Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Sa svojih 18 godina bio sam totalna neznalica u seksu, ali konstantno napaljen i spreman ga izdrkati u svakom slobodnom trenutku. Nisam imao stalnu curu, a i ova zadnja koja je bila nije se htjela seksati, već mi ga je samo dva puta izdrkala i jedan neuspio pokušaj pušenja koji je završio svršavanjem po njenoj majici i nazivom ‘kompletni idiotu’, te demonstrativnim odlaskom. Meni je bilo svejedno, glavno da sam se olakšao.

Uto nam je stigla mamina najmlađa sestra, Ena. Mama je bila najstarija od njih četvero. Ena je bila komad kakav se samo može sanjati. Duga valovita smeđa kosa, zelene oči, velike sise i vitak struk, te izbočena prćasta guza. Ja sam svaki put kad bi otišla od nas drkao kao lud u WC-u zamišljajući ili njene velike sise ili njenu prćastu guzu. Bilo mi je koji put teško ostati u njenoj blizini, jer bi samo pogled na njene sise ili guzu izazivao trenutnu reakciju u mojim gaćama. Kod nje su bili neki radovi u kući, pa će narednih mjesec dana biti kod nas, a ja sam se našao na mukama, jer mi je škola završila, a još nisam mogao ići na more.

Nisam znao kako ću izdržati u kući zajedno s njom, a da se zavučem negdje gdje ga mogu izdrkati na miru. Da stvar bude gora, Ena je uzela i godišnji, pa će nam i kuhati, te paziti na mene dok su starci na poslu. Ja sam se pobunio, ali s obzirom da sam se jedva provukao kroz školu, morao sam poslušati mamine argumente, te da nema izlazaka van do poslijepodne, tj. dok se ona ne vrati sa posla. Uzgred sam saznao da mi mama traži posao u tatinoj firmi, tako da bi mogao odmah početi raditi, pošto nisam imao ocjene za fakultet.

I tako sam nevoljko ostajao kod kuće. Situacija mi je bila neizdrživa, a biti u blizini Ene i njenih velikih sisa i predivne guze je bila izluđujuća. Uspio bih se olakšati na brzinu u WC-u kad bi otišla do dućana ili kad bih izašao van, iza nekog grma blizu kuće.

Pročitaj i ovo:   GAZDARICA: Poderi me, pička mi je potopljena!

Jedno jutro sam ustao oko osam, dobauljao u kuhinju na doručak, a ujna Ena je bila u kratkoj ljetnoj haljinici na bretele, te bi svaki put kad se nagnula sise letjele van, a guza izlazila na drugu stranu. Bilo mi je jako neugodno, a moj kurac se već počeo meškoljiti. Vidio sam ga u svojoj mašti kako klizi između njenih sisa, pa sam osjetio kako su mi gaće iznenada mokre. Ena nije primjećivala ništa što se dešava sa mnom, ili sam barem ja tako mislio, pa mi je samo rekla:

– Igore kad pojedeš operi suđe, ja idem do trgovine i brzo se vraćam – te je otišla, a ja sam gledao za njenim golim nogama i stražnjicom koja se lagano micala u ritmu hoda.

Pojeo sam brzo i nabrzaka oprao suđe, pa sam otišao u kupaonu kako bi ga izdrkao, ali sam vidio da su mi gaće sve ljepljive i sluzave od sperme pa sam otišao u sobu po čiste. Skinuo prljave i ostavio ih kraj kante za veš i brzo onako gologuz se uhvatio drkanja. Ovaj put se odužilo, a koliko sam se uživio u drkanje dokaz je bio taj da nisam primjetio da je ujna stigla i da stoji iza mene, sve dok nije progovorila:

– Šta ti radiš?
– Š..š..š..šta… – okrenuo sam se kao oparen i ugledao ujnu Enu ispred sebe, sa rukom na kurcu i crvenim licem mora da sam bio komična slika, jer joj smješak nije silazio sa lica.
– Vidim da su ti pune ruke posla – i dalje se je smješkala i stajala ispred mene.
– Maa..n..n..nee.. – zamuckivao sam i pokušavao sakriti svoj uzdignuti kurac, svih dvadeset centimetara moje sramote, postavši svjestan da nisam obukao čiste gaće kojima bih sad mogao pokriti svoj kurac.
– Ahaaa – spustila je pogled dolje, pa odmaknuvši moje ruke nastavila – A šta je onda ovo? Nije to tvoje? Vidim da je situacija jako napeta?
– Ma nije… – konačno sam sastavio normalnu rečenicu – ja sam to…onako..znaš…
– Ne, ali znam da ne možeš to sam riješiti – tu je čućnula i uzela mi kurac u svoja usta, te ga počela lizati i grickati zubima, pa sam isti tren ispucao salvu sperme po njenom licu.

Pročitaj i ovo:   Strastveni seks s puno mlađim muškarcem

Malo se je trgla, jer nije očekivala da ću tako brzo svršiti, ali brzo je obrisala lice i nastavila mi pušiti kurac. Ja sam gledao u njene sise kako se miču sa njenom glavom koja se nabijala na moj kurac. Odmakla je glavu i pošto je bila zadovoljna čvrstoćom mog kurca, ustala je i povela me za ruku. Otišli smo u moju sobu, te me polegla na krevet, a onda skinula svoju haljinu, pa su njene sise sa velikim aureolama klatile slobodno ispred mog lica dok je skidala gaćice. Tada sam ugledao prvu picu u svom životu uživo, a još je bila i uredno izbrijana, te mirisna, kako sam uskoro saznao. Polegla me je i opkoračila, a svoju rastvorenu picu stavila na moje lice i rekla:

– Liži!

Počeo sam lizati, iako nisam znao šta konkretno, ali sam lizao sve i to zdušno. Ona si je mijesila i trljala sise dok sam ja lizao njenu picu koja je ispuštala sve više sokova. U jednom trenutku sam, valjda, pogodio pravu točku, tj. klitoris jer je Ena vrisnula i iz nje je procurilo po mom licu, tako da sam bio cijeli zaliven.

Podigla se sa mojeg lica i obrisala ga mojom majicom, a onda je legla i raširila noge, te me pozvala da joj ga stavim. Prišao sam joj sa uzdignutim kurcem i pokušao ga namjestiti na ulaz u njenu picu, ali mi je stalno klizio po njenim mokrim usminama, pa ga je primila i ugurala u svoju picu. S obzirom da sam bio totalna neznalica odmah sam ga gurnuo do kraja, na što je ona jauknula:

– Auuuuuu….polako…moraš polako početi, a kasnije počneš ubrzavati…ajde sad…

Poslušao sam i počeo ga lagano uguravati sve dublje i dublje, a ujna je stenjala sve jače i jače. U jednom sam joj trenutku uhvatio sise i počeo ih gnječiti na što je ona još jače zastenjala i obuhvatila me nogama, te me počela pritiskati na sebe. Ja sam osjetio da bih uskoro mogao svršiti, pa sam ga brže bolje izvadio van, taman na vrijeme da se zgrčim i zalijem ju spermom po trbuhu i sisama. Ona me je pustila i povukla kraj sebe, a onda mi prošaputala na uho:

Pročitaj i ovo:   Matorka sa trafike voli bez kondoma

– Ja ti nisam rekla da ga vadiš, a dok ti ja ne kažem to ne radiš, u redu?
– Ali ujna, pa morao sam… ostala bi trudna – tu je prasnula u smijeh, a onda me pogledala i tiho rekla:
– O tome ja brinem, a ne ti srećice moja – pa nastavila – ajd sad lezi na leđa da te ujna nauči još neke stvari.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Brzo sam legao na leđa, a ujna počela obrađivati moj poluspušteni kurac kojem nije trebalo puno i već je bio spreman, a ona se samo zadovoljno nasmješila i opkoračila me, pa sjela na kurac. Ubrzo je vrtila bokovima kao ringišpil u lunaparku, a onda se počela nabijati na kurac oslonivši svoje sise na moja prsa, a ja sam jednu primio i počeo ju sisati. To kao da je samo čekala i počela je svršavati na mom kurcu, pa sam osjetio kako se slijeva niz moje prepone. Kad je došla k sebi, ponovo je počela kombinaciju stezanja mog kurca i divljeg rodea. To je izgleda bilo previše za moja jaja koja su se počela prazniti u Eninu picu, a to je bilo moje prvo svršavanje u žensku picu i skidanje nevinosti sa tog dijela moje seksualnosti. Bio sam na ‘sedmom nebu’. Osjećaj je bio neopisiv, a izgleda da se i ujni Eni svidjelo moje svršavanje u nju, jer me izljubila po cijelom licu, a onda mi i izljubila i oblizala cijeli kurac, pa me povela pod tuš, gdje sam ju oprao, a i ona mene. Igrao sam se sa njenim sisama i pokazala mi je gdje je klitoris da znam za ubuduće, pa sam otišao van, dok je ona otišla spremati ručak sva vesela.

11154cookie-checkMoja jebežljiva ujna me podučila seksu