Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Imam 24 godine, u vezi sam devojkom koja je 6 godina mlađa od mene. Naš seksualni život je odličan, redovan… Moja devojka je Aleksandra i ja sam joj bio prvi sa kojim je upoznala draži seksa. Ona je crnka, nižeg rasta sa malim sisicima ali odličnom guzom. U vezi smo godinu dana i probali smo sve. Seks u kolima, pod vedrim nebom, kupatilu, jezeru.

Ali mene je uvek zanimalo kakva je moja devojka kad se jebe sa drugim, pošto sam joj bio prvi znam da ni jedan drugi kurac nije ušao u nju i to me je jako palilo. Kroz priču sa njom sam je peckao o tome da nađemo još jedan par pa da napravimo jedan grupnjak ali je ona to striktno odbijala i govorila da joj je moj kurac sasvim dovoljan. Ja naravno nisam pristao na to i želeo sam po svaku cenu da je vidim sa drugim u krevetu.

Već par godina se družim sa likom koji se može reći da mi je najbolji prijatelj, on je pet godina mlađi od mene, i poprilično je neiskusan u seksu, do sada spavao samo jednom sa devojkom. I baš me je zanimalo kako i on to radi, pošto se dečko hvalio kako je dobar i kako ima veliki kurac. Posle razgovora sa njim na temu seksa obavezno bi pričao devojci kako mi se drug hvalio kako je dobar i kako mu je ogroman, ali to baš nju i nije zanimalo, ili je to vešto krila.

Bila je subota, a ja sam smislio plan, znao sam da njegovi idu na letovanje i da će mu stan ostati prazan. Pozvao sam ga i pitao da li bi hteo da ode sa mnom i sa Aleksandrom na piće što je on i prihvatio. Kolima sam otišao po Aleks i umalo pao u nesvest kada sam je video skockanu. Na sebi je imala usku crnu haljinu i haltere koje se nije trudla da prikrije kada sedi. Sačekali smo druga i otišli na piće.

Pročitaj i ovo:   To direktore, rasturite mi picu!

Aleks nije praktikovala alkohol uglavnom je pila sokiće i nikako nisam mogao da je namolim da uzme nešto žestoko. Kad te vešeri iznenada naručuje crno vino. Pošto sam imao kvaran plan to je meni odgovaralo a i ona kao da je osetila šta je u mojoj glavi. Popila je dve čaše i poprilično je uhvatilo našta sam ja predložio da krenemo i da se provozamo pa ćemo kasnije u neki klub. U vožnji, Aleks mi je rekla da joj se jako spava i da je vozim kući, našta se moj drugar ubacio da možemo kod njega da odemo i da ćemo mi nastaviti sa pićem a ona može da odmori, svi smo se složili i ubrzo smo bili kod njega u stanu.

Kada smo stigli Aleks je otišla do kupatila a ja i on smo potražili nesto za piće. Pošto je bilo samo žestine rekao sam mu da idem do trafike da kupim koka-kolu, da imamo da gasimo, a da dok ja ne dođem on ne gubi vreme i da se baci na posao, našta me je on samo začuđeno gledao kao da mu nije jasno našta mislim.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Na trenutak sam se javio Aleksandri i otišao sam, sav uzbuđen u kakvom li ću ih prizoru zateći kad se vratim. Ne znam koliko sam bio odsutan ali sam se jako brzo vratio nazad, kada sam otključao stan, ništa se čulo nije. Svetla po stanu su bila pogašena, samo je u spavaćoj sobi radila stona lampa. Krišom sam stao na vrata i imao šta da vidim. Moj neiskusni drugar je ljubio moju devojku po telu, ona je bila samo u tangicama, brusu i halterima a on u boksericama iz kojih se mogao zapaziti nabrekli kurac. Govorila mu je:

– Uzmi me, jebi me, samo požuri dok on ne dođe, uvek sam želela da probam veliki kurac.

Svojim ušima nisam verovao kako mala droljica ume da laže. On joj je skinuo brus i počeo da gricka malecke bradavice koje su baš bile napaljene, dok mu je ona jednom rukom trljala nabrekli kurac. Zatim ga je odgurnula od sebe i rekla:

Pročitaj i ovo:   Cuckold iskustvo sa ženom

– Sad da vidim da li ti je stvarno veliki kao što kažeš.

Sa obe ruke je povukla bokserice a ispred nje je ispala kurčina od 24 santimetra. Ja nisam mogao da verujem šta mali ima u gaćama, i prosto sam se uplašio za Aleks jer je jedva izlazila na kraj sa mojim koji je oko 20 santimetara. Uzela ga je u ruke i počela snažno da ga drka, pušenje nije volela i to je baš odbijala, ali evo meni još jednog iznenađenja, upitala je:

– Mogu li da ti popušim?

On je samo klimnuo glavom. Kakva drolja mislim se, mala ga je tako iskusno pušila kao da joj nije prvi put, prosto ga je gutala, prebacio ju je preko sebe i neizmenično su jedno drugog oralno zadovoljavali. Kao što ona nije volela pušenje tako i on nije voleo lizanje, još jedno iznenađenje za mene večeras. Ja sam se tako napalio i jedva sam se suzdržao da ne svršim. Legao je preko nje i rekao:

– Došlo je vreme da osetiš pravi kurac!

To me je i malo iznerviralo ali ipak ja sam ovo želeo. Njegova ogromna kurčina je ušla u nju, začuo se samo jedan jak vrisak, i posle je sve išlo lakše. Mala droljica ga je prosto gutala, stajao sam na vratima i gledao kako mi drugar razvaljuje devojku i kako ona uživa u tome. Namestio ju je odpozadi i počeo jako da je udara, ovo nije mogla da izdrži, vrištala je jako, a guza pucala od saketanja po njoj. Rekao je:

– Gotov sam!

Izvadio ga i svršio joj po guzi, to je bio ogroman mlaz sperme koji se ne viđa često, pala je na krevet i osmehnula se, očigledno da je uživala, ali kada me je ugledala na vratima dala se u plač.

Pornić: Napio sam devojku, gledao kako ju drug jebe a onda smo se smenjivali na njoj

Napio sam devojku, gledao kako ju drug jebe a onda smo se smenjivali na njoj

– Ljubavi nije to što misliš, napao me je i morala sam da mu se predam.

Pročitaj i ovo:   Tata mi jebe ženu

Nju sam samo odgurnuo i drugu rekao:

– Skote mali nisam mislio da ne gubiš vreme na ovo nego na alkohol.

Tek sad me je gledao zbunjeno, našta sam mu odgovorio:

– Ne brini se ovo sam i tražio!

Kasnije tokom noći smo se smenjivali nad njom sve do zore …

35721cookie-checkNapio sam devojku, gledao kako ju drug jebe a onda smo se smenjivali na njoj