Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Proljeće i roštilj, odlična kombinacija, pogotovo nakon duge zime i kišnog početka proljeća, a kad dođe 1 Maj i toplo vrijeme kao da se sve pokrene. U pozitivnom smislu, naravno. Tako smo i ove godine odlučili napraviti roštilj. U društvu je bilo sedam parova, što sa klincima, što tek novopečenih brakova, ali još bez klinaca, sve u svemu dvadesetak gladnih usta. Uobičajena podjela posla oko nabave logistike, a mene je ovaj put zapala kupovina mesa.

Moja žena Jadranka i ja smo u braku već šest godina i imamo klinca od isto toliko. Sve je klapalo uredno, redovan seks, solidni poslovi sa dobrim plaćama, a takva je bila i većina ekipe.

Napokon je došao i taj produženi vikend, pa smo se svi našli već rano ujutro na starom mjestu. Proplanak u šumi sa potokom koji je prolazio uz njega, te sa pristupnom cestom koja je završavala nekih pedesetak metara dalje u šumi gdje su se okretali kamioni šumarije, a tamo su bili i trupci koje su posijekli prošle jeseni i sad su ih malo po malo izvlačili van. Svejedno je tamo bila zavidna količina trupaca. Tamo smo uzeli i drvo za roštilj, jer su i šumari imali zalihe drva za sebe.

Oko 11 sati je već odjekivala cika djece po šumi, a mi smo polako odustajali od zivkanja i upozoravanja da ne odlaze u šumu, jer kako je Ivica, frend sa faksa, rekao ‘Ako sad ne nauče, kad će? ‘. Svi smo se već dobrano opustili jer smo već dobro navalili na vino i pive, a vatra za roštilj je bila u punom jeku, pa smo čekali da se malo smiri.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Za to vrijeme smo Petra i ja pripremali meso za roštilj, a usput smo pijuckali svako svoju pivicu. Petra je inače bila moje godište, a na njoj se nije vidjelo da je rodila već dva puta. Ona i njen muž Davor su bili najduže u braku, nekako odmah nakon faksa je Petra rodila, pa su se onda i vjenčali. Jadranka mi je rekla da postoje neke trzavice između nje i Davora u braku, ali nije rekla koje. Inače, bila je komad kakvog je stvarno prava sreća bilo imati uza sebe. Plavuša, sa bujnim grudima, vitke linije osim malog trbuščića, te jedre guze i jakih nogu. Čavrljali smo o svemu i svačemu, a koji put bi se i dotakli rukama dok smo radili oko mesa. Čak se i par puta očešala o moje rame svojim bujnim sisama, ali nisam tome pridavao nikakvu pažnju.

Pročitaj i ovo:   Kod maserke iz oglasa

Kasnije dok smo jeli i zalivali hranu potocima vina i piva popustile su i neke kočnice, pogotovo one dobrog ukusa i ponašanja. Počela su spuštanja i grube šale kojima smo se častili međusobno, no niko se nije baš našao uvrijeđen time, barem dok Davor nije rekao:

– Sad bi i ženske trebalo staviti na ražnjeve! – uz muški smijeh vidio sam da je ženskama malo neugodno, a onda je Petra samo rekla:

– Za neke bi se moglo reći da raspolažu samo sa ražnjičima – sad su se cure počele smijati, a neki muški su samo zašutili dok je Davor samo gledao u Petru, a ona mu je mirno odgovorila:

– Kad hoćeš nešto reći prvo razmisli o tome što ćeš reći.

Nakon toga je ustala i otišla, a ja sam gledao za njom. Gledao sam njenu guzu utegnutu u ljubičaste tajice, pa sam osjetio kako mi se kurac diže. Ostao sam sjediti još malo, a onda ustao i uzeo rolu wc papira kao da idem odraditi nešto, pa se izgubio u pravcu onih trupaca uz posprdne komentare da odem čim dalje da ne smrdi previše. Samo sam im pokazao srednji prst i nastavio svojim putem. Ubrzo sam došao do onih trupaca i krenuo iza njih kad sam spazio Petru koja je čućala i pišala. Čula me je i okrenula se prema meni, te mi se nasmješila, ali nije ustajala niti se pokrivala samo mi je rekla da joj dodam papir. Prišao sam joj i pružio joj, a ona me upitala da li ću nešto konkretno raditi, ali sam samo rekao da bi trebao pišati. Nasmijala se i rekla:

– Samo ti daj – stao sam blizu nje, a kako mi je kurac već bio poludignut izvukao sam ga i počeo pišati u dugom mlazu.

Pročitaj i ovo:   Mlada kolegica voli da ju se izjebe na radnom mjestu

Pogledao sam ju i vidio da me promatra, konkretnije, gledala je u moj kurac sa vidljivim zanimanjem. Zatim se uspravila i obrisala si picu sa papirom, a onda izvukla vlažne maramice iz male torbice, pa i sa njima obrisala picu. Zatim je prišla meni, a da nije povukla gaćice i tajice do kraja, pa sam vidio njenu picu sa plavim dlačicama. Prišla mi je, a ja sam upravo zavrišo sa pišanjem, pa je izvukla novu vlažnu maramicu i počela mi brisati glavić, polako i nježno, a onda mi je lagano počela drkati kurac i rekla:

– Konačno ražanj. – rekla je pogledavši me sa smješkom, a onda uzela moju ruku i stavila ju između svojih nogu.

Počeo sam ju lagano trljati po pici i osjetio sam da je još mokra dolje. Uzdahnula je tiho i podigla se na prste da mi da poljubac. Jezici su nam se isprepleli, a ona je sve brže i grublje drkala moj kurac dok nije postao uspravan i tvrd poput drvene palice. Povela me polako do onih trupaca, pa se naslonila rukama na jedan, a guzu je izbacila prema meni. Sad sam gledao u njenu rozu rastvorenu picu i lagano sam joj stavio dva prsta u nju i malo joj trljao picu iznutra. Stenjala je tiho, a onda sam se namjestio iza nje i gurnuo joj kurac polako u picu. Zadahtala je kad joj je ušao, a ja sam ju primio za bokove i počeo ju jebati. Ispočetka sam išao polako, a onda sam ubrzavao zabijanje u nju. Čulo se samo njeno lagano stenjanje i kako njena jedra guzica lupka po mom trbuhu, a kurac dok ulazi u njenu picu samo šljapka. Dok sam joj ga zabijao sve brže u picu svako toliko sam pogledavao okolo, ali nije bilo nikoga. Ubrzo je Petra stisla moj kurac sa svojom picom i počela je svršavati, a ja sam samo stajao i čekao da se opusti, da mogu nastaviti sa jebanjem. Nakon minute je opustila mišiće i nastavio sam joj ga zabijati u vrelu, a sad i jako mokru picu. Tada mi je prodahtala:

Pročitaj i ovo:   Uspješni lov na žuti muf

– Napuni me.. napuni mi picuuuu.. mmmm
– Moramo paziti. – prodahtao sam nervozno – da ne zatrudniš.
– Ne seri. – zastenjala je i samo prosiktala – napuni me i svrši u mene, hoću osjetiti tvoj mlaz u sebi.

Nisam više ništa rekao, već sam ju nastavio jebati i nakon dvije ili tri minute sam joj počeo puniti picu svojim vrelim mlazovima sperme. Zabio sam joj pritom kurac do kraja u picu, a ona je samo zacvilila jer ju je izgleda zabolilo malo. Nakon toga se uspravila i obgrlila me rukama oko vrata zabacivši ih unatrag, a ja sam joj primio one velike sise i osjetio sam kako su tople i kroz grudnjak. Moj kurac je polako kliznuo iz njene pice, a za njim je krenula i moja sperma i njeni sokovi. Petra je sjela na deblo, a ja sam joj sa vlažnom maramicom obrisao picu i noge koje su bile od naših pomješanih sokova, a onda je ona meni, na moje iznenađenje oblizala kurac, pa se ustala navlačeći gaćice i tajice i poljubila me, te dodala:

– Nadam se da nećeš nikome govoriti o ovome, a možda bi bilo dobro i ponoviti ovo, šta kažeš?
– Mmmm.. naravno da ću šutiti o ovome, a ni revanš ne bi bio loš ako želiš to?
– Naravno da želim, ali ću ti javiti kada bi bilo dobro.
– Nema problema. – poljubili smo se i onda sam ja krenuo prema društvu, dok je Petra još odšetala u šumu jer joj se nije vračalo gledati pijanog Davora.

Petra se pojavila nakon pola sata iz sasvim drugog smjera, a na pitanje cura gdje je bila, rekla je da je išla malo razbistriti misli jer je ljuta na Davora. Mene nije ni pogledala, a kad smo se navečer vraćali natrag, a vozile su uglavnom žene, samo mi je namignula. Nakon toga ja sam spremno čekao njen poziv, koji je došao ubrzo …

836cookie-checkPrvomajski roštilj i seks u šumi