeseca nemam neku curu ili išta slićno tome. -rekao sam i nakesio se prema njoj, pa upitao- A kaj to tebe muči?
– Ma niš, samo sam se pitala sa kim buš došao ovaj put na našu godišnjicu -rekla je nevino se nasmiješivši, pa sam ju gledao malo ispod oka.
– Nekaj tebe muči, garant.. -rekao sam i otpio pivu iz orošene limenke da se malo rashladim.

Malo je zujala sa pogledom po dvorištu, a onda smo nastavili razgovor i malo po malo došli na temu seksa, pa ju je interesiralo kako mi uspijeva zasrati svaku vezu. Objasnio sam joj da kad bi samo seks bio u pitanju da bi sve bilo OK, ali kad su u pitanju emocije da svaki put zaserem. Odmahnula je rukom i rekla da ne vjeruje da baš mogu u seksu biti savršen, te da ne vjeruje da imam većeg od njenog muža. Vrag kakav sam bio samo sam ustao, otkopčao hlače i spustio ih skupa sa gaćama, a da se nije stigla ni pobuniti. Sad je gledala otvorenih usta u moj kurac koji se polukrut klatio između mojih nogu. Pogledao sam ju upitno i vidio da su joj bradavice ozbiljno napete i prijete da probiju majicu. Ustala je sa stolice kao hipnotizirana i prišla mi, te me pogledala u oči i kleknula ispred mene, pa primila moj kurac i počela ga lagano milovati, a uskoro ga je drkala i odmah potom strpala u usta. Ja sam uživao dok sam gledao kako mi bratova žena puši kurac koji je sve više i više rastao u njenim rukama i ustima, pa ga uskoro više nije mogla cijelog strpati u usta. Primio sam ju za glavu i počeo ju jebati u usta dok se nije počela gušiti i suziti joj oči.

Pročitaj i ovo:   Mlada kolegica voli da ju se izjebe na radnom mjestu

Izvukao sam joj kurac iz usta, pa sam ju podigao da ustane. Zahvaljivao sam nebesima na visokoj živici oko vrta, pa nas nitko nije mogao vidjeti od susjeda. privukao sam ju k sebi i poljubio, a ona mi uzvratila, pa su moje ruke podigle njenu majicu preko glave i pomilovale njene čvrste sise, a ona se samo lagano trznula. Zatim sam ju primio za čvrstu stražnjicu i jako stisnuo, te ju privukao i sad je moj napeti kurac bio uz njen trbuh stisnut, a ona je isto stisla moju golu stražnjicu. Odmaknuo sam se i sagnuo, te joj sad ljubio napete grudi i spuštao se na niže, te sam joj sad ljubio trbuh i pupak, dok sam joj skidao tajice niz noge skupa sa gaćicama. Ugledao sam plavi brežuljak i gurnuo jezik u brazdu koja je išla po sredini. Samo mi je zabila nokte u kosu dok sam ja jezikom vrludao po klitorisu. Zatim sam ju okrenuo i nagnuo prema naprijed, te zabio glavu između njenih guzova i nogu, pa sam joj sad lizao picu dok je ona uzdisala i lagano stenjala, a iz nje je curilo kao ludo. Uspravio sam se i primio kurac, te se namjestio sa njim na ulaz u picu i lagano ga gurnuo unutra. Zadahtala je kad joj je ušao, pa sam ga malo izvlačio i uvlačio, a onda ga joj gurnuo do kraja, pa je zajecala:

– Aaahhhhhh.. mmmmmmm.. daaajjjj. jebi me..

Primio sam ju za bokove i počeo joj ga zabijati u picu dok se ona držala za vrtni stol, a čaše su lagano zveckale na njemu u ritmu mog zabijanja u nju. Nije nam trebalo dugo, tj. njoj, jer je uskoro uz jedan dugi ‘Aaaaaaaaaaahhhhhhh.. ‘ svršila obilno zalivajući moja jaja svojim sokovima, a i ja sam uskoro u zadnji čas izvukao kurac iz nje, te sam ju sad zalijevao po guzi i leđima sa svojom spermom. Oboje smo bili znojni, ali izgleda da Jeleni ovo nije bilo dosta, već je brzo navukla svoje tajice i majicu, te požurila i mene, pa me povela u kuću.

Pročitaj i ovo:   Put u Milano začinjen dobrim seksom

Ubrzo smo bili pod tušem, a ona mi je sad pušila kurac da se ponovno digne dok sam ja sam bio naslonjen na zid tuš kabine. Ubrzo ga je digla do pune čvrstine, pa sam joj stavio ruku između nogu i počeo joj trljati picu. Stisla se uz mene dok je duboko disala, a onda sam ju okrenuo leđima na hladne pločice i podigao ju i zabio joj kurac u picu. Zadahtala je i zabila mi nokte u ramena, pa sam ju sad jebao žestoko zabijajući joj kurac u picu do jaja. Nije nam trebalo dugo da oboje ponovo svršimo, te sam joj napunio ovaj put picu sa svojom spermom, a ona se nije ni malo bunila.

Nakon toga smo se držali kao da ništa nije bilo, a kad je moj buraz ponovo otišao odmah me nazvala da ju pica svrbi i da ju treba dobro isčešati.

7865cookie-checkTuđe je slađe: Jebao sam bratovu ženu