Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Bilo je to doba bez neta i mobilnih telefona. Vreme sankcija i VHS kaseta. Nas tri drugara smo redovno drkali kod Milana u stanu. Na spratu mu je keva imala improvizovan salon za depilaciju.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Tako smo jedan dan došli po običaju kod njega ubacili kasetu u video rekorder i seli svako na svoj deo troseda. Izvadili smo kite i uz prve scene već poznatog po ko zna koji put gledanog pornića počinjemo da drkamo svako svoju kitu. Milan je već počeo da svršava međutim ja i Vlada smo još hteli da uživamo u filmu drkajući. Milan je otišao u kupatilo da se opere. Kuća je bila prazna samo nas tri mlada napaljena drugara. Odjednom neko otvara vrata i viče Vesna stigla sam.

Starija žena je uletela sa vrata pravo na scenu kako gledamo pornić i drkamo mlade kite. Posramili smo se kao i ona. Milan je izašao iz kupatila i nastao je muk jedno 10 sekundi. Gledali smo se kao izgubljeni. Vlada je uvukao kitu a ja ludak po običaju onako izvučene kite ustanem i kažem izvinite na smetnji mi drkamo. Žena je samo izletela iz kuće. Međutim sad nastaje panika zbog Milanove keve. Brzo smo izvadili kasetu i seli na trosed.

Posle desetak min neko zvoni na vrata. Bila je to gospođa od malo pre. Ušla je i sela. Milan je zaključao vrata. Rekla je da joj je neprijatno i da neće nikom reći pod uslovom da izdrkamo pred njom Vlada i ja pošto je Milan već svršio. Izvadili smo naše mlade kurčine. Počeli smo da drkamo a ona je gledala širom otvorenih očiju. Meškoljila se i hvalila nas kako smo lepi i mladi. Svršili smo gotovo u isto vreme drugar i ja. Gospođa koja se zove Bojana je izvadila platnenu maramicu iz torbice i obrisala nam je umazane kite. Rekla je bravo dečaci, teta Bojana će vas zvati na sok ovih dana.

Pročitaj i ovo:   Učiteljica spremna za jebanje

Ubrzo je neko zvonio na vrata to je bila Milanova mama. Otišli su gore na depilaciju. Bojana se smeškala penjući se uz stepenice mešajući njenom ogromnom guzom. Bila je oko 170 velike guze, grudi 3, jače građe i dugačke crne kose sa krupnim očima tada je imala oko 55 godina. Za nas je tada bila božica seksa. Sa njom smo nas trojca i izgubili nevinost, osetivši u narednim danima i mesecima čari seksa.

15750cookie-checkGrupno drkanje