Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Imam 35 godina i nikad se nisam ženio, što zbog posla, a što i zbog toga jer sam cijenio to što sam slobodan i bez obaveza, koliko god to zvučalo egoistično. Moj buraz se oženio sa 25, a sad je već bio sedam godina u braku, sa Irenom, divnom crnkom, koja je i nakon dvoje djece izgledala kao fotomodel sa svojih 30 godina.

Kad god sam imao vremena navratio bi do njih, donio klincima poklone. Naravno i Mariu i Ireni, također, ali prvenstveno sam dolazio radi klinaca. A klinci… e pa oni su obožavali svog strica, a pogotovo su voljeli dolaziti kod mene. Moderan stan sa ogromnom terasom, na vrhu jedne urbane vile u Zagrebačkoj elitnoj četvrti, a najviše ih je privlačila mogućnost da se zavale u jakuzzi na terasi.

S obzirom na moj posao, ja sam stan znao koristiti za neke poslovne sastanke i domjenke sa poslovnim partnerima, a znalo je tu biti svačega. Nakon nekih sam se po tjedan dana ispričavao susjedima zbog neugodnosti. Uglavnom, bilo mi je super, te se nisam zamarao brakom.

Jedan dan me Irena nazvala i pitala da li sam doma. Rekoh da jesam, pa je rekla da će navratiti. Nisam imao ništa protiv, ali ona nikad sama nije dolazila, već je dolazila sa Mariom ili sa klincima. A i u njenom glasu je bilo nešto čudno, pa sam jedva čekao da vidim o čemu se radi. Inače, Irena je bila komad samo takav, sise četvorka, izražene stražnjice i dugih nogu.

Došla je nakon nekih pola sata, a ja sam već pripremio hladno piće i stol na terasi, u hladovini suncobrana. Bilo je jako sparno, a i mirisalo je na kišu. Irena je bila u laganoj ljetnoj haljinici, a nisam mogao da ne primjetim da ne nosi grudnjak ispod haljine, tako da su joj se bradavice lagano ocrtavale. Odmah sam osjetio laganu napetost u gaćama, ali pošto sam sjedio to se nije vidjelo. Irena je bila vidno uzrujana, pa sam ju upitao o čemu se radi.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

– Onaj tvoj brat… -počela je uzrujano- On.. on.. on je kreten!
– Hmmm… nemam pojma o čemu se radi, ali meni baš ne djeluje tako. -rekao sam nekako pomirljivo.
– Ma da?!? A kad si ga zadnji put vidio?
– Paaa… prije mjesec dana.. -dodao sam zamišljeno.
– Eto vidiš. Vidiš ga jednom mjesećno i misliš da je anđeo, ali ne nije, vjeruj mi -bila je sva crvena u licu.
– Pa dobro što je bilo?
– Šta je bilo?!?!! -tu je povisila glas tako da sam mislio da će nas čuti i susjedi niže niz ulicu- Pa evo dragi moj… ja sam saznala da me vara i da se spanđao sa jednom malom u svojoj firmi.
– Kako znaš?
– Vidjela sam filmić na njegovom mobitelu… valjda mu i odgovara da se snima. Htjela sam ga upitati za to, ali sam onda vidjela da ga je izbrisao ili presnimio negdje… šta ja znam.. -bila je jako uzrujana zbog toga, a onda je briznula u plač i nikako da stane.

Pročitaj i ovo:   Nastrana nimfomanka

Ustao sam i otišao po maramice, te joj ih dao, a ona je samo brisala suze i brisala. Nakon nekog vremena se smirila, a ja sam ju ponudio sa najskupljim konjakom iz moje kolekcije, pa se malo pribrala, a onda je nastavila:

– Mislim da to traje već skoro godinu dana…
– Kako znaš?
– Pa toliko se već nismo poseksali!!!
– Hmmm…zanimljivo…
– Šta je tu zanimljivo?
– Pa to, da se niste poseksali već godinu dana -dodao sam sa smješkom.
– Kako to misliš? -gledala me je začuđeno.
– Pa ja kad sam bez seksa tjedan dana poludim, moram ga nekoj staviti. -cerio sam se kao blesav.
– Isuse, koji si ti kurviš, ali barem zna čovjek na čemu je sa tobom.
– Pa ja bi ti onda volio pomoći -odlučio sam biti direktan, pa šta bude bude- oko tog problema sa seksom.
– Š..š..šta?! Kako to misliš? -zbunjenost na njenom licu je bila komična, ali je meni kurac već počeo rasti u gaćama, pa se nisam dao smesti.
– Pa lijepo, ja ti mogu dati seks koji trebaš, a uz put se i Mariu osvetiš, zar ne?
– Ti si lud? -rekla je to, ali u očima sam joj vidio neku čudnu iskru, a svi kažu da oči ne lažu.
– Zar ne trebaš nešto što će ispuniti tvoju mokru i nezasitnu picu, koja već dugo nije dobila pravi kurac, koja je uskraćena… -nastavio sam dalje gledajući ju pravo u oči, a ona se samo crvenila i lagano znojila.
– Ka.. kako.. kako to misliš?!? -tiho je prošaptala gledajući sad u moje prepone, jer mi se kurac već digao, a nesvjesno je i oblizala usnicu, te ju grickala.

Ustao sam i onako dignutog kurca u mojim bermudama prišao njenoj stolici i primio ju za ruku, te ju podigao sa nje. Privukao sam ju k sebi i poljubio ju, a ona se samo prepustila, pa sam se lagano usnama spustio do njenog vrata i lagano ga ljubio. Ona je samo uzdisala, a kad sam joj dotakao ušnu resicu samo se je stresla. Pomilovao sam joj grudi preko haljine i osjetio da se trgla. Nisam maknuo ruke već sam nastavio trljati njene bradavice preko haljine, a one su postajale sve tvrđe i tvrđe. Maknuo sam naramenice njene haljine i spustio ju niže, tako da su joj grudi sad bile slobodne. Sagnuo sam se i počeo ih ljubiti i lizati, a kad sam joj gricnuo bradavicu samo se je stresla, zastenjala i primila moju glavu, te ju pritisnula na svoje grudi. Dok smo tako stajali spustio sam jednu ruku ispod njene haljine i stavio ju među njene noge i počeo joj trljati picu preko gaćica. Tu je bila prava poplava, gaćice su joj bile skroz mokre od njenih sokova. Trljao sam joj klitoris preko gaćica, a ona je zabila nokte u moj vrat pošto sam joj sisao bradavicu i samo je prošaputala:

Pročitaj i ovo:   Nastavak ljetne avanture sa susjedom vruće pice

– Uzmi me….jebi me kako hoćeš…

Izvukao sam ruku između njenih nogu, te sam joj skinuo haljinu i ostala je samo u gaćicama i sandalama. Poveo sam ju do sobe noseći njenu haljinu, a moj kurac je napinjao moje bermude. Ušli smo u sobu i polegao sam ju na svoj široki krevet, te sam joj skinuo gaćice. Imala je obrijanu picu sa tankom linijom crnih dlačica, a bila je sva sjajna od sokova. Brzo sam skinuo svoje bermude i gaće, te majicu pa je moj kurac stršao u punoj veličini tvrd i spreman sa malom kapljicom na vrhu glavića.

Sagnuo sam se između njenih nogu i zaronio sa jezikom u njenu picu, a to je izazvalo glasan uzdah iz njenih usta. Počeo sam ju zdušno lizati i posebno se zadržavati na njenom klitorisu. Imao sam osjećaj da Irenu moram zadovoljiti kao miti jednu do sada, pa sam se svojski trudio oko toga.
Nije dugo trebalo i Irena je prvi put svršila uz glasni jecaj i grčenje trbušnih mišića, a iz pice su se cijedili sokovi koje sam neumorno lizao. Znao sam da je vrijeme da joj ga stavim, pa sam to i napravio, ali nježno i polako. Uguravao sam ga polako da se prilagodim širini njene pice koja je bila iznenađujuće uska. Ubrzo se privikla, pa sam ubrzao tempo i počeo se zabijati u nju skroz do jaja. Ona je stenjala i zatvorila oči, te me primila za podlaktice i zabijala nokte u njih. Ubrzo je još jednom svršila, a ja sam ju nastavio jebati još koju minutu, a onda ga brzo izvukao i zalio joj trbuh i pubis svojom spermom. Izvalio sam se kraj nje na krevet, oboje smo bili zadihani, ali me je iznenadila pitanjem:

Pročitaj i ovo:   Duboko sam ga usisavala, ne želeći nabrekli kurac ispustiti van iz usta

– Nadam se da to nije sve?
– Ne, nije, samo se ti posluži…

Bome i je. Uspravila se i uhvatila moj kurac, pa ga uskoro gutala skroz do jaja. Jezik joj je radio bravure po mom glaviću i koji put ga je gricnula onako, da me narajca. Nije trebalo puno i ponovo je stajao uspravan kao vojnik, a ona me je opkoračila i odmah se nabila na njega do kraja. To je popratila laganim vriskom, a onda se počela jako nabijati na njega. Sise su joj letjele na sve strane, a ja sam ih pokušavao uhvatiti i smiriti. Nije dugo trebalo i već se počela tresti na meni, a jaja su mi bila mokra od njenih sokova. Malo je čekala, a onda se je počela ponovo nabijati na njega. Kombinirala je nabijanje sa sporim trljanjem svog klitorisa o korjen mog kurca, a to je radila fenomenalno. Nije trebalo dugo da i ja osjetim da ću svršiti, pa sam joj to i rekao, a ona se je samo nasmješila i rekla:

– Samo ti daj… -te se ponovo počela nabijati na njega.

Uskoro sam osjetio kako sperma izlijeće i puni njenu picu vrelom tekućinom, a to kao da je samo čekala, pa je i ona počela svršavati. Uskoro se izvalila na mene i ostali smo tako ležati dok moj kurac nije kliznuo iz njene pice, pa sam joj predložio zajedničko tuširanje što je ona odmah prihvatila.

Pod tušem se iznenadila kako je sve otvoreno pošto je i pod i zid bio od vodootporne smjese, pa nije trebala kabina. Pod tušem sam ju nasapunao i trljao joj picu, a ona moj kurac koji se ponovo uspravio, pa sam ju nabrzaka okrenuo prema zidu i zabio joj ga s leđa u picu. Ona je samo stenjala i dobro se držala za rukohvat na zidu, dok sam joj ga zabijao u picu. Jebao sam je tako dobrih desetak minuta što je dovelo do njena još dva orgazma, a onda sam i ja eksplodirao ponovo u njenu picu. Ostali smo jedno uz drugo još neko vrijeme, a onda završili sa tuširanjem, pa se ona spremila i otišla kući uz napomenu da joj od sada moram biti na raspolaganju. I bio sam…ali to je druga priča.

1064cookie-checkKad šogorici pružiš ono što treba