Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Te godine, u to vrijeme, moj muž je bio na privremenom radu u Hrvatskoj. Jako rijetko se javljao jer i nismo te godine bili u baš dobrim odnosima. Razlog je bio taj što je za razliku od većine drugih iz našeg mjesta koji su radili tamo on donosio upola manje novca kući. Znala sam da nije sklon alkoholu pa su moje sumnje bile najviše okrenute ka tome da teško zarađeni novac moj muž troši na tamo neke primorske kurvice. No i kada je bio tu za Dan žena većinom bi od njega dobijala karanfil i neku čokoladu ili bombonjeru.

Nazvao me je tog 8. Marta, čestitao mi praznik i obećao da će me napokon negdje izvesti, da taj praznik i proslavimo čim dođe kući što se desilo 2 dana poslije. Ovog puta je kupio čitav buket, zaista prelijepih ruža. Dok se odmarao od puta moj zadatak je bio da odlučim u koji restoran da me izvede.

Naravno da sam se odlučila za moj omiljeni restoran koji i nije bio nešsto ekskluzivan, ali su u njemu radila moja dva najdraža konobara u gradu. Obojica su bila otprilike mojih godina i dok sam radila u prodavnici u blizini restorana oni su jako često kupovali tu. Naravno da sam i ja uzvraćala istom mjerom pa kafu ili (zimi) čaj obavezno pila baš u tom restoranu, za vrijeme njihove smjene.

Mirza je bio nešto malo niži od mog muža (koji ima preko 180 cm), potpuno ćelav, ali lijepog lica i blistavoplavih očiju. Znala sam da je oženjen već neke 2 ili 3 godine, ali nikada nisam imala priliku da upoznam tu sretnicu. Ivan je bio viši od mog muža, izuzetno zgodan i snažan mladić. Nije bio oženjen ali se pričalo da ima djevojku koja boravi u Njemačkoj i bilo je samo pitanje dana kada će joj se i on tamo pridružiti. Moram priznati da mi je Ivan ipak bio za nijansu draži od Mirze. Ne samo zbog izrazito dobro građenog tijela, nego i zbog toga što je mnogo češće svraćao u prodavnicu u kojoj sam radila i mnogo duže se u njoj i zadržavao, skoro svaki put ostavljajući marku, dvije ili pet „bakšiša“.

Dok se muž spavajući odmarao od puta, gledala sam sa oduševljenjem buket ruža koji mi je kupio i osmjehnula se pomislivši da za nas dvoje dolaze ipak sretniji dani. Da ipak ljubav između nas možda još i nije sasvim mrtva. Odlučila sam i ja njemu uzvratiti na lijep način, te sam iskoristila vrijeme dok on spava na to da uredim svoju mačkicu na način na koji je on najviše voli – dole potpuno golu sa uskim pravouganikom od tamnosmedjih dlačica iznad samog ulaza. Bilo je za pretpostaviti da će poslije povratka iz restorana u našoj spavaćoj sobi sve prštati od seksa. Jer opet smo, vjerovala sam, u dobrim odnosima. Nije ga bilo kući skoro mjesec dana pa sam morala samoj sebi priznati da i sama gorim od želje. Čak sam nakon završetka uređivanja potapšala svoju mačkicu kao da joj želim reći da se strpi još malo.

Za razliku od ovog taj mart je bio prilično topao. Moja bijela haljina sa zelenim tufnama mi je stvarala lijep osjećaj ugode dok sam s mužem „ispod ruke“ koračala ka restoranu. Restoran je bio skoro prazan, ali oni – „moji“ konobari su bili tu. Učtivo su nas pozdravili sa „Dobro veče!“ i predložili nam stol za dvoje.

Naručili smo flašu malo skupljeg vina i ubrzo smo bili usluženi. Ivan je puno puta prolazio pored našeg stola i čini mi se da je uvijek onako u prolazu pokušao prodrijeti pogledom duboko u moj dekolte ili sam se ja samo nadala da je tako. Uglavnom ni ja nisam ostajala dužna, pa sam uvijek kada bi prošao pored nas „pecnula“ ga sa tim „kako je vrijedan“, kako „nema boljeg konobara u gradu..“ i sl.

Mirza je bio s one strane šanka i često je gledao u mom pravcu. To je bilo očito. Ja sam se vrpoljila na stolici, nazdravljajući s mužem sve češće i češće, tako da smo ubrzo naručili novu flašu vina.

Moje koketiranje s konobarima je bilo, rekla bih, sve otvorenije, pa je moj muž ubrzo počeo prigovarati da mu je sada mnogo jasnije zašto sam odabrala baš ovaj restoran, i zašto nisam htjela da idemo u neki bolji.

Iz iskustva (jer već smo dugo u braku) znala sam da ću kod kuće dobiti dobar seks. Znala sam da je inače mog muža pomalo palilo moje koketiranje s drugim muškarcima a i alkohol mu je uvijek pomagao da ne svrši prerano što je, usput rečeno, njegova najveća mana, i zbog koje jako često njegov posao moram dovršiti sama prstima si trljajući klitić nakon što bi se on ispraznio.

Pročitaj i ovo:   Gazda me je prvi napunio, a onda su u podmazano međunožje uleteli Nemci

Kada je i druga flaša vina bila ispražnjena, sve je već preraslo u žestoku svađu sa malo smanjenim tonovima jer ipak nismo bili sami u restoranu.

Na poslijetku je moj muž ustao, bacio novac na stol da platim račun i rekao “Ja idem kući, a ti, sjedi s njima!“

Naravno rekao je to dovoljno tiho da samo ja čujem. I zaista, rekavši to, okrenuo se i izašao iz restorana. Osjećala sam se neugodno, jer nisam bila sigurna da li su ostali čuli našu raspravu. Minut kasnije Ivan je prišao stolu, pitao „da li će se gospodin vraćati?“ i kada je dobio negativan odgovor „počistio“ je njegovu stranu stola. Ja sam naručila sada čašu vina, odlučivši da nakon što je lagano ispijem i sama krenem kući.
Posljednji gosti su ubrzo napustili restoran…

Pušila sam pretposljednju cigaretu u kutiji i polako pijuckala vino dok je Ivan pospremao ostale stolove, a Mirza pisao „knjigu šanka“ za taj dan. Kada je Ivan završio sa svojim poslom došao je za moj stol noseći novu čašu vina u ruci. „Ovo kuća časti“ rekao je blago se osmjehnuvši.

„Uh trebala bih krenuti. Nisam mislila više, ali ako je od tebe…“ uzvratila sam osmijeh.
„Ma samo sjedi. Pa ne dolaziš ti nama svaki dan.“ Više me nije persirao kao što je činio kada je tu bio moj muž.

Gledala sam njegova snažna leđa i zavodljivu guzu dok je koračao prema ulaznim vratima restorana, ubacio ključ u bravu, zaključao i ostavivši ključ u bravi vratio se pomoći Mirzi za šankom.

Kada je i nova čaša vina ostala prazna, ustala sam i nesigurnim koracima krenula prema šanku.

„E, koliko ima da platim?“ upitala sam.

Dali su mi račun i ja sam iz malene torbice izvadila novac koji mi je muž bacio na stol i platila.

„Hoćeš li popiti s nama još jednu?“ ovog puta ja plaćam, rekao je Mirza.
„Ma ne, hvala. Već ste me počastili“
„Ah to je Ivan častio. Sada je red na mene. Nadam se da nećeš odbiti. Zaista bih se naljutio…“ insistirao je.
„Pa ako je tako..“ nisam ni izgovorila do kraja a Mirza je već punio čašu crvenom tekućinom.

Njih dvojica su uzeli po pivo. Mirza je i dalje bio naspram mene – s one strane šanka, dok je Ivan obišao šank i stao tik do mene, naslonivši se desnim laktom na njega.

„Lijepa haljina.“ rekao je.
„O hvala. Imam je već dugo, ali nisam baš imala mnogo prilika u životu da je obučem.“ uzvratila sam pomalo sjetno.
„Nego, mislim da bi bilo bolje da pođemo gore na sprat. Kroz staklo se sve vidi pa ne bih želio da mi neki pijanac navrati u ovo doba i lupa da mu otvorim da popije još koje piće.“ predložio je Ivan. Mirza ga je pogledao i činilo mi se da mu se u uglu usana pojavio neki čudan osmijeh.
„Da, slažem se“ klimnuo je glavom.
„Kako želite“ rekla sam. Dohvatila svoju čašu i krenula uz stepenice. Odlučila sam ispiti ovu čašu vina i ispušiti onu još jednu cigaretu koja mi je preostala i krenuti kući.

Stajala sam ispod prigušenih svjetala čekajući barem minut njih dvojicu, a onda su se pojavili. Začudilo me zašto i svoje piće nisu ponijeli sa sobom, te sam upitala „A pivo?“

Kao da ih je malo zbunilo moje pitanje, to jest kao da su tek sada pokušali smisliti odgovor na njega. Ivan je prvi progovorio. „Danas smo imali mnogo posla, i nije nam baš do pića, ali bi se voljeli opustiti… na jedan bolji način.“

Stajala sam, nijema… pokušavši dokučiti pravi smisao njegovih riječi. Nije da ga nisam znala, ali sam se pokušavala uvjeriti da to nije taj. Nisam znala šta da kažem. Oni su stajali na metar od mene. Sve više su mi nalikovali na zvijeri spremne da se svakog trenutka bace na svoj dugo željeni plijen.

„Pa..“ eksirala sam ostatak vina iz čaše „idem ja, a vi se opuštajte“ nisam znala šta pametnije da kažem. Ivan je pružio ruku prema meni. Uzeo praznu čašu vina i odložio je na drugi stol (ne onaj kraj kojeg smo stajali), zatim se vratio i pomilovao me po licu, sklanjajući mi kosu sa lijevog uha.

„Ti ćeš nam pomoći u tome“ rekao je tiho.
Njegov topli dlan mi je prijao. Klizio je s njim po mojim obrazima, rumenim od vina….
„Nemoj..“ promucala sam, i koraknula u stranu kako bih sebi oslobodila put ka stepenicama, ali Mirza je stao ispred mene.
„Ajde lutko, znamo da to želiš.. već dugo…“
„Mirza nemoj..ne želim….“
„Želiš.. isto kao i mi..“ ponovio je.

Bio je moje visine i njegove usne su se u trenu spojile sa mojim. Nisam uzvratila. Držala sam ih čvrsto stisnute. Zatvorila sam oči pokušavajući dokučiti je li ovo san ili java, dok su nečije ruke stiskale moj struk.. Shvatila sam da nije u pitanju nikakav san i dok sam, još zatvorenih očiju i uma pomućenog vinom smišljala kako da se izvučem iz ove situacije naramenica haljine je kliznula niz moje rame, zaustavivši se na desnom laktu.

Pročitaj i ovo:   Kum Igor, bisex, voli sve da jebe i da uživa

„Dođi…“ čula sam nečiji glas. Više nisam raspoznavala čiji. Polako su me polegli na mramorni stol. I druga naramenica je uz pomoć nečijih prstiju sletjela sa ramena.
Osjetila sam kako mi neko skida štikle sa nogu i tek kada je to uradio s obje, otvorila sam oči. Mirza je klečao pred mojim golim tabanima. Pogledala sam ga. I on mene. A onda je počeo da mi siše prste na nogama. Ivan je stajao pored stola, s moje lijeve strane i upravo u tom trenutku svlačio majicu sa sebe. Pred mojim očima se ukazalo njegovo predivno, snažno tijelo… Mirza je i dalje sisao moje nožne prste, prvo na jednoj pa na drugoj nozi, a Ivan mi je povukao haljinu na dole, sve dok mu se čitav grudnjak nije ukazao pred očima.

„Kako si lijepa!“ rekao je, a njegovi široki dlanovi su se spustili na bijelu tkaninu i počeli mi nježno stiskati grudi preko nje.

Mirza je zavukao glavu između mojih poluraširenih nogu i njegov jezik i usne sam već počela osjećati blizu svojih koljena.

„Molim vas..nemojte.!“ pokušala sam ustati, ali me Ivan smirio pritiskom dlanom na moje čelo….
„Lezi, i uživaj!“ rekao je.
„Dobit ćeš samo ono što zaslužuješ. Ništa više“ začula sam i Mirzin glas.
„Da, da..upravo tako“ složio se Ivan, i dok je lijevim dlanom nasilnički povlačio moj bijeli grudnjak ka dole, desnom rukom je optkopčavao opasač na svojim hlačama.
„Mmmm kakve bradavice“ uzdahnuo je otkrivši grubo moje grudi. Činilo mi se da mi se kopča grudnjaka urezala u kožu na leđima.
„A sada da vidimo kakva je pičkica..“ rekao je Mirza i podigao mi haljinu na bokove…
„Molim vaas!!“ zajecala sam, osjetivši Mirzine ruke na unutrašnjoj strani svojih bedara.
„Ne moraš moliti lutko… dobit ćeš ga“ nasmijao se Ivan, izvukavši nabrekli kurac iz raskopčanih hlača.

Desnom rukom me je držao za vrat, uzeo svoju ogromnu kurčinu u ljevicu i počeo lupati njime po mojim grudima… Istovremeno Mirza je već prstima dospio do mojih gaćica i u jednom snažnom trzaju ih povukao na dole.

„Uh već osjećam miris napaljene pičetine“ prstima mi je rastvorio usmine i nekako zavukavši glavu među moja bedra počeo oblizivati unustrašnjost moje pice.
„Dođi!“ rekao je Ivan, okrenuvši mi lice ka sebi, i pustivši golemi kurac da se klati ispred njega..
„Nećuuuu!“ zajecala sam.
„Puši kujice! Naravno da hoćeš!“

Mirza se igrao s jezikom u mojoj pici, palčevima je raširivši valjda do maksimuma…

Jedna suza je kliznula niz moj obraz dok sam rastvarala usne dopustivši Ivanovom tvrdom glaviću da se ušunja između njih.

„Takooo…lijepoooo…“ zastenjao je, lagano uguravajući sve veći komad penisa u moja usta.
Mirza očito više nije mogao izdržati. Gaćice koje je bio dovukao do mojih koljena, sada je grubo poderao, kako bi se mogao smjestiti među moje noge. Čula sam potezanje rajfešlusa, a malo zatim i osjetila kako me nešto toplo i tvrdo lupka po klitorisu.
Ispustila sam golemi Ivanov kurac iz svojih usta i zavapila: „Nemoj Mirza, molim te!!“
Ništa nije rekao. Prodro je u moju pičkicu već nakvašenu i pripremljenu njegovim jezikom skoro do samog kraja.

„Aaaah!“ vrisnula sam. Ne od boli, nego od nemoći da ga u tome spriječim.
„Polako Mirza. Možda naša prijateljica nije navikla na velike komade…“ nasmijao se Ivan, i onda me počeo „šamarati“ svojom tvrdom kurčinom po obrazu…
„Hajde lutko.. gdje smo stali?!“

Vino, napaljena pičkica i „utjeha“ da i nemam nekog izbora su učinili svoje te sam otvorila usta i halapljivo usisala golemi kurac mog omiljenog konobara u usta.

„Tako malena, znaš ti kako to ide…“ oduševljeno je konstatirao, a ja, sam okuražena njegovim bodrenjem, sve slasnije sisala njegov kurac.

Erotska priča: Nakon svađe sa mužem, slijedio je seks sa konobarima

Nakon svađe sa mužem, slijedio je seks sa konobarima

Nisam ga mogla uzeti cijelog u usta, ali i ono što nisam nije ostalo zapostavljeno. Klizila sam jezikom oko korijena njegove kamene kurčine, pa čak sam oblizala i uredno obrijana jaja. Na što je on dahtao vrlo snažno.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Mirza me tucao „školski“. Prodirao je duboko u mene, a onda mi „maltretirao“ pičku tako što bi zastao, skoro ga sasvim izvukao iz nje, da bi ga nakon kratkog predaha ponovo gurnuo do samog dna, i sa brzim, kratkim i snažnim trzajima naprijed-nazad udarao duboko.

Ivanon kurac je već bio toliko natekao da je postojala velika opasnost da eksplodira prije nego li se i „omasti“ mojim sokovima…

Pročitaj i ovo:   OSTVARILA SAM FANTAZIJU: Ceo bend je bio u meni

Očito je to shvatio pa je zatražio od Mirze da se zamijene, obrazlažući svoj zahtijev riječima „Ljepotica ga odlićno sisa. Šteta bi bilo da to propustiš“.

Spustio me je sa stola na kauč, natjeravši da se oslonim na koljena i laktove. Stao je iza mene, i bez mnogo oklijevanja sjurio svoju mrcinu u moju vrelu pičkicu. Mirza je sjeo na kauč tačno ispred moje glave i laganim pritiskom na potiljak mi dao do znanja šta očekuje od mene. Pogledala sam njegovo koplje koje je stršalo prema gore i spustila svoje usne na njega. Njegov sam skoro čitav mogla strpati u usta, jer je bio nešto manji od Ivanovog, pod čijim je nastrajima moja pica doslovno gorila. Ivan me mudro namjestio u takav položaj da je nesmetano, onako s nogu mogao prodirati u nju tako žestoko da su mu se jaja sudarala sa mojim klitorisom, a pičkica proizvodila zvuk šljapkanja. Osjetila sam kako sokovi iz mene klize… Stenjala sam kao luda, dišući kroz nos jer Mirza nije dozvoljavao da ni na trenutak uzmem zraka, vec sam morala gutati njegovu karinu skoro do kraja.

„Da, da, daaa“ zaurlao je, nagovještavajući eksploziju. Nisam mu htjela dozvoliti da mi svrši u usta, jer ne podnosim okus sperme (muž mi je u par navrata na prevaru uspio ušpricati par kapi u usta). Pokušala sam se osloboditi njegove ruke na svom potiljku i njegovog kurca koji je opasno bujao u mojim ustima. Nije mi dozvoljavao, ali sam ipak nekako uspjela.. čini mi se u zadnji čas jer čim je napustio moja usta njegov kurac je nevjerojatno snažno počeo da me šprica po licu, očima, kosi…

„Ludačee!“ opsovala sam….
„Ha, ha jesi li to… uuuh… isprskao… uuuh… kujuuu?“ čula sam Ivanov glas koji je bivao sve isprekidaniji.

„Pička li vam materina!“ opsovala sam ozbiljno ljuta.
„Još jednom opsuj, ima da ti ga strpam u ovo slatko dupence“ zarežao je Ivan grubo me ščepavši za kukove i navlačeći me na svoju tvrdu kurčinu. Činilo mi se da ima namjeru i jaja strpati zajedno sa ionako velikim kurcem u moju potpuno mokru picu.

„Aaaah aaaah!“ stenjala sam pod njegovim naletima, poluotvorenih očiju gledajući kako se Mirzin kurac polako skuplja, smanjuje. Ličio mi je na puža koji se uvlači u svoju kućicu. Sa lica mi se cijedila sperma po njegovim dlakavim bedrima … a onda je i Ivan počeo da glasno stenje navlačeći me na svoja tvrda muda. Izvukao ga je i poprskao mi leđa… špricnuo je skoro do mog vrata.

„Uhhh koja pizda!“ uzdahnuo je i umorno sjeo na kauč iza mene.
Ostala sam u istom položaju još nekoliko trenutaka, kao da još ne shvaćam šta se proteklih minuta događalo, a zatim sam polako ustala. Osjećala sam kako vlastiti sokovi žubore u meni. Popravila sam haljinu, koja je, na moje izneđenje uspjela ostati čitava. Uništene gaćice sam pokupila sa poda i strpala ih u svoju malenu torbicu, odakle sam izvadila pakovanje maramica i počela detaljno brisati tragove njihove sperme sa lica, leđa, vrata…

„Prokleti bili!“ siktala sam.

Naposlijetku sam obrisala i svoju totalno mokru mačkicu.
Sišla sam niz stepenice. Žurno. Kao da sam konačno sasvim se otrijeznila. Nisam ni bacila pogled na njih dvojicu koji su uspuhani ostali sjediti na kauču … Bacila sam mokre maramice u košaricu za smeće, otključala vrata i izašla iz restorana snažno zalupivši vratima.

Srećom već je bilo kasno i na ulici nije bilo nikoga. Pomalo teturajući (sama ne znam da li od vina ili ipak ne) pređoh tih 200-300 metara do stana. Bilo je zaključano. Potražim svoj kljuć u torbici i pažljivo otključam vrata. Muž je sjedio ispred televizora. Nije me ni pogledao kada sam ušla u sobu. Sreća pa nije. Otišla sam na brzinu se istuširati i presvući, sakrivši poderane gaćice na dnu jedne ladice, začudivši se zašto ih se nisam riješila usput.

„I kako ste se proveli?“ upitao me je kada sam se vratila u sobu. „Bilo je ludo i nezaboravno!“ odgovorila sam sarkastično.
„Vjerujem!“ dodao je i to je bilo sve što smo jedno drugom rekli. Ja sam ubrzo otišla na spavanje, a on je ostao gledati tv.

Sutradan me je nazvala moja najbolja prijateljica. Rekla mi je kako je čula da mi je dragi došao iz Hrvatske i da me je konačno izveo u neki restoran. Rekla sam joj da smo se ipak uspjeli opet posvađati.

„Žao mi je što to čujem – rekla je Mirela „ali vjerujem da je barem seks bio odličan. Kažu da poslije žestoke svađe uvijek slijedi i žestok seks“.

Nisam znala šta da kažem. Samo sam spustila slušalicu.

34420cookie-checkNakon svađe sa mužem, slijedio je seks sa konobarima