Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Zovem se Milena i imam 27 godina. Imam dečka već 2 godine sa kojim se izuzetno dobro slažem. Volimo iste stvari, slušamo istu muziku, zajedno gledamo filmove… Jednom riječju, potpuno odgovaramo jedno drugom. Spremali smo se ove godine da idemo na more, i kao svaki normalan par odlučili par mjeseci prije toga da odemo u teretanu na “zatezanje”.

Počeli smo zajedno da vježbamo, međutim, meni su pojedine sprave bile preteške pa sam se odlučila za fitness klub. Moj dečko je nastavio da ide u teretanu, a ja sam pronašla dobar fitness klub koji mi je potpuno odgovarao. Zbog prirode posla mogla sam na vježbanje da idem jedino uveče, kada je treninge držao Ivan, mladi mišicavi momak mojih godina. Uz njegove instrukcije veoma brzo sam napredovala u vježbanju što me je zaista činilo srećnom. Guza mi je bila kao izvajana, a i sise su potpuno čvrsto stajale, što se mom dečku najviše i sviđalo.

Jedno veče otišla sam kao i uvijek na trening, međutim, bili smo samo Ivan i ja u klubu. Ja sam kao i uvijek, počela sa vježbama za guzu, kada mi je Ivan prišao i počeo da daje instrukcije da podižem nogu više. Osjetila sam da je napor veći, ali sam nastavila jer sam znala da će to dati mnogo više efekta. Onda se desilo nesto neočekivano – Ivan mi je pomilovao guzu i rekao da tako lijepo dupe odavno nije vidio.

Kroz mene kao da je prošla neka struja, sva sam zadrhtala od njegovog dodira. On je shvatio da sam “spremna” za takvo vježbanje, stao iza mene i rukama počeo da mijesi moje sise. Bradavice su mi se odmah ukrutile od njegovog dodira, a onda sam na guzi osjetila nešto tvrdo – njegov tvrdi kurac! Ivan je jednom rukom nastavio da mi štipa bradavice, a drugu zavukao u moj šorc i napipao ulaz u moju već vlažnu pećinu. Malo mi je mazio klitoris, a zatim zavukao najprije jedan, a zatim dva prsta u mokru picu.

Treniranje pičkice

Malo mi je mazio klitoris, a zatim zavukao najprije jedan, a zatim dva prsta u mokru picu.

Ja sam kao omamljena miješala guzom i sve više se nabijala na njegov kolac koji je prijetio da iscijepa šorc. Zatim sam se okrenula, a on mi je zabio jezik do grla, što sam ja jedva dočekala. I dalje mi je gurao prste u vlažnu pičku a ja sam počela da mu skidam majicu i milujem snažne, maljave grudi. Jednim pokretom skinuo me je golu, gricnuo već bolne bradavice i polegao po klupi, a jezikom zapalacao po mom vrelom međunožju. Mislila sam da ću eksplodirati, toliko me je dobro lizao. Onda smo promijenili položaj, on je legao a ja sam mu polako skinula šorc.

Pročitaj i ovo:   Matorac koji me je razvalio

“Mmmmm, daj mi ga, hoću da ga posisam”, rekla sam dok sam mu skidala posljednji deo odjeće, a onda sam uzviknula od zaprepašćenja i divljenja:

“Auuu, jebote, koliki ti je kurac”!

Pred očima mi je zaigrala džinovska kurčina prošarana venama, najduži i najdeblji kurac koji sam ikada vidjela. Pokušala sam da ga stavim u usta, ali nije išlo: bila su suviše mala za takvu ekstremno veliku batinu. Lizala sam mu glavić kao sladoled, jezikom širila rupicu na vrhu i rukom drkala korijen njegove životinje. “Oooh, to, liži mi jaja”, zamumlao je Ivan, ja sam uhvatila usnama njegov ogroman testis i usisala ga cijelog.

Ogromna debela kurčina je do pola nestajala u mojoj pici

Ogromna debela kurčina je do pola nestajala u mojoj pici.

“Taaako, a sad ću te jebati”. Polako sam se popela na njega i samo vrhom pičke nasadila na tu ogromnu kurčinu koja mi je rastegla usmine do kraja. On je rukama mijesio moje sise što me je silovito uzbudilo, pa sam se počela nabijati na trofej sve više. Ogromna debela kurčina je do pola nestajala u mojoj pici, a ja sam sve brže jahala. “Oooohhhh, kako je velik, nikada nisam jahala ovakvog buzdovana, hoću da me jebeš odpozadi”. Spustila sam se na koljena i rukama oslonila o pod, a raširila noge da primim prelijepi veliki kurac da me žestoko izjebe. Ivan je stao iza mene, uhvatio me rukama za kukove i silovito sjurio kurac pravo u moju guzu.

“Aaaaaahhhhhh, idiote jedan, aaaaaaaaahhhhh! Iscijepao si me, jjjjaaaaooo!” Zavrištala sam od bola jer mi ga je nabio pravo u nerazrađeno dupe, imala sam osjećaj da me je skroz iscijepao. Suze su mi potekle od bola, a on je nastavio da gura kao pomahnitao.

“Rasturiću ti to kurvinsko dupe, više nikada nećeš moći da se jebeš sa manjim kurcem jer ćeš samo moj tražiti”.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Moćna kurčina prosto je cijepala moj šupak, ja sam i dalje vrištala od bola, ali me je to polako palilo. Uskoro sam osjetila kako se i sama nabijam na njegov kurac, bol je prešao u zadovoljstvo, pa sam počela da tražim da ga nabije još jače: “Tucaj me tom prelijepom kurčinom, moj dečko ima upola manji kurac od tvog, jebi me u dupe kao najveću drolju, od sada sam samo tvoja”.

To je i njega žestoko popalilo, nabio ga je još 2-3 puta i onda počeo svojim “crijevom” da prska po mojim leđima. I ja sam počela žeštoko da svršavam, cijelo tijelo mi se treslo od užitka dok su sokovi lili iz moje pizde kao vodoskok. Znala sam da poslije takvog kurca neću moći više da uživam sa drugim, pa sam od tog dana redovno dolazila na “treninge” sa privatnim “učiteljem” – uskoro sam postala njegova lična “kobila” koja je jedva čekala da na nju naskoči mamutski, konjski kurac.

1591cookie-checkTreniranje pičkice