Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Ulazimo u diskoteku, moje lude prijateljice Anđela, Jelena i ja. Već smo se pre toga napile kod kuće, malo nam treba da se uklopimo. Za stolom preko puta nas, dva preslatka dečka, gledaju nas otkad smo stigle. Šalju nam piće, nazdravljaju. Večer se zahuktava, već sam previše popila. Odlazim do toaleta.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

– “Dobro veče”, okrećem se i kažem “izvini”, ovo je ženski, pogriješio si. On se samo nasmije, zaključa vrata i priđe mi.
– “Ja se smijem”, on kaže.
– “Cijelu večer me gledaš i koketiraš, igraš perverzno, gledaš me bezobrazno, kako ti nije žao da me mučiš?!”
– “Zar ja, neee, to ne liči na mene.” Priđe mi još bliže i počne da me ljubi po vratu. Zatim me podigne na umivaonik i nastavi da ljubi. Sama sam sebi skinula gaćice dok je on vadio svoj kurac.

Erotske priče: jebanje u guzu

Rraširila sam noge i uhhh, osjetila sam ga, u meni je!

Erotske priče: jebanje u guzu

Nastavlja da me tuca, usporava, pa udara kao lud.

Raširila sam noge i uhhh, osjetila sam ga, u meni je! Podigao mi je ruke uz ogledalo i ljubi mi sise dok mi kurac snažno nabija u moju vrelu picu. Ponovo me uhvati, podigne i prisloni uz vrata, stavi svoje ruke preko mojih i gurnu mi ga u dupe. Pomislih, kako zna da volim jebanje u guzu! Nastavlja da me tuca, usporava, pa udara kao lud, vadi ga iz pice i opet stavlja u guzu. Lupi me jako po njoj, pa ga opet nabije do kraja. Stenjem od zadovoljstva, steže me … jebe, razvaljuje! Pita me gdje hoću da mi svrši. Odgovaram mu – u usta! Lupa me kurcem po licu, nabija mi ga u usta do grla i svršava … Obrišemo se, on izalazi iz toaleta i kaže, e, ja sam Darko.

Pročitaj i ovo:   Vezali me i redali se na meni

Poslije par minuta, izađem i ja, vratim se za stol kao da se ništa nije dogodilo. Jelena me pita “pa gdje si ti, nema te pola sata”. Rekoh kratko – gužva. Poslije dvadesetak minuta Anđela odlazi u toalet … Darko kreće za njom, vratili su se poslije pola sata. Anđeli su ostali tragovi u kosi … kažem joj “nisi se dobro obrisala”, ona se samo nasmije. Jelena je pogleda, a Anđela joj kaže “ma gužva” 🙂

441cookie-checkSama sam sebi skinula gaćice dok je on vadio svoj kurac