Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Sjedila je u mraku i pozorno pratila scene što su pred njenim očima promicale na velikom platnu. Film je bio hit pa je jedva uspjela dobiti karte, i to za zadnji red. No, to je nije omelo da uživa u sedmoj umjetnosti. Kako je, kao i uvijek, zakasnila na projekciju, nije znala pored koga sjedi. Čula je samo šumno disanje. Znala je da je muškarac jer je svjetla bilo taman toliko da je to mogla razabrati.

Odjednom, osjetila je ruku na svom vratu. Ukočila se, nije znala kako reagirati. Dodir je bio nježan, senzualan. Ruka se lagano pomicala, vješto joj masirajući napete vratne mišiće. Nije znala zašto, ali opustila se i prepustila. Dodiri su isprva bili opuštajući, gotovo kao da je masira profesionalni maser. A onda postajali sve senzualniji; u njoj se počela buditi strast. Ruka neznanca nije se micala s njenog vrata, tek mali pomak gore u kosu i nešto niže, duž kralježnice; koliko su to sjedalo i njena odjeća dopuštali. Film ju je i dalje zanimao, ali nešto manje. A onda je ruka nestala. Bila je gotovo razočarana; skoro da je poželjela zamoliti za nastavak. A tada je osjetila dodir na svojoj ruci. Klizio je nježno, dodirujući je samo vrhovima prstiju, izazivajući trnce u cijelom njenom tijelu. Poželjela je da se upale svjetla, da vidi tko je on, a ujedno strahovala od onog što bi mogla vidjeti. Nije znala smije li nešto reći i da li uopće želi nešto reći. Dodiri su je vratili u prošlost i podsjetili na bivšeg dečka. Ma, bilo bi ludo da je to on.

Odjednom osjetila je njegovu ruku na svom trbuhu. Senzualnim pokretima prelazio je po njemu. Koža joj se žarila pod njegovom rukom. Povremeno bi joj tek malo čvršće utisnuo dlan u trbuh. Instinktivno se spustila niže u stolici, šireći noge. Bila je u hlačama pa je to ublažavalo njenu bojazan, ali nije znala ni što će se dešavati dalje. Sad već zamagljenog pogleda, uperenog u nevjereci ravno u platno, površno je pratila što se tamo gore događa. Više ju je zanimalo što će se zbivati tu dolje. Ruka se spustila među njene noge. Nije smjela pustiti ni glasa iz sebe. Lagano ju je trljao među nogama.

Pročitaj i ovo:   Sirove strasti

Gaćice i hlače uvukle su joj se u procjep, pa ju je to dodatno snažno stimuliralo. Uzbuđenje u njoj je sve više raslo, dok joj je on vješto pronalazio točke užitka. A onda se usredotočio samo na područje klitorisa i kružnim pokretima raspaljivao njenu strast. Nadala se da nitko ne obraća pažnju na ono što se zbiva u zadnjem redu kina. Vodio ju je sigurnim, uvježbanim pokretima prema vrhuncu. Još brže i nešto jače, ali i dalje pažljivo, ruka je donosila zadovoljenje. Obuzela ju je totalna slabost dok se orgazam razlijevao njenim tijelom. Osjetivši da ju je zadovoljio, dlanom joj je pogladio cijelo međunožje dok se ona polako opuštala i vraćala u normalu.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Odjednom, svjesna cijele situacije, obuzeta strahom, izjurila je iz kina. Ovo je bilo sjajno, uistinu sjajno. Nikad prije nije joj se dogodilo nešto slično, ali nije imala petlje, niti snage, čekati kraj filma da bi vidjela tko je on. Od tada gotovo uvijek, kad sama sjedi u mračnom kinu, pomazi svoju macu, prisjećajući se tog događaja.

9810cookie-check“Mrak” film