Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Odavno razmišljam kako bi bilo da popušim kurac nekom starijem muškarcu. Visok sam, crn, kratko ošišan, dobro građen … Imam uvek devojku ili bar neke standardne kombinacije ali sam shvatio da sam bisex i poželio gay pušenje. Jednostavno sam počeo da razmišljam o tome i to me je sve više i više palilo.

Partnera sam potražio na internetu. Počeo sam da posećujem gay chat sobe i da tražim nekog ko bi bio raspoložen za tako nešto. Naravno svi su bili jaki na rečima a na delu niko. Nisam odustajao i posle mesec-dva naleteo sam na tipa koji je želeo skoro sve kao i ja. Zaboravio sam da kazem – imam 26 godina, on je bio stariji.

Malo po malo pričali smo i dogovorili se da se čujemo predveče da potvrdimo viđanje. Pao je dogovor. Znam da mi nije bilo dobro koliko sam bio nervozan. Dogovor je bio da se nađemo, upoznamo a ako se svidimo jedan drugome da odemo kod njega da mu popušim kurac. Moja je želja bila da to uradimo brzo i skoro bez reči.

Našli smo se kod njega u kraju. Izgledao je onako kako se i opisao. Malo niži od mene, prosed, opušteno obučen, čini mi se neka jakna i farmerke. Gledao sam ga kako prilazi i znao da ću mu popušiti. Osmotrio me, pružio ruku i rekao “hajdemo”. Nije stanovao daleko, ušli smo u stan, seo sam ne znajući kako da počnem. Mislim da mi nikad nije bila frka kao tad.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Moje prvo gay pušenje

Moje prvo gay pušenje

Video je da sam zbunjen i upitao “I? Hoćes li mi popušiti?. Kratko sam odgovorio “Da”. “Najprije se skini” – nastavio je.

Skinuo sam se, stajao sam go pred srednjovečnim muškarcem. Gledao sam kako trlja kurac preko farmerki dok se skidam. Rastao mu je. Kleknuo sam a on je ustao i počeo da otkopčava farmeke. Spustio ih je. Još nije bio skroz podignut. Imao je veći kurac nego što je moj. Možda 18 cm, ali nije me to zapanjilo, oduševio sam se debljinom. U svakom slučaju ubrzo mi je bio u ustima. Osetio sam kako raste, mislio sam da će me ugušiti. Izvadio sam ga i počeo da ližem od jaja ka glaviću. Kada sam mu oblizao glavić samo se jako stresao. Pustio me je da mu ližem kitu još malo a onda mi prišao iza leđa i nekim šalom čini mi se vezao ruke pozadi. Vratio se i uhvatio me za glavu, nabijao me polako na svoju nabreklu batinu. Mumlao sam i stenjao a to ga je čini mi se još više napalilo. Nisam verovao da mi sve to tako prija. Totalno sam se prepustio. Nabijao mi je kitu u usta, zastajao je samo povremeno, vadio ga i lupao me po licu. Video je da mi prija, da sam potčinjen. Samo je kratko rekao “bićeš ti pravi pušač”. Nabijao mi je kitu u usta i u nekom trenutku izvukao i sasuo mi spermu po licu. Razmazao je i vratio kitu da mi pulsira u ustima.

Odmakao se i odvezao mi ruke. Pokupio sam svoje stvari i otišao.
Bio je to samo početak druženja ….

13530cookie-checkMoje prvo gay pušenje