Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Imam 20 godina i extra mi se digne svaki put kad pomislim na svoju tetku. Ona je extra pička iako ima 41 godinu, uvek se uteže i oblači provokativne stvari! Stalno drkam na nju! Ona je rođena sestra moje mame ali mene naboj kad ponese ja to sve zaboravim. Udata je i ima sina koji je stariji od mene, ali to mi ne smeta da bi mu jebao mamu a da on ne zna. Super se slažem sa tim bratom ali to nema veze sa ovom pričom.

Tetka mi se zove Snežana i ima fantastično dupe mislim da kada bi joj stavio u guzu mogao bi da ostane ceo dan a da se ne opusti koliko ima dobro dupe, visine je kao ja oko 178, a grudi ima jaku 4, kratku crvenu kosu … Sve u svemu izgleda mnogo bolje nego pola riba sa 25 godina! Po zanimanju je pekarka i radi u jednoj pekari u gradu. Teča je stariji od nje 13 godina i u poznim godinama je već i mislim da nikako ne može da je zadovolji što se tiče seksa, u što sam se posle i uverio. Uvek sam razmišljao kako da joj priđem, kako da je pitam da mi da pičke. Skoro nikad se nisam našao sam sa njom oči u oči i bojao sam se ako je pitam da će reći mojoj mami! Nikako nisam mogao da nađem smelosti da je pitam. Ali od jednom kao sreća da mi se osmehnula. Bio je to radni dan prolše godine, ja sam bio na raspustu a tetka je izlazila iz treće smene a pošto imam familiju 120 km od Beograda i tamo imam i svoju vikendicu. Bila je slava kod familije u selu a radni dan i moji mama i tata nisu mogli da idu jer su radili. Teča i brat su isto radili i nisu mogli da izostanu sa posla a ja ne idem u školu a tetka izlazi iz treće smene. Moji su se dogovorili da mi tata da kola i da idemo ja i tetka jer nema smisla da niko ne ide. Osetio sam to kao najbolju priliku! Razmišljao sam kako da je pojebem i kako da je pitam i sinula mi je ideja da kupim vijagru i da je tetki razmutim u sok u selu!

Pročitaj i ovo:   Vrući seks na vrućem otoku

Kupio sam vijagru i par kondoma i to sve pripremio.

U 7 sati sam otišao po tetku i krenuli smo u selo. Bila je extra kao i uvek! Sve joj se ocrtavalo i kurac mi se digao. Trudio sam se da ona to ne primeti dok smo u kolima ali mislim da je primetila jer je nemoguće ne primetiti kurčinu od 22 cm u punoj erakciji! Rekla je da je umorna i da će da odspava dok ne stignemo u selo. Svakakve misli su mi prolazile glavom kad je zaspala! Dal da ga izvadim i da počnem da je udaram po faci i da joj izsvršavam i tako je probudim? Ipak nisam imao smelosti za tako nešto!.

Čekao sam noć da legnemo i da je tu uhvatim na vijagru! Stigli smo u selo i išli na slavu kod rodbine i obišli svu familiju i došli u vikendicu kod mene. Trebali smo prespavati i sutra se vratiti kući. To sam čekao ceo svoj život! Bilo je oko 10 sati kada smo došli u vikendicu. Vikendica je na dva sprata i gore su dve sobe za spavanje a dole dnevni boravak i kupatilo. Tetka je otišla prva da se okupa . To sam jedva čekao da je prvi put vidim golu i uvek me je kopkalo da li joj je maca obrijana ili dlakava. I razrešio sam tu nedoumicu – bila joj je dlakava kao i većini žena u njenim godinama. Okupala se i otišla gore u sobu da legne a ja sam ostao da se okupam i da smislim kako da joj podvalim sok sa vijagrom! Kada sam se okupao i krenuo gore ona me je presekla njenim glasom rekavši – sine jel te ne mrzi da mi poneseš čašu soka, usta su mi se sva osušlila. Rekao sam da me ne mrzi misleći u sebi ja ću ti ih napuniti spermom pa ti neće biti suva! I sišao sam u dnevni boravak i stavio joj tabletu vijagre u čašu, sačekao da se rastopi i odneo joj.

Pročitaj i ovo:   Imućna baka udovica traži mlađeg momka za vruće igrice

Popila je do kapi i rekla baš sam žedna bila. Nisam mogao da verujem da da je tetka sa sokom popila i vijagru – bio sam oduševljen! I samo je trebalo sačekati sat vremena da odreaguje vijagra. Rekao sam joj da ću leći s njom u krevet jer me mrzi da raspremam drugi u drugoj sobi. Rekla je kako nema problema i nemoj da se stidiš pa ja sam te kupala dok si bio mali. Skinuo sam majicu i legao samo u gaćama. Tetka je čudno pogledala ali se pravila da ne primetim čuđenje. Legao sam, tetka Sneža je bila u spavačici na bratele i bez brusa i bradavice su joj se ocrtavale! Legao sam na leđa i ona je svoju ruku stavila na moj stomak i počela da me češka i mazi. Kurac mi je extra pulsiro, bio je skroz dignut, zatim sam počeo da se pravim da sam zaspao a ona je svoju ruku nabila u svoje gaćice i tad sam bio siguran da vijagra deluje. Počela je da trlja svoju macu i tiho da stenje! Rekao sam sebi sad ili nikad i ustao i izvadio kurac i stavio ispred njenog lica i rekao joj – tetka ja više ne mogu da drkam na tebe, moram te pojebati! Čudno je gledala u kitu i nije verovala ali je bila uspaljena i nije mogla da odoli i stavila ga je usta i počela da mi puši. Svršio sam ubrzo u mlazovima po faci, ustima njenim i sperma joj se slivala niz facu a moj mališa je i dalje bio čvrst.

Rekla mi je – mali ja ne mogu da verujem da ti imaš ovako lepu i veliku kurčinu! Jako mi se sviđa. Jel si u stanju da me guziš?

Rekao sam – naravno tetka pa to čekam ceo život. Ustala je, skinula spavaćicu i naguzila se, rekla je uteraj mi tvoju tvrdu kurčinu! Kurac je bio i dalje tvrd ko pre svršavanja – nije mogla verovati!

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Stavio sam joj ga i počeo sam je ševiti u pičku ali sa guza tako se njeno sočno dupe samo nabijalo! Stenjala je i nabijala se u isto vreme, uživao sam a o tetki i da ne pričam kako je uživala. Ubrzo sam ga nakon 5 minuta izvadio i opet prskao u mlazovima sperme njeno dupe! Kurac je sada već počeo malo da opada, nije bio tako čvrst ali se još uvek držao. Rekla mi je da je fascinirana veličinom, čvrstoćom i izdržljivošću ali da ga je još željna. Mali jel mogu da se nabadam na njega? Rekao sam – naravno tetka ja živim za ovu noć, mogu te jebati celu noć samo ako želiš! Nasmejala se i uzjašila ga i počela da skače po meni. Njene butine su me jako palile kad su udarale od mene i odma kad je sela opet se učvrstio kao da prvi put treba da svršim. Jahala me je i stenjala i odjednom sam osetio podrhtavanje tetkine kokice i ustala mi se sa kite i svršila po mom stomaku. Stavio sam joj ponovo ali je rekla da je strašno boli i da ne može više da ga prima. Ustao sam i nastavio da je jebem među sise. Svidelo mi se i posle par minuta sam svršio po njenim sisama. Polizala mi malo djoku i otišli smo se istuširati i legli ponovo u krevet ali ovog puta goli i zagrljeni i žvalavili se! Rekla mi je da nije za njenu 41 godinu imala bolji seks i da nije videla veću i izdržljiviju kurčinu! Sneža mi je rekla da je željna seksa i da bi ovako mogli češće da se zadovoljavamo jer kako kaže teča može jednom u 2 meseca i to mu se ne digne kako treba i kaže da je skoro ni jedan kurac nije napalio da svrši. Zaspali smo i ujutru smo se vratili u Beograd i dan danas se viđamo i jebemo!

10170cookie-checkTetka ja više ne mogu da drkam na tebe, moram te pojebati