Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Senka me je iznenadila kad je ušla i Ani polizala spermu iz pice. A mene uhvatila za guzu i gurnula prst u nju. Nije dugo trebalo da taj prst napravi svoje i digne mi kurac. Ponovno je stajao a ja sam već na veliko navlačio kožicu. Senka je klečala i dalje obrađivala Anu. Ana je odjenom počela dahtati i govoriti. To teta, nemoj prestati! Podigla je glavu ponovno natežuči nabubrene bradavice. Uhvatio sam tetu za guzove i raširio ih. I naslonio kurac na ulaz guze. Već sam počeo uguravati a teta se izmakla i opkoračila Anu nabivši joj pičku na lice. Počela joj je tepati. Ajde zlato tetinio pokaži šta te je teta naučila. Raširila joj je usmine i lizala je njenu bubuljicu.

Vidio sam kako se širi i otvara onaj kanalić iz kojeg je špricnula zlatna tekućina. Zadigao sam joj noge i spustio glavu među njih oblizujući kapljice i čekajući sljedeći mlaz. Prstom sam krenuo u njenu guzu koja nije pružala otpor več ga je pustila da ukliže u nju uz glasan uzdah. I veliki mlaz urina. Čuo sam grgljanje i vidio senkinu uzdignutu glavu a ispod se vidjelo kako se istače u Anina usta. Zadigao sam Anine noge sebi na ramena i prislonio kurac na anus. Samo je utonuo u njenu guzu a iz Ane su počeli stjecati zlatni mlazevi koje je teta zdušno hvatala i srkala. Senkina kosa je bila mokra od zlatne tekućine a ja sam joj mrsio kosu i spuštao glavu na Aninu pičkicu. Počeo sam je jebati u guzu bila je tako uska i tako topla. A ja sam se sve jače zaletavao u nju. Jaja su mi se punila sa sjemenom koje sam vrlo brzo istresao u Aninu guzu. Izvalio sam se na krevet pokraj njih. I gledao kako Ana sisa tetin klitoris i mjesi guzu. A ja sam se zavukao ispod senkinog trbuha i počeo dudati Aninu sisicu. Bradavica joj je bila jako tvrda kao i cijela slatka sisica. Dok su tetine sise visjele iznad aninog trbuha i trljale se od njega, rukom sam uhvatio Senkinu sisu i počeo ju mjesiti, dok sam drugu zavukao pod Aninu mokru glavu i lagano ju gurkao prema tetinoj pičkici. Kurac mi se stvrdnuo ponovo i nisam izdržao a da se ne zabijem u senkinu guzu. Prišao sam odozada rastvorio joj butine i naslonio onako balav kurac na Senkin analni otvor. Kad ga je osjetila na ulazu. Sama je nabila guzu na njega. A on se survao u nju do jaja. Koja su lupila u njenu picu. Nastavio sam žestoko nasrtati u tu vruču pečinu i zabijati se do kraja. Ana je i dalje dudala njen klit i glavom se sudarala sa mojim jajima. To me je divljački rajcalo i davalo poticaj da budem nemilosrdan prema tetinoj guzi. Senkino tijelo se izvijalo a ona je stenjala i dahtala dok sam se zaletavao u nju. Osjetio sam Anine ruke kako me hvataju za guzove i nabijaju u Senkinu guzu. Njene šake su me stoskale toliko da sam osjetio kako anini nokti dube moju kožu. Što su naleti bili jači to je senka sve više dahtala. Ponovno sam čuo grgljanje i osjetio toplinu po nogama kako se slijeva niz Ninu glavu. Treći put počinje pulsiranje i eksplozija kurca u tetinoj guzi. Zamračilo mi se pred očima kad se sperma izlila iz jaja. Pao sam na leđa od iscrpljenosti i užitka i zažmirio.

Pročitaj i ovo:   Moje prvo seksualno iskustvo

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Osjetio sam da mi nešto kapa na lice. Otvaram oči a na lice mi se spušta njena guza. Anus se otvara i sperma mi se slije na usta a po prsima teče zlatna tekučina koja šprica iz tetine pice. Oblizao sam joj anus i ona se ustaje a Ana dolazi na njeno mjesto. I ana spušta svoju malu ali slatku guzu. Kojoj čućanj širi guzove i pokazuje otvor koji je bio sav ljepjiv od moje sperme. Sjeda mi na lice a ja ju oblizujem i čistim izvlačeći sjeme iz njenog anusa. Rukom sam obujmio njene nogice i prstima milovao picicu i njen klitic. A ona se izvijala kao zmija. Dok je teta Senka počela hlapljivo gutati moj kurac i čistiti ga od ostataka sperme. Ana se ustala i legla na mene. Stavila je svoje usne na moje i počela me ljubiti u usta palacajući jezikom po njima uz strasno cmakanje. Malo je zastala, odmakla se i pitala hoću li ostati noćas sa njom. Nisam razmišljao nego …

99cookie-checkSenkino iznenađenje