Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Sve je naime počelo kad sam bio treći razred srednje škole. Imao sam tek napunjenih 18 godina. Tad sam stalno bio napaljen i drkao sam po pet, šest puta dnevno. Inače živim sa tatom, mamom, dedom i stricem. Jednom, slučajno sam našao cijelu kolekciju stričevih erotskih časopisa, a pošto je on radio a kući dolazio samo vikendom, po cijeli dan sam provodio kod njega u sobi gledajući ih i drkajući. Toliko sam bio napaljen da sam virio kroz ključanicu kupatila dok se stričeva cura kupa, ali nikad ništa nisam uspio da vidim.

Ona je tad imala 30 godina, dugu crnu kosu, tijelo ko cura, duge noge, ekstra guza, ljepo lice i nosila je naočale. Jedne noći sam se probudio, krenuo u wc i prolazeći pored stričeve sobe čuo uzdahe i škripu kreveta. Vrata su bila malo odškrinuta pa sam provirio. Stric je ležao na leđima a cura na njemu, bila je gola, ruke je držala na njegovim ramenima i žestoko skakala nasađena na kurac. Stric je mjesio sise. Zavukao sam ruku u bokse i počeo drkati, nakon pet minuta sam svršio. Vratio sam se u sobu. Od tog dana stričevu curu gledam sasvim drugim očima i kad god drkam mislim na nju. Pošto je bio raspust po cijeli dan sam mislio na nju. Bila je subota, Stričeva cura je došla i rekla da će prespavati. Pošto je stric ošao s kolegom na zabavu u pičarenje. Poslije nekog vremena ušao sam kod strica da vidim dal je donio neki novi časopis. Bilo je oko jedan iza ponoći kad sam čuo auto, vratili su se sa zabave. Požurio sam nazad u sobu i čuo ih kako tiho pričaju. E sad ćeš se uveriti, rekao je stric kolegi. Došli su do stricove sobe i ušli u nju. Čuli su se glasovi. Krenuo sam do sobe, došao do vrata i shvatio da izlaze napolje.
Pobjegao sam da me ne vide. Pošto je stricova soba bila blizu, pobjegao sam u nju i shvatio da sad nemam kud. Ušao sam u ormar. Ušli su njih dvojica i namještali krevet za spavanje. Poslije par minuta usla je i stricova cura. Na sebi je imala spavaćicu do iznad koljena. Ugasila je svjetlo, a stric je upalio lampu, prišao joj, desnu ruku joj spustio na guzu, ona ga zagrlila oko vrata i počela da se ljubi sa njim. I drugu ruku je stavio na guzu i sve je jače stiskao. Malo su se odvojili, skinula je spavačicu i bila je skroz gola. Kleknula je na pod, uhvatila strica za kurac i stavila ga u usta.

Pročitaj i ovo:   Predugo bez kurca

Tad je prišao i kolega, također gol, prinio kurac njenom licu, uhvatila ga je rukom i drkala mu. Pušila im je naizmjenično. Legla je na krevet, raširila noge, stric je kleknuo između njih i lizao joj picu, dok je kolega kleknuo pored glave, mjesio joj sise dok mu je ona pušila. Stric je ustao, namjestio kurac na ulaz pice i nabio ga do kraja. Stegla ga je nogama oko struka. Jebao ju je kao da hoce da je pokida, izbacila je kolegin kurac iz usta i stenjala ko poslijednja kurva. Odjednom je stric zastao izvadio ga i odmakao se. Kolega je legao na leđa, stricova cura ga opkoračila, uzela mu kurac u ruku, namjestila na picu i sjela do jaja. Nabijala se tako nekih desetak minuta dok nije svršila. Kada je svršila opet je počela obadvojici pušiti. Nakon pušenja stric je počeo da ju prstenjači, uvijala se kao zmija i uzdisala vrlo glasno. Toliko se volila jebati da su je još par puta izjebali na njihovo zadovoljstvo a na moju žalost jer sam se ukočio u ormaru i bio nenormalno napaljen. Nakon što su završili, i zaspali izvukao sam se iz ormara i otišao izdrkati u svoju sobu. Pošto su svi moji morali na neki put ići, stric je zamolio svoju curu da me pričuva dok se oni ne vrate. Oni su se vraćali za dva dana što je meni bilo vrh. Kada su otišli nisam znao šta raditi, stalno sam bio u sobi igrao igrice ili drkao na stričevu curu koja je bila u blizini. Došlo je veče i spremila mi je večeru i zvala me, kada sam došao primjetio sam da je slobodnije obučena, nije imala grudnjak. Bradavice su se ocrtavale kroz njenu majcu. Večerao sam te sam otišao u sobu izdrkati. Toliko sam bio napaljen da sam morao dva puta izdrkati.

Pročitaj i ovo:   Uspješni lov na žuti muf

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Nakon nekih pola sata sam išao na wc te vidio nju kako se presvlači za spavanje i odmah sam se vratio u sobu i počeo drkati, u međuvremenu ona mi je ušla u sobu i zatekla me kako drkam. Htio sam propasti u zemlju. Stajala je i gledala me, a ja sam se zaledio. Te me upitala što to radim ja sam odgovorio “ništa”. Ona je došla do mene i sjela, ja sam bio bez bokserica samo sam majcom prekrio kurac. Ona je podigla majcu i pogledala me, te uzela kurac u ruku i polako počela drkati. Bio sam zatečen, te mi je rekla da legnem na krevet što sam i napravio. Kada sam legao ona mi je počela pušiti, nisam mogao više odmah sam počeo svršavati i to direktno njoj u usta. Progutala je moju spermu te skinula spavačicu i počela se dirati po pici. Nisam znao šta raditi, te mi je rekla da joj ližem picu, pristao sam iako nisam bio iskusan što je vjerovatno znala.

Znao sam onoliko koliko sam vidio na pornićima. Lizao sam joj picu i tako je bilo ljepo. Te je rekla da joj ga stavim, i odmah sam se namjestio i stavio glavić u ulaz u njenu picu i počeo gurati. Jebao sam je nekih pet minuta i onda sam svršio. Ona je ležala i počela se prstenjačiti i nakon desetak minuta je svršila. Te se ustala poljubila me i zamolila me da ovo ostane naša mala tajna. Te uzela spavačicu i otišla u strčevu sobu. Naravno nikome nisam rekao našu tajnu. Nakon godinu dana ona i stric nisu više bili skupa i nisam je više viđao. Ali moram priznati da sam doživio ljepo iskustvo.

11383cookie-checkŠpijuniranje i moj prvi seks