Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Petra bijaše živo dijete. Od malena, udisala je svijet punim plućima, otvorena za najrazličitija iskustva. Njenoj majci to se sviđalo – željela je odgojiti Petru kao slobodoumno biće, imuno na društvena ograničenja. Međutim, kada je djevojčica izrasla u mladu ženu, počele su nevolje.

Jednog dana majka ju je zatekla s mnogo starijim susjedom. Njena prekrasna, nedužna kćerkica ležala je na podu, raširenih nogu, a susjed je revno pumpao mladu pičkicu. Majka je poludjela. Susjed je završio na policiji, a Petra pod kaznom.

Takvo što nije se ponovilo idućih nekoliko mjeseci, a onda, upravo kada je majka jedva potisnula u zaborav taj užasavajući prizor, sve se ponovilo. Ovoga puta s mlađahnim vodoinstalaterom, koji je vrijedno pročistio “cijevi” – njegov debeo kuracd baš je sipao spermu po Petrinim sisama kada se majka vratila s posla i ugledala ih. Cijeli proces se ponovio. Policija je, međutim, bila nemoćna, jer Petri je bilo već dvadeset godina. Svjesna da kazne očito ne pale, izluđena majka povukla je očajnički potez i poslala kćerku daleko od grada i svih pohotnih pastuha. Njena rođaka živjela je na farmi u brdima, sama s mužem. Tamo će Petra biti sigurna… Neko vrijeme, dok ne sazrije… Sa suznim očima ispratila ju je na autobus i ponovila sebi: njena sigurnost je najbitnija.

***

Petru je dočekala rođaka Mica. Bila je to zgodna žena u srednjim tridesetim, plavuša. Na licu joj se nije očitavalo da ima više od trideset ljeta za sobom, a i tijelom je više nalikovala na jedru studenticu. Petra se začudila kako gospođa Mica izgleda mlado. Gotovo da joj je zavidjela. U tim godinama, pomislila je, ja ću biti olupina. Osim stasa, rođaka je bila ugodna i po svom karakteru. Vedra, duhovita dama pokraj koje se čovjek jednostavno morao opustiti. Povela je Petru kući, pa joj pripremila ukusan obrok. U smiraj dana, pozvala ju je u dnevni boravak, da porazgovaraju i bolje se upoznaju. Okrijepljena i okupana, Petra je obukla kratku spavaćicu i pošla do Mice. Dočekao ju je prekrasan prizor – rođaka je odjenula samo laganu, polu-providnu bluzu i tamne, čipkaste gaćice. Petri se svidio takav, opušten stav – osjećala se kao da su vršnjakinje. Sjela je na kauč, pokraj nje.

“Razgovarala sam s tvojom majkom” – započela je Mica. Na kratko je zavladala tišina, pa ona nastavi: “Kaže da si nestašna.”

Petra osjeti kako joj rumenilo obliva obraze.

“Ne brini” – nasmiješila se Mica. “Mislim da si ti najnormalnija mlada žena, željna raznih iskustava.”

Njen dlan nježno je dotakao djevojčino bedro.

“Jesam li u pravu?”

Petra nije okolišala.

“Jest. Volim raznolika iskustva.”

Osjećala je kako rođakina ruka polako klizi niz njene butine, prema rubu spavaćice. Svidio joj se mek, ženski dodir i nesvjesno je raširila noge. Mica je to osjetila i hrabro zavukla ruku dublje, do Petrinih pamučnih gaćica.

“Što si to radila s dečkima?” – upitala je pomalo bezobraznim glasom.

Petra je sve brže disala, dok su rođakini prsti odlučno pomicali rub njenih gaćica u stranu.

“Dala sam im da me ševe…” – promucala je uzbuđeno.

Rođaka je samouvjereno zavukla ruku pod njene gaćice i pronašla klitoris. Nadraživala ga je nježnim dodirima, gledajući mladu djevojku pravo u oči svojim dubokim, izazovnim pogledom. Petra je tonula sve dublje u mek kauč, prepustivši se uzbuđenju koje je nadiralo kroz nju.

Pročitaj i ovo:   Zagrebačka dama - Ulična drolja (1. dio)

“Pričaj mi, što su ti radili.” – zahtijevala je Mica, trljajući joj međunožje.

“Uhhh… Teta… Lizali su moju pičkicu… Ohhh… Sisali su mi klitoris… A ja sam pušila njihove kurčeve… Bilo je dobro…”

Trljanje nije jenjavalo. Klitoris joj je bubrio, a plima strasti ispunjavala je njeno tijelo.

“Još! Pričaj mi još…” – stenjala je rođaka, masirajući istodobno i svoju picu.

Petra je gubila kontrolu nad sobom.

“Jebali su me… Moju mladu pičku… Čak i moj uzak čmar… Bila sam njihova ševulja… Uhhh… Jebali su me… Rasturali su moje dupe…”

Mica je nestrpljivo zadigla njenu spavaćicu i maknula joj gaćice, pa kleknula na pod, pred djevojčinu pičku. Uronila je lice u podšišan grmić i jezikom pronašla vruć procjep. Svaki Petrin uzdah dovodio ju je na rub orgazma. Kao nimfomanka puštena s lanca, oblizivala je mlade prepone, uzanu pičkicu, pa i obrijan šupčić… Njene ruke nemirno su lutale uz svilenkastu kožu uspaljene djevojke, kao da traži nešto… a pronašla je velike, čvrste grudi. Stegla je prste oko njih, gotovo grubo, ali još uvijek dovoljno oprezno da pruži užitak, ne i bol… Petra je stenjala i vrtjela bokovima, kao da je rođakin jezik kurac kojeg treba progutati pičkom… Klitoris joj je rastao, i bio sve osjetljiviji, izložen žestokim udarcima punašnog jezika… Petra ni sama nije znala otkuda, ali u Micinim rukama pojavio se velik vibrator. Osjetila je kako prodire u nju, kao divovski kurac, a istodobno, rođaka je oprezno zavukla prst i u njenu guzu… Uz to, neprekidno je lizala, sve agresivnije, sve luđe… Petra je drhtala, trnci su protresali njeno tijelo, i konačno, osjetila je blago bubnjanje u sljepoočnicama, nakon kojeg je uslijedio snažan orgazam.

***

Idućeg jutra Petra se probudila osjećajući beskrajno zadovoljstvo. Bojala se da će boravak kod rođake biti stravično dosadan, međutim – početak je bio sjajan.

Po prvi puta vodila je ljubav sa ženom.

Bilo je to prekrasno, bajkovito iskustvo.

Vedro se obukla i pošla u šetnju. Njena rođaka posjedovala je nekoliko jutara zemlje na padini plodnog brežuljka, i dokle je pogled sezao, raslo je rumeno grožđe. Petra je potrčala uzbrdo kroz vinograd, sretna i opuštena. Bila je bosa i sviđalo joj se koračati po mekoj zemlji. Trčala je nekoliko minuta, da bi naišla na malu kolibu. Pred kućerkom stajao je mlad muškarac gol do pasa. Iznenađeno ju je pogledao.

“Ja sam Petra” – preduhitrila je njegovo pitanje. “Mica je moja rođaka.”

Muškarac je prošao rukom kroz kosu, besciljno lutajući pogledom uokolo.

“Mica? Mica…” – prekapao je po sjećanjima.

“Ah, gospođa Mihaela!” – prisjetio se. “Ovdje ju nitko ne zove Mica. Da, da. Ja sam njen zaposlenik. Održavam vinograde.”

Petra ga je dobro promotrila. Bio je privlačan, visok, dobro građen. Iako joj se pička još nije ohladila niti od jučerašnjeg iskustva, željela je još, htjela je novo iskustvo

“Je li?” – upitala je izazovno. “Pa, ja imam vinograd kojeg treba obraditi.”

Rekavši to, munjevito je svukla kratke hlačice, potapšala se po prednjem djelu gaćica, pa utrčala u kolibu. Unutra se nalazio samo ormar s alatom, drveni stol i krevet. Skočila je na krevet i tamo kleknula na koljena. Momak je utrčao za njom. Uputio joj je zbunjen pogled. Vidjevši da oklijeva, ona je svukla majicu i izazovno zatresla sisama.

Pročitaj i ovo:   Zaslužila sam sačekušu od kuma

“Ti, mala…!” – podviknuo je, pa joj prišao. Bio je silovit. Jednom rukom izvukao je veliki kurac iz hlača, a drugom ju je primio za kosu i privukao njenu glavu svom oslobođenom kurcu. Nasmiješila se, pa halapljivo usisala kurac u usta. Bio je tvrd i žilav, kao što joj se uvijek sviđalo. Prešla je jezikom preko debele žile koja se protezala uzduž njegovog penisa, pa orno počela oblizivati velik, purpuran glavić. Mladić ju je žestoko nabijao na kurac, a ona je halapljivo sisala. Nedugo kasnije, povukla se unatrag, kleknula na sve četiri i zadigla guzove. Uspeo se na krevet, iza nje, i nestrpljivo joj zabio kurac u mokru pičku. Glasno je jauknula, pa ga stala bodriti.

“Hajde, pumpaj! Napuni mi pičku!”

“Mala kurvo…” – dahtao je.

“Jebi, jebi… Jebi moju malu picu… Daaa, taaako… Jebi!”

On je otpustio sve kočnice.

Lupao je dlanovima njene meke guzove, mrcvario joj pizdu kurcem, zavlačio prste u njen šupak…

Mahnit od želje, zabijao je nokte u njeno nježno meso, udarao kurcem do dna vlažne, projebane pičke. Njegova jaja poskakivala su pri žestini jebanja i lupkala je po klitorisu, a ona je stenjala, vrištala, jecala. Suočena s orgazmom, počela je miješati bokovima, pri čemu je i on popustio. Izrigao je vruć slap sperme u nju, upravo dok je luđački njihala glavom gore-dolje i vikala:

“Svršaaaavam!”

Oboje su klonuli na krevet, iscrpljeni. Naslonila se na njegov trbuh i nježno prihvatila iscijeđen kurac u usta. Poigravala se njime kao lizaljkom, pitajući se što ju još čeka ovdje, gdje je poslana da bude daleko od seksualnih izazova.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

***

Tog popodneva sjedila je u kuhinji, polako ispijala kavu i pitala se gdje je Mica. Vjerojatno radi u vinogradu.

“Možda” – nasmiješila se. “Radi isto što sam u vinogradu radila i ja.”

Iz razmišljanja prenuo ju je dubok muški glas:

“Ti si mala Petra?”

Osvrnula se i opazila visokog muškarca srednjih godina – stajao je na ulazu u kuhinju. Ovo mora biti Micin muž, pomislila je. Ustala je i pružila mu ruku. Ostao je ukočen. Na licu mu je vladao strog, prodoran izraz.

“Ti si, dakle, ta mlada dama” – nastavio je mrko, “koja je poševila moju ženu i mog vrtlara?”

Iznenađeno, zakoračila je unatrag. Lagan dodir straha prodrmao je njeno srce. Muškarac kao da nije očekivao odgovor. Tada je ugledala još jednog čovjeka, koji je stajao iza njega. Micin muž uhvatio je taj njen pogled, pa objasnio:

“To je moj brat. Danas je stigao u posjet. A ja sam upravo saznao kakav nered praviš pod mojim krovom.”

Upravo kada se krenula nevješto ispričati, on je otkrio karte:

“U mojoj kući dobrodošle su samo one žene koje mi podmažu kurac. Naročito ako te žene planiraju biti nestašne sa svima ostalima na imanju.”

On je možda očekivao da će se Petra buniti, ali ona se oduševila.

“Mogu li podmazati i kurac vašeg brata?”

– upitala je uz provokativan smiješak. Nakon toga, sve se odigralo munjevito, kao u vrtoglavom snu. Osjetila je snažne muške ruke, dohvatili su je brzinom munje. Odjeća je nestajala s nje kao magijom odnesena, a pohotni, žestoki dodiri obasuli su njeno tijelo. U tren oka, našla se na stolu, polegnuta na leđa, ustiju punih kurca. Nervozan jezik orao je istodobno kroz njenu pičku, a grčeviti prsti gnječili su joj bradavice, klitoris, guzove… Muževan miris jaja ispunio je njene nosnice dok je pušila debeo penis… Nešto joj je širilo anus – vlažan prst ili jezik? Nije marila.

Pročitaj i ovo:   Incest: Seksi sestra mi je došla u posetu

“Uhhh, uzmite me, iskoristite me…” – stenjala je.

Tjerali su je da puši žestoko i grubo, da grize kurac.. Lupkali su njene sise debelim prstima. Osjećala je vrtoglavicu strasti, valove požude, kao lud ritam žeđi za jebanjem.

Konačno, jedan od njih zakucao je kurac u njenu uspaljenu pičku. Vrtjela je bokovima, privlačila ga nogama bliže, dublje, a on je luđački prcao prohodnu pizdurinu. Drugi jebač nije vadio kurac iz njenih usta, čak niti da joj omogući da dođe do zraka – ali nije niti željela da on to učini. Dahtala je kroz nos i sisala moćno koplje.

Na trenutak su obojica izašla iz nje, a onda ju je jedan posjeo sebi u krilo i nataknuo njeno dupe na svoj kurac. Uz instinktivan grč, priklještila je njegov kurac mišićima anusa, a on je dodatnim trzajem savladao taj nagonski otpor i zario se dublje. Kliznula je šupkom niz njegov penis i zabila se na njega do kraja, sve dok nije osjetila jaja pod pičkom.

Drugi je prišao sprijeda i podigao joj noge visoko u zrak. Zatim je sjeo na koljena svog brata, a kurac joj zabio u pičku. Svoje prste ugurao joj je u usta i ona se osjetila kao u raju, potpuno ispunjena. Krajičkom oka zapazila je Micu: stajala je u kutu kuhinje, sa zadignutom haljinom i jebala se vibratorom. Uzbudilo ju je biti promatrana. Znoj je tekao niz njeno čitavo tijelo. Proživljavala je nevjerojatne trenutke. Jedan kurac gotovo da je osjećala u crijevima, a drugi joj je pokorio čitavu pičku. Usta joj bijahu puna znojnih, pohotnih prstiju. Lizala ih je. Napaljena braća ševila su je žustrim, nesmiljenim ritmom.

Gledala je Micu u njene divlje oči i pokušavala vrištati od užitka, ali nije bilo zvuka: usta su joj bila puna prstiju. Kada je njena rođaka spremno progutala cijeli vibrator u čmar, Petra je eksplodirala i svršila u uraganski val trnaca u cijelom tijelu. Muškarci su još neko vrijeme masakrirali sve njene tjelesne otvore, a onda je polegoše na tlo. Dva kurca eruptirala su u njeno lice, prekrivajući ga vrućom, mirisnom spermom.

***

Te večeri, Petra je napisala pismo mami. Riječi su tekle same od sebe:

Draga mama, ovdje je super. Osjećam da sazrijevam, nisam više onako nestašna i zločesta. Svi se brinu za mene – potpuno sam ispunjena…. srećom. Ipak, ne bih se željela prebrzo vratiti, da ponovo ne pokleknem iskušenjima. Ostala bih još nekoliko tjedana. Potpisala se, a zatim podcrtala jedan dio pisamca:

“potpuno sam ispunjena”!!

39711cookie-checkSeoska jebačka idila