Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Paola i ja smo se nastavili redovito jebat svako prijepodne, pošto tada nije bilo ni njenih, a ni mojih roditelja kod kuće, dok sam popodne marljivo učio za faks. Vikendi su nam bili kao odmori. Ionako je morala razgibati tu svoju zagipsanu nogu.

Došao je i dan kada se gips trebao skinuti, pa je ona rekla starcima da ću ju ja voziti u bolnicu, a da ćemo poslije na jezero, jer se jedva čeka okupati. Tako sam ja posudio auto od staroga, pa smo obavili skidanje gipsa u bolnici, uz napomenu doktora da ne bi trebala odmah krenuti sto na sat, već pomalo. Paola je kolutala očima, a njena crvena kosa je samo letjela oko njene glave od nestrpljivosti.

Kad smo stigli na Jarun parkirao sam čim bliže plaži, a srećom još je bilo mjesta, jer prava gužva počne iza 16 sati kad stigne ekipa sa posla. Sad je to bila uglavnom mlađa ekipa, te smo se smjestili malo udaljeniji od ostalih, ali dovoljno blizu kiosku sa pićima i hranom. Čim smo se skinuli, Paola je odskakutala u vodu, a onda i ja za njom. Pustio sam ju da se ispliva i da vježba malo nogu, ali nije dugo potrajalo i već je bila meni na leđima. Pošto sam mogao stajati oslonila se potpuno na mene i pritisnula svoje čvrste trojkice na moja leđa.

– Jesi se isplivala? Kako ti je noga? -odmah sam ju ispitao.
– Malo boli, ali je dobro…bojim se da me grč ne uhvati. -šaptala mi je na uho obgrlivši me oko vrata, a ja sam ju povukao ispred sebe, pa me je obgrlila nogama oko pasa, dok je i dalje imala ruke oko mog vrata.
– Mislim da mi ovaj položaj više odgovara -rekla je kroz smijeh.
– A da? -upitao sam nakrivivši glavu u jednu stranu, a ruku spustio do njenih gaćica i pomazio joj picu preko njih- Sigurno ti ni ovo ne smeta, ha?
– Mmmmm…to nikako…ali može li još nešto doći tu umjesto tvoje ruke?
– Hmmmm…misliš na nešto tvrdo i debelo?
– Daaa…kako znaš? -smješak joj nije silazio sa lica, ali zato je jedna njena ruka završila ispod vode i u mojim kupaćim, te je počela stiskati i trljati moj već nabrekli kurac. Sad sam odmaknuo svoju ruku sa njene pice, te sam spustio svoje kupaće i kurac mi je bio slobodan. Ona se je privukla bliže meni, te sam odmaknuo malo njene gaćice u stranu, namjestio kurac i on je samo kliznuo u njenu picu uz duboki uzdah iz njenog grla. Počela se lagano nabijati na njega, a valići oko nas su bili sve veći i veći. Ja sam gledao okolo da li nas tko promatra, ali smo bili praktički neprimjećeni s obzirom na to kako je sunce tuklo direktno u oči svima na plaži.

Pročitaj i ovo:   Kako smo ševili u socijalizmu - mjesec žudnje u Selcu

Primio sam ju za noge i par puta ga dobro zabio u njenu picu što je kod nje izazvalo zabijanje noktiju u moj vrat i ramena, ali i svršavanje. Tresla se kao da je spojena na struju, a ni ja se nisam suzdržavao, pa sam i ja ispraznio svoja jaja u njenu picu. Još smo par trenutaka stajali tako, a onda se je ona skinula sa mog kurca, a ja sam navukao kupaće, pa smo se uputili do naših ručnika.

Izvalili smo se na ručnike, a ja sam joj sa manjim ručnikom obrisao leđa i noge. Zatim mi je dodala ulje za sunčanje, pošto je bila bijela poput sira, pa sam joj namazao leđa i ruke, te krenuo na noge. Pažljivo sam joj namazao nogu koja je bila do jutros u gipsu, pa krenuo prema stražnjici. Namazao sam joj unutrašnju stranu nogu, a ona je zadovoljno mumljala i malo raširila noge. Počeo sam joj mazati guzu, a onda odlučio zavući prst ispod gaćica i onako nauljenog stavio na njen anus. Lagano se trgla i pogledala me postrance uz pitanje:

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

– Šta tvoj prst radi tamo dolje?!?
– Imam jednu ideju….
– Kakvu? -još se nije odmakla od mene, tj mog prsta, a ja sam joj i dalje milovao anus sa njime.
– Paaa…volio bi ti ga staviti u guzu..ako se slažeš, naravno -dodao sam uz smješak.
– Ti si lud…ali…ipak mi paše ovo. Nastavi, ali ne pretjeruj…

Nastavio sam joj masirati anus, a onda izvukao ruku, stavio još ulja na prst i vratio ga natrag. Nakon par sekundi sam joj gurnuo prst u guzu, a ona se tako trgnula i stisla guzu da sam mislio da će mi ga otkinuti.

Pročitaj i ovo:   Strastvena suputnica

– Idiote… -tiho je prosiktala- mogao si mi reći da ćeš ga staviti sad…
– Pa rekao sam -stavio najneviniji smješak na lice i pričekao da se opusti, pa nastavio uguravati prst u guzu.

Ona se je meškoljila, te još raširila noge, dok sam ja promatrao da li netko gleda. Tada sam primjetio postariji par koji se uputio u našem pravcu, pa sam izvukao prst iz njene guze. Pogledala me je i upitala:

– Zašto si prekinuo?
– Nismo više sami… -rekao sam tiho, a onda je i ona ugledala onaj par koji nas je uljudno pozdravio, a i mi njih.

Ostali smo još oko sat vremena, te smo odlučili otići kući. Ja sam imao drugi plan, tj njenu guzu u vidu, a moj kurac je bio tvrd od same pomisli da ju razguzim. Zato sam i skrenuo prema šumarcima uz Savu i ubrzo parkirao na jednom osamljenom mjestu. Cijelo vrijeme nije rekla niti riječ, a sad kad sam stao pogledala me je sa smješkom i rekla:

– Koji si ti perveznjak.

Pozvao sam ju van iz auta, pa smo se počeli ljubiti naslonivši se na auto. Brzo sam joj skinuo hlaćice i gaćice, pa sam joj počeo lizati klitoris i picu, a ona je samo stenjala. Zatim sam ju okrenuo i naslonio na auto, a guzu povukao prema sebi i raširio njene guzove. Anus joj je još bio sjajan od ulja za sunčanje, a sad sam zabio svoj jezik u njega što je ona popratila uzdahom. Lizao sam joj anus tako neko vrijeme, a onda ustao i uzeo ulje za sunčanje iz njene torbice dok me je ona promatrala sva u iščekivanju. Prišao sam joj straga i iscjedio malo ulja po guzi i sa prstima ga utrljao u njen šupak ušavši sa jednim prstom, a zatim sa još jednim u njega. Dok je ona stenjala izvukao sam svoj sada već bolno tvrdi kurac iz hlaća i nauljio ga, te izvukao prste iz šupka i namjestio kurac na ulaz. Počeo sam ga gurati unutra i ubrzo sam ušao do pola uz njeno glasno stenjanje i cviljenje. Vikala je:

Pročitaj i ovo:   Specijalizacija

– Jebiii meee….ahhhhhh…. Daj ga, daaaajjjjjj…mmmmm… ooo daaaaaaahhjjjj…

Ja sam se počeo zabijati kao manijak u njen šupak i uskoro su moja jaja lupala po njenoj pici iz koje je doslovce tekao mlaz njenih sokova, a onda se počela tresti i vrisnula je pri svršavanju potpuno se opustivši, pa je moj kurac iznenada skliznuo do kraja u njenu guzu, a to je bio i meni okidač, pa sam i ja počeo puniti njenu guzu svojom spermom. Ostali smo tako još neko vrijeme znojni i hvatajući dah, a onda mi je kurac skliznuo iz njene guze, pa smo se obrisali i obukli, te sjeli u auto i otišli kući.

Kasnije smo se izljubili i izgrlili, te se dogovorili za sutradan, pošto sljedeći vikend ide sa starcima na more, pa se nećemo vidjeti puna tri tjedna. Jedva sam čekao da se vrati sa mora, pa da se ponovo dobro izjebemo, a i obećao sam joj da ga neću izdrkavati kako bi bilo čim više sperme samo za nju…

1066cookie-checkNastavak ljetne avanture sa susjedom vruće pice