Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Zovem se Melita imam 55 god radim kao učiteljica imam troje dece i razvedena sam već 3god. Najstariji sin mi ima 32 god. ćerka 25 i najmladji sin 21 god. da nedužim puno počet ću da vam pišem svoj doživljaj.

Imam 55 god.crne kose, 175cm, 6okg. grudi trojka i lepa oblikovana guza. Moj stariji sin ima druga koji ima 30 god i znam ga od malena jer i njemu sam bila učiteljica i on se redovno druži sa mojim sinom a i par puta sam mu uhvatila pogled kako me skida pogledom, pomislila sam bože mogu mu majka biti a on važi za frajera koji uvek ima lepe i zgodne devojke.

Jednom prilikom dok su on i moj sin sedeli u sobi čula sam kako je rekao da bi voleo neku matorku da opali ali nisam se na to ni obazirala jer svako ima svoje zelje, kroz neko vreme primetila sam da mi nestaju gacice pretežno tange ili boxerice. Jednom prilikom dok je on bio kod mog sina ja sam se tuširala i ostavila svoje čipkaste crne tange u korpi za veš da vidim da li će nestati, naravno on je bio u kupatilu i sada me bas zanima dali su gacice jos tamo. ušla sam i otvorila korpu i videla da su tamo ali nestoje kako sam ostavila, kada sam ih izvadila iz korpe i raširila imala sam i sta da vidim bile su skros ulepljene od sperme boga mi poprilično dosta sperme, otkrila ko mi uzima gacice i ko ima pokvarenu maštu, kao sto sam i rekla dugo sam bez muza i poprilično mi fali muško.

Jednom prilikom moj sin i on su bili u gradu i došli su zajedno pijani i otišli u sobu i puštali muziku kada je sin izašao i rekao da ce mu drug spavati kod nas. nisam imala ništa protiv oni su vec legli a ja sam ležala u dnevnom gledala tv i lagano sam se mazila kada na vrata iz sinove sobe izlazi njegov drug samo u boksericama. Joj kada sam videla to mišićavo telo sa par tetovaza i kada sam spustila pogled imalo je sta da se vidi na ocrtanim boksericama. Pozamašna veličina u opuštenom stanju, ušao je u kupatilo a ja sam za njim stala na vrata da čujem dali pretura po korpi za ves i ćula sam da je otvorio korpu i sačekala sam jos oko 2min da mu se ukruti alatka pa da sucajno udjem. kada sam otvorila vrata imala sam sta da vidim, sedeo je na kadi i o moj brus trljao veoma veliku kurcinu koju dosada nisam videla. odjednom neka jeza i toplota u meni a on je samo stao i netrepcuci gledao, ušla sam unutra zatvorila vrata i prišla mu i pitala ga

Pročitaj i ovo:   Jebačina napaljenih matorki sa maturantima i konobarima

– znaci ti to radiš?

On nije znao sta da kaže samo se zabezeknuo i cutao. Počela sam da ga milujem po grudima lagano da ga opustim i polako spuštala ruku sve niže. Kada sam stigla do njegove alatke uhvatila sam u ruku i polako počela da navlačim, boze nikad tako nešto nisam držala u ruci. On se valjda oslobodio i odmah me zgrabio za grudi jednom rukom a drugom za guzu i počeo me jako stiskati, nisam htela tu kurčinu da ispustim iz ruku a on mi je silovito nabio svoj jezik u usta i počeo strasno da me ljubi, bože sva sam bila mokra i napaljena da neznam ni kada je spavačica spala sa mene.

Spustio me je dole i počeo da me lupa po licu i usnama bio je jako tvrd. zinula sam i prihvatila ga u usta a on je ko deo da se nabija, primetila sam da nemoze dugo pa ga je izvadio i mene gurnuo da se naslonim na kadu i jednu nogu mi je zadigao i kada sam osetila to veliko koplje da me dira po vec veoma mokroj maci totalno sam poludela i šapnula mu da mi ga stavi, poslušao me je i počeo lagano da ulazi u mene sve dublje a ja sam vec počela da uzdisem i počeo je sve jace da se nabija u mene a ja sam jedva izdržava da neurlicem em od bola em od zadovoljstva.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Ubrzo me okrenuo i podigao a ja mu se uhvatila oko vrata dok me on žestoko nabijao a svo vreme sa nabijenim jezikom u mojim ustima da nebih vrištala da neko ne čuje. počeo je da usporava a ja sam mu rekla da ga nevadi i da svrsi u mene kao sto je i uradio.

Pročitaj i ovo:   Keva od moje devojke mi puši kurac!

Osetila sam toplotu u svojoj maci kako me puni pozamasno i kada ka je izvadio dosta sperme mi je curilo niz butine a ja sam oblizivala njegovu alatku, posle smo se obrisali i vratili se svako na svoje mesto i dan danas imamo seks sve bolji i bolji, inače obožava kada se obučem sexy kao na primer čarape, ha Itere.tange i visoke štikle, nezelim da ga izgubim i želim da me jos dugo.dugo tuca.

8330cookie-checkNapalila sam se na prijatelja mog sina