Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Kako sam bio student dugovi su se počeli skupljati, a baš sam nedavno gledao novi motor koji želim kupiti. Tražio sam poslove preko student servisa, ali nijedan posao se nije isplatio, sve je bilo iskorištavanje na maksimalno za male pare. Nije bilo isplativo, radio sam par poslova, ali to ništa nije bilo dovoljno. Kako sam surfao internetom i gledao poslove tako sam naišao i na dio osobnih oglasa, odvojio sam malo vremena i čitao. Više je bilo muških oglasa nego ženskih, a i večina ženskih je tražilo novac za seks. Listajući dalje ugledao sam oglas: “Imućna baka udovica traži mlađeg momka za vruće igrice. Bogato nagrađujem one koji me zadovolje”. Ispočetka sam mislio da je prevara kao što večinom biva sa takvim oglasima.

Prošlo je par dana i dalje sam se mučio sa poslovima i krpanjem kraja s krajem, a onda sam rekao da stvarno to više ne može tako i odlučio nazvati gospođu s oglasa. Javio mi se ženski glas, pitao sam odmah da li sam dobio tu gospođu te se predstavio tko sam. Rekla je da je to ona i da je već pomislila da joj se nitko neće javiti. Također je rekla da sam nazvao u idealno vrijeme jer je upravo za vikend stigla kući iz Njemačke. Popričali smo preko telefona i dogovorili susret.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Za taj dan sam se spremio, obrijao, uredio lijepo bolje nego kad idem u izlazak i otišao na zakazano mjesto. Kad sam ju vidio bio sam zaprepašten, žena je imala 60 godina, a izgledala duplo mlađe. Predstavio sam joj se i zatim je komentirala da nije očekivala tako zgodnog mladića, na što sam odgovorio da nisam ni ja očekivao tako zgodnu ženu. Nakon toga, otišli smo na piće i upoznali smo se. Prokomentirali smo malo i oglas nakon čega je izvadila veliku sumu novaca i pokazala mi te rekla: “Kao što vidiš novac nije problem”. Ja sam ostao zaprepašten, gospođa je bila zgodna, imala je novca, imala je dobar posao nije joj ništa falilo i mislio sam da sanjam. Na kraju smo otišli do nje. Kod nje smo popili još po jedno piće, a zatim me odjednom počela ljubiti. Rekla je: “Ne mogu više čekati”. Ljubila me brzo te mi počela otkopčavati košulju. Skinula mi je košulju i spustila se odmah niže. Otkopčala mi je hlače, skinula ih i svukla i boxe s njima.

Pročitaj i ovo:   Grupno drkanje

Nije čekala ni tren, čim je ugledala moj kurac počela ga je drkati i lizati glavić. Zatim je polizala muda i nastavila mi drkati kurac dok nije postao cijeli tvrd. Počela ga je pušiti duboko. Vidjela se želja u njenim očima. Zatim se ustala, skinula sa sebe košulju i otkopčala grudnjak, a ja sam odmah zabio glavu među njene bujne grudi i počeo ih masirati i lizati. Za to vrijeme ona je skidala bluzu. Gaćice je pomaknula u stranu i odmah sjela na moj kurac. Počela je mjesiti bokovima dok sam ja još uvijek uživao u njenim grudima. Zatim sam ju uhvatio za guzu i počeo stiskati dok je mjesila na mom kurcu. Njena pica je bila zadivljujeće uska. Uživao sam u njoj. Počeo sam ju nabijati i sam na kurac da stenje još glasnije i da uživa još više. Jebao sam ju tako neko vrijeme, a za to vrijeme sam ju stalno gledao u oči. Tek sad sam primjetio da ima prekrasne plave oči koje joj odlično pašu uz osobnost.

Ustala se s mene, a ja sam ju gurnuo na njen krevet i raširio joj noge. Odmah sam kleknuo i počeo joj lizat picu. Vrtio sam jezikom po cijeloj pici. Ulazio sam u nju jezikom i pokupio većinu njenih sokova. Zatim sam se prebacio na njen klitoris i počeo njega lizati. Njoj sam pružio dva prsta i ona ih je počela lizati. Kad ih je dovoljno navlažila gurnuo sam ih u njenu picu i počeo ju jebati prstima. Ubrzo nakon toga nabila je moju glavu na svoj klitoris i počela se grčit i previjat po krevetu. Osjetio sam topli mlaz po svojoj bradi i prstima. Ostao sam tako i čekao da se smiri, a kad se smirila izvadio sam prste i oblizao ih. Zatim sam se ustao i namjestio kurac na njenu picu te ga odmah nabio u nju i počeo ju jebati.

Pročitaj i ovo:   Tetka ja više ne mogu da drkam na tebe, moram te pojebati

Počela je stenjati: “Ahh.. . jačeee.. . mmm..
Ahh.. . too”. Gledao sam kako joj se grudi miču u ritmu kako ju jebem. Vidio sam da joj stvarno paše. Rekla je: “Dugo nisam imala ovako mladog ljubavnika već sam zaboravila koliko vi energije imate”. Na što sam se samo nasmijao i nastavio s jebanjem. Osjetio sam da sam blizu svršavanja i pitao sam ju: “Smijem svršiti u vas”, na što je odgovorila: “Drugčije ne bih ni htjela”. Kad je to rekla počeo sam svršavati u njenu picu i grčiti se od orgazma. Kad sam svu spermu izbacio van, izvadio sam ga iz nje i legao kraj nje.

Rekla je dobit ćeš svoju nagradu, zaslužio si, htjela mi je dati veliku sumu u eurima, ali sam joj predložio nešto drugo. Pitao sam ju da me odvede s njom u Njemačku i nađe mi tamo posao i da živimo zajedno i svi su na dobitku. Rekla je da nije očekivala tako šta, ali i da joj to odgovara. Ostali smo tako ležati jedno kraj drugog.

7453cookie-checkImućna baka udovica traži mlađeg momka za vruće igrice