Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Davor i Maja bili su prijatelji čitavu vječnost. Maja je voljela kraj sebe imati nekoga na koga se mogla osloniti, a Davor je bio upravo takav tip muškarca… Uvijek tu kada je trebalo provesti par sati na telefonu tješeći je poslije prekida neke glupe veze, bio je na raspolaganju kada je poželjela otići pogledati neki film, ići na koncert ili predstavu. Malo po malo shvatila je da Davor i ona funkcioniraju savršeno, idealno dopunjujući jedno drugo. Počela ga je gledati malo drugačije. Seks se nikada nije otvoreno pojavljivao, ali je počela ubacivati Davora u svoje maštarije dok je mastrubirala i u mašti mu davala da je puni na sve moguće načine.

Nije htjela zbog usputnog seksa izgubiti prijatelja, ali strpljenje joj je bilo na kraju. Dugo je dvojila je li to zaista pametna stvar, što ako ga zaista izgubi? Ipak nije mogla protiv sebe, seks s Davorom postala je jedna vrsta opsesije, ugodne doduše, ali ipak opsesije. Jednog dana odlučila je uzeti stvari u svoje ruke. Nazvala je Davora na posao, izmislila da joj treba popraviti nešto na kompjuteru. Kompjuteri su bili Davorova slaba točka. Čim je došao u njen stan, sjeo je ispred Majinog računala i počeo raditi, ruke su mu brzo prelazile preko tipkovnice.

Točno je znala što radi i kako će to učiniti. Počela mu je masirati leđa i vrat. Kada je završila počela je masirati njegovu ćelavu glavu. Davor je u zadnje vrijeme rapidno gubio kosu i odlučio se obrijati do kraja, Maji se ta promjena jako svidjela, izgubio se dječak i pojavio muškarac.

Došao je očekivani trenutak, Davor se digao iz stolice i morao se nagnuti preko kompjutera da bi izvukao kabel. Maja je brzo kleknula ispred njega i počela mu masirati međunožje. Željela je probati svog prijatelja, pušiti njegov kurac i vidjeti može li ga natjerati na brzo svršavanje. Osjećala se napaljeno kao nikada u životu. Tek je počela trljati njegov kurac preko hlača, a već je bila blizu svršavanja. Nevjerojatan osjećaj.

Pročitaj i ovo:   Ja sam napaljena kučkica, ovlažim lako i odmah tražim kurčinu, za sve rupice!

Dok je kurac rastao ispod njene vješte ruke, spustila je drugu ruku između svojih nogu. Kako je sve pažljivo isplanirala, danas nije stavila gaćice, njezina je pičkica bila već sva mokra i željna. Strpljenje ju je počelo izdavati, željela je njegovu kurčinu napokon smjestiti u usta. Otkopčala mu je hlače i trgala ih prema dolje, a Davorova batina iskočila je ispred njenih očiju u svojoj punoj snazi. Davor još uvijek nije dao ni glasa, ali ničim nije pokazao da mu smeta kada je počela sočno pušiti njegovo koplje. Na Majino veliko zadovoljstvo, veličina Davorove batine prelazila je sve njene seksualne maštarije.

Dok je nastavila pomicati glavu u sve bržem ritmu, još je više narastao i morala je skroz rastvoriti usta da bi ga u potpunosti primila. Uz jak coktaj izvukla je kurac iz usta, počela mu lizati jaja, a istovremeno se sve jače trljala po žudnoj mačkici. Od Davora nije bilo čuti ni glasa, osim sve glasnijeg disanja. Vratila je kurac u usta i sada počela gutati sve dublje i dublje u grlo, Davor je prvi put progovorio:

– Uzmi ga sve do jaja.

No, bilo je to lakše reći nego učiniti. Dok mu ga je poslušno gutala, Davor se nagnuo i počeo joj otkopčavati košulju. Nije imala velike sise, ali su na njen ponos bile čvrste.

– Digni se i legni na stol.

Voljela je kada je muškarac vodi i odmah se poslušno nagnula preko stola. Davor je smjestio kurac između sisa, a ona ih je automatski stisnula. Davor se nagnuo, zatvorio oči i uživao u svemu što mu je Maja pružala, nježno ju je podigao, uzeo u naručje, položio na kauč i skinuo joj suknju. Bio je iznenađen kako joj je pičkica bila ružičasta. Prošlo mu je kroz glavu da je i on često zamišljao kako bi to izgledalo kada bi se poševili. Uvijek je primjećivao kako prirodno privlači muškarce bez nekog velikog truda. Kroz misli mu je prošao tračak onoga što možda dolazi poslije, onoga čega ga je bilo strah, nestaje li možda prijateljstvo i njihov mali svijet, ali sada nije imao vremena niti volje za takvu vrstu razmišljanja.

Pročitaj i ovo:   U čuđenju sam zaključio da je ona već jednom noćas jebana

Opkoračio je iznad njenog lica i ponovno udobno smjestio batinu u njena spremna usta. Maja je željela okusiti njegovu spermu, on se sve jače zabijao. Kada se zagrcnula, izvadio ga je i skupa su se nasmijali. Ponovno je krenuo, osjetio je da se kraj približava, počelo je strujanjem po kičmi, kurac mu se do kraja ukrutio, jaja stvrdnula i onda je jurnula poplava sperme koju je Maja halapljivo gutala, i sam se iznenadio koliko je toga izašlo iz njegovih jaja. Maja je strpljivo sve polizala, baš sve i ono malo sperme sto joj je iscurilo preko brade, lizala je ljepljive prste i bila spremna na još.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Nasmijala mu se i rekla: ”Da li smo još uvijek prijatelji?”, oboje su prasnuli u smijeh, Davor je legnuo kraj nje, poljubio je u kosu, dok mu je ona počela lagano drkati. ”Ti zbilja nemaš namjeru stati, zar ne?” govorio je dok se spuštao prema njenoj pičkici.

Počeo je kratkim poljubcima krstariti preko njezinog trbuha, nogu i bedara, Maja više nije mogla izdržati, taman kada mu htjela vrisnuti: ”Liži me molim te!!”, on je upravo to napravio – jezikom je počeo kružiti po njenoj vlažnoj mačkici, najprije polako, pa sve brže i brže. Maja je stiskala svoje bradavice i grizla zapešće da ne bi počela vriskati, znala je da bi je svi susjedi čuli.

Taman kada je bila blizu orgazma, Davor je brzo stavio kurac u njenu pičku mokru od njegovih lizova i pomiješanih sokova, odmah je skliznuo do kraja i nabijao se svom snagom, svršila je odmah uz glasni vrisak, sve kočnice su pale, počela je vikati: ”Jebi me, jebi me, nemoj stati, daj mi tu kurčinu do kraja…”, sve je stalo, okrenuo ju je na trbuh i počeo je divljački pumpati, sada nije vodio ljubav sa svojom prijateljicom nego je jebao ženu koju nije poznavao, nabijao se do kraja, nije ga bilo briga da li ju boli ili ne i da li uživa, sav se pretvorio u kurac.

Pročitaj i ovo:   Priznala je i drugu prevaru

Navlačio ju je do kraja, opkoračio ju je tako da su sada njegova stopala bila u razini njezine glave. Tako je mogao još dublje ulaziti. Gledao je njeno lice potpuno zamagljeno od uživanja. Jecala je: ”Da, tako me jebi, stavi mi ga još dublje, ajde…” Lagano ju je par puta pljesnuo po zaobljenoj guzi, nije se bunila, vjerojatno nije niti osjetila.

Osjetio je da mu se orgazam ponovno približava, još se par puta brzo zabio, izvadio ga i počeo špricati po njezinoj guzi i leđima. Kada je stao, osjećao je grižnju savjesti, pa upravo je divljački izjebao Maju, svoju najbolju prijateljicu a ne neku drolju pokupljenu tko zna gdje. Sav znojan legao je kraj nje i rekao: ”Oprosti, ne znam što mi je bilo”.

Odjednom je čuo njezin zvonki smijeh: ”Budalo jedna, upravo sam prošla kroz najbolju ševu u mojem životu, prestala sam brojati svršavanja, a ti govoriš oprosti…. ha,ha”. Opustili su se, ležali u tišini, Davor je osjetio da mu se san približava, u magli je čuo Maju kako govori: ”Hej, nisi završio posao na kompjuteru, sutra te čeka još posla…, jako puno posla”.

11170cookie-checkIz prijateljstva u strast