Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Upravo sam završio srednju školu za kuhara i stari mi je sredio posao u jednom restoranu u Zagrebu. Znao je vlasnika, čak mislim da su skupa išli u školu.

Bio sam totalno neiskusan, ali sam bio spreman učiti. Šefica kuhinje je bila Ana, divna žena od tridesetak godina, plavuša divnog tijela koje je bilo zaobljeno na pravim mjestima. Koliko sam bio neiskusan u poslu, toliko sam bio i u seksu. Sva dosadašnja seksualna iskustva su se svodila na malo šlatanja po sisama kolegica iz razreda, te dva pušenja od strane istih. A ja sam im zauzvrat dobro istrljao pice. Nije bilo nekog klasičnog seksa, ali ne zbog toga što nisam privlačan, dapače, to mi je bio plus, već zbog neke njihove nesigurnosti i veličine mog kurca, koji je bio, eto… van normalnih proporcija, da tako kažem.

Uglavnom klasični seks još nisam doživio, tj. još ga nisam stavio niti jednoj u picu. A kad sam počeo raditi s obzirom na radno vrijeme i obim posla, koji mi se nekako uvijek nagomilao čim sam mislio da sam sve završio, niti neću. Tako da sam uvijek imao po dva sata prekovremenog skoro svaki dan, a kad bih došao doma jedva sam čekao vidjeti krevet, a na izlaske nisam ni pomišljao. Šefica me uzela pod svoje i bila mi je mentor, a svaki put kad bi bila kraj mene meni se počeo buditi kurac u gaćama, pa sam se nekako trudio da se ne primjeti. Ili se ona pravila da ne primječuje? Sve je bilo u nekom užurbanom tempu i tako su mi prošla ta tri mjeseca kad me šefica pozvala kod sebe u ured nakon završetka radnog vremena. Čekala je da počistim kuhinju i onda me pozvala kod sebe.

Pročitaj i ovo:   Susret u trgovačkom centru i žestoka jebačina korpulentne dame

– Slušaj Tomica. – malo je zastala, pa me pogledala i nastavila – .. ova tri mjeseca si bio odličan što se posla tiče i zadovoljna sam tvojim trudom, pa smo te odlučili uzeti za stalno.. – ja sam se počeo osjećati pun sebe i mislim da mi se i lice ozarilo, a i ona je to primjetila, pa me brzo prizemljila- .. međutim to ne znači da se možeš opustiti..
– Sigurno neću šefice.. -brzo sam rekao pocrvenivši kao rak jer me samo pogledala i nastavila.
– Ali, jedne napetosti se moraš riješiti..
– Koje? ! ? -zbunjeno sam stajao i gledao ju, pa primjetio da gleda u smjeru mojih prepona, a kad sam i ja pogledao naniže na svoje iznenađenje sam primjetio da mi se kurac digao, a da nisam ni osjetio to.
– Baš to.. -rekla je i privukla svoju stolicu na kotačićima bliže meni, pa me primila za kurac- .. ovo je napetost koju moraš riješiti.. -govorila je i masirala mi kurac preko hlača, a onda ih otkopčala i gurnula svoju ruku unutra.

Ja sam stajao kao skamenjen dok je ona izvukla kurac iz mojih gaća i sad je stršio ispred mene, a ona je samo raširila oči u čuđenju koliki je, pa se nagnula naprijed i završio je između njenih rozih usana. Prvo je nestao glavić, a onda pola kurca je ušlo u njena usta. Uvlačila ga je tako neko vrijeme, a ja sam osjećao njen jezik i njene zube na kurcu i glaviću, te sam bio sve bliže svršavanju. A onda ga je uvukla skoro cijelog i nisam mogao više izdržati. Samo sam prostenjao, te sam se počeo prazniti u njena usta. Uspjela ga je izvući iz grla, pa sam joj svršavao u usta, ali je toliko toga bilo da je počelo izlaziti sa strane i cijediti se po njenoj bradi. Kad sam se prestao trzati i prazniti u njena usta ona se odmakla i vidio sam da joj je brada i lice cijelo u mojoj spermi. Obrisala se papirnatim ručnikom, pa me pogledala:

Pročitaj i ovo:   Jebačina napaljenih matorki sa maturantima i konobarima

– Koliko si bez seksa?
– Skoro pola godine.. -tiho sam promrmljao, kao da se stidim.
– Vidim.. ali sad ćemo mi to riješiti.. -rekla je i podigla svoju kuharsku suknju, pa sjela na stol i raširila noge, te me prstom pozvala i pokazala mi na gaćice i na usne, pa sam shvatio da hoće da ju ljubim po pici.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Nisam imao nekog iskustva, ali sam se sagnuo i odmaknuo njene gaćice u stranu, te ugledao rastvorenu picu koja je bila sva sluzava od njenih sokova. Imala je tanku crtu plavih dlačica iznad klitorisa, a ja sam zaronio u nju. Počeo sam ju lizati i osjetio slankasti okus na svom jeziku. Bila mi je prva pica u životu koju sam lizao i osjećao sam se jako napeto, ta napetost se očitavala na mom kurcu koji je i dalje usprevno stajao. Lizao sam joj picu koja je bila sve mokrija i mokrija, a onda mi je rekla da i klit malo ližem, pa sam se prebacio na njega, a ona kao da je podivljala i počela se tresti dok sam joj cuclao klit. Uskoro je iz nje počelo špricati, pa je sad moja brada bila puna njenih sokova. Nisam još doživio ovako nešto, pa sam bio iznenađen malo razvojem događaja. Čim se smirila povukla me je k sebi i tiho prostenjala da joj ga zabijem u picu.

Uz njenu pomoć sam ga ugurao u njenu picu i počeo ju jebati. Diktirala mi je tempo tiho ili bi zaurlala:
– Jače, jače.. mmm.. JAAAOOOOO.. Lakše..

Izgleda da joj je bio malo preširok, pa sam ju slušao u svemu i uskoro smo oboje bili u ekstazi. Ona je zabijala svoje nokte u moje nadlaktice dok se držala za mene, a moja jaja su lupala po njenoj guzi dok sam joj uguravao kurac do kraja u picu. Stol je škripao pod nama, a ja sam se jedva suzdržavao da ne svršim, te sam ga jedva stigao izvaditi i počeo joj špricati po dlačicama i suknji. Nakon toga smo još malo sjedili kod nje u uredu, a onda sam morao kući.

Pročitaj i ovo:   Strastveni seks s puno mlađim muškarcem

Od toga dana sam imao svakodnevnu lekciju kod nje u uredu, pa smo se jebali u svim mogućim pozama, a najviše mi se sviđalo kad bi joj ga zabio s guza i onda joj mijesio tvrde sise. Bilo je to neopisivo iskustvo koje je potrajalo godinu dana dok nije otišla u drugi restoran. Nakon toga smo se znali povremeno sresti, ali kad bi se sreli obavezno bi pao dobar seks. Rekla je da sam joj najdraži i najobdareniji učenik kojeg je ikad imala, a ona je bila meni najbolja šefica koju sam ikad imao.

Sad radim u drugom restoranu, te sam dobio zadatak od šefa kuhinje da budem mentor mladoj kuharici koja je nedavno završila školu, pa sam obećao da ću dati sve od sebe …

7270cookie-checkŠefica iz snova