Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Krajem osamdesetih, početkom devedesetih godina, a u odnosu na danas, nije bilo kompjutera, interneta i mobilnih telefona, što, kada gledam iz ovog ugla, za sve je bilo teže. Tako sam na samom koncu osamdesetdevete godine, sa punih osamnaest krenuo u tadašnju vojsku bivše juge. U autobusu koji je išao ka mom krajnjem odredištu, gotovo četristotine kilometara udaljenom od mog rodnog kraja, bio sam samo fizički. Misli su mi i dalje bile okrenute ka rodnom kraju, prijateljima, porodici. Kažem porodici, a mislim samo na jednu figuru u tom kratkom lancu, na svoju sestru i na događaje koji su se desili u poslednja dva dana. Sestra je 5 godina starija od mene, lepa, zgodna i za to vreme dosta atraktivna devojka.

Dve sitnice koje su se desile probudile su u meni neverovatan nemir i to baš sada u trenutku kada odlazim od kuće na godinu dana. Prvo što me je uznemirilo bilo je prekjuče za vreme mog familijarnog ispraćaja u vojsku. Naime u neko doba noći, zapravo pre ponoći javio sam se svojima da ću da odem do kuće da se presvučem. Sestra se ponudila da i ona krene samnom, navodno sa istom namerom. Kući smo obavili to zašto smo i došli i pošto sam ja tih dana bio prilično utučen zbog predstojeće vojske a i tokom same te večeri sestra je to primetila i upitala me kako mi je. Kako bi mi moglo biti, frka. Trudila se da me uteši i oraspoloži i imeđu ostalog reče mnogo ćeš mi nedostajati, ali sve će to brzo proći, pisat ću ti stalno, dolazit ćeš na odsustva, dolazit ću ti i ja u posete. Ma daj dolazit ćeš kada znaš koliko je daleko. Pa nemam ja stotinu braće, hoces i ti meni da pises. Naravno rekoh.

Prvo što ćeš da uradiš to je da mi pošaljes sliku da vidim kakav si vojnik. Važi rekoh sada već malo oraspoložen. Kada sam nameravao da krenemo nazad sestra mi reče pa nas dvoje večeras nijednom nezaplesasmo. Pa plesat ćemo sada kada se vratimo na tulum. Ma tamo je prevelika gužva, nego učini sestri i odigrajmo ovde jedan ples pa idemo. To mi je bilo toliko čudno ali rekoh samo ok i ona pusti negu laganu muziku. Bila je u uskim farmerkama i uskoj bluzi koje su jasno isticali njenu figuru. Zaplesali smo sasvim lagano i posle nekoliko trenutaka ona obmota obe ruke oko mog vrata mazeći me po glavi. Znaš da za sve ove godine sada prvi put plešemo zajedno, reče. Da, kratko odgovorih dok se ona skroz primiće uz mene i nasloni svoj obraz na moj vrat i obraz dok su joj prsti prolazili kroz moju kosu.

Jasno sam osetio njene grudi na sebi i mahinalno sam je obgrlio skroz oko struka. U trenutku mi posta nelagodno i probao sam da se malo odvojim od nje ali ona mi ne dozvoli i još se više pripi uz mene. Hteo to ili ne kurac mi naglo poskoči, jer u tim godina bio mi je dovoljan i samo pogled da on odmah reaguje, a kamoli jasan dodir i maženje. Nastavili smo sa plesom skroz pripijeni jedno uz drugo, samo što sam ja sada sve otvorenije počeo da joj uzvraćam maženje po struku i leđima, upijajući njen miris duboko u sebe. Ako ti slučajno nešto bude teško ti samo pomosli na svoju sestru i sve će ti biti lakše i na trenutak me pogleda u oči dok me je sada mazila i po obrazima. Važi seko, rekoh i ja nju pomazi po obrazu nameštajući joj kosu iza uha. Baš smo se skroz opustili u uživali tako da me u jednom trenutku ona poljubi u vrat na šta me prođoše hiljadu trnaca. Naravno da sam odmah hteo da joj se revanširam i ja nju poljubih u obraz ali ipak nekako stidljivo.

Poljubi sestru slobodno, nemoj da se stidiš, prošaputa. Za trenutak mi beše neprijatno a onda je lepo i nežno ponovo poljubi u obraz. Tako vojniče sestrin, reče i poljubi me ponovo gotovo mi dodirujući ugao usana. U tom trenutku zazvoni telefon. Mislio sam i ja nju da poljubim na isti način ali telefon mi skrenu misli u drugom pravcu i ja joj rekoh javi se. Promrmljala je nešto i nevoljko ode do telefona. Naši su nas zvali iz restorana da vide zašto smo se toliko zadržali. Odmah smo se nakon toga vratili u restoran. Druga situacija mi se desila jutros kada sam kretao. Autobus je krenuo u 4 ujutru a ona je insistirala da me otprati tako da mi je bila jedina pratnja. Dok smo čekali na stanici ona me je čas držala pod ruku čas me grlila oko vrata. Govorila mi je da čim se budem smestio odmah da joj se javim i dam joj novu adresu da bi mi odmah pisala.

Kada sam trebao da uđem u autobus poželela mi je puno sreće, vešajući mi se oko vrata i ljubeći me u obraz. Već sam bio na vratima i okrenuo se da joj mahnem, video sam suze u njenim očima i ona ponovo dotrča prebacajući ruku oko moga vrata. Ja se sagnuh da je poljubim ali na moje ogromno iznenađjenje ona me poljubi pravo u usta. Dok je autobus kretao gledali smo se kroz prozor i ona mi ponovo posla poljubac. I ja poljubih svoje prste nežno kao da nju ljubim i dodirnu prozorsko staklo njima. Tek kada mi je nestala iz vidokruga shvatio sam da mi je kurac ogroman…

Da ne dužim mnogo, vojska ko vojska, ubrzo sam se privikao na ovakav život i lagano su prolazili dani, nedelje, meseci. Gotovo nije bilo dana da nisam dobio pismo od sestre i nije bilo časa da nisam mislio na nju. Pisala mi je o svemu i svačemu a najviše sam obožavao one delove pisma u kojima piše kako joj puno nedostajem, kako jedva čeka da se vidimo, kako stalno misli na mene, a pogotovo delovi u kojima je opisivala svoje izlaske i šta je imala obučeno na sebi.

Toliko je išla u detalje u svojim pismima da sam čak znao i šta je kupila od donjeg rublja i kada su joj mesecni ciklusi. Slala mi je svoje slike i da li je sve ovo namerno radila ili ne ja sam non stop bio napaljen i drkao sam ga kao sumanut po desetak puta dnevno. I ja sam voleo u svojim pismima da je ispitujem o tome, diskretno koliko sam umeo u to vreme i koliko sam mogao da se uzdržim od prevelike želje za njom i ona mi je odgovarala. U stilu da li više voli pamučni ili svileni čipkani veš i koji joj bolje stoji. Odgovarala je u zavisnosti od situacije ali ona više preferira čipku, a misli da joj i jedan i drugi podjednako dobro stoje, ali ipak se poželjnijom oseća kada oseti čipku na sebi. Ili nisi mi napisala koje su boje onaj brus i gaćice sto si kupila i kako ti stoji. Crne su boje od prozirne svile a po obodima opšiveni čipkom, a kako mi stoji…

Kako ti stoji mogu samo da maštam. U tom našem dopisivanju smo lagano počeli da razgovaramo i o našim ljubavnim i seksualnim životima, zapravo o stvarima o kojima nikada ranije nismo razgovarali. Saznali smo gotovo sve jedno o drugom od trenutka kada smo izgubili nevinost do toga šta sve volimo u seksu. Pisala mi je ja volim sa dečkom prvo dugo da se ljubim i mazi. Volim kada me on dugo mazi svuda po telu, a potom dugo ljubi i liže svuda po telu. Onda volim i ja njemu da radim sve to a tek potom da imamo odnos, u početku sasvim nežan a potom sve grublji i grublji. I ja sam njoj sve to potvrđivao nimalo joj se ne udvarajući jer i kod mene je bio isti slučaj. Kada sam ovo čitao maštao sam da sve to meni govori i da mi govori šta bi želela da joj radim i naravno ludeo sam. Kupovao sam i sve erotske časopise koji su se mogli naći u to vreme i rezao slike devojaka koje me imalo podsećaju na nju i lepio u posebnu svesku, zajedno sa njenim slikama koje mi je slala. Ubrzo je prošla duga i hladna zima i stiglo za mene dugo očekivano proleće.

Maj mesec je već uveliko tekao kada sam dobio pismo od sestre da će me posetiti do kraja meseca. Pošto od mog odlaska kući nije bilo šanse bar još nekih mesec, mesec ipo dana, bio sam presrećan i jedva čekao taj dan i non stop maštao o našem susretu, o čemu sam joj i pisao i razrađivao razne varijante jer više sam bio izludeo. Bilo je sigurno da mora da prenoći u hotelu u gradu bar jednu noć, a možda i dve. Pitala me je da li mogu da uzmem prenočište kada mi dođe u posetu, da možemo da razgovaramo celu noć. U svojoj glavi sam mislio da možemo da se jebemo celu noć. Predložio sam joj da dođe u petak popodne, jer ja sam već sutradan u subotu mogao da uzmem prenočište ako mi neko dođe u posetu, a možda čak i dve noći s tim da se ujutru samo javim u kasarnu.

Pročitaj i ovo:   Upoznala sam ga preko interneta, a onda i probala njegov penis

Koliko sam bio izgubio razum pitao sam je i šta će da obuče i kakvo će donje rublje da ima na sebi. Ta zadnja nedelja pred njen dolazak bila mi je duža nego ikada. U sredu sam dobio od nje pismo u kome između ostalog kaže da će mi sledeće pismo ispričati usmeno pošto ćemo se videti za koji dan. Ovo pismo, koje čuvam dan danas je bilo malo duže od prethodnih i cela zadnja strana bila je posvećena samo njenim osećanjima i gotovo da je ličilo na ljubavno. Jedva čekam da te zagrlim i poljubim, jedva čekam da ti mene zagrliš, jako me stisneš uz sebe, pomaziš po licu i kosi i poljubiš. Želim da me ne puštaš iz zagrljaja najmanje deset minuta. Želim, želim, želim… Na sebi ću imati roze trenerku, zbog puta, usku majicicu, a ponecu i nesto elegantnije, a donje rublje neka ostane tajna… bar za sada. Znao sam da cu joj ispuniti sve zelje, a mozda i one neizrecene. Na kraju, puno te voli, pozdravlja i šalje jedan pravi poljubac tvoja seka. Od onog pravi poljubac sam još više izludeo, a uz pismo prikačena i njena slika u celoj figuri na sebi je imala uski šorc i pripijenu majicu. Zadnja dva dana sa ovim pismom i slikom kao da nisam izlazio iz toaleta.

Stigao je i taj dan. Čekam je na autobuskoj stanici. Autobus staje, kada se pojavljuje na vratima za mene u tom času nije bilo lepše i poželjnije devojke, na sebi ima trenerku ali se jasno daju nazreti obline koje se nalaze ispod. Bacamo se u zagrljaj jedno drugom i vreme za mene u taj čas prestaje da teče. Mazimo po licu jedno drugo, gledamo se u oči i ljubimo u obraze. Odlazimo u hotelsku sobu koju sam rezervisao još prošle nedelje, grlimo se i šalimo usput. I dalje je sve u granicama normale, da tako kažem. U sobi pričamo o novostima, zadirkujemo se i šalimo. Pošto sam je još ranije zamolio da mi donese trenerku da konačno skinem ovu uniformu sa sebe to sam i uradio i osetio se u tom času kao ponovo rođjen. Gore sam obukao samo majicu. Naravno, bio sam napaljen kao nikada u životu. Prolepšao si mi se ovde u vojsci, reče i pomazi me po obrazu i prođe prstima kroz kosu. Da budem iskren seko ti izgledaš prelepo, nikada lepše, šta ti onaj tvoj radi pa tako blistaš.

Nisam htela da ti pšem o tome ali sa njim sam raskinula odmah pošto si ti otišao. Zašto, bio sam u čudu, i zašto mi nisi pisala o tome. Nisam htela da te zamaram nebitnim stvarima. Pa jel imaš sada nekog. Sama sam gotovo već pola godine, slegnu ramenima. Pa samoća ti baš prija izgleda. U nekim stvarima da u nekima ne, a ti vojniče moj. Pa i ja postim isto toliko, rekoh i nasmeja se a nasmejala se i ona. Ali da budem iskren to mi baš uopšte ne prija. Ponovo smo se nasmejali. Meni najviše nedostaje maženje, reče, gledajući me u oči, pola godine kako me niko nije mazio, a za sve ostalo se mogu i sama pobrinuti. Pa i kod mene je ista situacija jedvah izgovori i spustih pogled kao duboko tužan. Ne očajavaj toliko polovinu si već prošao, jos ovoliko i gotovo, reče i sede skroz do mene grleći me i mazeći me po glavi.

Onda raširi ruke i reče dođi mi u zagrljaj. Naslonio sam se na njen vrat i ona poče da me mazi po istom. Tebi je sada tvoja seka ovde mili moj, ako treba maziću te sva ova tri dana koliko ostajem. Ostaćeš do nedelje, upitah je. Naravno mili moj, reče, poljubi me u obraz i nastavi da me mazi po vratu, kosi i obrazima. Večeras imaš do deset izlazak zar ne. Da. A sutra ćeš već moći da uzmeš prenočište. Klimnuo sam glavom. Lepo ćemo se provesti ovih dana, ništa ne brini, radit ćemo sve ono što budemo želeli. Onda me uštinu za obraz i ponovo poljubi. I ja sam se sada od prevelike želje za njom i od ovog našeg razgovora dosta oslobodio tako da i ja nju poljubi u obraz i pomazi po licu i kosi i obgrli je oko struka. Sigurno smo celi minut ostali tako zagrljeni. Onda ona reče da se mora i ona presvući i malo osvežiti a mene zamoli da nam donesem po neko piće pa večeras možemo malo da izađemo i da me ona otprati do kasarne i odmah ujutru najavi posetu. Dvoumio sam se šta bi mogli da popijemo i iz hotelskog restorana doneo u sobu bocu šampanjca i dve čaše. U tome i sestra izađe iz kupatila i meni zasta dah kada je videh i umalo ne ispustih onu bocu i čaše.

Na sebi je imala ekstra kratku mini haljinicu u bordo crnoj boji pripijenu skroz uz telo, na tanke bretelice ispod kojih se videla crna traka od brusa. Stajala joj je savršeno i tako dobro isticala njenu vitku figuru, grudi, struk, bokove, guzu, noge… ma to je za mene u tom trenutku, a i sada kad se setim, bilo jedno savršenstvo. Videla je da sam se zbunio i samo reče hoćeš li nam sipati taj šampanj. Uspeo sam nekako da naspem obe čaše i pružio joj jednu. Izgledaš tako… nisam znao kako da se izrazim, tako… Pa kako bato, reci sestri slobodno. Tako dobro… zgodno… Dobro ili zgodno. I jedno i drugu i tako seksi i poželjno. Samo se zagonetno nasmeši i podiže čašu. Nazdravismo i ispismo sve iz čaša ne prestajući da se gledamo u oči. Znaš li da više nisam mogla da izdržim da ne dođem da te vidim. A šta misliš kako je tek meni bilo. Gledamo se nekoliko trenutaka a onda joj ja kažem znaš li da se na stanici nismo grlili ni jedan minut a zamolila si me da te ne pustam iz zagrljaja bar deset minuta.

Nežno se nasmejala i podiže ruku da me zagrli. Nežno sam je obgrlio i osetio njene grudi na sebi. Priljubili smo se i obrazima. Poželela si da te jako stisnem uz sebe i nepuštam, tada je stisnu još više uz sebe. Ona podiže i drugu ruku i obmota je oko mog vrata. Onda ispuni sestri želju, stisni me i ne puštaj me. Stisnuo sam je svom snagom uz sebe i počesmo da se grlimo i mazimo. Moj granitno tvrdi kurac je sigurno osećala na sebi. Ruke su mi bile na njenim leđima i na trenutak se pogledasmo u oči. Poljubismo se u obraze, pa potom u uglove usana i ponovo se pogledasmo u oči. Položio sam joj jednu ruku na rame mazeći ga i dodirujući joj bretelice od haljinice i brusa. Jeli ovo onaj od prozirne svile, upitah je misleći na brus i sada kao da ja preuzeh inicijativu. Da, kratko odgovori i nastavi da me mazi po vratu. A okolo je čipkan. Ponovo kratko da. A u kompletu je sa gaćicama. Daaa, reče mazno. I njih sada imaš na sebi. Naravno ne misliš valjda da ti sestra ne nosi gaćice. Samo pitam.

Slobodno, znaš valjda da sestru možeš sve da pitaš. Ja lagano počeh da zavlačim prste ispod bretelica ne prestajući da je mazim drugom rukom za struk i leđa. A nisi htela da mi napišes kako ti stoji. Kratko se nasmeja a onda reče pa ne da nisam htela ali… neznam ni sama… valjda si mogao da pretpostaviš, ili da bude da sama sebe hvalim. Ništa nisam odgovorio i ona me upita pa dobro šta ti misliš kako tvojoj seki može da stoji takvo rublje. Bio sam uzbuđen kao nikada u životu. Ona kao da je to znala i namerno me palila sve više i više. Ja joj i drugom rukoh pređoh duž celih leđa i nju položi od pozadi na njeno drugo rame i zavukoh je ispod bretelica, a onda poče sasvim slobodno da je mazim sa obe ruke istovremeno od ramena duž celih leđa i struka gotovo joj dodirujući guzu. S obzirom seko kako si zgodna znam da ti savršeno stoji. A misliš da ti je sestra zgodna. To nije teško primetiti, mada sam ja to primetio tek pred polazak ovamo. Mili moj, reče ljubeći me u obraz, to nikada nije kasno. Pa da nebude da samu sebe hvališ, eto samo ti potvrđujem ono što i sama znaš. Da, ali ipak mi je draže kad to čujem od drugih. Pa to verovatno često čuješ.

Pročitaj i ovo:   U klinču sa gospođom u autobusu

Da ali najdraže mi je to što sam čula od tebe. Na trenutak sam je pomazio po obrazu i rekao pa ja mogu da te hvalim do ujutru, malo sam se odvojio od nje i odmerio je od nogu do lica i nastavih, imam materijala dovoljno. Nasmejala se i ponovo mi se baci u zagrljaj ljubeći me u obraz. A šta ja treba da kažem, znaš da sam imala puno momaka ali nijedan nije bio tako zgodan kao moj bata i sada ona mene odmeri i pomazi me po grudima. Ponovo smo se poljubili u obraze, zagrlili i moje maženje se nastavi i ona glasno udahnu i izdahnu, ahhh… tako mi je nedostajalo maženje svih ovih meseci. Prija ti, rekoh. O da… a tebi, upita me i poljubi u vrat. Hiljadu trnaca prođoše mojim telom, u životu mi nije bilo lepše, a i kako bi mi bilo loše kada se posle šest meseci vidim sa svojom najlepšom i najzgodnijom sestrom koju volim najviše na svetu, rekoh ja gotovo zaljubljeno. Ona me ponovo poljubi u obraz i reče i ti znaš da tebe tvoja seka najviše voli na svetu i da sam u stanju sve da ti pružim šta god poželiš.

Na trenutak se pogledasmo u oci i ponovo se jako zagrlismo i pocesmo da se vrtimo u krug. Sve me ovo podseti na nas ples pred moj polazak u vojsku ali sada nista nije moglo da ga prekine. Kada sam i ja nju poljubio u vrat ona istog trenutka spusti ruke na moju zadnjicu. Nisam hteo nista da cekam i ja obe svoje sake polozi na njenu cvrstu i oblu guzu. Samo sam se za trenutak umirio a onda sasvim slobodno poceh da joj mazim i stiskam guzove.
„Zelim te seko. „, rekoh i prodjoh rukom kroz njenu crnu kosu, sklanjajuci je sa obraza..
„I ja tebe.. celog..“, ne stize ona da zavrsi, a moje usne se spustise na njene. Dug, strastven, zeljan i nikada lepsi poljubac. Samo se za trenutak gledamo u oci a onda nastavljamo da se ljubimo halapljivo i socno i zestoko se mazimo po najintimnijim delovima tela. Podigao sam je u narucje, i pogledao je onako slatku: duge trepavice trepnuse joj na tren, a onda joj se usne lagano razdvojise. Bile su napucene, ali na najdivniji nacin socne i mekane. Njena crna kosa medju mojim prstima, i ja sam sada pogledom istrazivao njeno telo dok sam sedao na krevet i postavljao je u svoje krilo.

Haljinica na bretele spustala se nize, i nije bila dovoljna da sakrije predivan oblik njenih ne velikih, ali na najlepsi nacin oblikovanih grudi. Bradavice su joj se ocrtavale ispod, a ionako kratka haljinica se podigla gotovo na struk dok je sirila noge koliko je god mogla, jer je, sedeci mi u krilu, obuhvatila moje noge svojim butinama. Nije proslo mnogo do trenutka kada se nas spor i prelep poljubac poceo pretvarati u snaznije povlacanje donje usne i igru jezika. Plima strasti nadolazila je, bas kao i vrelina nasih tela.

Otvorila je oci na tren, i odmakla se od mojih usana. Pogledala me je, a onda je ne skrecuci pogled sa mojih usana spustila ruke sa mojih ramena na gornju stranu svojih butina. Lagano ih je povlacila na gore, zavlaceci par prstiju ispod svoje haljinice. Skinula ju je u jednom pokretom, i bacivsi taj lagani i suvisni komad odece pored nas – ostala je u tom polozaju, sedeci pravih ledja u mom krilu. Tren u kome smo ostali mirni, vecno cu pamtiti po nasim polu-otvorenim usnama, pogledu pravo u oci i isprekidanom udahu vazduha, isprekidanom od siline uzbudjenja i lepote osecaja koji je polako ali sigurno narastao u donjim delovima stomaka..

Nismo dugo ostali toliko mirni. Pomazio sam je po grudima koje su i dalje bile u onom predivnom crnom brusu i pre nego sto sam joj ga, gotovo u jednom pokretu, skinuo jedvah izgovori znao sam da ti savrseno stoji. Onda se ona izvila unazad, i skliznula laktovima preko mojih slabina. Posla je u klececi polozaj i prsti su joj mileli po mom stomaku, dok se nosicem priblizavala mom pupku. Trag koji su ostavljale sestrine gole grudi slao je paralelne zmarce mom telu, i ta tiha i prelepa jeza isla je suprotnim smerom od kretanja njenih dojki niz moj zategnut stomak. Prstima je nestrpljivo krenula na dole, i zavukla ih pod siroki lastis boxerki koje su onako zategnute – jedva prikrivale sve zivlji deo mog tela. Povlacene na dole, boxerke zavrsise oko noznih clanaka, a njena kosa prekri u dva polukruga predeo svake od njegovih prepona. Usne se otvorise sirom, i ona jednom rukom prinese moj toliko zeljeni kurac u svoja usta.

Nije odmah sklapala usne, vec ga je pustila da sklizne niz njen jezik. Bio je vruc i pulsirao je, osetila je to po neznom trzaju koji je dodirnuo i njena nepca. Obrglila ga je zatim usnama, tik ispod glavica, i sasvim polako pomerila glavu ka mom medjunozju, povlaceci kozicu mog kurca unazad, sve do trena dok ga nije osetila celog u sebi. Zatim je udahnula na nos i pocela da povlaci glavu unazad, snazno ga sisajuci u tom trenutku.

Ispunio joj je unutrasnju stranu obraza kada je povlacila svoju glavu unazad, i sve sto je cula u tom trenutku bilo je jedno dugo „Mmmmhhhhhh…“ sa mojih usana. Ruke su mi prolazile kroz njenu kosu, a njena glava ponovila je svoj cudesni ples jos nekoliko puta pre no sto je ubrzala ritam, nabijajuci se na njega uz blagu pomoc mojih ruku. Prsti su joj leteli po mojim jajima, i ponekad bi jedan od njih vrhom svojim dodirnuo moj anus, ali samo na tren – dovoljno da prouzrokuje cudesan trzaj tela kojim bi moja zadnjica poskocila blago u susret njenim nemirnim usnama.
A onda je pridigla svoju glavu zadrzavajuci samo glavic medju usnama. Lagano ga je stezala i popustala svoj stisak, a jezik joj je ludovao na vrhu mog ukrucenog kurca. Cas je kruzila nad njim, cas bi njime vijugala levo desno, a moja glava otisla je unazad, prepustajuci se predivnim pokretima sestrinog nestasnog jezika.

Kada je osetila da me je dovela blizu vrhunca, sklonila je svoje usne sa njega, i pogledala ga je sa blagim osmehom. Usne su joj bile vrele, polu-otvorene i napucene, a ja, dosavsi sebi, prosao sam dlanom niz njen obraz. Pridigao se kad i ona, i uzeo je za ruku. Bila nam je potrebna setnja.
Setnja nam nije bila daleka i duga. Tik iza lezaja, sa leve strane nalazilo se kupatilo, siroko, prostrano, prepuno stvari koje su se mogli koristiti kao oslonci, ili kao mesta na kojima bi ona ili ja sedeli, oslonlili se ili jednostavno – uzivali.

Ovoga puta, usli smo pravo pod tus, skinuvsi se ujednom trenu i prethodno unevsi laganu plasticnu stolicu u cosak siroke tus-kade. Mlazevi vode oblivali su nasa tela dok smo stojeci na sredini kade prepustili svoja tela tudjim rukama. Poljupci su smenjivali jedan drugi, a voda, ni previse hladna ni previse topla klizila je niz nasu kosu, preko golih tela, nadrazujuci ih i ulepsavajuci nam taj trenutak sve vise i vise…

Namestio sam je ispred sebe, i pogledao je po poslednji put u oci, pre no sto je namestila svoje ruke na zid, i okrenula mi svoju guzu. Vec u sledecem trenu primakao sam se sasvim dovoljno da je moj nabrekli kurac vec stajao oslonjen na predivno izbrijanom ulazu u izvor sestrinih najsladjih sokova. Ugrizla je svoju usnu lagano, osecjuci kako moje ruke polako traze oslonac na spoljnim delovima njenog struka, znajuci da ce vec u sledecem trenutku osetiti ono sto je toliko zelela. I upravo tada, kada je rasirila svoje noge i zategla ih lagano zabacujuci svoju guzu unazad, ja sam prodro u nju, svom duzinom svojom, lagano, strpljivo i prilicno primetno.

Pročitaj i ovo:   Sokovi iz mamine pičke

Odupiruci se o zid ispred sebe, krenula je svojim telom unazad, a ja, primecujuci da je i njena zelja ravna mojoj, privukoh je jos vise na sebe, i nabi ga do kraja u njeno pretoplo medjunozje. Bila je mokra, kao i nasa tela.. samo vrelija, i sa onim cudesnim stezanjem vaginalnih misica koji su bili znak njenog prepustanja uzivanju.

Tucao sam je lagano, kako mi je pisala da voli, drzeci je za struk, no ruke bi mi klizile do njenih kukova usled vode koja ih je i dalje oblivala. Kako nismo oboje mogli da stanemo pod mlaz tusa, ja vodu iskljuci povlacenjem rucice udesno i na dole, podesavajuci modernu slavinu da utihne sa dodatnim grejanjem nasih tela, i smanjivsi snop vode na jedva primetne hladne kapljice, nastavio sam da je tucam, u sve brzem ritmu. Nabijao joj ga od pozadi, osetivsi na trenutke kako njeni nemirni prsti prelaze cak i do mojih jaja. Mazila se dok sam je tucao i govorila to.. tooo… tako bato, to, tucaj svoju seku, znas koliko cekam na ovo, ahhh. U tom trenutku sam je voleo vise nego ista na svetu, a voleo i trzaje njenog tela dok mi se davala. Cela.

Pocela je da stenje sve glasnije, i ja primeti da se bas kada i ja – i ona priblizila vrhuncu. Izvadio sam ga iz njene uzane mackice i okrenuo je ka sebi. Ruke su joj poletele u susret mojoj glavi, vratu, licu. Ljubila me je, i milovala, a onda je tren kasnije, razdvojivsi se od mojih usana – sela na visoku plasticnu stolicu koja je sve vreme bila u samom cosku kade. Kleknuo sam ispred nje, i jezikom presao uz njenu preponu. Uzdahnula je, glasno, i ja ponovi taj potez, samo promenivsi preponu kojom je prolazio nemirni jezik, a zatim sklopi svoje obe usne na izbrijanom delu, daleko ispod njenog pupka. Skliznuo sam glavom na dole, dok se ona jednom rukom drzala za sipku koja je iznad nas nosila rucku tusa, a drugom rukom je prelazila kroz svoju kosu, uzivajuci u zmarcima koji su prolazili kroz njeno telo, kao nekakvi leptirici.

Moje usne skliznuse preko klitorisa, i zastase tik ispod njega. Otvorio sam ih, i moj ne previse dugacak ali prilicno nestasan jezik – otvori njene usmine, i prodje kroz njih, uzasno sporim pokretom glave na dole. Skoro da je zavristala u tom trenutku, i kao da joj se zavrtelo u glavi od nadolazece plime zadovoljstva. A ja, nemiran i vrlo uporan u svojoj nameri da i ona uziva u oralnom sexu koliko i ja, kojih 20ak minuta ranije, liznu njen klitoris odozdo, cineci ga jos krupnijim i zategnutijim. Naslonio sam vrh svog jezika na vrh klitorisa, i zatim lagano priljubio glavu uz njeno telo, cineci time da se ceo klitoris smesti ispod mog jezika. Nos mi je bio tacno u predelu u kome nije bilo dlacica duzih od par milimetara, a usne mi se sklopise oko onog dela sestrinog medjunozja koji je slao najlepse impulse svud kroz njeno telo.
Rukom sam u tom trenutku slucajno zakacio slavinu, i ono malo kapi koje su padale na svakih pola minuta, postase skroz hladne.

Nisam obracao paznju na to, ali onda cuh glasan uzdah, bas u trenu kada sam jezikom prodro duboko u nju, iznenadno. Podigao sam pogled na gore, i video da su njene oci usmerene ka tusu koji je stajao visoko iznad nas, a onda se i njeni kapci zatvorise. Nisam skidao pogled sa njenih usana, i zatim nize – nabubrelih bradavica, a jezikom se poigravao u njoj, probijajuci se kroz punacke usmine koje su ga svojim laganim plesom zajedno sa celim donjim delom tela – prizivale da udje jos dublje i da ne prestane sve dok ne eksplodiraju zajedno.

Stenjala je, i to vise nije prestajalo, ali zacuo bi se s vremena na vreme po koji lagani priguseni vrisak.
Blizila se vrhuncu, i ja sam to znao. Sve je brze pomerala svoje kukove kruznim pokretima, izvijala se ka meni. Disala je sve brze i glasnije, a mom jeziku u pomoc je pristigao i jedan njen prstic koji je skliznuo u nju, odjednom, iznenadno i svom duzinom. Stegla ga je iznutra, ugrizla se za donju usnu ponovo, i osetila kako joj se celo telo trese..

Moj jezik poceo je da klizi uz i niz njene usmine, a njen orgazam pocinjao je na najlepsi nacin. Stegla je moju glavu butinama, a rukama je prolazila kroz moju kosu i pritiskala me uz svoje telo. Izvijala se ka meni usled najsladjih grceva njenog stomaka, i jedva da je bila svesna svakog nemirnog pokreta jezika koji je leteo levo-desno nad njenim klitorisem…

„Aaaaahhhh… „, bilo je sve sto sam cuo pre no sto sam osetio da i moj kurac pocinje da se steze, i da prati grceve celog stomaka. Ustao sam i u trenutku kada je i poslednji spazam njenog medjunozja proteresao citavo njeno telo, i bas tada, prevukao je prstima preko svog kurca. Taj pokret bio je dovoljan da ja, onako napljen, poceh da prska po njenom telu koje tek sto je pocelo da se smiruje. Prvi talas, pun, dugacak i vreo – prolete kroz vazduh kad i moje „Oooooooooohhhh…“.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Polete.. i pade tacno po njenoj levoj strani grudi, Podigla je pogled ka njemu cuvsi ga, a ruke svoje stegla je butinama. Mazila se dok su poslednji treptaji orgazma jos uvek potresali njeno telo – kada je osetila apsolutno cudesan osecaj na svojim grudima. Njena bradavica bila je odjednom preplavljena vrelinom moje sperme. Uzbudjena, podigla je svoju glavu i priblizila je ka mom glavicu koji je taj drugi talas – izbacio svud po njenom licu. Oblizala je svoje usne, a onda osetila kako je opet prskam, i opet.. sasvim dovoljno da onaj cudesni osecaj u njenom stomaku opet naraste..

Svrsavala je po drugi put, zaredom. Nikada joj se to nije desilo, i cinilo joj se da ce se onesvestiti. Jedva se drzala jednom rukom za moje telo, a drugom za drzac tusa. U glavama nam je bubnjalo na najlepsi nacin, a telom su prolazile senzacije kakve nikada ranije nismo osetili. Svrsavanje u talasima, bez velike pauze izmedju njih – bila je samo prica o kojoj je cula da su dozivele neke tamo njoj nepoznate srecnice. Ovoga puta, prepustila se grcenju svog tela, prepustila se mojoj prelepoj tecnosti koja ju je oblivala i toploti koja je iz nje isijavala. Zeleli smo da ovaj osecaj nikada ne prestane, i uzivali smo u svakom pojedinom grcu nasih tela, grcu koji je trajao minutima…
Poljubio sam je, priljubljujuci njeno telo uz svoje, i ne odvajajuci svoje usne od njenih. Poljubac bi dug, socan, vreo i vlazan..

Ono sto nam se desilo sledeca dva dana i dve noci bilo je neopisivo i neponovljivi… Zapravo nije bilo neponovljivo, jer sam posle nepunih mesec dana otisao na redovno odsustvo. Prva dva dana su nam bila prelepa, ali smo, naravno, bili prinudjeni da se skrivamo. Na njen predlog smo otisli na more odakle sam se ja vratio direktno u kasarnu. A na moru nam je bilo mmmhhhh… i sada kada se setim prodje me jeza u donjem delu tela. Iz prostranog apartmana smo na plazu izlazili samo u pauzama. Narednih pet meseci su prosli brzo, a i ja sam svakog meseca odlazio na odsustva od po par dana.

Kada sam se konacno vratio kuci, za prvih pola godine nije bilo dana da se nismo tucali, a potom, lagano, odnosi su nam postajali redji. Kao i u normalnom zivotu, zivot nas je vodio nekim svojim tokovima, ali ipak se ponekad i sada, kada se sretnemo, posle petnaestak godina, uz pice i pricu podsetimo tih strastvenih dogadjaja …

1497cookie-checkIncest: Seksi sestra mi je došla u posetu