Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Nakon nogometne utakmice Europskog nogometnog prvenstva u kojoj je naša repka izgubila od Portugala, odlučo sam popiti piće u jednom kafiću, inače mom omiljenom. Ušao sam unutra, sjeo za stol, naručio pivo i počeo razmšljati što mi se može još dogoditi. U jednom trenutku na vratima sam ugledao nju, Anu ženu mog jako dobrog prijatelja. Inače Ana je starija od mene 5 godina, a oduvijek sam se palio, a i sada na starije koke. Ana je bila malo niža od mene, sa velikim sisama, sa njom sam bio u dobrim odnosima jako dugo te sam samo čekao priliku da je kresnem. Jednom riječu jebozovno je izgledala a iz očiju joj je virio kurac. Inače Ana je u gradu slovila kao žena koja je spremna učiniti sve kako bi bila zadovoljena, pa i pod cijenu da je u akciji ulovi i njen muž sa kojim je živjela samo tako da se kaže da su u braku.

Ana je po ulasku u kafić prišla meni i upitala me da li je slobodno, jer kao došla se naći s nekom prijateljicom koja ju je nazvala i rekla da će malo kasniti pa da ne bude sama na što sam ja pristao, i odmah joj kao veliki kavalir naručio piće. Ana je slovila kao osoba željna dobrog provoda, plesa, opuštanja uz alkohol i svega što ide uz to, a naravno i seksa. Nakon ispijenih nekoliko piće stigla je i prijateljica za koju mi je Ana rekla da radi zajedno s njom, te da su večeras odlučile izaći i dobro se provesti. Inače prijateljica je bila dosta mlađa i jako dobrog izgleda. Nakon toga ispili smo još pokoju turu, te se dogovorili da odemo na noćno kupanje. Kako je Ana bila dosta napaljena, odredila je na koju plažu idemo, jer ona ima već dosta iskustva po plažama. Nakon popijene zadnje ture došao je red da krenemo na noćno kupanje ali samo je ostalo dogovorit se tko će s kim, kako je Ana imala svoj auto, a njena prijateljica nije, Ana odluči da prijateljica vrati njen auto, a ona će sa mnom.

Pročitaj i ovo:   Zimska jebačka idila

Sjedosmo u auto a kako smo bili već dosta pod utjecajem alkohola, uhvatim Anu za lijevi nogu i lagano je počnem milovat onako preko hlača od koljena prema pički. Ana se nije nimalo iznenadila niti se opirala mom poslu, već se okrenu licem prema meni, pogleda me onako kurvanjski i rukom me preko hlača uhvati za kurac, koji se počeo buditi i poče sa masažom. Kako plaža na kojoj smo se odlučili kupati nije jako udaljena od kafića ubrzo smo stigli. Parkirao sam auto i pješice smo krenuli prema mjestu užitka. Uz samu plažu nalazio se neki fast food sa postavljenom terasom i Ana je sa nje uzela nekoliko jastuka koji su bili ostavljeni na stolicama. Napokon smo pronašli mjesto na plaži na kojem ćemo se skinut i uskočit u more, a kako ja nisam imao kupaće na sebi skinem se potpuno gol, a kurac mi onako dignut i okrenem se prema Ani. Ana također nije imala kupaće pa se i ona skinula do kraja. Rekao sam vam da je Ana bila malo niža od mene, atraktivna pička, velikih sisa, jebozovne face i obrijane pičke. Nakon što se skinula krenula je prema moru, a je uhvatim za ruku i privučem je sebi, a zatim joj dam jedan sočan poljubac u usta na što mi ona uzvrati.

Počeli smo se strasno ljubit jezici su nam se ispreplitali i više nitko nije mario za kupanje, a ja sam je rukom počeo trljati po njenoj glatkoj pički. Ana nije ostajala dužna, već me svojom rukom uhvatila za nabrekli kurac i počela lagano drkati. Tako u transu legli smo na jastuke koje je Ana prethodno uzela sa terase nastavili smo se ljubit i mazit. Od uzbuđenja Ana je postala sve vlažnija i vlažnija, a kada je došla do vrhunca prinio sam lice njenoj pički i počeo ju lizati. U jednom trenutku počela je vrištati a iz nje su potekli sokovi kako je slatka bila, a Ana je uzela moju već nabreklu karu u usta i počela se nabijati ustima dokraja, gutala ga je znalački s uživanjem. Nakon toga sam prstima počeo istraživati njenu sočnu pičku da bi nakon kraćeg obrađivanja primila cijelu šaku i nastavio sam je jebati šakom, gutala je šaku, meškoljila se i tako došla do par vrhunaca, koje je ispratila velikom količinom finih sokova i velikim uzdasima i povicima.

Pročitaj i ovo:   Predugo bez kurca

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Cijelo vrijeme ustima je obrađivala moju kitu koja je bila pri samom kraju ali sam se suzdržavao da ne svršim prije nje. Nakon takvog zadovoljstva Ana je opet počela obilno svršavati grčila se, zapomagala što me dovelo do vrhunca i počeo sam obilno svršavati Ani u usta, a Ana je pokupila svaku moju kapljicu i detaljno mi očistila kurac. Potom smo legli jedano pored drugog i nastavili se mazit i ljubit. Nakon toga, a kako smo bili mokri i ljepljivi od znoja, sperme i Aninih sokova otišli smo u more i oprali se da bi se vratili natrag na pripremljene jastuke gdje smo se opet počeli maziti, ljubiti i istraživati svaki dio našeg tijela.

Kako sam ležao na leđima Ana se ustala, opkoračila me i sa svojom sočnom, sjajnom pičkom nabila se na moj kurac koji je stajao uspravno kao jarbol i počela se nabijat. lspočetka se nabijala lagano, a onda sve jače i jače. Kad ga je primila cijelog počela je stezati pičkinim misićima i vrtjeti guzom, vidjelo se da zna svoj posao i da uživa u svemu. U to vrijeme ja sam je rukama uhvatio za sise i počeo ih mijesiti, pa je hvatao za bradavice koje su bile jako velike i ukrućene. Nije nam trebalo puno da svršimo jer smo bili napaljeni i željni dobre jebačine. Ana je prva svršila i to tako da se počela grčiti i uz glasne povike. Kako su joj u to vrijeme bili plodni dani upozorila me da ne svršim u nju, već da je upozorim i da će ona pokupiti sve sa svojim pušackim ustima, što je i učinila. Kako mi se približio vrhunac, ustao sam iznad Ane koja je kleknula i počeo se praznit po licu, ustima, sisama, a ona je u to vrijeme rukom trljala svoju pohotnu pičku. Nakon svršavanja Ana je jezikom pokupila spermu sa lica i sisa koliko je mogla doprijeti a ostalo je utrljala rukama po tijelu. Bila je jako zadovoljna i zadovoljena isto kao i ja. Kako je već počelo svitati otišli smo u more isprali svoja znojna zadovoljena tijela, osušili se i otišli svako svojoj kući.

324cookie-checkJebačina sa prijateljevom ženom na plaži