Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Prošlo je nekoliko dana dok Silvija nije dobila ugovor od vlasnika zemljišta. Ja sam joj rekao da vidi sa mojom suprugom za odvjetnika koji će to proučiti, a ja ću navratiti da ju vidim.

Dogovorili smo se da dođem do nje, te sam prvom prilikom došao. Našli smo se kod nje u stanu. Edi je bio na poslu pa smo imali vremena za nas.

Čim sam ušao bacila mi se oko vrata i dala mi dugi poljubac. Ja sam uspio samo uhvatiti njenu stražnjicu i malo ju podići. Bila je čvrsta i ja sam osjetio želju da joj ga danas zabijem u njenu guzu.

Otišli smo u dnevni, a ona nam je donijela piće, te mi je donijela kopiju ugovora za zemljište da ga pogledam. Dok sam čitao ugovor ona se je skinula i sjela kraj mene na trosjed, te mi počela maziti kurac preko hlača.

– Mmmmm…vidim da je spreman -prošaptala mi je na uho.

– Mhhmmmm…uz tebe je uvijek spreman -promrmljao sam i ja.

– Onda ne gubimo vrijeme -rekla je to i otkopčala mi hlače.

Ja sam se naslonio na naslon trosjeda dok je ona izvlačila moj kurac iz hlača. Čim ga je izvukla dala mu je poljubac u vrh glavića i uvukla ga u usta, a ovaj put duboko. Malo se i zagrcnula, ali ga nije vadila iz usta. Ja sam otkopčao košulju, te ju uspio skinuti, a ona je povlačila na dolje moje hlače i gaće. U par trenutaka sam i ja bio gol. Ona je nastavila usisavati moj kurac kleknuvši ispred mene, a ja sam se potpuno prepustio milujući joj kosu i ramena. Uskoro više nisam mogao izdržati njene vruće usne i vrckavi jezik, te sam počeo svršavati u njena usta. Čim je osjetila da ću svršiti progutala je kurac do jaja i ja sam joj svršio duboko u grlu. To mi je bilo tako napaljujuće da mi je kurac i dalje ostao tvrd i napaljen.

Pročitaj i ovo:   Bivšu školsku ljubav napokon sam pojebao u sve rupice

Ona se je digla i polegla me na trosjed, te sa stolića uzela kremu za ruke i počela mi mazati kurac i to obilno. Onda je sebi namazala šupčić i rekla:

– Tamo kod tebe sam ti obećala pregled ugovora i ….duboku sadnju, pa da to i ispunimo.

– Mislio sam da si zaboravila -rekoh sa smješkom.

– A neee…nisam, bez brige. -rekla je sa širokim osmjehom- A sad se samo opusti, ti danas odmaraš….

Narihtala se iznad mog kurca i lagano se krenula nabijati na njega. Malo je dahtala i stenjala dok ga je pokušavala cijelog staviti u svoju guzu. Nakon minute ili dvije uspjela se spustiti do kraja. Zadovoljno je mrmljala i počela se ritmički dizati i spuštati na mom kurcu. Odnekud je izvukla vibrator i dala mi ga, te sam ga uključio i stavio ga na klit. Ona se je počela tresti i sve žešće nabijati na moj kurac. Mislio sam da ću joj proširiti guzu do bola, ali je ona samo nastavila. Uskoro je iz njene pice počelo curiti po mojem trbuhu i jajima, a ona se grčevito držala za naslon trosjeda te je uskoro pala na mene. Znao sam da je žestoko svršila iako nije ispustila ni glasa iz sebe. Moj kurac je još bio u njenom šupku, pa sam se ja počeo lagano zabijati u nju dok je ona ležala na meni.

Odjednom se je ona podigla i rekla mi da ustanem. Uzela me za ruku te me odvela do spavače sobe. Legla je na trbuh i razmakla je svoje guzove, a ja sam kleknuo iznad nje i stavio svoj kurac u njenu guzu, te ju nastavio jebati. Nakon još desetak minuta jebanja svršio sam joj u guzu i izvukao kurac iz nje te joj ga dao da ga obliže. Usisala ga je i oblizala, te me je ponovo natjerala da legnem na leđa, ali je ovaj puta svoju picu narihtala na moj kurac. Sjela je na njega do kraja i počela žestoko jahati, a iz guze se moja sperma cijedila po mom kurcu, a ona ju je svojom picom razmazivala po mojim jajima.

Pročitaj i ovo:   Divno veče za jebanje: Prvo frajer sa žurke, pa bivši dečko i njegov drug i posle opet ovaj frajer sa žurke

Jebala me je frenetično. Nabijala se na moj kurac kao da ga želi slomiti. Uskoro je počela ponovo svršavati, te sam ju sad ja polegao na bok i ušao joj sa leđa u picu, te zadigao jednu nogu i počeo ga zabijati u nju. Nakon par minuta i ja sam počeo svršavati, ali sada u njenu picu. Nije više bilo toliko sperme, ali dovoljno da je napunim.

Ostali smo tako ležati par minuta dok smo dolazili do daha, a onda se ona okrenula i počela mi lizati kurac i jaja kako bi pokupila svu spermu. Zatim je ustala i otišla u kuhinju, a nakon par trenutaka i ja za njom. Kad sam došao tamo bila je nagnuta i iza vrata od smočnice je virila samo njena guza, a ja sam mislio da bi bila velika šteta propustiti ovo, te sam ga malo izdrkao, prišao joj i stavio ga u njenu picu.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Malo se iznenadila, ali se nije bunila. Ja sam ga počeo zabijati duboko, ali lagano u njenu picu, a pošto sam vidio da nema oslonac, poveo sam je do stola i polegao ju trbuhom na njega. Cijelo vrijeme ga nisam vadio iz nje. Sad kad je imala oslonac malo sam ubrzao tempo i jebao ju tako narednih nekoliko minuta dok ponovo nismo zajedno svršili. Sa potpuno mlohavim kurcem sjeo sam na stolicu, a ona nam je natočila po čašu crnog vina i samo smo se smješkali jedno drugom.

Sjela mi je u krilo, te sam osjetio da joj je međunožje potpuno mokro od njenih i mojih sokova.

– Hoćemo pod tuš? -upitao sam ju.

Pročitaj i ovo:   Moja gazdarica voli jebanje u guzu

– Nema šanse -rekla je- Edi se uskoro treba vratiti sa posla i trebala bih malo pospremiti ovaj nered koji smo napravili. Tuširamo se samo kod tebe, OK?

– Nema problema. Kad se ponovo vidimo?

– Uskoro… -prošaptala je i dala mi vrući poljubac.

Ustali smo i ja sam se brzo obukao, te smo se poljubili na rastanku.

1142cookie-checkŽena od prijatelja obećala mi dati guzu