Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Jedan dan, dok sam radio oko kuće, na vratima su se pojavile tri mlade cure sa nekom zemljopisnom mapom i širokim osmjesima, te me na dobrom engleskom upitale da li bi mogle dobiti neke informacije.

Pošto mi je trebao mali odmor, pozvao sam ih unutra, te smo sjeli za stol na terasi gdje je bila ugodna hladovina. Ubrzo sam saznao da su iz Belgije, da su predvodnice jedne grupe mladih skauta, te da traže pogodna mjesta za kampiranje.

Ovaj dio im se svidio na prvi pogled, pošto je tu bila rječica, a bilo je i dosta ravno, te friško pokošeno. Ja sam im ponudio da ostanu na jednoj livadi između kuće i rječice, a tu je bila i vanjska slavina sa vodom, pa tako nisu morali ulaziti u dvorište. Nakon službenog dijela razgovora smo krenuli na one neobavezne, tako da sam saznao da su sve tri prijateljice od malena, skupa na zadnjoj godini fakulteta, a i sve tri trenutno bez dečka. Meni se posebno svidjela Helen, tamnokosa i većih grudi, a i naočale su joj davale seksi izgled. Mada ni Joceline i Veroniqe nisu bile manje zgodnije, ali svjetlije kose i manjih grudi. Sve tri su bile visoke, nešto niže od mene, a na moj odgovor da sam neoženjen su se samo zagonetno sve osmjehnule. Iskreno, nisam imao nekog vremena obilaziti kafiće ili slična mjesta u potrazi za dragom, jer je bilo dosta posla na imanju, a s obzirom da sam rano ostao bez roditelja, ja sam vodio računa o svemu. Čak sam razmišljao i da se prijavim na onu emisiju ‘Ljubav je na selu’, ali sam se svaki put predomislio.

Uglavnom, one će sa ostatkom ekipe doći za tjedan dana i ostati će četiri dana i noći. Pozdravili smo se kao stari prijatelji, a kad su odlazile čuo sam ih kako nešto pričaju veselo na flamanskom, a i par puta su se okrenule sa smješkom te mi mahale, tako da sam ja jedva čekao da dođu ponovo.

Nakon tjedan dana su stigli svi. Bila je to ekipa od dvadesetak skauta u godinama između 15 i 17, te uz njih tri još dvoje starijih, tj. jedan dečko i cura, na kojima se izdaleka vidjelo da su par. Kad su se smjestili, a ja im spojio i struju da imaju za šatore, mada su imali agregate sa sobom, kod mene je došla Helen kako bi mi se zahvalila za gostoprimstvo.

Pročitaj i ovo:   Prvomajski roštilj i seks u šumi

Bila je u skautskoj uniformi, tj. bež košulji, koja je bila zategnuta u kratke hlačice u kojima se isticala njena guza i duge noge. Kosa vezana u rep je bila kao šlag na torti. Veselo se smijala dok smo razgovarali, a uskoro su nam se pridružile i Veronique i Joceline, pa sam i njima donio čaše i natočio im sok. Pitale su me da li bi se mogle doći otuširati večeras, a ja nisam imao ništa protiv toga.

Vani je već naveliko padao mrak kad su došle na tuširanje. U natikačama, kratkim hlačicama i majicama na bretele, a ispod grudnjaci. Ogrnute su bile ručnicima i naoružane gelovima za tuširanje. Pokazao sam im gdje je kupaonica, te se zavalio na ogromnu kutnu garnituru u dnevnom. Gledao sam TV osluškujući kikot i šum vode iz kupaonice. Nakon skoro pola sata pojavile su se u dnevnom glava omotanih ručnicima, a u rukama vrećice sa, koliko sam shvatio, grudnjacima i gaćicama. Sjele su na kutnu i zavalile se u nju. Sjedili smo tako u tišini skoro pet minuta, a primjetio sam da se pogledavaju i namiguju, a onda mi se Joceline obratila:

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

– Znači.. . ti si solo, ha?
– Da.. . – odgovorio sam zbunjeno – Zašto pitaš?
– Paaaa.. . evo i nas tri smo solo – sad se ubacila Veronique u razgovor – .. i eto.. . mislile smo.. . ako si ti za.. .
– Za šta? – upitao sam i dalje totalno zbunjen.
– Paa.. . za neke vruće igrice – dodala je Helen i namignula mi.
– K.. ka.. kakve vruće igrice? – mozak mi je radio na rezervi i sam sebi sam izgledao kao idiot, a kad su se Helen i Joceline sjele uz mene postalo mi je jasno na kakve igrice misle.

Počele su me milovati po nogama i rukama, a onda i ljubiti, a ja sam se malo trgnuo i počeo uzvraćati poljupce. Uto je Veronique isto prišla i uzela moju ruku i stavila je na svoju sisu. Bila je tvrda i još tvrđe bradavice koje sam mogao osjetiti kroz tanku majicu. Ona je meni počela milovati moj kurac preko bermuda, a njenoj ruci se pridružila i Joceliena, te su mi milovale kurac i gnječile jaja, a on im je veselo odgovorio uzdizanjem ispod hlača. Bojao sam se da ne svršim odmah, jer zadnji put sam se poseksao prije 10 mjeseci. Odjednom je Heleen zadigla svoju majicu i uvalila mi svoju sisu u usta, dok mi je pritisnula drugu ruku svojim tijelom i nisam se mogao pomaknuti. Za to vrijeme se Joceline odmakla i skinula sve sa sebe, a onda otkopčala moje hlače i izvukla kurac van. To je iskoristila i Veronique da se riješi odjeće, pa se odmah pridružila Jocie na lizanju mog napetog i pozamašnog kurca.

Pročitaj i ovo:   Špijuniranje i moj prvi seks

Onda je i Helen izvukla svoju sisu iz mojih usta, a bradavica joj je bila kao šiljak olovke tvrd i isturen na juriš, slinav od mojih usana i jezika. Skinula je sve sa sebe i odmah je stala iznad mene, te mi stavila pičkicu, izbrijanu i mirišljavu na lice, a ja sam odmah zabio svoj jezik i nos u nju i počeo ju lizati kao lud, a ona je samo stenjala. Uskoro sam osjetio da me je netko zajašio od druge dvije cure i ubrzo sam osjetio stezanje nečije čvrste i nerazrađene pice oko mog debelog kurca. Uskoro sam čuo stenjanje i mrmljanje na flamanskom, a onda je netko pokušao ugurati prste kraj mog jezika u Heleninu picu, a nečije usne su bile na mojim prsima i ljubile moje bradavice. Helen nije mogla više izdržati moj jezik i nečije prste u svojoj pici, te je počela svršavati glasno zastenjavši i zalila moje lice svojim sokovima. Kad se odmakla sa mog lica vidio sam Joceliene na mom kurcu kako se nabija na njega do kraja, a Veronique se odmah popela na moje lice zamjenivši Helen, pa sam odmah nastavio lizati sljedeću obrijanu i mirisnu picu koja je već bila dobro navlažena. Sad sam jednom rukom pridržavao Veronique, a drugom mijesio Helenine sise dok je ona lizala Joceine sisice. Uskoro se Jocie počela grčiti na mom kurcu i svršavati, a ja sam osjetio da bi i ja mogao svršiti, a čim se Jocie ustala počeo sam svršavati, tako da je sperme bilo i po mom trbuhu i po Heleen i po Jocelien. Helen se je odmah sagnula i pošela mi lizati kurac kako bi očistila svu spermu sa njega, a Jocelien je lizala spermu sa mog trbuha. Uto je i Veronique svršila na mom licu, pa sam sad imao na licu pomješane sokove iz dviju pica i malo olakšana jaja.

Pročitaj i ovo:   Nastrana nimfomanka

Uspio sam se uspraviti i obrisati lice svojom majicom, te sam se riješio hlača i gaća do kraja, a onda rekao curama da kleknu jedna do druge i naprče se prema meni. Kad su se tako naguzile prišao sam prvo Helen i zabio joj ga odmah do kraja na šta je ona jako ciknula, ali je već u sljedećem trenu dahtala od uživanja. Zabijao sam joj kurac u picu dok sam istovremeno uguravao prste Veronique i Jocelien u njihove pice. Nakon par minuta sam ga izvukao i stavio ga Veronique u njenu vruću picu. Bila je jako uska, još uža nego Jocelien, ali sam ga nakon par trenutaka ugurao do kraja. Nisam ju dugo jebao kad je počela svršavati. Tako se zgrčila i stisla mi kurac da ga nisam mogao odmah izvaditi. Popustila je stisak nakon par trenutaka, pa sam ga izvadio i sa njenim sokovima ga ugurao u Joceilnu picu.

Nakon koje minute sam osjetio da ću svršiti, pa sam ga izvukao i rekao im da se okrenu i izdrkao ga po njihovim sisama i usnama, a Helen je dobila sperme i po naočalama. Nakon toga smo se svi izvalili na kutnu garnituru, a Helen se izvalila na mene, pa mi je prstima prolazila po kurcu, a nakon nekog vremena je Veronique rekla da bi se trebale vratiti u kamp, pa da se vidimo sutra navečer, pošto će imati naporan dan obilazeći okolicu, pa će im trebati tuširanje, a tom prilikom mi je namignula, a Helen je stavila vruć poljubac na vrh moga kurca.

Otišle su, a ja sam ostao zavaljen na sjedaćoj garnituri i zabavljao se mislima o onome što se dogodilo i što bi se trebalo još dogoditi.. .. ali o tome u sljedećoj priči.

3080cookie-checkIznenađujući seks sa tri mlade cure iz Belgije