Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Evo i njen okrugli rođendan 50-i. Pošto je subota obećao sam joj izlazak na večeru u restoran. Dok smo naručivali hranu konobar nije mogao sklonit pogled sa njenih grudi. Bilo nam je to simpatično pogotovo kad se ona namjerno naginjala preko stola da se bolje vide ispod otkopčane košulje.

Dok smo večerali ispod stola nogom sam prelazio preko njene pičke. Ispod suknje nije imala gačice. Kupio sam joj novi vibrator za poklon i zanimalo me je da li joj se sviđa.

– “Kako ti se sviđa poklon Natalija?”

– “Znaš da mi je dobar ali navikla sam na onaj stari ha, ha. Plati pa da idemo kući isprobat”.

Platio sam račun, ušli smo u auto i nije izdržala da ne otvori poklon. Podigla je suknju i mazila pičku dok sam ja vozio. Meni to nije bilo ništa neobično jer takva je prirodno. Parkirao sam pred zgradom a ona se još mazila. Bilo je blizu ponoći, parking pust.

– “Daj malo ti drkaj sad” – kaže mi žena.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

– “Nisam nešto raspoložen, hajdemo u stan”.

– “E baš si neki”.

Otključam vrata stana, uđemo a ja je zamolim da me pričeka u sobi dok se otuširam:

– “Skini se i čekaj u sobi. U stvari znaš šta – ja ću te skinuti”.

Spustio sam joj minicu malo, prstom ušao u pičku pa otkopčao košulju – “Hajde u sobu dolazim nakon tuširanja, isprobaj dildo malo fok me čekaš”.

Otvorila je vrata sobe i jako vrisnula. Znao sam o čemu se radi pa sam se samo nasmijao – “Ajme nisi normalan!”

Pročitaj i ovo:   Viki daj da se pojebemo pa ćemo onda da pričamo

Pođem za njom u sobu u kojoj su tri muškarca na našem krevetu čekala u mraku goli i nadrkavali kurčeve!

– “E to ti je poklon za rođendan”

Okrenula se prema meni, poljubila me i šapnula – “Lud si. Hvala!”. Bili su to muškarci sa kojima sam tjednima dogovarao jebačinu s mojom ženom. Nisam ih znao od prije ali svakog sam tražio da donese zdravstveno uvjerenje i uvjet je bio da im je kurac veći. Dao sam oglas i napravio selekciju. Hrvoje je bio u braku, star 41 g. Boris student 24 g., i Alan 29 g., a njegov kurac skoro kao njegove godine. Natalija je baš isti tren dok su oni sjedili prokomentirala:

– “Vau pa gdje si ih upoznao? Pa ovaj ima zvjer a ne kurac!”

Iako smo i mi ostali imali poveće alate Alan je odskakao – “Želim ga odmah taknut”.

Cuckold erotska priča: Ispunjena želja - četiri kurca u mojoj ženi

Ispunjena želja – četiri kurca u mojoj ženi

Sjela je ispred Alana, primila mu kurac sa obje ruke i natezala.

– “Pošto si ti najmlađi” – obratila se Borisu “Jebi me zguza a ti liži pičku!”

Uživila se u ulogu i zapovjedila Hrvoju da je liže. “Mmmm kakav poklon” – to je rekla dok je obrađivala ustima Alanov kurac. Ja sam sjedio pored njega, drkao kurac i gledao kako se ona naslađuje. Student je počeo polako pa sve jače nabijat njenu pičku – “mmmm mali dobro jebeš”.

Već je bila znojna i svršila prvi put. Lizala je Alanu kurac kao sladoled i davila se njime. Primila je moj isto i drkala ga. Dok me gledala sisala je Alanu kurčinu. Boris vikne “Daj joj u šupak, a ovaj Hrvoje nek uđe u pičku”.

Pročitaj i ovo:   Zaslužila sam sačekušu od kuma

Hrvoje prekine sa lizanjem, namjesti kurac, ona mu posjdne na njega dok prstima širi šupak a Boris uđe u njega. Alanu nije prestala pušit. Doslovno se igrala kurcem. Sisala ga pa gutala dok su je njih dvojica jebali “mmmm dragi poklon nikad neću zaboravit”! Nastavi drkat sisama Alanu a moj uzme u usta pa izvadi i zajedno naizmjence dok su ju njih dvojica punili guta naše kite “aaaa” – nekoliko puta vikne pa im kaže da stanu i da želi sjest na Alabov kurac. Primila ga je rukama oko vrata, stavila noge oko struka Alanu – “uđi mi tom kurčinom do kraja!”

Nas trojica smo joj drkali pored glave tako da je svakog isto naizmjence pušila i drkala, oznojena kao da se okupala. Kurčevima smo joj dirali sise, prelazili preko usta. U jednom trenutku uspjela je sa dva kurca u ustima. Još jače počinje stenjat i Alanu izvadi kurac, klekne ispod njega. Primila ga sa obje ruke, divlje počela drkat. Još neko vrijeme nama je pušila pa smo krenuli svršavat po njoj. Mlazovi sperme su je preplavili po cjelom tjelu. Alanovu spermu na licu i moju a Boris je po leđima zguza špricao a Hrvoje po sisama. Sva mokra od znoja i sperme ode u kupaonu, vrati se i kaže:

– “Rođendan još nje gotov, jel tako mužu?”

– “Naravno, još nije!” Pogledaj video ovdje.

13770cookie-checkIspunjena želja – četiri kurca u mojoj ženi