Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Sa Damirom sam deset godina u braku, naš seksualni život je postao monoton. Moj muž dođe sa posla poslije ponoći, ja već spavam. On me probudi, legne na mene i odradi svoj dio. Pokušavali smo i više puta razgovarati o tome, ali on govori kako je umoran, kako nema snage bla bla bla …

Svakim danom sam sve više željela da ga prevarim. Nisam željela da ga povredim jer smo već toliko dugo u braku, ali jedna žena ima svoje potrebe. Imala sam neku sumnju da on mene vara. Često je na poslovnim putovanjima i sumnjam da on boravi sam.

I ne bi se ni ljutila da me on prevari jer i ja sama često svoju mačkicu obrađujem, maštajući kako me razvaljuju napaljeni mladi momci.

Jednog dana zovnuo me moj prijatelj iz srednje škole na kaficu. Bio je pravo dobar prijatelj i sa njim sam o svemu i svačemu razgovarala. Pa sam mu se povjerila tog dana kako mi nedostaje dobra jebačina. Odjednom mi se približio i rekao da me on od kako se poznajemo potajno priželjkuje i uvijek je spreman da mi učini svaku uslugu pa i tu da me zadovolji.

U prvom trenutku nisam znala šta da kažem. Da li da pristanem na njegovu ponudu ili da ljutito izađem iz njegovog stana. Ali nijedna riječ mi nije mogla više proći kroz usta. Sama pomisao da me neko drugi nakon deset godina braka zadovoljava me je palila. Glupo je bilo što sam tog popodneva obukla minicu bez čarapica. Već sam osjetila njegovu ruku na svojim grudima. Zatvorila sam oči. Osjećaj je bio sjajan. Mazio ih je i stiskao a zatim me je počeo ljubiti. Postala sam potpuno napaljena i bila sam spremna dati mu mačkicu po svaku cijenu u tom trenutku. Ubrzo sam ostala bez bretelica a zatim bez grudnjaka. Alapljivo mi je skinuo suknjicu i ostala sam u bijelim čipkastim gaćicama, vlažna i gola.

Pročitaj i ovo:   Pali me kad me drugi gledaju dok se jebem

On je legao na kauč a ja sam mu odkopčala slic i izvadila na moje iznenadjenje, poprilično dobar komad. Jedva sam dočekala da ga stavim usta. Lizala sam ga i gledala mu u oči. Pušila sam ga krajnje profesionalno, zagrčivala se i pokušavala da ga cijelog progutam.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Brzo sam skinula gaćice i primakla sam svoju mačkicu do njegove kite. Držala sam ga u ruci ukrutog lagano ga sebi stavila u mačkicu.

Veoma sam ga dobro primila. Počela sam da ga jašem i da se nabijam. On me je ležeći uhvatio za kukove i počeo me nabijati u zrak. Tu sam i počela svršavati. Kakav lijep osjećaj … nakon toliko mjeseci bez orgazma, moj prijatelj iz škole me je zadovoljio.

Sada sam ja legla. On je kleknuo i koljenima uhvatio moju glavu. Gledala sam mu u oči a zatim u kitu. Brzo ga je stavio u moju macu i obrađivao i odjednom su me spopali mlazovi njegovih sokova. Držala sam širom otvorena usta i pokušala nešto i da uhvatim.

Kasnije sam to otišla sve da isperem, pošto se nisam navikla da gutam. On je to razumio. Kasnije nismo puno progovarali. Mene je nekako bilo stid ipak mi je to bio dugogodišnji prijatelj ali ovo iskustvo nikada neću zaboraviti. Niko neće ni saznati za ovo a ja sam otišla zadovoljna i umorna kući od silne jebačine … A ko će znati, možda budem ovo jednog dana i ponovila …

2921cookie-checkNapaljena žena