Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Evo jedne istinite erotske priče koja se desila pre nekih mesec dana. Vraćajući se iz grada svratio sam do trafike da uplatim kredit, diktiram broj telefona dok gledam u prodavačicu koja je izbacila grudi na izvolte. Starija gospođa, možda nekih 40-ak godina, crna, zgodna za svoje godine i pre svega veoma izazovna i jebozovna. Onako našminkana sa žvakom u ustima pre mi je ličila na fuficu nego na damu srednjih godina, što mi nije smetalo da rešim da je odvojim za mene. Ali kako kad imam 25 godina. Jesam zgodan i bistar da znam šta da kažem, ali ima million načina da me odbije, mozak mi je radio 100 na sat dok sam čeko da dopuna prođe. Ona onako iznervirana što aparat ne radi kaže da joj ostavim novac, da joj opet izdiktiram broj da zpiše, pa da će mi kasnije kad terminali prorade pustiti kredit. Ja se složim samo što posle izdiktiranih brojeva kažem i svoje ime, na šta se ona onako iskusno nasmejala i nastavila svoj posao.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Otišao sam kući misleći na nju, rešio sam da je po svaku cenu odvedem u krevet. Sledećeg dana sam krenuo u grad, padala je kiša a ja svratio opet do trafike da kupim žvake i pakovanje durexa, da se nađe pošto je vikend, grad, žurkice, ludnica. Izlazim iz auta, prelazim ulicu, opet kod nje na trafiku, kažem joj šta mi treba na šta se ljubazno nasmejala i pitala koje žvake i koju vrstu kondoma, eto dobre prilike (pomislio sam). Rekoh joj zeleni orbit, a ono drugo po vašem izboru. Odgovor je usledio veoma brzo mada se meni činilo da prolaze sati. Rekla je:

Pročitaj i ovo:   Imućna baka udovica traži mlađeg momka za vruće igrice

– “Ja najviše volim bez”.

E to je bilo zeleno svetlo da krenem u napad, pito sam je šta još voli i dobio iskusan odgovor sve što vole mladi. Počelo je ćaskanje, upoznavanje, saznao sam da se zove Sanja. Pitao sam je da je povezem kući pošto joj se smena završava a kiša je pljuštala kao luda. Nije se bunila, sačekao sam da zatvori trafiku, seli smo u kola i odvezao sam je do zgrade u kojoj živi. U putu mi je rekla da je udata, a da je muž u trećoj smeni pa sam rado prihvatio poziv na kafu koji je usledio pošto smo stigli. Vozeći se liftom stalno sam gledao njeno zgodno telo, prelepe grudi i dobru guzu na koju godine nisu ostavile traga. Primetila je, a zadovoljan smešak je govorio da joj imponuje što se momak od 25 pali na nju.

Kad smo stigli u stan, odmah s vrata sam je uhvatio za guzu. Nije se bunila već samo nastavila dalje do dnevne sobe. Spustila torbu na sto i počela da me ljubi. Začas sam joj zavukao ruku ispod dugačke suknje i počeo da mesim prelepu guzu. Uživala je, nije prestajala da me ljubi. Skinuo sam joj gaćice, zadigao suknju na leđa, okrenuo na sto i izvadio svoju batinu iz panatalona. Kurac mi je bio već prilično veliki, a njena uredno depilirana pičkica već dovoljno vlažna pa sam joj ga stavio bez problema i pri tom je u šali pitao jel ovako voli? Nisam dobio odgovor već samo uzdahe i stenjanje zadovoljne matorke koja je uživala u mladom kurcu. Jebao sam je sve brž i jače, istovremeno joj meseći grudi koje su ispale iz brusa. Videlo se da dugo nije uživala u čarima dobrog seksa. Njena guza se tresla a njena vlažna pičkica se širila pred kurcem od 19 cm. Imao sam utisak da svršava na svakih 2 minuta, samo je govorila:

Pročitaj i ovo:   Brzinski seks

– “Jebi, jebi, to, to mi treba… takooo, aaah”

Posle dužeg vremena sam zasto, okrenuo je ka sebi i skinuo je golu. Isto je i ona meni uradila. Ljubio sam je onako napaljenu, hvatao za grudi i guzu, a onda se ona spustila na kolena i počela da mi puši. Pušila je kao nijedna do sada, videlo se da je iskusna i da uživa, da joj to treba. Nisam mogao da izdržim dugo, sama pomisao da mi zgodna matorka puši kurac me je izluđivala pa sam ubrzo svršio. Želela je da joj napunim usta što sam i uradio bez pogovora, a ona je isto tako progutala poslednju kap moje spreme i nastavila u istom tempu da sisa moj glavić, na momente prelazeći na muda i stomak što me je izluđivalo. Kurac mi je sve vreme bio tvrd pa sam rešio da joj se “odužim” jednim lizanjem. Sela je na stolicu, raširila noge a slatka pica sa frizuricom se ukazala pred mojim očima. Lizao sam je polako, grickao usmine, sisao klicu, hteo sam da je izludim, da zapamti ovo lizanje. Ona je uzdisala, uživala, uvijala se… svršavala… palila me sve više i više dok je sama sebi mesila grudi. Ustala je i rekla mi da sednem na stolicu, a zatim sama sela na moj kurac, lice joj je bilo okrenuto ka meni dok je lagano sedala na moju kurčinu ljubio sam joj grudi i grickao bradavice kao da će iz njih poteći mleko. Počela je iskusno da jaše mlado meso, uživala je svakog puta kad bi na svojoj guzi osetila moja jaja. Mešala je kao da se nije jebala 5 godina, imao sam utisak da želi moju kitu zauvek u sebi. Ja sam uživao igrajući se njenim grudima i šamarajući je po guzi što ju je još više uzbuđivalo. Njena crna kosa je letela na sve strane dok su joj sokovi cureli niz moj kurac. Bio sam pri kraju, želeo sam da ga izvadim, da je ne napunim. Ona mi je pomerila ruku i samo rekla puniii me… srce! Opet sam je poslušao. Nakon toga je zadovoljno sela ne mene ne vadeći kurac iz svoje pičkice.

Pročitaj i ovo:   Keva od moje devojke mi puši kurac!

Danas se još uvek viđamo i jebemo s vremena na vreme. Sanja i dalje radi u trafici a ja još uvek kupujem žvake.

11010cookie-checkMatorka sa trafike voli bez kondoma