Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Posle dugo godina u braku počelo je kao i kod svih da dolazi do zasićenja u seksu. Dok vodimo ljubav uvek zamišljam neku scenu seksa i tako sam došao do saznanja da me pali kad zamišljam da mi drugi jebu ženu a ja to sve posmatram. Više puta sam joj nabacio kako treba da joj nađemo nekog i kako bi ja to voleo da vidim, ali sve je to bilo uzalud jer je uvek govorila da sam joj ja dovoljan.

Jednog nedeljnog jutra leškarimo ja i žena u krevetu i opet ja počinjem priču kako joj treba naći nekog i to sa velikim kurcem a ne kao ovaj moj jedva 17 cm. Ona dobro raspoložena smeje se i kaže pa ajde nađi. Smešim se i ja i već smišljam plan.

Sledećeg dana rekoh joj da sam smislio plan i da treba pogledati pornić što se daje u bioskopu. Znatiželjna o čemu se radi, jedva dočeka veče ispitujući me šta sam to smislio. Dođe veče i rekoh joj da obuče minjak ali bez gaćica. Posle malo negodovanja posluša me, obuče se i pođosmo. Seli smo u zadnji red i to videvši da jedan momak sedi sam propustih je da ide prva kroz red kako bi sela do njega. Ugasiše se svetla, poče film ali počeh i ja da je pipkam po nozi i ljubim po vratu. Momak to primeti skinu jaknu stavi preko nogu i zavuče ruku ispod jakne. Sve to ja pomno pratim i zavlačim ruku pod suknju moje žene sve dublje.

Ona mi uhvati ruku i šapuće mi: el si normalan, šta radiš, gledaju nas. Ma ko gleda nas, gledaju film a i u zadnjoj smo klupi niko nemože da nas vidi osim ovog tvog komšije. Video je kad sam te mazio pa se popalio. Šta misliš zašto je stavio jaknu među noge i šta radi sada.

Pogleda u njegovo međunožje i ne može da veruje, momak ga drka, zatim sasvim zbunjeno podiže glavu i pogledi im se sretoše. Kao oparena brzo okrenu glavu ka meni crvena u licu reče: on drka na mene!

Pribra se malo i onako smejući pita me: je li to taj što si mi ga našao? Nije rekoh ali kad smo već tu može da posluži. Okreni se i daj mu osmeh da ga ohrabriš da nastavi igru. To i uradi. I zavodnički se smeškajući gleda pravo jaknu koja poskakuje. Skinuh i ja jaknu i stavih je među noge, izvadih kurac, uzeh ženu za ruku i zavukoh ispod jakne. Nije se bunila onako napaljena očekivala je verovatno to. Uhvati me za kurac i poče mi drkati. Počeh da je milujem podižući minić sve više prema bedrima.

Pročitaj i ovo:   Cuckold iskustvo sa ženom

Šapnuh joj da uhvati i ovog momka da se ne muči sam, a ona već dobro napaljena ali se kao nećka i pita: pa kako?

Šta kako samo zavuci ruku kao meni sigurno neće da se buni. Ma ne mogu, ti si lud.
Ajde molim te da ispunimo neku fantaziju a ova je sama došla. Samo neka izgleda kao da ja ne znam. Ona zavuče ruku kod momka, on je pogleda sa osmehom i krajičkom oka traži mene da vidi da li nesto primećujem. Moja žena mu samo namignu i on se opusti.

El si ga uhvatila pitam je? Uh jesam i samo da znaš koliki mu je već sam navlažila. Pipnem je pravo za golu pičku, kad stvarno. To i mene popali pa mi kurac očvrsnu kao kamen.
Momak upita ženu ko sam ja, a ona mu reče: to mi je muž ali ne brini, ništa ne vidi jer i njemu drkam. Sada ću mu reći da mi miluje picu a ti gledaj. Okrene se prema meni i reče da je momak napaljen extra i da je milujem po pici a on da gleda. Krenuh ja ali mi smeta minjak.

Podigni se malo smeta mi minić – rekoh joj. Ona to učini a ja otpozadi uhvatih minić i digoh ga skroz na bokove, tako da ona ostade skroz gola samo u čipkastim čarapama sa halterima.
Kad to vide momak samo što ne pade u nesvest i još ja počeh da joj stavljam prst u pičku…
Hoću i ti da me miluješ reče mu. Ali kako kad te muž miluje?

Ja ću se podići a ti mi zavuci prst u dupe i tako i uradiše. Poče moja žena nešto da se meškolji i jače da nam drka ja, je upitah šta je a ona mi pokaza da joj je meša.

Pročitaj i ovo:   Šefica me pogledala, uhvatila za ruku i povukla prema svojoj pici

Voliš kad ti kažem da si kurva je li?
Aha ali prave kurve rade još nešto a ne samo drkanje. Još samo da vidiš njegov kurac pao bi u nesvest.

Ajde kurvice pokaži mi ga.
Ona ga izvadi ispod jakne i ja ostadoh otvorenih usta. Jednom rečju ogroman… Kad ga videh počeh da svršavam kao lud a ona se samo smeje.

Šta je bilo ovo, sviđa ti se?
Au da a tebi kurvice? I meni. Hoću da se jebem sa ovim, mogu li, molim te?
Možeš ali kako ovde?

Ne ovde, idi ti u muški wc, zaključaj se u jednoj kabini a ja ću ti spremiti predstavu.
Tako i bi. Posle 10 tak minuta smeh i ulazak u wc. Moja žena zaključava ulazna vrata wc-a i baca se na njega. Ljubljenje, vatanje, grljenje i u jednom trenutku ga ona zaustavi i reče mu da može da radi s njom šta mu je volja ali da mora uvek i na svakoj reči da je zove kurvice. Pristade on.

Nasloni je na lavabo i pita: kaži kurvice šta hoćeš, šta da ti radim? To me popali i ja krenuh uveliko da drkam, da ih slušam i kroz otvor na vratima gledam.

Hoću da me jebeš i to jako kao što nijednu dosad nisi, hoću da me razvališ a ne kao onaj moj muž.
Kurva je znala da me to pali i vodila je igru. Nabi ga on silovito a ona vrisnu.
Tooo, jebi me, jebi kurvu, još samo da je tu i moj muž da vidi šta je kurac. Htela bih pred njim da me jebeš a on to da ne vidi. Jebaćeš ti još ovu kurvicu. Ahhhh, toooo, jebi me jače!
Ja već u najveće svršavam ali mi kurac ne pada, drkam dalje i gledam najbolju predstavu vremena svih. Momak ga je gurao kao lud a ova moja samo vrišti.
Tooo, nabij ga, jebi me, jebi jače, uh da me samo muž vidi.
Možda i hoće kurvo, da vidi šta znači razbijanje. Jebaću te gde god stignem, možda i vidi tvoj muž.

Pročitaj i ovo:   Dvostruko gubljenje nevinosti

Uh tako, tako, jebi me, jebi gde i kad hoćeš ko jebe mog muža neka gleda i uči.
Pali te to kurvo da te muž gleda dok te jebem?
Uf, jako, samo neznam kako to da izvedem da me ne otera u pizdu materinu.
Uh kako si me popalila kurvetino, nemogu više, svršit ću.
Ako, uh, udaraj sad najače što možeš, razjebi kurvu, ufff.
Poče da jebe pomahnitalo a ova moja samo uzdiše.
Tooo, toooooo, svrši u mene…

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Momak poče sve silovitije, dok mojoj ženi počeše da klecaju noge i sjuri joj svo seme u pičku.
Uh bila si dobra kurvica, ovo je bio najbolji film koji sam gledao.
Uze broj ženinog telefona, umi se iznad lavaboa i ode. Ja istrčah iz kabine, i počeh da ljubim ženu, sa kurcem u ruci.

Ona se smeje i pita: kakva sam bila? Hoćeš i ti da jebeš ovu kurvicu?
DA, rekoh.

E ne može, ja sam sad našla novog jebača, i okrene se smejući se.
Ja je uhvatih za struk i gurnu je na isto mesto gde je dosad jebena i sjurih ga svom silinom.
Voliš da ti razbijaju ženicu, a? Pričaj mi.

Volim, jedva sam se suzdržao da ne izletim iz kabine i dođem da drkam pred vama.
Uh kako me je razbio, jebi me i ti jače da budem – prava kurva. Kad bi imao još neko da me jebe. Voleo bi to zar ne?
Voleo bih.
Kaži mi šta sam ja .
Pali te to kurvo, a?
Daaaa.
Ti si jedna kurvetina koju će od danas svi da jebu pred mojim očima!

212cookie-checkMoja verna ženica