Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Više od nedelju dana bez seksa je učinilo svoje. Poprilično napaljen, bludne misli o razvaljivanju i tucanju do besvesti su mi se motale po glavi. Kako sam sveže slobodan, jer mi se prethodna smučila zbog konstantnog kretenskog ponašanja, i pored kvalitetnog seksa, rešio sam da je šutnem, i cenu sam plaćao nedostatkom jebačine.

Posebno kritično je bilo ujutru, kada se čovek probudi svež, odmoran i napaljen. Dok sam ustajao da uzmem mob, i proklinjao onog ko mi šalje jebeni SMS nisam ni pomislio da je rešnje blizu. SMS od Sonjice. Zbog crvene kose zvao sam je Crvena Sonja. Nešto manje od desetak godina starija od mene, sa nepunih 35, bila je poprilično extra ribetina. Lepog lica, pogleda bludnice sa zelenim očima koje sevaju, dobrim sisama, vitkim nogama i cvrstom guzom, za svoje godine je bila prava bomba. OK nije se mogla meriti sa 10 godina mlađim klinkicama, koje su ipak imale prednost godina, a i izlazile u grad obučene poput jeftinih droljica iz pornića.

Sonjica je bila moja kombinacija, nekoliko puta smo se bili tucali, a naravno sve je započelo na njenu inicijativu. Voli piletinu, kako kaže sviđa joj se što mlađi momci imaju želju i snagu da je tucaju po celu noć. Iskreno, nisam ni neki ultra frajer, a ni pičkica, al nikad ne bih imao muda da prvi načinim korak kada je ona u pitanju. Od zadnjeg tucanja prošlo je par meseci, mislio sam da je našla dečka, šta li već. Imala je dete, klinku od svojih 12-tak godina, mala će verovatno postati bolja riba od keve, al ipak nisam bio baš pedofilski orijentisan, pa sam se držao keve. A i iskustvo je bilo na njenoj strani.

Sonja je zapravo bila prava nimfomanka, ali je znala da to ne pokaže svima, i da odabere jebače koji će biti u stanju da čuvaju diskreciju. Za uzvrat, u šta sam se lično uverio, dobijali su perfektnu ribu, ženu, koja se jebala bolje nego sve porničarke zajedno. Iznenadio sam se što me zove kod nje kući, kaže sama je, ćerka na ekskurziji, ona na odmoru, jel hoću da dođem. Na brzinu sam se obrijao, istuširao, sredio, ipak da izgledam fino za Crvenu Sonju, i otišao kod nje. Sva sreća živela je relativno blizu.

Pročitaj i ovo:   Privatna zabava

Otvara mi vrata i imam šta da vidim. Crvena duga kosa u talasima pada do pola leđa. Na licu minimum makeupa, lice prirodno lepo, vatrene oči, i sočne usne. Grudi sapete u tesnu strukiranu košuljicu, sa velikim dekolteom, brus ne nosi. Dole prekratka crna suknjica, pripijena, sa izrezom, samodržeće čarape i čizmice sa štiklom. Očigledno je znala šta pali muškarce, a i mene. Pomalo iznenađen što se javila posle toliko vremena, sa vrata je počela da se izvinjava jer nije imala vremena zbog posla i ćerke prethodnih par meseci. Kafu, sok, pivo – reče trepčući i gledajući me direktno u oči? Nisam došao na kafu, došao sam zbog tebe. Istog momenta pribili smo se uza zid. Držao sam je za ruke visoko iznad glave, telom je prikucao uza zid, usnama i jezikom prelazeći po vratu, grudima, usnama.

Momentalno se napalila, znao sam, odmah je počela da regauje, da se trlja stomakom i pičkom koliko je mogla o mene. Oslobađam jednu ruku, izavlačim je njoj među noge. Prokletstvo, kurvica nema gaćice. Tu smo vec oboje odlepili, momentalno sam jednom rukom svukao farmerke, i izvadio kurac, drugom joj i dalje držeći ruke uza zid i pritisikajući je. Bila je dovoljno vlažna, i napaljena, u momentu kada sam joj ga gurnuo u vrelu pičkicu, svršila je. Nisam očekivao tako brzo. Obuhvatila me je rukama, jednu nogu podigla oko mog struka i nabila se do jaja.

“Ajde šta čekaš, rasturi pičkicu ove droljice, čekala sam te dva meseca, izjebi me sad”.

Nikad nisam provalio koga je više palilo kada tako priča, mene ili nju. Tucali smo se nabijeni uza zid hodnika, kao da je to poslednji seks koji ćemo ikada imati. Zabijao sam ga do jaja, grebala me je po leđima, hvatala me za guzove, grizla po vratu, govorila mi da je razvalim, stenjala, vrištala, nabijala se i svršavala, svršavala, svršavala… Osetio sam da neću još dugo, samo mi je prošaputala da mogu u nju, ili ako želim u usta.

Pročitaj i ovo:   Zara, carica jebanja

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Zabio sam joj jezik do grla, ugrizao je za usnu, uhvatio rukama za guzove, kako savršeno čvrsto dupe, nabio žestoko par puta i krenuo da se praznim u njenu vrelu navlaženu pičku. Dahtao sam i uzdisao, ali su njeni vriskovi i uzdasi bili višestruko jači. Kada smo se napokon odvojili, pozvala me je u kupatilo da se okupamo, uz reči da nam je ovo bilo najbolje tucanje do sada. – Sad ćemo se otuširati, pa te vodim da ti pokažem novi krevet u spavaćoj sobi, kao i da vidiš šta sve volim da radim na njemu… Dvadesetak minuta kasnije, pošto smo i popili kafu, ležao sam na krevetu, dok mi je ona sisala kurac i lizala jaja. Obožavala je to da radi, bila je u stanju da sat vremena neprestano puši kurac, i to je radila tako savršeno. Nabijala ga je do grla, menjala ritam, prvo ga sisajući polako, a onda ga divljački pušeći, lizala ga od korena do vrha, igrala se usnama i jezikom sa glavićem, lizala i grickala jaja, masirala ih dok joj je glavić bio u grlu.

Nabijao sam joj kurac u usta, čas je puštajući da sama radi kako želi, čas je hvatajući za glavu i kosu i brzo je tucao u usta, dok je jezikom radila po glaviću, ili me puštala da joj ga nabijam u usta kao da je jebem u pičku. Inače posle tuširanja je ponovo obukla samodržeće čarape, kako reče, zbog kurvanjskog osećaja koji voli kad je ja razvaljujem. Namestila se u pozu 69, te smo jedno drugo obrađivali neko vreme. Dok sam joj lizao pičkicu ili sisao klit, gurao sam joj prst u dupe. Povremeno bih jezikom prešao od klita do dupeta, i gurao joj ga čas u pičku čas u čmar.

Pročitaj i ovo:   Supruga mog prijatelja

Nakon više od pola sata oralnog zadovoljavanja, pomerila se niže, i dalje leđima okrenuta meni, svom silinom se nabila na moj kurac. Uhvatila me je za kolena, noge prebacivši sa strane mog tela, i krenula da se nabija. I to kako, divljala je, mešala, ludačkom brzinom se nabijala tako da joj je samo glavić ostajao unutra, a onda se iz sve snage nabijala nazad. Ja sam pratio njen ritam pomalo je nabijajući odozdo, dok su sobom odjekivali zvuci sudara naših tela, i njeno glasno stenjanje i vrištanje.

Između uzdaha i vriskova, govorila je da je razvalim jače, da ga nabijem, da zauvek želi moju kurac za sebe, i da sam jedini koji će je ovako razvaljivati. Ja sam manje pričao, a više jebao, uz udahe se koncetrišući na to da izdržim što duže taj žestok tempo, i da je nateram da svrši što više puta. Ipak nisam mogao još dugo, i kada je osetila posle ko zna kog svog svršavanja da i meni polako kreće, nabila se brutalnom jačinom nekoliko puta na kurac, a onda skočila i par trenutaka pre nego što ću početi da svršavam nabila ga sebi duboko u usta.

Svršavao sam osečajući njen jezik na kurcu, i njene vešte prste na jajima, kako cede spermu iz mene, i kako sa uživanjem guta sve do poslednje kapi. Kasnije sam otišao do kuće samo da se presvučem, uzmem stvari i vratio se kod nje pa smo nastavili divljački jebati narednih nekoliko dana. Eh, koliko je moje sperme primila što u grlo što u dupe …

1545cookie-checkNimfomanka koja voli da je mlađi momci tucaju po celu noć