Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Ni ja nisam znala šta da očekujem, ali kad je već ispalo tako rekoh zašto da ne. Možda se i više oznojim gledajući vas a za seks ima vremena, ionako sam bila pristojno istucana samo dva sata ranije! Čim smo ušli ljubazno sam vas pitala gde želite da sednete u ovom malom prostoru a ti si se samo nasmejala, raširila peškir i pokazala svoje divno telo u malom kupaćem i sela na onaj deo klupe koji ti je bio najbliži, i rekla: „Mislim da ćemo se snaći“.

Tvoj dragi se zavukao iza tebe i obuhvatio te oko struka. Ja sam legla kraj tebe i stavila glavu u krilo mome Saši dok je on jednu ruku stavio na gornji deo klupe a drugu na moj stomak. Znala sam da je samo pitanje vremena kada će mu ruka skliznuti onako blago ispod ruba mojih gaćica do mojih dlačica ili kada će staviti ruku na moje sisiće i mesiti ih štipajući me kao da ne vidi da tu pored nas ima još ljudi. To mi uvek radi na plaži, a ja mu uvek vraćam ruku i kažem nemoj videće nas neko, dok mi ustvari to tako prija. Ma budem mokra za tili čas ali moram glumiti finu „devojčicu“. I bila sam u pravu, nije prošlo ni 3 minuta, a ruka mog dragog je već bila na mojoj siki skroz ispod gornjeg dela kupaćeg a on se nagnuo na mene ljubeći me i kao skrivajući svoju ruku na mojim grudima. Vi ste samo gledali, praveći se da ništa ne vidite. Ti si se mazno smejala i gledala u pravcu mojih nogu i stomaka dok ti je dragi ljubio vrat i verovatno ti šaptao na uvo kako bi te kresnio u ovome paklu da nema nas. Ja sam već bila ovlažila jer sam i ja htela jebačinu, da budem gola sa kitom među nogama, onako pripijena na mome Saši dok mi on širi guzove i priča mi bezobrazne reči, ali vi ste bili tu.

Na trenutak sam se bila prepustila i mazno uvijala bokove ljubeći moga dragog onako dugo i smelo kad sam osetila da sam previše ispružila noge i vrhovima prstiju dodirnula butinu tvoga dragog, odjednom sam se trgla i otela poljupcu i sa smeškom tiho uputila „Izvini“ u vašem pravcu. Ti si samo gledala nerazumevajući o čemu se radi dok mi je tvoj dragi rekao: „Ma ništa, samo se ti ispruži i slobodno stavi noge na mene“. Brzo sam pogledala u oči mog Saše i kako nisam naišla na protivljenje ispružila sam noge preko tvog muža. Ljubeći me, Sale mi je šaputao: „E, jesi kučkica“ a ruku je stavio na moju siku pomerivši brus onako u stranu, znajući da ćete i vi moći da ih videti dok ih on mazi. Mene nije bilo briga, već sam dole bila skroz mokra i napaljena, a osećaj dva tipa koja me dodiruju onako, koža na kožu, činio je moju macu tako zadovoljnom da sam mislila da ću svršiti čim je neko dotakne.

Pročitaj i ovo:   SILOVITO MLADO KOPLJE ME JE RASCVETALO: Kako sam DRHTALA dok su me PUNILI!

Iznenada ruka tvog dragog se nađe na mome kolenu, kao odmara je on samo onako, dok meni pica struji dvesta na sat, a Sašina kurčina već tako pritiska da mi je prosto neudobno držati glavu u njegovome krilu. Gledam prema vama dok me tvoj muž stiska i mazi po unutrašnjoj strani noge, ti se samo smeješ i tada vidim da si ostala bez gornjeg dela kupaćeg. Za čas sam pomislila da je Sale onako tvrd zbog pogleda na tvoje sike koje su veće od mojih, ali trenutak ljubomore me je brzo prošao. Pa zaboga mene mazi tvoj dragi. Nagnula sam se prema vama i skinula brus. Osmeh odobravanja na vašim licima je već bio tu. Sale je nameštao kurčinu u šorcu koji mu je postao pretesan, a ti si mi predložila da slobodno promenim pozu i naslonim se na tebe (vas) da bi čovek mogao malo da diše. Svi smo se nasmejali a ja sam sa oduševljenjem naslonila svoja gola leđa na tvoje levo rame i siku dok se Sale približio meni trljajući svoj kurac o moju butinu i nežno zavlačio ruku ispod ruba mojih gaćica.

Kakav je to osećaj bio, želela sam tako da se pofukam, kako volim grupnjak a sada sam u centru pažnje, želela sam da se nabijem na kitu, da me njih dvojica tako isprcaju da umrem od zadovoljstva. Ljubomora na tebe je nestala (ako je ikad i bila prisutna) u smislu da li bih mogla videti Saleta kako prodire u neku drugu macu. Sada to nije bilo uopšte važno, tako mi je prijao i tvoj dodir, mislila sam bože izludeću od zadovoljstva, ruke sam obgrila oko glave tvog dragog ne razmišljajući uopšte ni o čemu dok me on nije trgnuo sjurivši onako odjedamput svoju ruku direktno u moje gaćice i dodirvnuši mi mokru macu. Samo sam pogledala u Saleta i videla kako vadi kurac iz gaća, smejući se, znala sam da mi se to konačno dešava, da je ovo moj prvi grupnjak, da su godine maštanja i iščekivanja konačno prošle, da su tu dva muškarca koja će me konačno satrat od kurca, da ću probati još jedan kurac pored Saletovog, a ti si bila tu da me gledaš, da se ne bojim dva napaljena mužjaka, da znam da će me tako istucati, ali da će u isto vreme biti tako nežni… Bože kakve smo mi žene lude.

Pročitaj i ovo:   Konačno dve pičke

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Odmah sam zabila jezik u usta tvog dragog, dok me je povlačio prema sebi. Ti ustima krenula na Saletovu kitu, a on te je uhvatio za kosu i tako ti ga nasadio. Nisam se obazirala šta on radi. Htela sam samo da se nabijem na vruću kitu stranca koji me ljubi. Gaćice su mi odletile u sekundi dok sam se nameštala na kitu. Bože konačno, ušao je, tako sam ispunjena i bezobrazna, prava kurvica, jašem na drugom dok me dragi gleda, ali znam da i on uživa i da me voli ovakvu droljastu. Ispuštam takve uzdahe, kako je to dobro, radim što ne smem, jebe me stranac, obuhvatila sam ga skroz nogama i trljam kliću po njegovoj kiti, osećam da neću još dugo i gledam tebe i Saleta. Ti mu sediš na kiti kao i ja tvome. Njegovo lice je u takvom, malo je reći grču. Gledam ga i mislim kako je moj Sale pravi jebač, moja muškarčina, rastura ovu malu na njemu, joj što je dobro, svršiću, leptirići u stomaku su već tu, ovaj me tako nabija, diže i spušta na tu svoju čini mi se ogromnu kurčinu, gotova sam… grčim se i kreće talas za talasom: „Aaaaaaa, bože kako je dobro!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, hhhaaaa, uuuuuhhhhhh!“ To je bilo dovoljno i za njega, čujem ispod sebe kako se moj jebač grči i uzdiše i mislim gotovo je, ovaj će da me napuni bez kondoma i osećam kreće, vruća sperma koja nije od mog dragog. Talas za talasom puni moj pičić, kako je dobro i zabranjeno, tresem se od zadovoljstva dok me on puni i puni, a ja mu se širim i dajem, kako mi se čini kao što nikad nisam mome Saši se dala. Kakva sam kučka, ali tako mi je dobro, znam da nisam pogrešila sto posto. Osećam da bih mogla još sto puta da svršima, ali mom jebaču ponestaje krutoće dok trljam kliću od njegove dlake iznad kite, ali nema veze bilo je tako dobro.

Pročitaj i ovo:   Pička mi se skroz rascvjetala uživajući u valovima produljenog orgazma

Skrećem pogled kraj sebe i vidim Saleta da još piči kurcem u toj novoj mu pici i pomišljam kako bi bilo… Uf, moram to, dolazim do tebe i hvatajući te nežno za bokove pokušavam te skinuti sa moje kite. Ti me gledaš, kapiraš šta želim, smeješ se i dižeš. Sale gleda šta ću da radim i kad je video da želim da se nabijem na njegovu kitu kao da nije verovao kako mogu ovako „prljava“ i puna sperme drugog muškarca da želim da mu se nabijem na njegovu kitu. Taman je krenuo da izusti „Ne“ i da klima glavom da neće, ali već je bilo kasno, tako je lako uklizala ta njegova tvrda kurčina u moju podmazanu mačkicu, oči je izbečio u neverici dok sam ja naslonila usne na njegove i tiho mu rekla: „Pssssst, tako je lepo. Ajde samo se opusti ljubavi i svrši. volim te!“ Mislila sam da će da me gurne sa sebe kako je nepomično ležao, ali kad sam osetila njegove ruke na guzi i uzdah koji mu se oteo znala sam da su moji pokreti bokovima napravili svoj posao. Uhvatio me je za glavu i tako mi žestoko uvalio jezik puštajući neki krik da sam znala da je gotov uskoro kao i ja i da će me napuniti. Kakav je to osećaj bio, znala sam tada da želim do kraja života uvek ovako. Celo telo mi se treslo u grču dok sam osećala svaki nalet njegove sperme, a on je dahto kao da nije jebo 3 godine.

Okrenula sam se prema vama taman kad si ti počela da svršavaš nagužena na sve četri dok te je moj bivši jebač, a tvoj dragi, razbijao otpozadi i pljeskao po guzi. Saša te je u tvom transu brzo zažvalio, a jezik ti uterao do krajnika, dok si ti drhtala zajedno sa tvojim dragim držeći se za Saletovu glavu kao luda. Svršili ste oboje…. meni je osmeh bio od uva do uva i pitala sam samo gde ćemo dalje? Osmeh vas troje mi je sve rekao da ovo nije ni početak….

216cookie-checkGrupnjak u sauni