Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Vladala je opet gužva, kakva i priliči jednom pravom vjenčanju. Mladenka je bila prekasna u svojoj raskošnoj vjenčanici, ali bila je vrlo nervozna. Sva ta gužva išla joj je pomalo na živce bez obzira što je to bilo njeno vjenčanje. Željela je pobjeći od svega, ne od svog budućeg, samo od ove nesnosne gungule. Sklonila se u malu garderobu, uživajući u kratkim trenucima mira i tišine. Znala je što bi je moglo opustiti, ali nije bilo mogućnosti za to. Sva ta gužva, pa da netko naiđe… Samo joj je seks mogao pomoći u ovako stresnoj situaciji. Međutim… Pokušala je zaključati vrata, ali nije mogla. Glupo bi bilo da stavi stolicu na vrata jer bi nekom to bilo sumnjivo.

Nije više mogla izdržati pa se naslonila na vrata garderobe i zadigla vjenčanicu. Skinula je gaćice i spustila ih pored sebe, raširila je noge i rukom pomilovala svoju uspaljenicu. Odmah joj je odgovorila šaljući olakšavajuće impulse kroz tijelo. Nastavila se dražiti i zadovoljavati. Olakšanje je dolazilo. Klizila je rukom po usminama, dok je dva prsta druge ruke gurala u sebe. Dok je to radila netko je pokušao ući u garderobu. Brzo je spustila vjenčanicu, grabeći gaćice.

Njen budući muž zabrinuto ju je gledao. Primijetio je gaćice u njenoj ruci i shvatio situaciju, naslonio ju je na vrata i podigao skute vjenčanice. Glavu je primaknuo njenom međunožju i prešao joj jezikom po pukotini ljubeći joj klitoris. Tresla se od zadovoljstva. Bilo je ludo. Ustao je i spustio hlače do gležnjeva. Podigao joj je jednu nogu i ušao u nju gurajući je prema vratima.

Malo se pridigla na prste kako bi mu olakšala posao. Obrađivao ju je na stojeći, nudeći joj svoj kurac do kraja. Ispunjavao ju je i izluđivao. Kad se umorio od tog položaja odmaknuo se od nje i dogurao fotelju do vrata, zatvarajući ih tako za sve ostale. Posjeo ju je u fotelju i stao ispred nje nudeći joj svoj vlažni kurac. Bio je to njen vlastiti miris i okus. Uzela ga je u usta i počela ritmično njihati glavu naprijed natrag dok se on zadovoljno smiješkao i uživao. Onda je kleknuo ispred nje i naglo ušao. Njen klitoris bio mu je na dohvat ruke i on ga je draškao ulazeći i izlazeći. Onda je ustao, a ona mu je pomogla, ostajući na njemu dok je tako stajao. Krenuo je prema stolu i polegao je na njega. Zabijao se u nju, i dalje joj draškajući klitoris. Bili su na rubu, ali joj još nije htio dati olakšanje.

Pročitaj i ovo:   Jebačina sa prijateljevom ženom na plaži

Skinuo ju je sa stola i okrenuo potrbuške, ruke je ispružila ispred sebe potpuno mu se nudeći i prepuštajući. Zabio se u nju straga i jebao je čvrsto i jako. Više nije bilo povratka. Kad je osjetio da ona više ne može izdržati i da svršava navlaženim prstom ušao joj je u analni otvor nudeći joj potpuno ispunjenje. Više nije osjećala svoje tijelo. S nekoliko žestokih pokreta pridružio joj se u orgazmu, puneći je. Tresli su se tako nesvjesni svega oko sebe. Polako je izašao iz nje dok mu je kurac još uvijek stajao uspravljen. Kleknula je ispred njega i ustima pokupila preostalo sjeme, koje se miješalo s okusom njene pičke.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

S ljubavlju ga je gladila i gledala kako ostaje čvrst. Njen dragi muž. Pružio joj je ruku i podigao je. Samo ju je nježno poljubio pomažući joj dovesti se u red. Sve je izgledalo kao da se ništa nije dogodilo. Uzeo je njene gaćice i spremio ih u džep. Odmaknuo je fotelju od vrata pa su zajedno krenuli u salu k uzvanicima. Zavjerenički smiješak titrao im je na ustima. Nisu vjerovali da nitko ne zna što se događalo, jer to se moralo na neki način vidjeti na njima.

Ali nije bilo važno, bio je to njihov dan. Osjetila je da joj njegova sperma klizi niz bedra i uživala je u tom osjećaju. Čarape pričvršćene podvezicama zadržat će izdajničku tekućinu. Držeći se za ruke krenuli su opušteni i zadovoljni u novi život pu seksa, bilo im je to i više no jasno.

5733cookie-checkIzjebana na svom vjenčanju