Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Moja supruga je imala daljnju rođakinju koja je bila mlađa od nje, ali su njih dvije bile dobre prijateljice, te je ona često dolazila kod nas, ali ja se onda baš i nisam zadržavao previše, iako je bila zgodna, to što je ona mogla pričati tako nitko nije. Bila je sa svojih 38 godina stara cura, nije da nije probala seks, ali nikad ni jedan muškarac nije bio dovoljno dobar za nju … totalna ludnica od žene.

Uglavnom odlazio bih nešto raditi ili bi se otišao igrati sa klincima. Njih dvije su uvijek imale tema za razgovarati da to nije bilo normalno, a vidjele su se svaki dan, jer su radile u istoj firmi, samo što je moja supruga bila jedna od direktora u firmi, a Zrinka referent u njenom odjelu. Mi muški smo uvijek imali samo par tema za komentirati…dobre žene, sve vrste sportova i tehnikalije. I nalazili smo se u kafićima, što je najbitnije.

Uglavnom, jedan dan je supruga trebala ići poslovno na par dana u Beč, te smo dogovorili oko vožnje klinaca u vrtić gdje su bili do 17 sati. Njih je vozila supruga jer sam ja išao ranije na posao, a onda bi ja išao po njih. Dogovorio sam sve sa šefom, te sam uzeo slobodan dan kad je ona išla na avion.
Uz pozdrave, poljupce i sretan put smo se rastali, te sam ja odlučio otići malo do shopping centra i vidjeti šta je novoga u trgovinama, jer se naša kupovina svela na kupnju nužnoga i dječje robe i potrepština…i igračaka, naravno.

Šečući po centru odjednom osjetim nečiju ruku na ramenu, te se naglo okrenuh. Pred menom je stajala Zrinka sa osmijehom od uha do uha, na što se i ja nasmijah, ali mislim da je to bio kiseo osmijeh. Odmah je iz njenih usta izašla bujica riječi, te sam samo shvatio da me poziva na kavu u obližnji kafić. Rezignirano sam pristao, te smo sjeli i naručili piće, a ona je nastavila pričati o svemu i svačemu, a ja sam samo povremeno kimao glavom. Od dosade sam ju počeo promatrati, te sam se iznenadio kako dobro izgleda. Do sada sam ju vidio uglavnom u trenirci ili širokim trapericama i bez šminke, ali ovako našminkanu i zategnutu u bijelu bluzu i bež suknju koja je dosezala tik iznad koljena, a duge noge su završavale vrtoglavim štiklama. Njen izgled je počeo djelovati na moj kurac koji se polako počeo dizati.
Odjednom sam shvatio da je prestala govoriti i da me prodorno gleda svojim zelenim očima uz lagani osmjeh na njenim usnama.

Pročitaj i ovo:   Burazova cura

– Da li ti se sviđa ono što vidiš? – upitala me je tiho.
– Molim?? – promucah.
– Mislim, očito ti se sviđa, jer je izbočina na tvojim hlačama očiti dokaz. – smiješak i dalje nije silazio sa njenih usana, jedino što se primakla bliže i stavila ruku na moju nogu.
– Nego…Maja mi je rekla da ti je jako velik i jako debeo…eee pa ja bi ga probala…i to odmah. – nastavila je tiho pojačavajući stisak na mojoj nozi.
– M m mmolim?!?!…od kuda ti to???? – upitah iskreno izneneđen.
– Paaaa…mali ženski razgovori. – rekla je uz široki osmijeh – Onda? Jesi li za to da ga vidim u punom sjaju, ha? – rekla je to i rukom mi pogladila kurac preko hlača.

Nisam znao kud bih, mislim da mi je krv bila u obje glave istovremeno, gore je isijavala vručinu, a dolje pulsirala sa otkucajima srca. Ona je ustala i otišla do šanka da plati račun, te se vratila do stola. Ja sam ustao kao hipnotiziran i ona me je uzela pod ruku i krenuli smo do mog auta. U autu mi je svako toliko pomazila kurac preko hlača. Ubrzo smo došli do njenog stana, te smo brzo ušli unutra, a čim je zaključala vrata stisla me uza zid i vatreno poljubila pritom mi je otkopčala hlače, čučnula ispred mene i skinula hlače i gače zajedno, te je moj kurac izletio u punoj dužini i širini sluzavog glavića. Odmah ga je uzela sa obje ruke te ga stavila u usta i uspjela ugurati do pola. Ja sam samo uzdahnuo i prepustio se njenim ustima.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Nakon što ga je pet minuta usisavala, lizala i ljubila, ustala je i brzo skinula bluzu, suknju, gaćice i grudnjak iz kojeg su ispale predivne sise sa tamnim bradavicama koje su bile tvrde i napete. Ostala je u štiklama, čarapama i halterima, te sam joj stavio ruku na picu koja je bila mokra kao da je bila u kadi, zubima sam grickao bradavice i cuclao ih kao da očekujem da puste mlijeko, a prstima sam joj vrtio po pici i trljao klitoris. Ubrzo se počela grčiti te sam shvatio da je svršila. Odmaknula se od mene, naslonila na zid i izbočila svoju stražnjicu prema meni.

Pročitaj i ovo:   Sa svastikom na moru

– Rasturi mi picu…želim osjetiti tvoju spermu unutra… hajde…

Nisam čekao dugo…oslobodio sam se hlača i gača, te sam skinuo jaknu i majicu, prišao joj odostraga, kurcem prošao po njenoj pici i razmazao njene sokove od pice do čmara, te ga namjestio na ulaz u njenu picu. Počeo sam lagano ulaziti…o Bože kako je bila uska…ušao sam do pola a ona se već tresla od užitka…nisam mogao vjerovati da je ponovo svršila. Odlučio sam ubrzati stvar te sam ga zabio do kraja, ona je samo zastenjala i još više izbočila svoju stražnjicu prema meni. Počeo sam se zabijati sve jače te sam osjetio da ću i ja svršiti. Zabio sam ga do kraja, a njene bokove privukao prema sebi i počeo obilno zalijevati njenu unutrašnjost. Mirovali smo tako neko vrijeme, a kako mi nije padao nastavio sam ju jebati još žešće.
Nakon par minuta je predložila da odemo u sobu. Dok sam hodao iza nje vidio sam kako joj se sokovi slijevaju iz pice niz unutrašnju stranu butina. U sobi je rekla da legnem na krevet, a ona je sjela na moj kurac i počela žestoko jahati na njemu…nakon deset minuta smo ponovo svršili zajedno. Legla je na mene i rekla..

– Sad moram ići jer mi je pauza za ručak gotova, ali ću sutra navratiti do tebe doma da ti skratim vrijeme dok se Maja vrati.
– Može – rekoh – doći ćeš po one DVD-je koje si posudila Maji prije šest mjeseci.
– Naravno, a zbog čega drugog?! – rekla je i prasnula u smijeh.

I nastavili smo tako više puta …

9711cookie-checkKako izbirljivu staru curu zadovoljiti velikim i debelim kurcem