Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Rano proljetos sam bio na operaciji bruha, a nakon operacije oporavak je bio pun pušenja i seksa. Prvih 10 dana nakon operacije nauživao sam se oralnog seksa koji mi je priuštila moja supruga. Skoro svaki dan je znala doći k meni u sobu i popušit mi ga u 10 minuta, kad god bi uhvatila priliku da nema nikoga kod mene u sobi. Došla bi i tako bi ga halapljivo sisala i ljubila te pušila i sisala jaja da bih svaki put izbacio sve veću količinu sperme u njena usta. I tako do 10-tog dana nakon operacije kada sam išao na zadnju kontrolu kod kirurga koji me operirao, pri dolasku u njegovu ordinaciju shvatio sam da ima novu medicinsku sestru i da prijašnja više ne radi.

Zvala se Nikolina i imala je tako jebozovan pogled da dok sam bio na pregledu i ležao na onom krevetu u ordinaciji krajičkom oka sam primjetio da ona gleda ne bi li vidjela moj kurac nakratko dok je doktor pregledavao ranu. Nakon kratkog oblačenja napuštam ordinaciju i krećem kući, kad nekih 10-tak metara prije izlaznih vrata netko me dodirne po ramenu, okrećem se kad ono Nikolina i pozove me da nakratko pođem s njom. Upitam da nešto nije u redu, da nije doktor nešto previdio i idem za njom. Prolazimo kroz neka kao kubojska vrata samo metalna a sa druge strane odmah iza čoška me povuće za ruku kroz vrata na kojima je pisalo spremište. Čim smo ušli zaključa vrata i odmah me lovi preko hlača za kurac koji je isti tren nabubrio do pune veličine. Ohooo veli mi, ovo baš nisam očekivala, pa kad si ti zadnji put jebao? Jutros mi ga je žena popušila – odgovorim. Ona isti tren klekne i skoro pa strga hlače s mene, uzima moj sad već nabubreni kurac u usta i odmah ga krene pohotno pušiti.

Pročitaj i ovo:   Užitak dolazi kroz prozor

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Dok mi drugom rukom mjesi jaja a istovremeno prstom kruži po mom čmaru. Od čeg mi se još malo više ukrutio. Kad sam to osjetio podignem ju i naslonim prsima o neku stalažu i zgrabim za guzicu ispod kratke suknjice i osjetim da je već sva mokra čak i do guzice a pica joj pulsira. Strgnem joj tangice u jednom potezu na pod i uvalim jezik prvo među gozove i naslonim na čmar a prst joj stjeram grubo i brzo u picu do kraja, samo je zacviljela i zamješala guzom te me primi za glavu i pritišće jaće među guzove. Tada sam jezik prebacio na picu i zario ga u nju, opet je zacviljela a tada joj dva prsta polako zavućem u guzu i počnem natezati već sad poprilićno slinav kurac koji nije baš mal nekih 18-19 cm. Svršavala je mucavim i tihim sexy glasom mi reče jebi me više gdje god hoćeš, a ja ga onako slinavog stavim među guzove te ga počnem stavljatinu guzu na što je još malo podigla guzu u zrak a ja sam već do pola ušao u guzu te joj jednom rukom grabim bok a drugu ruku zavlačim napred i stisnem ju na klitić te joj počinjem prstačit picu a kurac u guzu nabijam sve jače.

Molila me da kad mi dođe da svršims da ju pošpricam po licu i sisama koje nisu bile manje od četvorke. Jebao sam ju tako stoječki barem pola sata a ona je svršila 3-4 puta, tad mi je rekla lezi na pod da se rana nebi otvorila i nabi sa picom na kurac sve do jaja pa po 2-3 minute skaće sad pičkom sad guzom po njemu dok mi rukom iza leđa masira i gnječi jaja, a zato vrijeme iz njene pice teku sokovi namaću moja jaja i guzove. Počela je sad već divljački skakati po meni da sam mislio svaki tren ću svršit, no rekla mi je da želi da joj svršim u usta i po sisama koje su bile neka manja 5-ica. Kad bi osjetila vibraciju mog kurca u sebi samo bi mi stisnula jaja sve jaće što bi odgodilo moje svršavanje, ali kad je iz njene pice potekao mlaz po meni hitro je skočila sa mene i reće mi ustaj dok je ona čekala na koljenima i jednom rukom mjesila sise a drugom moja jaja i kurac uvodila u svoja usta. Tad sam osjetio blizu je kraj, a osjetila je i ona te ga pusti iz usta i prodrka ga manijački koju sekundu a sperma krenu prvo u lice i u usta a tada po svuda po njenoj odori po kosi po oćima, vjerujte nikada u životu nisam toliko sperme izbacio iz sebe, a ona taj tren zastenja glasno a iz njene pičke potekoše 3-4 mlaza koji su završili vriskom iz njenog grla i povećom flekom soka na podu.

Pročitaj i ovo:   Nezadovoljna gošća

Tada mi reče to mi je baš trebalo ali nisam ovoliko sperme očekivala, pomogoh joj ustati te ona tad svuće svoju odoru sa sebe i počne oblačiti ona odjela što nose tjekom operacija, na posljetku mi reče bi si divan izađosmo iz spremišta a ja krenuh kroz ona kaubojska vrata i tek sa d4uge strane skužim da je ona pošla u drugom smjeru bez pozdrava ili osmjeha. Narednih tri tjedna sam dolazio pred kirušku ordinaciju u nadi da ću ju sresti barem da piće popijemo i da mi kaže nešto o sebi, ili da probamo ponoviti doživljeno ali njoj ni traga ni glasa.

871cookie-checkOporavak nakon operacije sa zamjenskom sestrom