Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Moje bujno, mlado tijelo kipjelo je od želje da ga miluje, ljubi i “izbode” muško koplje i donijela sam odluku da ću to učiniti baš ovih praznika. U šetnji, zamišljena u erotske snove, iznenada iz obližnjeg sokaka začuh glas, uljudan i odmjeran:
– Djevojko koliko je sati?

Preda mnom je stajao nitko drugi već mlad i zgodan, crn, prekrasnih očiju, vitak, naočit gospodin, lokalni svećenik. Brzo sam, svjesna svoje uzbuđenosti, otrčala i kod kuće počela razmišljati o njemu kao o muškarcu, kao jebaču. Nizale su mi se grešne misli o mojoj nakani i puno je bilo onoga što se protivilo mojoj ranijoj odluci da se podam prvom zgodnom kojega sretnem. Počela sam o njemu intenzivno razmišljati, noću kada bih otišla u svoju mekanu postelju od perja, sva putena i nedirnuta, nabreklih grudiju i vlažne mačkice, mazila bih se polako, polako, sve do bola, a u mašti mi je bio on. Zamišljala sam ga između mojih toplih, nježnih i preplanulih bedara, kako me ljubi i draži svojim hrapavim jezikom, od grudi, preko trbuha, pupka i uvlači mi ga u mačkicu. Sva obuzeta, bolno bih jauknula svjesna da dalje ne ide, kada bi i bila stvarnost, jer mu to ne bi dozvolio moj nedirnuti himen.

Bila sam sve nemirnija i luđa od želje, školski raspust se bližio kraju, a ja još uvijek u mašti i odjednom u meni je nešto puklo. Pa i on je čovjek, pa koliki svećenici imaju tajno žene, kolike sam čula da su s njima vodili ljubav, a onaj iznenadni susret, možda je i suđen. U predvečerje zadnjeg dana raspusta, donijela sam odluku, da mu se ponudim i da me taj zgodan čovjek učini ženom. Slagala sam baki i djedu da idem na zabavu u drugo selo i da ću doći malo kasnije. Umjesto toga, otišla sam u crkvu, misa je već prošla, stala sam pred ispovjedaonicu i zakašljala se da bi me On čuo. Došao je žurno onako lijep i vitak, odjeven u smeđu redovničku odoru, nasmijao se i izustio:
– A, to je ona lijepa djeva od nekidan. Što te nosi u ovo doba u crkvu.

Pročitaj i ovo:   Nastavak ljetne avanture sa susjedom vruće pice

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Zarumenjela sam se, sva uzbuđena, ali i odlučna da nastavim započeto. Tražila sam da me ispovijedi i on je pristao, vjerovala sam da mu se sviđam. U laganoj svilenoj haljini, koja se pripijala uz moje tijelo morao je i on osjetiti moje ubrzano disanje. Predložio mi je da me ispovijedi u prekrasnom dvorištu crkve. Šutke sam pošla pred njim, zanosno protežući i njišući svoje tijelo, osjećala sam njegov dah na vratu a pogled na bujnoj stražnjici. Došavši u dubinu dvorišta, okrenula sam se, i uspjela izgovoriti.
– O Bože oprosti mi, velečasni ja Vas želim.
Začudo, nije bio zbunjen već me lagano uhvatio za ramena i rekao:
– I ja tebe.

Povukla sam ga prema sebi ne dozvolivši da išta više kaže i brzo sam njegovu desnu ruku uvukla ispod lagane haljine u meke pamučne gaćice. Sva vlažna, izdigavši noge na prste, obuzeta strašću i pohotom, osjećala sam u sebi njegov srednji prst. Dok me je on mazio i drugom rukom obgrlio, tražila sam njegov nabrekli ud, koji je stršio ispod meke tkanine. Umalo nisam svršila, odmakla sam se od njega i pozvala sam ga do obližnje drvene klupe. Kada je sjeo, raširila sam mu noge i čučeći zadigla redovničku haljinu, svukla mu gaćice i odjednom se u mojim rukama našao prekrasan, nabrekao do crvenila ud. Mazila sam ga, on je drhtao od zadovoljstva, a zatim sam ga uzela u usta i usnicama dražila, a zubima grickala njegovu kožicu oko glatkog pulsirajućeg glavića.

Prije nego je svršio, popela sam se na klupu, raširila noge i spustila se do njegovog lica, lizao me je snažno i dugo. Tada sam se okrenula leđima prema njemu i ugledala zaista ogromno “koplje”, stisnula sam oči, rukom obuhvatila prekrasan ud i snažno sam se nabila na njega, pa dublje, još dublje. Bol u glavi i tijelu strujala je jedno vrijeme, ali polako se pretvarala u toplinu, osjećala sam žmarce kako se šire iz trbuha po čitavom tijelu i onda snažni mlaz guste ljepljive tekućine u mačkici. Gubeći osjećaj za vrijeme dok sam sjedila na njemu, on mi je rukama dražio bradavice na vrelim i bujnim grudima, grickajući mi pritom vrat. Iscrpljena, ali i oslobođena legla sam na klupu i svoju glavu stavila njemu u krilo. On me gledao, kao i onog dana kada smo se prvi puta susreli. Miran i zagonetan, a ja i zbunjena i sretna. Obukli smo se, poljubili i rastali bez riječi.

Pročitaj i ovo:   Moj najbolji drug mi kreše mamu do iznemoglosti

Došla sam kući i ranije nego sam obećala mojima. Sva obuzeta onim što mi se dogodilo nastavila sam studije. Završio je i peti semestar, a ja sam poželjela ponovo ići u meni najdraže selo. Čim smo stigli odjurila sam pred crkvu gdje sam zatekla starijeg svećenika kako čisti snijeg. Vidio me i uz crkveni pozdrav obavijestio da će svetu misu održati sutra u jutro. Došla sam, strah me bilo ispovijedati se, bila sam tužna i jako, jako željna. Kasnije sam saznala da je onaj koji me učinio ženom otišao na vlastiti zahtjev kao misionar u jednu prekomorsku zemlju. I danas kada me drugi ljube misli moje duboko su s njim.

4461cookie-checkPrekrasno izgubljena nevinost