Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Imam 18 godina i kako mi se činilo konstantnu erekciju. A seksualnog iskustva nula. Tu i tamo bi se sa nekom kolegicom iz srednje malo pohvatao, pa bi mi ga, možda, ako bi bila raspoložena popušila na klupici u parku u dubokom mraku gdje nas nitko nije mogao vidjeti. Imao sam solidnu kurčinu od 22 centimetra i lijepe širine, a glavić širok i sa navučenom kožicom je izgledao kao gljiva. Još ga nikad nisam stavio niti jednoj curi, a najbliže što se moglo nazvati jebanjem je bilo kad sam Marini, curi iz susjednog razreda zabio dva prsta u pičkicu i trljao ju par minuta dok nije svršila, a onda se obukla i sva crvena u licu nestala iz školskog wc-a.

Imao sam starijeg brata i sestru koja se već udala i sad je živjela sa mužem i malom kćerkicom na drugom kraju grada. Buraz je bio 6 godina stariji i imao je curu, Mariju. Marija je bila njegova vršnjakinja, a skupa su bili još od fakulteta gdje su se i upoznali. Marija je bila stvarno super cura. Guste kovrčave i duge smeđe kose, zelenih očiju i lijepog tijela. Imala je sise solidnu četvorku i okruglo dupe na koje bi drkao često na wc-u ili u svojoj sobi dok bi se njih dvoje jebali u burazovoj sobi do moje. Moglo se sve čuti kad bih prislonio uho na zid, pa sam znao da Marija voli jako glasno stenjati, te ju je buraz nekoliko puta utišavao da ne probude starce koji su bili na suprotom kraju hodnika. Ja sam bio sad u sestrinoj sobi, a buraz je ostao i našoj bivšoj zajedničkoj sobi, mada sada ova soba više nije imala ništa od moje sestre, osim par slika na radnom stolu. I tako bi se ja zatvarao u svoju sobu i drkao na Mariju, a uspio sam ju potajice snimiti sa mobitelom, pa bi si puštao njene slike sa mora u kupaćem ili kad sam ju snimio dok se saginjala po nešto, pa bi joj dupe bilo u prvom planu.

No sve se promjenilo jedan dan kad sam mislio da sam sam kod kuće, pa sam se otuširao i malo nabrijan krenuo gol u svoju sobu, dok mi se kurac klatio poludignut ispred mene, a sa ručnikom oko vrata, kada se ispred mene u hodniku stvorila Marija. Stao sam kao ukopan, a Marija me pogledala i raširila oči kad joj se pogled spustio na moj kurac. Trgnuo sam se i zbrisao u svoju sobu i odmah zaključao za sobom, te sam sad disao duboko naslonjen na vrata osluškujući šta se dešava sa druge strane.

Pročitaj i ovo:   Kako smo ševili u socijalizmu - mjesec žudnje u Selcu

– Ti bogca, vauuu.. -čuo sam kako je Marija rekla tiho, ali dovoljno glasno da ju mogu čuti preko vrata, pa je otišla niz hodnik dolje u prizemlje.

Bilo mi je tako neugodno, ali je zato moj kurac ponosno stajao uspravljen, te se nikako nije htio spustiti, pa sam ga na kraju morao izdrkati i jedva sam uhvatio svu spermu koja je izletila u papirnati ručnik koji sam imao u sobi. Spustio sam se dolje i našao Mariju u kuhinji kako radi ručak, ona je već praktički stanovala kod nas, a pošto još nije dobila posao, bila je kod kuće. Buraz i starci su bili na poslu, a ja sam imao još tri sata do škole. Pogledala me i nasmješila mi se, a ja sam se isti tren zacrvenio kao rak. A onda je rekla:

– Pa šta se sramiš? Nemaš se zbog čega sramiti.. -govorila je dok sam ja šutio i gledao u stol i miješao kavu u šalici koju mi je stavila na stol, te je nastavila- Mnogi bi muški htjeli ono što ti imaš među nogama.. -rekla je i stavila mi ruku na rame, a moje su uši gorjele od srama.
– Mhhmm.. -bilo je sve što je izašlo iz mojih usta, a ona se sjela na stolicu do mene, pa nastavila.
– Stvarno Mario, niti jedna te ne bi odbila.. -zastala je pa nastavila- Sigurno imaš mnogo cura u školi sa kojima si se već poseksao? -ovo je rekla nekako prigušenog tona ili se to meni učinilo zbog šumova u ušima koje su i dalje gorjele, ali sam svejedno rekao:
– Nisam.. mislim.. nisam se još.. ovaj.. nisam.. -stao sam dok mi je knedla stajala u grlu, a ona je dovršila moju rečenicu i misao.
– Hoćeš reći da još nisi sa niti jednom? -uzdignute obrve iznad njenih zelenih očiju su odavale stvarno iznenađenje, a onda je nastavila- Paaa.. to bi trebalo ispraviti.. dođi.. -rekla je i povukla me za ruku, pa me povela na kat i direktno u moju sobu.

Pročitaj i ovo:   Nastavak seksualne avanture sa vlasnicom kafića

Stajao sam nasred sobe, a ona mi je počela otkopčavati hlače dok sam ja stajao kao ukopan. Ubrzo su traperice bile oko gležnjeva, a i gaće su bile do pola butina, te se ona uhvatila mog kurca koji je i ovako opušten bio velik. Gladila ga je i lagano klizila prstima po njemu, a onda je rekla nešto što nikad neću zaboraviti:

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

– Sad će tebe Marija naučiti seksu.. pogotovo kad imaš ovakvu kurčinu.. -tu ga je lagano počela drkati i onda je nestao između njenih usana.

Prvo samo glavić sa koga je povukla kožicu i sad ga je lagano cuclala dok je još uvijek drkala ga. Gledao sam ju i svoj kurac kako sve više nestaje u njenim ustima, te je već pola kurca bilo u njima, a slušao sam ju kako grglja dok ga je pokušavala cijelog gutati. Nakon par minuta je bio tvrd kao kamen, pa se polako ustala i počela skidati. Uskoro sam ugledao prvu golu ženu ispred sebe u životu. Imala je stvarno predivne sise, velike i lijepih bradavica, a dolje je bila potpuno izbrijana i glatka. Povela me do mog kreveta i rekla da legnem, a onda se popela na mene i pičkicom sjela na moje lice i rekla da je ližem. Malo mi je trebalo da pohvatam šta trebam raditi, ali su uskoro njeni uzdasi pokazali da radim dobar posao. Nakon nekih pet minuta ili više lizanja njene pičkice odmakla se i polako se namjestila sa njom na moj tvrdi kurac. Spuštala se polako dahčući, te je rekla kako mi je zasita velik, a u jednom trenu je rekla i da imam puno veći od svog buraza. Uskoo se nabila skroz na njega i sad se počela odizati i spuštati po njemu. Pošto nisam imao baš nikakvih iskustava u seksu instiktivno sam se uhvatio njenih sisa i počeo ih mijesiti. Stenjala je i uzdisala glasno kako se nabijala, da bi odjednom ubrzala nabijanje na moj kurac i uskoro je svršila prvi puta na mom kurcu. Tresla se i stenjala, te malo uzdisala dok se polako dizala sa njega i sad sam ugledao svoj kurac okupan njenim sokovima, bijel i sav sluzav. Ostala je klečati i nagnula se naprijed, pa mi rekla da joj ga zabijem s guza. Trebalo mi je da nađem pravu poziciju i da joj ga uguram u pičkicu, a onda sam ga počeo zabijati, kako sam vidio u nekim pornićima. Uhvatio sam ju za dupe i zabijao se u nju, a onda sam se jedva suzdržao i izvadio ga na vrijeme da ne svršim u nju, te sam joj pošpricao leđa i dupe sa svojom spermom. Bio mi je lijep prizor vidjeti moj sluzavi kurac sa spermom na vrhu glavića između njenih guzova, a ona se polako okrenula uzela mi kurac ponovo u usta, da bi oblizala naše sokove koji su bili na njemu. Mljacnula je i oblizala si usnice zaključivši da imam ukusnu spermu.

Pročitaj i ovo:   Okupana spermom

Nakon toga smo se brzo obukli, a ona se otišla otuširati kako bi isprala spermu sa leđa, pa sam pojeo i otišao u školu, prvi puta ispražnjenih jaja. Od tada sam se jebao sa Marijom skoro svaki dan, a znala je doći kod mene u sobu čim bi svi ujutro otišli na posao, pa bi me probudila dobrim pušenjem i obavezno sam joj morao svršiti u usta, pa bi joj ga poslije zabijao u pičkicu u svim mogućim pozama. Već sam uhvatio i tehniku da odgodim svršavanje čim duže, a znala je i dopustiti da joj napunim pičkicu spermom. Čak smo probali i analni seks, ali joj je moj kurac jednostavno bio prevelik i bilo joj je previše bolno, pa smo odustali. To traje sad već godinu dana, a ja uskoro krećem na fakultet, a i ona je dobila posao, pa se nećemo baš viđati previše iako je rekla da jednostavno treba moj kurac i da joj nikad neće biti dosta njega.

911cookie-checkBurazova cura