Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Radio sam u jednom hotelu kod nas na moru u kuhinji. S obzirom da sam imao dosta iskustva u radu sa roštiljom, tj sa ribom i mesom, pa me šef stavio da radim na otvorenoj terasi za roštiljom.

Na taj način sam imao i kontakt sa gostima, a pošto sam znao strane jezike mogao sam i komunicirati bez problema sa gostima. Inače, mi smo imali jako imućne goste iz cijelog svjeta, a najviše je bilo bogatih Rusa.

Jednu večer je izbio jedan manji incident koji se vrlo lako mogao proširiti u veći. Naime, jedan od konobara je pogrešno isfiletirao vrlo skupu ribu kčerki jednog ruskog bogataša, kasnije sam saznao da joj je ime Alyna, pa se skoro zadavila sa kostima koje nije očistio kako spada. Kad se njen otac počeo derati na konobara brzo sam uskočio sa svog mjesta, te pomogao da se situacija smiri. Ja sam im očistio ribu do kraja, a konobaru sam rekao da se malo više potrudi kad su takvi gosti u pitanju.

Primjetio sam pogled od njegove kćeri i samo joj namignuo, a ona se nasmješila i malo zacrvenila, ili mi se to samo učinilo, jer još nije povratila dah. Uglavnom, kad se situacija smirila, vratio sam se natrag u svoj dio terase, pa nastavio sa poslom. Nakon nekog vremena je stigla boca vina na moj pult, a konobar koji je donio bocu mi je rekao da je to od onog Rusa. Pogledao sam u njegovom smjeru, i podigao čašu prema njemu u znak zahvale, a i on je svoju.

Nakon toga sam nastavio raditi kao da se ništa nije desilo, a pred kraj smjene onaj Rus je došao do mog roštilja i pružio mi ruku, a kad sam ju prihvatio osjetio sam nekakav papir u njoj. Kad sam pogledao o čemu se radi vidio sam novčanice od po sto eura, i to njih nekoliko. Bio sam iznenađen, a on mi je samo kimnuo i nasmješio se. Ispratio sam ga pogledom prema vratima gdje su ga čekale supruga, inače komad, i njegova kčer, koja je bila kopija svoje mame, ali puno ljepša. Procjenio sam da je možda koju godinu mlađa od mene, a ja sam imao 26.

Zadovoljan tom večeri, pozvao sam onog konobara koji je zamalo sjebao čitavu večeru, te mu uvalio sto eura i rekao:

Pročitaj i ovo:   Volim pare i zato sam njegova drolja

– Stari, ovo ti je nadnica za strah, ali daj pripazi malo. Ako ne znaš sa ribom, dođi u kuhinju i pokazat ćemo ti kako se to radi -lupio sam ga po ramenu i otišao u garderobu dok je on ostao stajati zbunjeno gledajući za mnom.

Kad sam izašao iz hotela, svjež i namirisan, odlučio sam malo se provesti. Žuljali su me oni eurići u džepu, pa sam se uputio do obližnjeg noćnog kluba. Kad sam ušao, bez da sam platio ulaz, zahvaljujući poznanstvu sa ekipom na ulazu, vidio sam da je dobrana gužva. Bila je turistička sezona u punom jeku, kraj sedmog mjeseca i bilo je jako puno stranaca. Razmišljao sam što i kako, kad sam osjetio nečiju ruku na ramenu. Kad sam se okrenuo ugledao sam Alynu sa širokim osmjehom na licu, a pošto je bila jaka i glasna muzika u klubu stavila je svoje lice uz moje i na engleskom me pozvala za njen stol. Kimnuo sam potvrdno i krenuo za njom. Vidio sam da je stol u dijelu gdje su separei, a ona je bila sama u jednom. Na stolu je bila boca votke i par limenci jednog energetskog pića, i par čaša. Na moje pitanje gdje je slobodno, samo se nasmijala i posjela me kraj sebe, te stavila svoju ruku na moju nogu. Mislio sam si ‘Mala i razmažena bogatašica, pa odmah sve svojata’, ali sam se ubrzo razuvjerio.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Ubrzo je do stola došao konobar i donio još jednu bocu votke, te par limenki istog energetskog pića i posudu sa ledom. U taj tren je za stol došlo još par djevojaka koje su dotad plesale, a Alyna mi ih je predstavila, ali nisam baš zapamtio imena. Uglavnom sve su bile Ruskinje kao i ona, a tu su bile na ljetovanju i divljanju, doslovce, pošto su se napokon našle nakon završenog fakulteta. Sve su bile na različitim fakultetima u Moskvi, Londonu, Parizu i Berlinu, a ovo im je bio prvi susret nakon studija. I svojevrsna proslava diploma.

Bile su zabavne, za ruskinje, a mogle su popiti…hja…kao Rusi. Alyna se nije nikako micala od mene, a njena ruka je bila sve nemirnija na mojoj nozi, pa je povremeno završavala na duže i na mom međunožju. Ja sam bio napet kao struna, a i moj macan se probudio. Nisam se ispraznio pošteno skoro mjesec dana, a i to je bilo brzinski sa jednom konobaricom u pauzi. Znao sam samo da neću moći dugo ovako, a i ona kao da je slutila kakve mi se misli motaju po glavi, te se nagnula prema meni i rekla da dođem za njom.

Pročitaj i ovo:   Sirove strasti

Otišli smo u pravcu wc-a i ušli u jednu kabinu koja nije bila zauzeta, a Alyna je odmah zaključala za nama, te kleknula pred mene i brzo mi izvukla kurac iz hlača i stavila ga sebi u usta. Ubrzo se nabijala skroz na njega i do mojih jaja. Ja sam ju primio za njenu plavu kosu i pomagao joj da se nabija na njega. Jebao sam ju u njena savršena usta, a sjajilo sa njenih usana je ostavljalo trag na mom kurcu. Uskoro je bio bolno tvrd i ona se uspravila, te se naslonila na zid kabine, a ja sam joj zadigao haljinicu i odmaknuo mokre gaćice u stranu, te joj odmah zabio cijeli kurac do jaja u pičku. Samo je zastenjala od strasti, a ja sam ju primio za bokove i počeo se zabijati u nju. Jebali smo se skoro deset minuta dok nisam osjetio da ću svršiti, a onda sam izvukao kurac iz njene pičke, pa se ona brzo čučnula i uzela ga u usta, pa sam joj napunio usta svojom spermom. Uspjela je sve progutati, pa se oblizala i utisnula mi vreli poljubac, a svojim jezikom je potražila moj. Tako smo se još malo ljubili i grlili, a pritom sam joj ispipao i sise koje su bile jako čvrsta četvorka, a onda smo se odlučili vratiti do našeg separea.

Još neko vrijeme smo se družili sa njenim prijateljicama, a onda je ona predložila da ju ispratim do hotela, na što sam oduševljeno pristao. Pozdravili smo se sa njenim frendicama i otišli u mrak.

Kad smo stigli u park blizu hotela ona je pokazala na jednu klupu, malo izdvojenu od ostalih i u mraku, pa smo se uputili do nje. Sjeo sam, a ona me opkoračila, te mi sjela u krilo okrenuta licem prema meni. Zagrlila me i počela ljubiti, a ja sam zavukao ruke ispod njene haljinice i počeo joj maziti guzu. Onda je ona izvukla ruke iz haljine i spustila ju niz tijelo, pa su joj sise bile slobodne. Odmah sam ih počeo ljubiti, a ona je uzdisala i stenjala. Kad sam spustio ruku do gaćica shvatio sam da su već mokre, ako su se uopće i osušile na njoj. Odmaknuo sam ih u stranu i gurnuo prst u pičku, te joj počeo trljati klit i uguravati prst u nju. Cijelo vrijeme sam joj ljubio sise, a posebno bradavice koje su bile jako tvrde.

Pročitaj i ovo:   Dok su automobili prolazili i trubili pustila sam da me jebe u mraku na cesti

Odjednom je ustala i skinula gaćice, te mi ih dala, a ona je otkopčala moje hlače i povukla mi ih niz noge, tako da su mi bile sa gaćama oko gležnjeva. Malo je rukom izdrkala moj kurac, a onda ga malo oblizala jezikom, te me ponovo opkoračila i spustila se na njega svom težinom. Ušao je odmah do kraja, a ja sam osjećao kako joj pička pulsira oko njega. Počela se lagano odizati i nabijati na njega, a uskoro je započela divlje jahanje na njemu.

Stenjala je i uzdisala kako je ulazio u nju, pa sam se pobojao da bi nas netko mogao i čuti, ali izgleda da ona nije za to marila. Njeni pokreti su bili sve žešči i brži, pa se uskoro počela trest na meni zabivši mi nokte u vrat i ramena, a onda sam i ja svršio napunivši joj picu sa vrelom spermom. Ostali smo tako zagrljeni hvatajući zrak i duboko dišući između poljubaca.

Onda se ona ustala, obukla i poljubila me za laku noć, a ja sam ostao još na klupi sa obješenim i sluzavim kurcem ne shvaćajući šta se točno dogodilo te večeri.

Drugu večer je došla u restoran, pružila mi papirić, te mi namignula. Bio je to broj njenog telefona i otisak ruža za usne uz broj. Cijelu večer smo se dopisivali, a onda opet ponovili prošlu večer i tako naredna dva tjedna, a onda je otišla za Rusiju, te smo se dopisivali mailom. Neka tri mjeseca kasnije mi je stigla slika sa ultrazvuka, a onda i poruka:

” Mislim da je ipak krivac ona riblja kost za ovo 🙂 🙂 🙂 Volim te!!!! Alyna”

Šta da kažem…spremam se za Moskvu i biti ću tata…

3861cookie-checkNezadovoljna gošća