Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Svaki put kada stignemo ja i dečko se strastveno pojebemo, to jest jednom do dva puta tjedno. I uvijek on traži od mene da probamo jebanje u guzu. Meni je prijateljica pričala da je užasno i da je ona odmah prestala kada je osjetila glavić u svojoj guzi.

Bilo je to naša veče. On je došao sa posla, ja sam ga dočekala sa večerom i vinom kod kuće. Nakon što smo malo prizalogajili, već smo se našli u poljubcu. Njegov jezik je prodirao lagano u moja usta i tamo se susreo sa mojim jezikom. Zgrabio mi je usta i zažvalio me bukvalno. Otišli smo u spavaću sobu da se jebemo. Otkopčala sam mu hlače i uhvatila mu već kruti kurac. On me je još uvijek žvalio a zatim me pomalo gurkao dole u međunožje. Dok sam se spuštala gledala sam mu pravo u oči. Inače nisam puno volila oralni seks, ali htjela sam tu noć njemu da učinim malo zadovoljstva. Držala sam njegov komad u rukama i lagano počela navlačiti kožicu preko glavića. On je zabacio glavu i reko “Uzmi ga u usta sada…”

To sam i učinila. Počela sam da ga gutam. Sve brže i brže. Zatim sam ga izvadila iz svojih usta i osjetila malo sperme u ustima. Uhvatila sam ga za kurac i pogledala ga pravo u oči. Zatim sam jezikom kružila oko glavića. On mi ga je već počeo nabijati i ja sam ga ponovo cijelog uzela u usta. Uhvatio me je za glavu i lagano ga gurao i izvlačio iz mojih usta. Kada sam se zagrcnula izvadio ga je skroz. Legli smo na krevet a ja sam se naguzila. On je navlažio svoju ruku i prelazio sa njom preko moje pičke. Bila je vlažna i spremna za kurac. Zabacivala sam guzu i čekala kad će me više početi zadovoljavati. On je trljao moju picu sve brže i brže a zatim se sagnuo i polizao jezikom. To me je izluđivalo. Ali on je tek počeo. Sada je u nju ubacio dva prsta. Lagano ih je gurao i vadio. Ja sam se pokušala okretati da vidim sta on tamo iza radi. Odjednom sam osjetila njegov glavić na pici. Uzduž moje pičke ga je trljao od nju. Lagano je od moje pice došao do čmara i počeo kružiti oko njega.

Pročitaj i ovo:   Majstore, moja žena ti je nagrada. Hoću da je filuješ, da se oseća kao prava fufica

Tu sam se već malo prepala jer sam znala da je sada na redu jebanje u guzu. On je znao da ne želim analni seks. Rekla sam mu da nastavi obrađivati moju picu, ali on me nije slušao. Zabio je prst u moju guzu. Osjećaj je bio čudan. Sada ga je izvadio i dao mi naprijed da ga poližem. Zatim ga je opet stavio i lagano ga ugurkivao unutra. Bilo je zanimljivo. Cijelo vrijeme je trljao glavić od moju picu tako da me je to još više palilo. Gurnuo je i drugi prst unutra. Već sam osjetila malu neugodnu bol. Unutra ih je razdvajao i sastavljao a pritome širio moj čmar. Ja sam stenjala. Počeo ih je naglo uguravati i vući nazad. Tucao me je prstima u guzu i osjetila sam pravi užitak. Rekla sam mu u tom trenutku “Hajde, hoću tvoj kurac”.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Erotske priče: Moje prvo jebanje u guzu

Bila sam u tom trenutku konačno spremna za svoje prvo jebanje u guzu.

Bila sam napaljena previše da bi razmišljala o posljedicama. Bila sam u tom trenutku konačno spremna za svoje prvo jebanje u guzu. On se malo odigao na noge i položio se iznad mene. Lagano je glavićem dopirao u moj šupak. Bol je postala sve veća i veća. Potekla mi je čak i suza na oko. Ja sam konstantno stenjala dok ga je on gurao unutra. Mislila sam da će mi razvalit guzicu. Onda je bio unutra. I dalje je bolilo. Sada ga je lagano povlačio i ponovo gurao. Ja sam stenjala sve jače i jače. Osjećala sam se kao drolja. On je legao na mene i počeo ga sve brže zabadati u moju guzu. Kroz stenjanje sam mu rekla da uspori ali on je samo postao još brži. Imala sam osjećaj da će me pokidati. Toliko je bolilo.

Pročitaj i ovo:   Jebanje u guzu s prijateljicom Majom

Sada ga je izvadio. Lagano ga ponovo gurnuo unutra i ponovo izvadio. Osjetila sam pravi užitak. Iako mi guza jos uvijek treperila od zeštokog razvaljivanja. Promijenili smo poze. On je sjeo a ja sam se nabila na njegov kurac. Direktno i lagano je skliznuo u moju guzu ponovo. Ustajala sam i spuštala se na njegov kurac. Htjela sam još. Osjećaj je bio divan. Nabijala sam se gore-dole a onda sam osjetila mlazove sperme u svojoj guzi.

Ustala sam i sperma je kapala iz čmara. Noge su mi u tom trenutku zadrhtale. On je prstima zakvačio sperme iz moje guze i dao mi da poližem… sve sam sa zadovoljstvom onako napaljena progutala…

Kasnije smo se zajedno istuširali. Cijelo vrijeme su mi noge drhtale i koljena su mi klecala. On se smijao i rekao da će to brzo proći da je to samo od kurca u guzi. Od tada sam uvijek tražila jebanje u guzu i uživala u analnom seksu.

2721cookie-checkMoje prvo jebanje u guzu