Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Nova mlada nastavnica engleskog jezika, Marina, od prvog dana školske godine svojom pojavom dizala je kurčeve većini učenika završnog razreda Gimnazije i izazivala zavist kod učenica, jer je izgledala lepše i jebozovnije od većine njih. Imala je 27 godina, dugu crnu kosu i savršeno telo koje je za vreme rane i tople jeseni „pakovala“ u diskretnu, ali tanku i tesnu odeću, ispod koje su se jasno ocrtavale grudi broj pet i lepo izvajana zadnjica. Veliki broj učenika imao je Marininu sliku u memoriji mobilnog telefona, a pred svaki čas komentarisali su kako se tog dana obukla i kako bi je tucali i odvalili od kurca.

Za takav poduhvat nije bilo prilike sve do kraja marta kada su sva četiri odeljenja Gimnazije imale matursku sedmodnevnu ekskurziju u Austriji uz obilazak Beča, Salcburga i Inzbruka. Pored četiri razredne profesorke, koje su odreda bile matorke pred penzijom, određeno je da na put krene i Marina, kao pomoć starijim koleginicama, a i zbog odličnog znanja nemačkog jezika. Ujedno, time ju je nagradio direktor škole za dobar rad u prvih šest meseci službe. Kada su saznali da na ekskurziju polazi i ona,

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

učenici su bili oduševljeni i uveliko smišljali plan kako da u Italiji, pored svojih školskih drugarica, izjebu i zgodnu nastavnicu.

Marina inače nije bila u stalnoj vezi, ali je volela kurčeve i rado ih primala. Kao provincijalka sa skromnim primanjima u većem gradu, nije se ustručavala ni da ponekad uzme novac ili dobije neku uslugu za pruženi seks, ali je ipak pazila da sve to ostane dobro skriveno, jer je po zanimanju bila nastavnica i često se po ulicama, kafićima i diskotekama sretala sa svojim učenicima. Znala je da muški deo škole mašta o njoj i to na najprljaviji način, da je skidaju pogledom i drkaju na nju, ali joj sve to nije smetalo, naprotiv. Par dana uoči polaska, kada se na časovima pričalo samo o predstojećem putovanju, čak je i sama počela da im prepričava doživljaje sa svoje maturske ekskurzije od pre 8 godina i to sa prilično „vrućim“ detaljima, a na kraju razgovora podsetila bi momke da ponesu dovoljne količine kondoma, a devojke da na put ne kreću bez kutije anti – bebi pilula.

Budući maturanti su na put pošli u dva „dabl–deker“ autobusa, a Marina je u jednom od njih odmah sela na gornji nivo, daleko od dosadnih starijih koleginica, vozača i gledanja „Kursadžija“ i „Tesne kože“ preko autobuskog TV–a. Više joj se dopadalo druženje sa učenicima koji su bili samo 7 – 8 godina mlađi od nje, slušali istu muziku, pratili istu vrstu filmova i podsećali je na njenu ekskurziju u Pragu, kada se nije znalo ko koga jebe. Bilo joj je jasno da je nemoguće zauzdati gomilu od 40 momaka i 80 devojaka, od kojih većina nikad pre toga nije izlazila iz Srbije, rezonovala je da je bolje dopustiti im da rade skoro sve što hoće, ali pod kontrolom.

Pročitaj i ovo:   Redaljka u vlaku

Na put su krenuli predveče a ujutru stigli u Beč. Prema programu, u tom gradu trebalo je da se zadrže dva dana i obidju lokalne znamenitosti, a posle večere bila je predviđena žurka u hotelskoj diskoteci. Naravno, učenici su na žurku pozvali i Marinu koja je ispred ostalih profesorki trebala da bude zadužena za red. Znala je da se na takvim proslavama, pored alkohola, konzumira i droga, i iako je bila sigurna da 95 posto njenih učenika to ne koristi, bila je na oprezu zbog onih pet posto koji su mogli napraviti velike probleme, pogotovo što su u inostranstvu.

Žurka je počela u 11 uveče i Marina je još sa ulaza izazvala divljenje maturanata. Obukla je tesnu mini haljinu sa dekolteom koji je otkrivao veći deo njenih „petica“, a za visinu od 170 cm, imala je i atraktivne noge. Sve u svemu, bila je za klasu ispred najlepše učenice i muški deo škole gledao je samo u Marinu. Brzo se opustila u tami diskoteke, uz cigarete i alkohol, sedela je sa nekoliko maturantkinja i vremenom su načinjale sve bezobraznije teme. – Pušim od petnaestog rođendana, a vi, nastavnice, kada ste počeli? – upitala ju je jedna Tanja iz IV / 2.

– Hmm, tako nekako i ja, na letnjem raspustu pred prvi razred srednje škole. A ako me pitaš za cigarete, dosta kasnije, kada sam krenula na faks u Beograd – odgovorila je Marina, što je izazvalo cerekanje ostalih devojaka za stolom. Nastavile su sa turama pića i čestim ustajanjem od stola na pozive mladića za ples. Sedam – osam različitih žestokih pića počeli su da utiču na Marinino sve slobodnije ponašanje. – Ovaj Goran vaterpolista ima tako tvrd kurac, osetila sam mu izbočinu dok smo plesali malopre, a i dok smo se mimoilazili prošle noći u autobusu. Baš me zanima kakav je kao jebač? – prokomentarisala je u društvu tri devojke dok su nazdravljale viskijem. – Odličan je! – uzviknule su sve tri istovremeno i iznenađeno gledale jedna drugu, ne znajući da je taj Goran tucao svaku od njih, posle čega su počele da se smeju, posebno kada im je Marina rekla da takve tipove treba svakodnevno upotrebljavati. – Moje dame, konzumirajte ih koliko god možete, a svaka od nas za jedan dan može da bude sa mnogo više muškaraca, nego što oni mogu toliki broj žena da zadovolje!

Pročitaj i ovo:   Redali su se na mojoj ženi a ja sam gledao. Davala je svima!

Nije prošlo još mnogo vremena do kraja žurke kada se Marina odvojila sa Goranom koji je posle još nekoliko komplimenata na račun njenog izgleda, otvoreno rekao da želi da je pojebe. Mladić je primetio da je njegova nastavnica prilično omamljena alkoholom i znao da devojke u takvom stanju pristaju na sve. Marina se samo smeškala i jedva čekala poziv na seks, prosto je gorela i želela ga što pre, ali je te noći htela još više – bar dva mlada kurca. – Može, ali u mojoj sobi i to sa još jednim tvojim drugarom. Od fakulteta pre godinu dana, nisam bila u prilici da pušim jedan kurac a da me drugi jebe – šapnula je Marina, posle čega je Goran pronašao svog cimera Milana i rekao mu da se spremi da kresne nastavnicu engleskog, umesto neku od školskih drugarica.

Hot priča nastavnice: Volim PENIS i rado ga PRIMAM

Hot priča nastavnice: Volim PENIS i rado ga PRIMAM

Oba mladića sviđala su se Marini i nije joj smetalo što su još u liftu počeli da je hvataju za sise i izvukli ih iz dekoltea a do vrata sobe, već su joj bili skinuli celu mini haljinu. Volela je momke koji preuzimaju inicijativu, a ova dvojica odmah su je bacili na krevet i svukli joj preostale delove odeće uz naredbu da im istovremeno puši kurčeve. – Zgodna nastavnice, da budem iskren, od prvog septembra razmišljam o tome kako izgledaš sa mojom kurčinom u ustima – dahtao je Goran, dok je Milan oblizivao Marinu, od sisa preko pupka do vlažne pičke. Kurac mu je od same situacije bio maksimalno nadignut i nije joj više dao da mu ga puši, kako ne bi svršio pre nego što je bude jebao. – Pa ni vas dvojica meni niste promakli od tada, mislite da ne volim mlade kurčeve koji mogu da tucaju do mile volje – mumlala je Marina sa Goranovom kitom u ustima, dok se Milan nameštao da se sjuri u nju i glavićem joj kružio oko pičke. – Opa, pa ti si već spreman, hajde onda, šta čekaš, ulazi u mene već jednom – uzviknula je Marina, gledajući kako ogromna kurčina klizi u nju.

Pročitaj i ovo:   Ispunjena želja - četiri kurca u mojoj ženi

Marina je uživala osećajući kako je ponovo ispunjava Milanovo seme i prepustila se novom orgazmu u kojem nije mogla da kontroliše svoje ponašanje i reči. Uzela je dršku tuša i polivala vodom po grudima mladića koji je do poslednje kapi sperme ostao u njoj: – Tako, samo me puni, mnogo sam nevaljala bila noćas i hoću da me kazniš onako kako najbolje umeš. A i ako uskoro osetim jutarnje mučnine i počnem da se zaobljavam, šta mi fali, dobila sam najbolji mogući genetski materijal od mladog i zdravog muškarca – vikala je i držala se za stomak sve dok Milan nije prestao da svršava u nju i izneo je na rukama od kade do kreveta.

Već je svanjavalo iznad Beča, Marina je obukla bade mantil i ispratila momke koji su otišli da spavaju u svoju sobu uz dogovor da se ponovo nađu kada se ukaže prilika. Bila je umorna od žestokog seksa, opružila se na ležaj ali do jutra nije mogla da zaspi od razmišljanja da li je ipak zatrudnela. Znala je da neplodni dani nisu baš stopostotna zaštita, čitala je da sperma ponekad tek posle nedelju dana počne sa oplodnjom. Milana nije imala šta da krivi – zdrav, prav mladić iskoristio je priliku da je dva puta napuni i ako ju je napumpao, odgovornost je u najvećoj meri na njoj, pogotovo što je to i tražila od njega. Na ruku joj je išlo to što je bio kraj marta i bližio se kraj školske godine, pa i ako ostane u drugom stanju, to se neće primetiti do letnjeg raspusta.

Ujutru oko 9, na doručku, Marina je opet sedela sa tri maturantkinje sa kojima se prošle noći družila u diskoteci. Nije morala ništa da im govori,

znale su da se tucala sa dvojicom njihovih drugara

ali nisu bile ljubomorne na nju. Samo su je pitale kako je bilo, na šta im je Marina odgovorila: – Znaću tačno za devet meseci – na šta su sve počele da se smeju…

36241cookie-checkHot priča nastavnice: Volim PENIS i rado ga PRIMAM