Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Vatra je ugodno pucketala u kaminu male, planinske kolibe. Veselo društvo, smješteno oko njega, zabavljalo se, dobro raspoloženje prenosilo se na okupljene poput topline vatre.

Bila je sama, ali to joj to nije smetalo. Zabavljala se i bez prijateljice koju je već pola sata čekala. Kuhano vino koje je pila pomagalo joj je da se potpuno opusti. Već neko vrijeme pogledavala je prema visokom, crnom muškarcu iz vesele skupine. Što vino, što trenutak, što… sve češće je svraćala pogled na njega. Činilo joj se da joj uzvraća poglede, ali nije bila sigurna. Odjednom joj je postalo nepodnošljivo vruće pa je krenula van, da se malo rashladi i pogleda stiže li njena prijateljica. Kad je otvorila vrata i izašla okružile su je noć, tišina i hladnoća. Duboko je uzdahnula, udahnula i sjela na klupu ispred kolibe. Odjednom, vrata su se naglo otvorila i zanimljivi, markantni muškarac izjurio je van ogledajući se.

– A tu si. Mislio sam da si otišla – rekao je kao da se poznaju barem desetak, ako ne i petnaestak godina.
– Da – bio je njen inteligentan odgovor.
– Dobro. Ja sam Borut. Gledam te cijelo vrijeme. Zar si sama?
– Čekam prijateljicu koja uvijek kasni.
– Hvala joj za to ovaj put – veselo je dodao Borut.
– Idemo prošetati, ako se ne bojiš mene i mraka – pitao je i uzeo je za ruku.

Kroz glavu joj je proletjela domaća doskočica “Šoldi nimam, vuki valjda ni, jebat se znam”…pa …je ruku ostavila u njegovoj toploj šaci. Snijeg je škripao pod njihovim nogama kao u najromantičnijim ljubavnim romanima, a i cijela situacija bila je kao iz priča Barbare Cartland. Sve puca od romantike! Možda bi vezano za pucanje moglo biti i još nešto. Uvijek je lako sve pripisati vinu i gitarama, ali, da joj je popijena količina pomagala da ne misli previše i da poželi previše morala je priznati sama sebi.

Pročitaj i ovo:   U životu treba probati sve, a naročito tuđe žene

U stvari, jedva je dočekala trenutak kad su se dovoljno udaljili od kolibe i zašli dublje u šumu i kad ju je on okrenuo prema sebi. Spustio je glavu i uvalio joj jezik “dok si rekao keks”. Ljubio ju je, stišćući je čvrsto uza sebe, tako da je sasvim dobro i lijepo osjećala nešto tvrdo na svojoj zdjeličnoj kosti, i ponadala se da to nisu ključevi, cigarete ili nešto slično. Protrljala se o njega, rajcajući tako oboje. Ljubio ju je tako da je poželjela da se skinu goli, i bace se na snijeg bez obzira na posljedice. Suzdržavala se da mu to ne kaže i nadala se da on ima neko bolje rješenje za njihove muke. Odmaknuo ju je od sebe i ugurao joj ruke ispod majice. Bile su hladne, ali joj to nije nimalo smetalo. Dapače, itekako joj je prijalo. Bradavice su joj se ionako već napele i dočekale njegove dodire kao olakšanje. Stiskao joj je grudi dok je ona gotovo svršavala od zadovoljstva. Naslonio ju je na drvo i podigao majicu. Nije osjećala hladnoću. Zagnjurio je glavu u njeno raskošno poprsje i bacio se na lizanje, gnječenje i maženje dobrostojećih “jednojajčanih blizankinja”. Stenjala je tako glasno da je mislila da ju čuju u kolibi, ali je to nije omelo da uživa u snježnim radostima.

Otkopčao joj je hlače i spustio ih je najniže što je mogao. Razmaknuo joj je noge i čučnuo ispred nje, uguravši glavu u njeno međunožje. Mislila je da joj noge popuštaju i da će se srušiti, ali ju je on čvrsto držao, ližući je i uvaljujući duboko jezik u njezinu intimu, iz koje se parilo. Neočekivano je svršila, jecajući i stenjući, kad joj je iznenada uvalio prst unutra. Gledao ju je kako svršava, vrteći prstom u njoj kao pomaman. Dahtala je i grcala u ekstazi. A onda ju je on okrenuo leđima prema sebi. Ruke je naslonila na drvo, čvrsto se držeći za njega, dok je on prodirao svojim prekrasnim debelim kurcem u nju. Mislila je da će umrijeti od zadovoljstva. Tek sad je bila totalno uspaljena i nije se mogla zaustaviti. Vrtila je guzom, gurajući se unatrag, ne bi li ga primila što dublje u sebe. Obrađivao ju je besramno dobro, osjećala je njegov kurac na stijenkama svoje razvratnice. Osjećala je svaki njegov nabor, svaku žilicu…

Pročitaj i ovo:   Sirove strasti

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Izluđivao ju je, jebući je onako kako je samo sanjala, a imala je ona sasvim dobar seksualni život. No, ovo je bilo puno više od sasvim dobrog. Zabijao se u nju i opet i opet i opet sve dok nije pomislila da će eksplodirati i nestati u dimu ove lude seksi idile. Onda joj je uvalio ruku među noge, čvrsto je stišćući uza sebe, dovodeći je do potpune ekstaze. Više nije ni o čemu mislila osim o kurcu koji je imala u sebi i koji je željela zauvijek zadržati unutra jer ju je ispunjavao takvim zanosom. Osjetila je kako se oboje penju i još žešće zavrtila svoju pozadinu tresući se u ludilu.

Osjetila je kako se njegov kurac prvo puni pa praska i prazni u nju, dok su oboje svršavali. Gotovo su se srušili u snijeg, iscrpljeni i nemoćni. Skupila je dovoljno snage da se okrene i uhvati njegov kurac. Kleknula je i onako vlažnog, još uvijek čvrstog, uzela u usta. Lizala ga je osjećajući kako se ponovo učvršćuje. Nije mislila na to kako kleči u snijegu ili o bilo čemu drugom, samo je željela sisati taj prekrasni primjerak. Stenjao je i gladio je po glavi, dajući joj odgovarajući ritam. Poslušno ga je pratila vodeći se njegovim pokretima. Glavić je blistao, sjajan, mokar i slinav, a ona ga je oblizivala od glave do “pete”. Jecao je i sve više ubrzavao pokrete ruke. Pojačala je stisak i brzinu, vodeći ga prema novom svršavanju. Uzdahnuo je duboko, prepuštajući se njenim usnama i krenuo prema vrhuncu. Pošpricao ju je po licu, napunio joj usta i iscijedio se potpuno u nju. Oblizala se i mljacnula, gutajući njegovu spermu. Pogladila ga je po kurcu i pridigla se, osjećajući tek kako su joj koljena možda malo hladna. Čvrsto ju je zagrlio pa su tako gologuzi stajali na hladnoći.

Pročitaj i ovo:   Pohotna i jebozovna maćeha je dobila moj kurac

– Znao sam da će s tobom biti tako, čim sam te vidio znao sam da ćemo uživati jedno u drugom.
I jesu, stvarno su uživali jedno u drugom, cijeli njen godišnji odmor.

577cookie-checkZimska jebačka idila