Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Nedavno sam doživio prometnu nesreću, te sam bio u komi neka dva tjedna. Barem su mi tako rekli. Kad sam došao k sebi nisam prepoznao neke ljude, tj starog i buraza, a mame sam se sjetio. Doktor im je rekao da je to privremena amnezija i da će sa vremenom proći.

S obzirom da se nisam mogao micati sestre u bolnici su me prale i održavale čistim, jedino sam imao sad bradu koju inače nikad nisam puštao. Nakon što sam bio budan par dana ostao sam sam u sobi, jer je moj dosadašnji cimer Ilija otišao na kućnu njegu. Bilo mi je sad dosadno i najčešće sam spavao čekajući vizite i njih.. medicinske sestre Brigitu i Antoniju. Bile su preslatke, Brigita niska plavuša sa povećom guzom i manjim sisama, a Antonija visoka brineta sa lijepom guzom i većim sisama. Brigita je bila zvrk i nikad s njom nije bilo dosadno, a nije prestajala pričati i smijati se, dok je Antonija bila čista suprotnost i uvijek ozbiljna, ali joj se znao potkrasti neki osmjeh kad je mislila da ju nitko ne vidi.

Danas je došla Brigita nakon večere sa kantom tople vode, ne punom, spužvom i bolničkim ručnikom. Vrckava kakva je bila odmah je sa vrata počela sipati viceve i zajebanciju na moj račun:

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

– Hajde ljepotane, inspekcija intimnih djelova da vidimo jesi li se pridržavao kodeksa čistoće ili si postao zamazanko – rekla je i odmakla pokrivač sa mene, a ja sam bio praktički gol, ako ne računamo onu bolničku nazovi pidžamu gdje ti je guza uvijek gola.
– Morat ćeš provjeriti – rekao sam i nabacio široki osmjeh, a ona mi je uzvratila, pa odmakla onu kvazi pidžamu i namočila spužvicu i počela pranje, a nije prestala govoriti dok se nije umalo iznenadila.
– Što je ovo? – rekla je i gledala u moj kurac koji se napola digao, a bilo je čudo jer se do sada nije niti pomaknuo, a ona ga je nastavila trljati spužvicom i uskoro je stajao kao jarbol.

Pročitaj i ovo:   Orgije na swingerskoj plaži u Rovinju

Odmakla se od kreveta, gledala me sa nekim čudnim smješkom, pa otišla do vrata i pogledala po hodniku, a onda zatvorila vrata i došla do mog kreveta i tiho rekla:

– O ovome nikome ni riječi, jel jasno? – pogledala me strogo, a ja sam samo kimnuo, te se ona na moje iznenađenje nagnula nad mene, koliko je mogla, pa sam osjećao njene sise na svojoj nozi, dok je ona usne obavila oko mog glavića i jednom rukom drkala moj kurac.

Čulo se samo njeno disanje i mljackanje njenih usana na mom glaviću. Ja sam uživao i onda joj počeo milovati guzu preko one njene kute, a ona se samo malo pomakla prema meni, pa sam ušao rukom ispod nje i milovao joj noge do guze i kad je raširila noge ušao sam prstima do njenih gaćica i malo ih odmakao, te ušao u macu. Samo je zamumljala, a ja sam sad gurao prst unutra i jebao ju njime, dok se ona sad nabijala ustima na moj kurac i gutala ga cijelog, na moje iznenađenje. Uskoro sam počeo svršavati i puniti joj usta svojom nagomilanom spermom, te je jedva gutala, a dio ju je pošpricao i po licu, dok sam ja ugurao još jedan prst unutra i sad se i ona počela tresti i stisnula mi je ruku nogama dok je svršavala nabodena na moje prste. Tresla se kao da je na struju spojena, a kad sam izvukao ruku van cijeli dan mi je bio mokar od njenih sokova. Ona si je obrisala svoje lice, te moju ruku, a zatim i moj kurac. Kad je bila gotova samo me poljubila i rekla da se vidimo na viziti ujutro. A tako je i bilo kad mi je iza svih onih glavonja od doktora i primarijusa poslala pusu.

Pročitaj i ovo:   Redaljka u vlaku

Popodne je došla Antonija i nakon večere je došla isto kao i Brigita sa kantom tople vode, spužvicom i ručnikom. Samo me pozdravila i odmakla pokrivač sa mene, te otišla do vrata i pogledala van, pa zatvorila vrata za sobom. Zatim mi je prišla i rekla:

– Rekla mi je Brigita da si pravi vražićak – gledala me sa smješkom ptice grabljivice, te mi prišla i počela trljati kurac i jaja spužvicom.

Maj kurac je kao i u slučaju Brigite odmah reagirao, pa se Antonija oduševila vidješi njegov kapacitet i spremnost. Ona je bila nježnija nego Brigita, pa ga je lagano masirala i drkala, a onda se kao i Brigita sa usnama spustila na njega, ali je za razliku od Brigite odmah ga progutala do kraja, pa ga izvukla svog slinavog i samo cmoknula ustima:

– Mmmmm.. dobar je.. – zatim je na moje iznenađenje skinula gaćice ispod kute i popela se na krevet, te zadigla kutu, tako da sam vidio obrijanu macu i raširenu sa njenim prstima kako se polako spušta na moj glavić, a sljedeći tren je glavić nestao u njenoj maci.

Lagano se odizala i spuštala po njemu klizeći do samih jaja uz duboko disanje. Zatim je raskopčala gornji dio kute i izvadila svoje sise iz grudnjaka, pa sam ugledao par tamnih bradavica na istim takvim aureolama i pružio sam ruku da ih dotaknem, a da bi mi to olakšala Antonija se nagnula prema meni i sad sam imao njene sise u svojim rukama. Milovao sam ih dok se ona polako nabijala na mene. Kako sam joj počeo stiskati bradavice tako se i ona počela trzati, a nakon minute je svršavala. Ja sam još pokušavao zadržavati svoje svršavanje, ali s obzirom na sve i nisam imao neku kontrolu nad sobom, uskoro sam i ja počeo svršavati puneći Antonijinu macu svojom spermom. Ona se još malo micala na meni, a onda je polako ustala, pa oblizala moj kurac od naših sokova i nakon toga ga oprala, te me pokrila i ušuškala za spavanje na kraju me poljubivši prije odlaska. Noć sam prove sanjajuči klinč sa Brigitom i Antonijom, a ujutro sam se probudio sa velikom erekcijom i srećom je Antonija došla prije vizite, pa me obradila, tj. popušila mi ga prije dolaska doktora.

Pročitaj i ovo:   Bolnička njega

Naredna dva tjedna mi se sve polako vratilo, osim pamćenja, pa sam uživao u svakodnevnom pražnjenju jaja od strane Brigite i Antonije, a sad sam ga praznio u njihove mace, te povremeno u njihova usta. Nakon neka tri tjedna sam izašao iz bolnice na kućnu njegu, ali sam ostao u kontaktu sa njima, naročito Antonijom, pa smo nakon par mjeseci napokon izašli van, iako je ona par puta došla kod mene kući, ali čisto medicinski da me pregleda. Naročito su ju brinula moja jaja koja je onda redovito praznila.

Sad smo skupa i dobro nam je, a saznao sam i koja je poveznica između nje i Brigite, te sam saznao da su skupa išle u srednju školu i da su malo eksperimentirale sa lezbijskim seksom, kao i sa jednim ili dva frajera istovremeno. Sad sam ja upao u igru i Antoniji sam se sviđao od prvog dana, pa je znala pozvati koji put i Brigitu na naše druženje, ali o tome bih drugi puta.

700cookie-checkMedicinske sestre su obožavale moj kurac