Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Moja žena i ja povremeno pričamo o njezinima seksualnim iskustvima prije braka. Detaljno mi opisuje kako su ju jebali, a posebno se napalim kad kaže da je jako uživala sa nekim tipom i da se voljela s njim jebati. Poslije takve priče padne žestoka jebačina, a ako mi priča o drugim kurčevima tijekom seksa onda ja odmah svršim od uzbuđenja. Iako smo više od 20 godina u braku u kojem vremenu mi je ispričala valjda o većini jebačina ja volim opetovano slušati već poznatu priču. Jako me uzbude njezini uzdasi kad opisuje kako je primala kurac i kako je svršavala na njemu. Tijekom pričanja i ona se uzbudi i to izazove potop u njezinoj pičkici. Evo nekoliko njezinog doživljaja iz mladih dana prije braka iz njezinih usta.

Prekinula sam vezu s jednim dečkom nakon nekoliko godina i to mi je jako teško palo. Nisam si htjela odmah priznati, ali najviše mi je nedostajao seks s njim. Zadovoljavao me fantastično i često smo to upražnjavali. Ovako bez seksa bila sam frustrirana, jer sam bila navikla da budem redovito namirena. Površne i isključivo seksualne veze s muškarcima ne uklapaju se u moj stil života, ali nakon dva mjeseca apstinencije nisam izdržala i dala sam jednom dečku kojeg sam upoznala u kafiću. Obavili smo to na brzinu u mojem autu. Nije bilo baš nešto, ali osjetila sam muškarca u sebi i to me smirilo na neko vrijeme.

Kako sam bila sama pozvala me moja prijateljica da provedem dio ljetnog odmora u kući njezinih roditelja u jednome malom dalmatinskom mjestu. Znala je da mi treba baš takvo nešto da se opustim i zaboravim propalu vezu. Kuća se nalazila na periferiji mjesta, a meni su dodijelili malu sobu u potkrovlju s balkonom. Moja prijateljica smjestila se s mužem u sobu do moje, a njihova djeca su spavala kat niže gdje su bili njihovi djeda i baka. Odlazila sam na plažu nekad s djecom, a nekad sama. Već frustrirana od nedostatka seksa uhvatila sam se kako gledam dečke u kupaće gaćice, bolje rečeno gledala sam obrise onoga što imaju u gaćicama. Na plaži je bilo nekoliko cura u toplessu pa sam se i ja ohrabrila i skinula grudnjak kad bi bila sama na plaži. Nemam neke velike cice, ali moji bivši dečki su mi rekli da su jako seksi. Do mene je ležao jedan mladi dečko koji je dobio erekciju kad sam razgolitila grudi. On je gledao moje cice, a ja njegov kurac u gaćama. Osjetila sam toplinu među nogama.

Na večer bi često čula uzdahe iz susjedne sobe, jer zbog vrućine u potkrovlju držali smo otvorena vrata prema zajedničkom balkonu. To je moja prijateljica Lidija bila obrađivana od muža Borisa. Nije se trudila da bude tiha. Znala je da ja sve čujem. Nisam mogla izdržati više kad bi se oni glasno jebali. Morala sam se tad zadovoljiti dildom. Vjerojatno sam i ja bila glasna. Nakon nekoliko dana otišla sam tek pred večer na plažu sama. Odmah sam skinula grudnjak i bacila se u more. Uživala sam u njegovoj svježini. Kad sam izašla iz mora bradavice su mi stršale. Ne znam dali od napaljenosti ili od svježine mora. Do mojeg ručnika smjestio se onaj dečko od pred neki dan, onaj kome se digao na moje cice. Dal smetam ovdje? – pitao je. Ma neee, nipošto. Tako smo počeli pričati. Rekao je da se zove Ante, da je student, a ljeto provodi u rodnoj kući u ovom mjestu gdje mu žive roditelji i brat. Uzbuđujem te? – pitala sam. Pa koji se muškarac ne bi uzbudio od pogleda na tako lijepu i seksi ženu. I polugolu. – nastavila sam. Imate lijepe grudi i grijeh bi bio da ih ne pokažete. Nastavili smo za ovakvu priliku uobičajene razgovore. Kad je počeo padati mrak počela sam se spremati za odlazak. Navukla sam kratku lepršavu haljinicu bez da sam stavila grudnjak. Mogu li vas pozvati na piće u susjedno mjesto. Imaju izvrsnu terasu uz more? – pitao je. Sad odmah? Kako ćemo doći tamo? Uzet ću od tate auto. Pričekajte me deset minuta kod onog kioska tamo i dolazim. OK, čekam. – rekla sam.

Stigao je zaista brzo u nekom jako starom, ali velikom autu. Krenuli smo. Tijekom vožnje često je bacao pogled na moje noge, jer haljinica mi se bila dosta podigla. Kako sam nosila gaćice od kupaćeg kostima nisam smatrala bitnim da pokrivam noge. Nije me smetalo ni ako vidi gaćice. Lokal je bio stvarno fantastičan. Luksuzan, s pogledom na more i ugodnom glazbom. Pila sam jeger. Po malo me hvatalo. Neki parovi su plesali. Mi smo im se pridružili. Tijekom plesa osjetila sam njegovu erekciju. To je kod mene izazvalo vlaženje među nogama. Bila sam napaljena. Očekivala sam da će me jače stisnuti da osjeti cice ili malo pomilovati po guzi, ali on nije poduzimao ništa. Već je prošla ponoć kad smo krenuli kući. Kad sam sjela u auto haljina mi se zadigla do struka. Nisam ju popravljala iako su se vidjele gaćice. Tijekom vožnje kući skrenuo je na jedan sporedni put i brzo se zaustavio na jednom proširenju. Sad ću te pojebati. Cijelu večer me izazivaš sa tim jebozovnim sisama i nogama. Moram ti nabit kurac u pičku. – grubo je govorio. Vidjela sam da tu nema izlaza. Zapravo i nisam htjela izlaz. Zapravo seks je ono što mi treba, ali ne da me povrijedi pri tome. Ne moraš biti grub zato što želiš seks. I ja to želim. Nisam nevina i neću se braniti, ali daj da i ja uživam u tome. Zbunjeno me gledao. Raskopčala sam haljinu i spustila ju do struka. Zanijemio je kad sam razgolitila grudi. Prvo mi miluj cice, ljubi ih. Bacio se na posao. Bradavice su mi se odmah ukrutile. Cuclao ih je. Nježno mi je gnječio grudi. Bilo je divno. Skinula sam haljinu i rekla: Ovdje nema dovoljno mjesta, hajdemo na zadnje sjedište.

Prije ulaska u auto otraga skinula sam gaćice. Bila sam posve gola. Sjela sam na zadnje sjedište i raširila noge. Zastao je kad je vidio moju raširenu macu, jer u autu je gorjelo svjetlo kad su vrata otvorena. Ti se nećeš skinuti, primijetila sam. Skinuo je bermude i gaće. Iskočio mu je napeti kurac. Nije bio nešto posebno, ok malo deblji od očekivanja. Bit će i to dobro da me zadovolji pomislila sam. Zatvori vrata da se ugasi ovo svjetlo. Ne moramo svakom prolazniku dati da uživa u porniću u živo. Stajao je ispred mene sa napetom kurčinom i nije znao što bi. Uhvatila sam ga za kitu i privukla ga mojoj pičkici. Nisam bila za nikakvu predigru. Strahovito sam ga željela u sebi. Možeš svršiti u mene, nisam u plodnim danima pa ne moramo brinuti. Malo sam protrljala glavić po klitorisu i on ga je nabio u mene do jaja. Aaaah. – oteo mi se uzdah kad je kurac utjerao u mene. Povremeno su pored nas prolazili automobili i osvjetljivali nas farovima. Nije me bilo briga da i netko zastane i gleda nas. Ja sam samo htjela biti jebena i nisam marila za ništa drugo. Možda su i vidjeli da sam gore gola, ali nisu se zaustavljali. Jedan je samo zatrubio. Lagano me jebao. Uskoro je ubrzao, iznenada izvadio karu iz mene i pošpricao me po trbuhu.

Pročitaj i ovo:   Divljanje na kurčini nepoznatog

Želim te dobro pojebati, da ti bude lijepo s menom. Zato sam ga izvadio. Pobriši se pa ćemo nastaviti. Zatim je slijedila prava jebačina. Vrištala sam i cičala od zadovoljstva, a on me pumpao. Nikako da svrši. Protresao me strahovit orgazam. Nisam znala za sebe. Kad smo se smirili još je bio u meni. Osjetila sam da se nešto cijedi iz mene i da mu kurac nije onako tvrd kao prije. Svršio si? Jesam, kao nikad. Fantastična si. Fenomenalno se ševiš. Želim te stalno. Uredili smo se i vratio me u blizinu kuće od prijateljice. Nisam htjela da me netko od ukućana vidi kako izlazim iz auta. Dogovorili smo se za prekosutra na plaži u podne. Kad sam stigla kući srela sam Borisa. Pospremao je stvari na dvorištu. Nakon pozdrava rekao mi je: Na tebi se vidi da si se dobro provela. Zacrvenila sam se kao tinejdžerka i otišla u svoju sobu. Čula sam te priče da se na ženi vidi kad bude dobro zadovoljena.

Tu noć sam spavala kao klada, gola kao i uvijek ljeti. Ništa nisam čula iz susjedne sobe ako je i bilo nečega tamo. Sjedila sam na krevetu i mazala se kremom poslije sunčanja po grudima koje su se dosta zacrvenile od jučerašnjeg sunčanja. Čula sam Borisa na balkonu, ali nisam se obazirala. Kad me je zazvao brzo sam se pokrila plahtom prije nego je ušao, jer bila sam sasvim gola na krevetu. Što se pokrivaš Zdenka? Pa vidio sam te golih grudi na plaži. Tamo su te svi mogli vidjeti i nije ti smetalo. Imao je pravo. Pred njim ne trebam glumiti. Pustila sam plahtu koja se spustila i otkrila mi grudi, ali drugo strateško mjesto ostalo je pokriveno. On je ponešto mogao vidjeti, jer mi je pola guze bilo izloženo njegovom pogledu. Lidija mi je pričala da ste vas dvije dugogodišnje intimne prijateljice i da među vama nema tajni. Ispričala mi je i o nekima vašim zajedničkim doživljajima s dečkima. Stvarno ste bile vražje. Sad me već počelo zanimati kamo cilja. Danas smo Lidija i ja razgovarali o jednoj ideji. Ona nije htjela o tome s tobom, već mi je rekla da ja to učinim ako to želim realizirati. O čemu se radi? – pitala sam. Lidija i ja željeli bi neka nova uzbuđenja u našem seksualnom životu. Međusobno smo sve isprobali i želimo nešto novo. Lidija mi je pričala da je seks u kojem sudjeluje više partnera jako uzbudljiva stvar. Ja to nisam nikad probao, a želim jako. Mi smo ovdje jako ograničeni, jer nas svi znaju, a u Zagrebu od klinaca ne možemo ništa. I što ste smislili? Pa da se zabavimo … nas troje za početak. Malo je zastao da vidi moju reakciju, ali nje nije bilo pa je nastavio. Danas djeca idu s djedom i bakom na plažu pa imamo priliku biti sami. Vas dvije ste to već radile s jednim ili sa dva dečka koliko znam. Ti zračiš seksipilom, a sinoć se na tebi jasno vidjelo da si imala dobar seks. Izgledala si jako zadovoljena. Zar je to bilo tako očito… Ma vidjelo bi se iz aviona.

Pogled mi je kliznuo na njegove bokserice u kojima se propinjala njegova muškost. Da budem iskrena i ja sam se bila navlažila od tog razgovora. Sad idi i pusti me da se obučem. Razgovarat ćemo poslije doručka. Otišao je, čini mi se malo razočaran. Ničim mu nisam dala naslutiti hoće li što biti od toga što su on i Lidija smislili. Da se poševim s Borisom, o tome nisam nikad razmišljala. Lidija me više puta vidjela u seksu s muškarcima, kao i ja nju, ali Boris je njezin muž. Trebat ću malo vremena da posložim sve kockice u glavi, no moja koka me je izdala. Napravila je poveću mrlju na krevetu na kojem sam sjedila bez gaćica. Nakon mjeseci apstinencije na ovom ljetovanju mogla bi nadoknaditi bar dio propuštenog.

Obukla sam gaćice i navukla dužu majicu na golo tijelo i spustila se dolje. Svi su već bili za doručkom. Primijetila sam značajan Lidijin pogled, ali ništa drugo nije bilo drugačije nego ostalih dana. Klinci su bili oduševljeni da idu na plažu s djedom i bakom. Znali su da će biti sladoleda i da neće morati kući kad im bude najljepše. Djed i baka nosili su nešto hrane sa sobom pa danas neće biti kuhanja ručka. Prije odlaska baka nam je dobacila: Vas dvije obucite nešto. Nemojte ovakve izlaziti van. Mislila je pri tom na to da ni Lidija ni ja nismo odjenule grudnjak. Cice su nam se lijepo ocrtavale ispod tanke tkanine i njihale su se pri svakom pokretu. Baka jako brine za vaše ćudoređe cure. Ne zna ona da ste vi zapravo jako pristojno odjevene. U večernjim izlascima znate pokazivati puno više od sisa. – govorio je Boris samome sebi. Boris je razgovarao s tobom? – pitala je Lidija. Da, popričali smo kratko. Iznio je osnovnu ideju. I što misliš? Zanimljivo! Zapravo zašto ne? Ti znaš da silom prilika apstiniram u zadnje vrijeme. To je bilo do sinoć. Ja se jednom poševim poslije dva mjeseca i to je neka senzacija. Pa na odmoru sam. Seks spada u ljetne aktivnosti na moru. Ma OK. Ne ljuti se! Nećemo više o tome. Boris je raspremao stol dok smo nas dvije razgovarale. Lijepo mu se vidjela izbočina na boksericama. Pomisao na seks u troje ga je očito jako uzbuđivala. Kako i neće kad to nikad nije probao, barem po njegovim riječima.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Što ti paradiraš s tim dignutim pimpekom. Pusti ga van da se zagrije atmosfera. – primijetila je njegova žena. Skinuo je bokse i kara se ispružila u punoj veličini. Bio je maksimalno napaljen. Oteo mi se uzdah kad sam vidjela njegov kurac. Sad ti je jasno zašto si nas čula na večer iz naše sobe. Baš se veselim da i ti osjetiš Borisa. Obje smo dosta toga prošle, ali Boris zna zadovoljit ženu. – obratila mi se Lidija. Obje smo odbacile majice i međusobno se uhvatile za grudi. Uhvatila me neka želja da poljubim Lidiju. Uvalila sam joj jezik i strastveno smo se poljubile. Hej cure! Vi se zabavljate. A ja? Ti ćeš dobit svoje, ali spremi se da zadovoljiš dvije pohotne i zahtjevne koke. – odgovorila sam mu. Ubrzo smo ostale i bez gaćica i s prstićima u pici, ona u mojoj, ja u njezinoj. Boris nas je gledao. Ostao je bez teksta. Ja sam legla na stol i raširila noge. Lidija mi je počela nježno lizati pičku. To je Borisa raspametilo. Dajte i meni malo. – tražio je. Odgurnuo je Lidiju i smjestio se među moja bedra. Ljubio mi je klitoris, jezikom se probijao unutra. Ipak muškarac bolje liže, pomislila sam. Možda nisam objektivna, ali mene više uzbuđuje muška glava među nogama i njegovo halapljivo gutanje. Dok je Boris mene lizao, Lidija je sjela na pod i sisala njegov kurac, lizala jaja i gurala mu prst u guzu. Glasovi koje je ispuštao bili su jasni znak da se nalazi na sedmom nebu. Ubrzo se Boris izmaknuo od Lidije i iz njega je suknuo mlaz sperme do drugog kraja kuhinje.

Pročitaj i ovo:   Nastavak ljetne avanture sa susjedom vruće pice

Nisam napomenula da smo sa seksom započeli odmah poslije doručka još u kuhinji. Hajdemo gore da se ovi ne bi vratili. – predložio je Boris. Otišla sam prvo u svoju sobu ostaviti odjeću i onda sam onako gola preko zajedničkog balkona prešla u njihovu sobu. Ti ovako gola hodaš po balkonu. Mogu te vidjeti susjedi. – protestirala je Lidija.

Pa znaš da sam ja poznata egzibicionistica. Volim da me gledaju golu, a posebno volim da me gledaju kad se ševim. – odgovorila sam. Pa preko su turisti. Pa što ako su ju oni vidjeli. Ne poznaju niti Zdenku niti nas. – branio me Boris. Cijelo vrijeme razgovora gledala sam u Borisov kurac, stršao je, a posebno se isticao ogoljeli glavić. Želim te Boris. Želim te u sebi. Jako te želim. Hoću da me pojebeš. Možeš svršiti u mene, nisam u plodnim danima – govorila sam. Gurnula sam ga na krevet. Pao je na leđa. Kurac mu je stršao u vis. Popela sam se na njega. Natakla sam se na kurac i započela svoj ples na kurcu. Kako sam samo osjećala prodiranje muškosti u moje tijelo. Kad ga je cijelog ugurao osjećala sam se ispunjeno i blaženo. Lidija me ljubila po cicama, a prstom mi je stimulirala klitoris dok je kurac bio u meni. Ludilo! Tip je stvarno dobro jebao. Počeli su mi se otimati krici i uzdasi. Bila je to prava grmljavina kad me protresao orgazam. Moglo se čuti u cijelom kvartu, jer vrata od balkona su bila otvorena. I nakon svršavanja kita mu je još stajala. To je iskoristila Lidija i naguzila se. Jebao ju je odostraga u psećem položaju. Ona je ubrzo bučno svršila. Okrenuo ju je na leđa i nastavio jebati misionarski. Njezine noge bile su na njegovim ramenima. Sad su svršili zajedno. Cijelo vrijeme Lidija je ispuštala glasne uzdahe i jecaje. To je ono što sam često slušala u svojoj sobi.

U sobi mi je postalo zagušljivo od tih svih mirisa seksa pa sam izašla na balkon, naravno gola. Naslonila sam se na ogradu i gledala u dvorište onih turista u susjedstvu. Tamo se sunčala jedna mlada djevojka. Primijetila me i uputila mi značajni pogled s osmjehom. S obzirom da je sve sigurno čula bilo joj je jasno što se dešavalo malo prije. Jedino nije znala da je to bio seks u troje. Boris mi se pridružio na balkonu, ali vidjela sam da je navukao bokserice. Stao je pored mene i gledao je onu curu preko puta. Sigurno nas je čula, a sad kad je tebe vidjela golu jasno joj je što se dešavalo u sobi. – rekao je. Jebe mi se što je čula, što vidi i što misli. Meni je bilo prekrasno. – odgovorila sam. Boris me počeo milovati po guzi dok smo razgovarali. Jako mi je to prijalo. Po malo je sve više uvlačio svoju ruku između mojih guzova. Raširila sam noge malo da mu olakšam put. Jasno je bilo kamo je krenuo, a ja sam željela da tamo i stigne. Kad je osjetio koliko sam vlažna gurnuo je dva prsta u mene. Preplavili su me osjećaji slasti. Tip me šlatari golu na balkonu usred bijela dana. Vrlo seksi. Mogu ti ga stavit u guzu? – pitao je. Možeš ako imaš kondom. Dođi u sobu. Ne, hoću da mi ga ovdje staviš, na balkonu. Na ove moje riječi skočio mu je kurac u boksama, vidjelo se. Otišao je i ubrzo se vratio s kondomom i lubrikantom. Prvo mi je lijepo namazao čmar, spustio bokse tek toliko da mu alat ispadne van, navukao kondom i naciljao ga u željeni otvor. Lidija nas je gledala iz sobe. Čula sam samo kako komentira: Vas dvoje ste perverzni. Cura iz susjedstva usredotočila se na to što mi radimo. Vidjela sam samo da joj je ruka kliznula u gaćice. Lagano i postepeno mi je ulazio u guzu. Nije znao da ni na tom otvoru nisam nevina. Osjećala sam ga cijelog. Uzdisao je, jer scena je bila jebeno vruća. Moja poveća okrugla guza i kurac koji prodire u nju. Bilo mi je lijepo, ali ne nešto spektakularno. Kako bi bilo da ti skineš kondom i dovršiš posao u rupi koja je predviđena za jebanje. – predložila sam. Ispunio mi je želju. To je bilo nešto sasvim drugo. To je pravi seks, bar za mene. Sve je to lijepo, ali ne može se usporedit s osjećajem kad sam jebana u pičku. Na žalost situacija da se goli jebemo na balkonu pred nepoznatom curom ga je jako napalila pa je ubrzo svršio. Nisam htjela da nastavimo u sobi. Za taj dan mi je bilo dovoljno. Hoćemo li na pizzu? Ja sam gladan. – predložio je Boris. Svi smo prihvatili ideju. Lidija je upozorila da nas dvije moramo biti pristojno odjevene kako je naglasila njezina majka. To je značilo obvezni grudnjak i ne prekratka suknja. Ja sam se odlučila za kratke hlačice. Lidija me oštro odmjerila, jer bile su dosta kratke. Vidio se mali dio guzova. Ipak ih je odobrila.

Ante se na plaži pojavio točno prema dogovoru. Nosio je veliku frižider torbu i pribor za plažu. Što će ti to? – pitala sam. Pa mislio sam da brodićem odemo prijeko na otok na kupanje. Ponio sam nešto za pojesti i popiti. Jesi za? Naravno da sam pristala. Izgledalo je da će to biti ugodno poslijepodne. Krenuli smo u lučicu. Ante se zaustavio kod manjeg broda, mi kontinentalci rekli bi čamca. Brod je imao prekriven pramac i vanjski motor za pogon. Nakon ukrcavanja smo isplovili. Smjestila sam se na pramcu i nakon izlaska iz lučice skinula sam grudnjak. Uobičajila sam sunčati grudi u zadnje vrijeme. Kad smo se udaljili od mjesta Ante mi je doviknuo: Možeš skinuti i gaćice ako želiš. Ovdje je uobičajeno da se djevojke voze gole na brodićima. Poslušala sam ga i svoju sam koku izložila sunčevim zrakama. Gola na pramcu djelovala sam kao neka sirena. Uživala sam kad bi vidjela poglede sa drugih brodova, obično jedrilica, s kojima smo se mimoilazili. Imali su lijepi pogled na sasvim golu ženu na pramcu. Sigurno su uživali u pogledu. Jedan momak, koji je surfao na dasci, zaboravio je da mora upravljati jedrom već se zagledao u mene i zbog toga bućnuo u more. Ante i ja smo se slatko nasmijali. Ti svojom pojavom izazivaš brodolome. – komentirao je. Moja reakcija bila je u obliku vlažnosti i vrlo ugodnog osjećaja među nogama. Ubrzo smo uplovili u jednu zaštićenu uvalu sa biserno čistim morem. Vezali smo se uz jedan mali mol. Tamo se nalazio još jedan brodić. Znači još je netko ovdje. Na jednoj strani uvale vidjeli smo tri dečka, tinejdžerske dobi. Bili su pri ručku. Dobar tek dečki, da li smetamo ako vam se pridružimo u ovoj uvali? – doviknuo je Ante. Nipošto, uz ovako lijepu gospođu bit će i nama ljepše. – odgovori jedan od njih. Ja sam naravno ostala gola kao i na brodu. Otišli smo na drugu stranu uvale i smjestili se. Ante se tad isto skinuo. Sad sam zapravo prvi put vidjela njegovu spravu. Prekjučer je bio mrak i tad sam ga samo osjetila u ruci i u sebi, a sad sam ga gledala. Bio je mlohav i klatio se između povećih jaja.

Pročitaj i ovo:   Iz prijateljstva u strast

Krenuli smo odmah u more. Uživala sam u plivanju gola. Divan je osjećaj kad te ništa ne steže oko struka i kad osjećaš strujanje vode oko svoje koke. Ante je doplivao do mene, uhvatio me za guzu i privukao me sebi. Obuhvatila sam ga nogama i prihvatila njegov strastveni poljubac. Na guzi sam osjetila da je dobio erekciju. Nemoj sad, kasnije ćemo. – rekla sam mu. Ludo te želim. Stalno mislim na tebe od onog pred dva dana. Daj da ti ga samo malo stavim, da te opet osjetim. Neću te sad ševit. – zamolio je nježnim glasom. Kako bi ga mogla odbiti. Malo sam se odmaknula od njega, uhvatila mu kurac i rukom ga uvela u sebe. Lagano je ušao. Preplavio me osjećaj zadovoljstva. Sad kad si već u meni onda me i pojebi, onako na brzaka. Lagano se počeo gibati u meni. Divno sam se osjećala. Uvijek mi je bilo divno na kurcu. Ubrzao je tempo. Osjetila sam naznake dolazećeg orgazma. Udarao je sve jače i zajedno smo svršili dosta glasno bez obzira što nismo bili sami na plaži. U moru se vidjelo kako mi sperma izlazi iz pice. Bacili smo pogled na dečke. Njihovi su pogledi bili upereni prema nama. Nije bilo teško zaključiti da su prisustvovali jednome ekspresnom seksu. Izašli smo iz mora da se malo odmorimo i osunčamo. Ovo smo morali napraviti prije svega, jer ne bi izdržali čekajući. Kad smo se osušili Ante je izvadio jelo koje je ponio. Tu je bilo i piće, domaće crno vino koje mi je brzo udarilo u glavu, ali i navlažilo picu. Dok smo tako pili Ante me lagano milovao po bedru pa sve više. Kad je došao do klitorisa lagano je gurnuo prst u picu i jebao me njime. Spustio se među moje noge i počeo me lizati. Fenomenalno sam ga osjećala. Lizao me polako i nježno, a ja sam ludovala od želje da me pojebe. Daj me pojebi! Stavi svoju kurčinu u mene! A oni klinci. Ne smeta te da nas gledaju? Ma tko ih jebe. Neka gledaju. Neka drkaju. Meni sad treba kurac. Ante se popeo na mene, stavio mi kurac na ulaz pice i počeo me polako jebati. Okrenula sam glavu prema klincima da vidim što oni rade. Osim klinaca, vidjela sam još jedan par dosta blizu nas, goli, koji su zanimanjem promatrali našu igru. Nismo primijetili kad su stigli. Vidjela sam da dama nadrkava tipu kurac, a on joj mazi pičku prstima. Dalje nisam mogla gledati, jer valovi užitka su me obuzimali.

Voliš da te gledaju kad se jebeš, ha? – pitao je Ante. To me jako pali. Sišao je s mene, legao na leđa, a ja sam se popela na njega i stavila kurac u pičku. Jahala sam ga i jebala se. Držao me za cice i navlačio na sebe. Susjedi su se još mazili, a dečki su se približili da bolje vide. Uh kako je bilo dobro. Oduvijek volim seks na otvorenom, a ovako sasvim slobodno po bijelom danu i još uz pristojnu publiku, toga ima samo u mašti, ali za mene ovaj put i u stvarnosti.

Lagano smo se jebali da to što duže potraje. Ante mi je gnječio cice, a ja sam se lagano nabijala na njegovo tvrdo koplje. Ulazio je u mene do kraja. Osjetila sam njegova jaja kad je bio cijeli u meni. Naši susjedi očito nisu mogli izdržati. Dama je ležala na boku, a njezin partner joj ga je stavljao odostraga također iz bočnog položaja. Prizor je bio fantastičan, a moj položaj na Anti omogućio mi je da ih gledam i jebem se istodobno. Tip je imao jako debelu kurčinu koja je nježno ulazila u damu. Ona je glasno uzdisala. Deči su nas zabezeknuto gledali. Ovo su sigurno do tad gledali samo u porniću. Mogli su gledati rasnu žensku kako se nabija na kurac i ispušta zvukove velikog zadovoljstva i to sve pred njima. Dvojici su ruke bile u gaćicama. Drkali su. To me raspametilo. Obožavala sam kad bi me mladi dečki uhvatili na nekoj osamljenoj plaži sasvim golu i kad bi po skrivečki drkali. Uh divno mi je to. Ante je očito osjetio da je blizu kraja. Uhvatio me za bokove i navlačio na svoj kurac sve većom žestinom. Otišla sam u nebesa, svršavala sam dugo i sigurno sam bila dosta glasna. Osjetila sam da je i on svršio u meni. To najviše volim kad mogu osjetiti izlijevanje kurca u meni. Nadam se da sam smio u tebe. Naravno da jesi. Baš to što si svršio u meni bilo mi je divno. Pružio si mi fantastičan seks i nebeski orgazam. Kad smo se smirili otišli smo se oprati i osvježiti u more. Vidjeli smo da su i naši susjedi završili sa seksom. Odmarali su se. Dečki su se vratili na svoj dio plaže.

Nakon predaha počeli smo se spremati kako bi se stigli vratiti do sumraka. Ponovo sam glumila sirenu na povratku. Naravno da sam pokrila strateške dijelove tijela prije nego smo uplovili u lučicu. Hoćemo li se opet vidjeti? – zavapio je Ante. Ja se nadam da hoćemo i da ćemo ponoviti nešto od onoga prekjučer ili ovoga danas. Sad ti ne mogu točno reći kad, ali potraži me na plaži ovih dana pa ćemo se dogovoriti. Uz kratki poljubac oprostili smo se.

Kad sam ušla u svoju sobu uskoro je došla Lidija preko balkona. Viđena si kako se opraštaš u luci od jednoga zgodnog dase. Čak je i pusa pala. Koji ti je sad taj? Dobro, ne moraš mi reći tko je on, ali reci mi samo jeste se danas? To je onaj od prekjučer na večer. Da jesmo se. Bilo je fantastično. I opet ćemo se tucati.

11990cookie-checkPali me kad me drugi gledaju dok se jebem