Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Mala slatka jebulja nije stigla ni izgovoriti “Šta radite ovdje?” kad se u velikom toaletu diskoteke nepoznati, srednjovječni muškarac našao iza nje ispred velikog ogledala i širokog pulta. Ušla je da popravi šminku, nije čula kako se vrata otvaraju i nije vidjela da ulazi muškarac sa kojim je razmijenila nekoliko pogleda tokom noći. U bezobrazno kratkoj mini-haljinici, duboko dekoltiranoj, bez grudnaka, Ana je mamila uzdahe svih muškaraca te noći i znakovit pogled muškarca koji je sada iza nje, kojeg gleda u ogledalu i koji joj laganim pokretom prsta sklanja kosu i zabacuje je preko lijevog ramena. Raširila je svoje krupne oči, stegnula putene usne i jedva izustila. “Ovo je toalet za žene.”

Umjesto odgovora, vidjela je njegov osmijeh i osjetila kako mu prsti polako klize po njenim vajanim, punim butinama, sve do ruba kratke haljinice. Nepoznati muškarac je duboko uzdahnuo osjetivši glatku kožu i spustio nježan poljubac na njen goli vrat. Ana se stresla, okrenula očima i kad je shvatila da “nije u redu” da ispunjava svoje fantazije, pokušala je da se izmigolji, ali nije uspjela. Iznenada, zgrabio je velike grudi preko haljinice, bezobrazno prešao jezikom po njenom vratu i nabreklinom na hlačama pritisnuo joj vajanu guzu. Cijelu noć Ana je zavodila ovoga muškarca. Čisti ženski ego. Nije se ni nadala da će uspjeti u tome, jer je gledao drugačije od ostalih, dok se uvijala na plesnom podiju, isticala svoje obline zavodljivim pokretima, podizala golu ruku u zrak, vrteći prelijepom, oblom guzom, jedva prekrivenom kratkom haljinom.

“Ne brini, ljepotice … Doživjet ćeš što nikada nisi.”

Gledao je u ogledalu i nježno stezao sise, preko haljine. Povremeno bi joj poljubio vrat, nježno, ali nije skidao pogled s nje, u ogledalu. Najprije stidljivo, onda nakon njegovog ohrabrenja da se oslobodi, trljala se guzom o nabreklinu koja je postajala sve veća. Bila je sve opuštenija, uvijala se pod njegovim rukama.

“Imaš li momka?”

“Aha …” – odgovorila je instinktivno, ni ne pomislivši da izrazi čuđenje zbog pitanja.

“Vjerovatno nasrće na ove lijepe grudi, kad god može.”

“Da … Da …” – sjetila se kako njen momak, stvarno odmah grabi njene sise i svršava u ispodprosječnom seksu koji ima s njim.

“Vjerovatno bi mnogi željeli da ti stežu sise … Da te jebu …”

Na te riječi, Ana se ukočila, oslonila rukama na pult i zadrhtala. Pica joj se već napunila sokovima, koji su polako počeli da joj vlaže uske gaćice. U glavi joj je nastao kuršlus kad je pomislila da treba da mu kaže “kako ne može pričati s njom na taj način” i jače poče guzom da se trlja o nabrekli i tvdi ud nepoznatog, starijeg muškarca, koji je svakim pokretom sve snažnije stezao njene prelijepe, bujne grudi. Nije mu bilo teško da ih potpuno ogoli, i one su sada bile u njegovim dlanovima. “Mačence lijepo … Oh …” – duboko je uzdahnuo i počeo da je žvali po vratu osjećaju pod rukama nabrekle, glatke dojke. “Želiš li da te jebem, malena?” – vrhovima prstiju sasvim nježno počeo je da joj uvrće nabrekle bradavice.

Pročitaj i ovo:   Divno veče za jebanje: Prvo frajer sa žurke, pa bivši dečko i njegov drug i posle opet ovaj frajer sa žurke

Ani su zadrhtale noge, neka čudna toplina penjala se prema grudima koje nepoznati muškarac nježno masira, a pica joj je pulsirala. Iznenada, poče sve jače i jače da joj steže grudi. Zgrabio ih je s vrha, tako da su njene nabrekle bradavice bile u njegovim dlanovima i sve grublje, nemilosrdnije počeo je da joj steže i rasteže velike sise. Teško je počela da stenje, guza i butine su joj sve jače drhtale, pica ispuštala sokove i u trenutku kada je pomislila da će svršiti, on se naglo odvojio od nje, i jednim pokretom je okrenuo prema sebi, podigao na pult, raširio noge i prosto pocijepao mokre gaćice.

“Jebulja mala …” – gledao je njenu prelijepu, nabreklu pičkicu, svu mokru od sokova. Dlanovima se oslonio na raširene butine i počeo da joj liže i usisava bradavice. Bezuspješno je Ana pokušavala da se međunožjem protrlja o bilo šta, njegov kaiš, nabreklinu, bilo šta … Potreban je je bio samo jedan dodir da svrši, da urlikne od zaista nedoživljenog zadovoljstva, ali on je bio nemilosrdan prema njoj. Čvrsto joj je držao raširene noge i jezikom kružio oko nabrekle i mokre pice. Jecala je i škripala zubima, trzala se bokovima, pokušavala je da se svojom uspaljenicom trlja o njegovo lice, ali on je tako jako držao njene butine da nije mogla da se pomjeri. Ta nemoć je dodatno palila. Disala je sve dublje, sve teže, stenjala i prosto se pokidala kada je osjetila njegov jezik na nabreklom klitorisu. Pala je na bok i rukama prekrila lice, a desna noga sama od sebe se omotala oko vrata nepoznatog muškarca. Vrelina njene butine ga je dodatno napalila, poželio je da brutalno prodre u slatku, lijepu Anu, ali znao je šta radi.

Mala slatka jebulja izjebana jezikom i prstima

Mala slatka jebulja izjebana jezikom i prstima

Nastavio je da tako nježno, tako nemilosrdno nježno, mokrim jezikom jedva dodiruje njen pulsirajući klitoris, da je Ana počela svršavati grčeći se i plačući. Orgazam koji je stresao bio je tako intenzivan da joj je oduzeo svu kontrolu nad tijelom i učinio nemoćnom da vrisne. Samo je teško, jako teško jecala, stenjala, a tijelo joj se samo od sebe treslo. Pička joj je vlažila kao nikad, Ana je intenzivno svršavala i plakala.

Podigao je, nježno sklonio kosu sa uplakanog lica, i nježno prodro jezikom između njenih usana. Miris vlastitih sokova na njenom licu, dodatno je raspalio. Jer Ana je i dalje bila u stanju orgazma i počela je pomamno da ga žvali, pokušavajući se da se međunožjem priljubi uz njega. Ali taj muškarac joj je radio što niko nije. Čvrsto je i dalje držao njenje raširene, gole noge, jakim pritiskom dlanovima na unutrašnjost njenih butina nije joj dozvoljavao ni milimetar da se pomjeri, a upravo takvo stanje u kojem se našla, Anu dodatno raspali. Ona ga više nije ljubila, ona je širila usta što je mogla više i grizla mu nos, usne, usisavala jezik.

Pročitaj i ovo:   Mlada sponzoruša pod svjetlima reflektora

“Slatka Ana … Uspaljena, slatka ljepotica … Jel voliš da se jebeš, mačence, a?” – sad je svoju facu, mokru od njenih sokova i njene pljuvačke, uronio između njenih sisa i počeo da ih grize, ljubi, žvali.

Spustio se na koljena, još jače raširio njene prelijepe noge pritiskom dlanova na unutrašnju stranu butina i cijelom površinom jezika prelazio po uspaljenoj pičkici. Ani se ponovo javi isti predorgazmički osjećaj, butine su počele da joj se tresu, srce ubrzano da lupa. Širom otvorenih očiju i usta pokušavala je doći do zraka bez kojeg je ostajala jer je taj stariji muškarac tako dobro razvaljivao jezikom. Dlanovima joj je stegnuo butine, i počeo da ulazi jezikom u nju. Ana spusti ruke na njegovu glavu, zamrsi prste u njegovu kosu.

“Sssss … Eeee-e … Ddda-aaj … ha … ha … ha … uuuuu …” – približavala se još jednom orgazmu, ili intenziviranju prvog orgazma koji, imala je osjećaj, nije ni prestao.

Jebao je jezikom. Tako dobro je jebao jezikom, lijepu, slatku Anu, koja je golom guzom bila oslonjena na rub pulta u toaletu diskoteke, čije su noge bile raširene i podignute visoko u zrak tako da su, savijene u koljenima, povremeno dodirivale nabrekle bradavice njenih velikih sisa. Čvrsto se držala rukama za njegov vrat i tako održavala ravnotežu. Nepoznati, stariji muškarac je prodirao jezikom između nabreklih usmina u vrelu, sokovima potopljenu pičkicu ove slatke jebulje, Jebao je jezikom predano, gurao ga što je mogao dublje. Sokovi iz njene pičkice su se u potocima slijevali na otvor u njenu guzu.

Ana poče sve glasnije da stenje, da se trese, on je jezikom prodirao u nju, sve dublje, sve nježnije sve strastvenije. “Ja te vooo-liiim … ” Ponovo joj se zamračilo pred očima, lagano je počela da gubi svijest. Njegov jezik je bio duboko u njenoj mokroj i vreloj pičkici i u neku čudnu stvarnost vratilo je kad je širom otvorenih usta obujmio njeno uspaljeno međunožje i počeo da joj usisava cijelu pičku. Ani je okidač bio osjećaj donje usne na ulazu u njenu guzu i urlajući poče svršavati. “AAAAAAAAAAAAA … AAAAAAAAAAAAA … DAAAAAAAAAA …. JEEEEBIIII ….”

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Nepoznati stariji muškarac nije prestajao da joj usisava nabreklu pičkicu koju je ona dodatno nabijala u njegova usta čvrsto ga držeći za vrat i trzajući se bokovima. I kad je mislila da će ustati i jebati je, on nastavi da je liže i dalje joj držeći dlanovima butine. Ana je skoro lebdila u zraku, jedini dodir je bio njena guza na sam rub pulta. On je nastavio da joj licka mokru picu po otvoru, klitorisu.

“Ti mene razvaljuješ …” – jecajući, Ana poče da mu mrsi prste u kosu osjećajući kako je još napaljena.

Pročitaj i ovo:   Nikada do sada nije bila jebana u guzu

Odmaknuo se od nje, spustio je s pulta i okernuo leđima prema sebi. Zavukao je ruku između njenih nogu i prstima prebirao po mokroj pici.

“Jebi me, molim te …” – jecala je Ana, dok joj je on lijevom rukom stezao gole grudi, a desnom mazio pičkicu.

“Trebaš to zaslužiti, malena.” – žvalio je po vratu i prstima, počeo da joj lagano trlja klitoris.

“Uf … Šta ti to meni radiš … Ko si …”

“Želiš li da budeš jebana?”

“Daaaa …”

“Hoćeš li to zaslužiti?”

“Hoću … Hoću … Jooj … Molimmm … teee …” – presavila se malo preko njegove ruke kojom je sve intenzivnije trljao pičkicu.

“Hoćeš li učiniti sve što ti kažem?”

“Da! Hoću … Daaaj …”

“Baš sve?”

“Ha … aaaaaa … mmmm …” – ponovo je počela da vlaži, jako, kada je prstima raširio njene usmine i srednjim prstom draškao klitoris.

“Nisi mi odgovorila.”

“Bbbb … Baš … Baš sve! Baš sve! Učiniiit ćuuuu … baš sve .. Sve … Sve … Sveeeee …” – prstima je udarao po njenoj mokroj pici i dodatno je raspaljivao.

Iznenada je ponovo vratio na pult, Čvrsto je stegnuo za vrat lijevom rukom i tako je zakovao za ogledalo, a najprije jednim, pa s dva prsta počeo da joj prodire u picu.

“Bit ćeš moja mala, slatka kurvica. Moja mala, slatka jebulja. Moje mačence, moje pičence, moja mala slatka jebozovna djevojčica. Je li ti jasno?”

Ana nije mogla ništa reći. Približavao joj se još jedan orgazam. Samo ga je gledala stisnutih usana i uplakanih očiju. Molećivo ga je gledala, kao da traži dozvolu da svrši, jer sada su njoj bila ne dva, nego tri prsta. Nepoznati, stariji muškarac jebao je slatku Anu s tri prsta, kojima je brutalno prodirao u uspaljenu pičkicu.

“Jasn-noooooo … Jasno mi jeeeeeee … Aaaaaa … Kurvicaaaa … Pičččč-en-ceeeeeeeeee … Aaaaaaaaaaaaa …” – svršavala je po treći put, jako, intenzivno, cijelim tijelom se uvijala i izvijala, čvrsto prikovana njegovom rukom, sokovi su prštali iz nje.

Nepoznati, stariji muškarac se nagnuo i nježno je poljubio, a onda ruku mokru od njenih sokova prinio njenim ustima. Nije joj trebao ni reći, sama je počela da ih liže, da mu usisava prste. Stegnuo joj je uplakanu facu rukom i onda udario blag šamar vrhovima prstiju.

“Ovo ti je moja vizit karta. Na njoj je adresa na koju ćeš doći sutra tačno u osam navečer. Ne smiješ kasniti ni minutu. Potrudi se da ma napališ izgledom.”

Izašao je iz toaleta, ostavljajući je izjebanu jezikom i prstima, polugolu, raširenih nogu i ogoljenih bujnih grudi. Dok se sređivala, shvatila je: on nije ni svršio. Sasvim novo iskustvo Anu je uplašilo, ali i uzbudilo.

12952cookie-checkMala slatka jebulja izjebana jezikom i prstima