Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Do tada je moje seksualno iskustvo bilo ograničeno na povremenu jebačinu s nekom od studentkinja iz doma, obično u okvirima neke od jadnih mladalačkih veza. I što je najgore u te djevojke sam se zaljubljivao, naivno i dječački vjerujući da je ljubav ta na kojoj jedna veza opstaje a da je seks samo nešto što se podrazumijeva. Koji konj zar ne? Ipak ispričaću vam kako se sve to promijenilo, iznenada, da mi je čak dugo vremena trebalo da shvatim da stvari više nisu niti će ikada biti iste. Bio sam klasični knjiški moljac, jurio sam prosjek, rokove, dok bi drugi odlazili kućama za vikende, ja sam ostajao da učim, da spremam ispite. Tako i tog januarskog roka.

Dok su ostali otišli kućama ja sam s rijetkim studentkinjama koje su u gradu imale jebače ostao u domu, ali da učim.

Spremao sam sociologiju kulture, dosta dosadno štivo, ali štivo koje se kod i danas aktuelnog sociologa svega i svačega moralo znati napamet. Uprava je u međuvremenu isključila grijanje, tako da sam bukvalno skoro svo vrijeme provodio ispod ćebeta i ustajao samo kada sam morao da jedem ili popušim cigaretu. Sve u svemu atmosfera za manastir a ne za studentski dom.

Dani su prolazili, a da ne vidim više od nekoliko osoba dnevno. I to su bile ili kuvarice i serverke, portiri i dvije studentkinje sa mog sprata koje su u gradu imale jebače.

I tada, jedne noći dok je sat lagano otkucavao oko 22 sata začuo sam tiho kucanje na vratima, a zatim sve jače. Pomislim ko li je i ne odlažući knjigu otključam vrata. Pred njima Dejana, tada apsolventkinja književnosti, mršava smeđa djevojka, atraktivna i uobražena, čak drska u kontaktu sa ostalim studentima. A moglo joj je i bit jer je već otkako sam ja u domu imala za momka lokalnog mafijaša, punog love, dobrih kola i svega što to prati. Sad je s dosta dosade na licu stajala pred mojim vratima i tražila upaljač. Nije čak rekla ni dobro veče. Ja se na trenutak zbunim, dodam joj upaljač i ona s zapaljenom cigaretom i bez hvala ode hodnikom. Vratim se i nastavim da čitam, a onda nakon dvadesetak minuta ista priča.

Pročitaj i ovo:   Seksi studentica: Sad me jebi u guzu. Jako!

Dođe, pokuca, zapali cigaretu i pođe. I nakon 20 minuta isto s tim da je uzela upaljač i kazala vratiću za desetak minuta… Prošlo je i pola sata, meni se pušilo, probao sam da nastavim da čitam držeći u ustima nezapaljenu cigaretu. Ne ide. Ma neću sad da idem da trazim upaljač. A puši mi se… I ustanem, pođem do vrata njene sobe, pokucam, ne čuje se ništa, još jednom – isto. Gurnem kvaku i uđem, ona sjedi za stolom i šminka se, samo u bade mantilu, blijeska joj butina i ne okreće se čak ni da pogleda ko je ušao.

– Upaljač ti je na stolu, zapali i vrati ga gdje si ga našao. Sasula mi je to s takvom arogancijom da sam izašao kroz vrata njezine sobe crven kao rak. Pa šta ona umišlja da je. I ono što me je još više iznerviralo je bila činjenica da sam uradio baš onako kako je rekla.

Sljedeću cigaretu sam popušio paleći je s vrha opuška od prethodne. Tako i treću. Sat na katedrali je otkucavao ponoć i taman kad sam se spremao da ugasim svijetlo čuo sam je kako odlazi s frajerom niz hodnik. U život! Ništa od cigarete pred spavanje pomislio sam i navukao ćebe bliže grlu. Ali san nije dolazio na oči. Misli su mi se vrtjele na svaku stranu i na kraju sam ustao i stavio sebi kafu u električnu džezvu. Nastavio sam da učim i tako do kasno u noć, a onda sam začuo korake na hodniku. Vratila se u svoju sobu i gotovo da sam potrčao da tražim svoj upaljač. Cigareta mi je zaista bila veoma potrebna. Zakucam na vrata ništa, opet ništa, i opet gurnem kvaku a onda šok. Ne obazirući se na mene skidala je haljinu preko glave i ostala samo u vešu tu pred mojim očima. Onda se okrenula i kazala s činilo mi se neopisanom nadmenošću:

– Uzmi jebeni upaljač i briši! opet sam je poslušao, uzeo upaljač i izašao kroz vrata, a onda je u meni nešto puklo.

Erotske priče: U čuđenju sam zaključio da je ona već jednom noćas jebana

U čuđenju sam zaključio da je ona već jednom noćas jebana

Pa ko je ona pizda joj materina! Vratim se onih desetak koraka nazad, otvorim vrata, a ona navukla na sebe gornji dio pidžame i sjela da skida čarape. Šta ćeš sad!? – po prvi put sam u njenim očima primijetio iznenađenje. Ne možeš sa mnom tako… – htio sam još nešto da kažem, ali ona se tako cinično zahikotala da sam ja samo uspio da stegnem pesnice. Da nećeš da me biješ? ili jebeš? – pitala je i dalje ne prestajući da skida čarape, jednako cinično. Beži, bre, nemaš ti za to muda… – odgovorila je sama sebi jednako cinično.

Pročitaj i ovo:   Čereči me kao što si moju ćerku

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

A onda je u meni nešto kvrcnulo. Zgrabio sam je za ramena, jednim potezom joj pokidao dugmad na pidžami i našao se licem u njenim sisama. Bile su lijepe, velike, podignute i tako bijele. Zastao sam i sam zbunjen svojom reakcijom, no đavo kao da joj nije dao mira, promrmljala je gledajući me pravo u oči:

– Ajde frajeru…! I tad je definitivno kvrcnulo u mojoj glavi.

Zgrabio sam je u naručje, ugrizao za vrat, podigao joj jednu nogu do svog struka i onako preko pantalona je nabio k sebi. Jauknula je ali se nije ni pomjerila, umjesto toga dobio sam šamar, vreo i glasan. Podigao sam joj i drugu nogu i navalio je na sto. Počupala me je za kosu i ugrizla za vrat. A onda sam otkopčao jednom rukom svoje pantalone i pustio ih da padnu dole a drugom strgao njene gaćice.

Moj kurac je već pulsirao kao lud, ali iznenađenje koje sam doživio dotakavši njenu pičku bilo je nešto što me je potpuno raspametilo. Bila je potpuno mokra, njeni sokovi slivali su mi se niz prste, i u čuđenju sam zaključio da je ona već jednom noćas jebana, da se niz moje prste slijeva njen sok pomiješan sa sjemenom drugog muškarca.

Nabio sam joj ga ludački, skoro da sam i sam osjetio bol i nastavio da ubadam sve jače i jače, sve brže i brže… Pička joj je bila vrela, uska, uprkos kurcu koji je prethodno primila… Čini mi se da sam svršio za nepun minut, a ipak sam osjećao vrhom svog glavića da mogu još, da me svaki novi prodor u njenu mokru i vrelu pičku tjera da nabreknem još više. To ju je zbunilo, vidio sam da s nevjericom prima nastavak. I kad sam počeo ponovo da hvatam ritam, da jako ali lagano nabijam svoj kurac u nju po prvi put te noći ugledao sam u njenim očima tračak poštovanja pomiješan s željom koja kao da joj je tek sad nadolazila. Istina prvi put skoro da je bilo i silovanje, sad osjećao sam da se lagano namješta da joj što udobnije uđe. Znao sam da će trajati i nisam žurio, ali osjećao sam da je izluđuje kada ga milimetar po milimetar lagano izvlačim a onda jako ali lagano nabijam do jaja.

Pročitaj i ovo:   Grupni seks sa sestrom, devojkom i drugarima

Počela je da diše ubrzano, držeći glavu na stranu i prebacivši ruke iza nje, a ubrzo i da vrišti, sve glasnije i glasnije. Onda kako je to i mene palilo sve više i kako sam sve žešće ulazio u nju prebacio sam joj jednu nogu preko ramena, i rukom koju sam oslobodio uhvatio je za bok i nabio s merakom do kraja. Jeknula je čini mi se da probudi grad i nogu mi stavila oko vrata. Onda je sama tamo prebacila i drugu i rukama me zgrabila za bokove.

Osjećao sam da se bližim vrhuncu i jednako divljački kao i ona mene nabio je na svoj kurac. Nekoliko posljednjih trzaja pred svršavanje kao da je poludjela:

– Nabij mi ga, nabij mi ga … To, to , tooooooo……. I muda i muda mi nabij, jaoooooooo. Svršili smo istovremeno!

43821cookie-checkU čuđenju sam zaključio da je ona već jednom noćas jebana