Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Ja sam uspješni poduzetnih na pragu 40-tih, imam svoju firmu i često dolazim u priliku povaliti neku od svojih zaposlenica. Ipak, dosta vremena već izbjegavam takve situacije, jer poslije uvijek slijede ogovaranja, a naročito je nezgodno kad se neka od njih previše zagrije za mene, ili možda moj novac. To izbjegavanje mi je dosta dugo i polazilo za rukom, sve dok nismo zaposlili mladu pripravnicu plave kose, mačkastih plavih očiju, tijela kao u gazele.

Već duže vremena sam je mjerkao, a prilika za akciju ukazala se kad sam trebao ići na poslovni put u Italiju. Sa mnom je trebao putovati i netko iz pravne službe, pa sam vješto predložio da to bude baš Nataša, naglasivši da će joj to biti dobro iskustvo. Možete samo misliti o kojem sam ja iskustvu sanjario. Dok smo se dogovarali o putu u jednom trenu sam se totalno isključio, zamišljajući njenje vrele pupaste usne na mom kurcu.

– Uh, što bih dao da mi ga ta mala popuši – sanjario sam.

Ubrzo sam se vratio u stvarnost, objasnivši svoju odsutnost, jakom glavoboljom. Nisam puno ni lagao, boljela me donja glava, jer mi je barem litra krvi navrnula u kurac izazvavši neviđenu erekciju. Odsjeli smo u elitnom hotelu, uzeo sam najljepše sobe, u namjeri da je očaram svojim bogatstvom. Naravno, nisam zaboravio srediti da budemo soba do sobe. Stigli smo kasno navečer u Rim i imali smo predivnu večeru uz šampanjac i svijeće. Sve kako treba. Nisam htio uprskati stvar te sam je tu noć pustio na miru, zahvalivši se pristojno za ugodnu večer i zaželjevši joj laku noć.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Sutradan smo posao s talijanskim partnerima zaključili na obostrano zadovoljstvo. Nataša je bila prava, šarmirala je sve sudionike sastanka i uvelike mi je bila od pomoći. Te smo večeri bili pozvani na bal, u čast mog poslovnog partnera koji je slavio 50. rođendan. Nata, kako je od milja zovem, mi se požalila da nije ponijela ništa prikladno za takvu svečanost. Poveo sam je u elitnu četvrt, napomenuvši da je častim s haljinom zbog odlično obavljenog posla. Bilo je veoma ugodno promatrati je dok je birala razne haljine i tražila moje mišljenje.

– Što mislite o ovoj? – izašla je lepršavo iz svlačionice. Iako sam u tom trenutku poželio da nema ništa na sebi, moram priznati da joj je haljina savršeno pristajala. Bila je to tanka crna haljina na naramenice, koja je lagano padala na njene jedre grudi. Kako su se ispod haljine nazirale bijele hlačice, predložio sam joj da bi uz haljinu bolje pristajalo crno donje rublje. Pružio sam joj crnu tangu, dometnuvši da joj grudnjak nije potreban.

– Dobro, ali nemojte očekivati da ću sad izaći pred vas samo u toj krpici – nasmiješila se. Poslije sam je odveo u draguljarnicu te sam joj, iako se u početku protivila, kupio lijepu ogrlicu, tako da je sad stvarno mogla proći za princezu. Na balu je bila predivna, sve oči su bile uprte u nju dok je lebdjela na podiju, u njenoj haljini koja je bila taman toliko tanka da niste sigurni vidite li ono što mislite ili je sve ipak samo djelo vaše mašte.

Pročitaj i ovo:   Ja sam Rogonja, žena nam dovela trećeg u brak

– Che bella donna?! – šapnuo mi je na uho moj partner kad smo odlazili sa zabave, kao da mi je htio naglasiti da takvo što ne smijem propustiti. Nataša je dolazila iz siromašne obitelji, tako da joj se od cijelog tog glamura, a pomalo i od šampanjca, zavrtjelo u glavi. Pred vratima sobe sam je nježno poljubio u obraz, bacivši mamac.

– Onda, ne ostaje mi ništa drugo nego se povući u svoju sobu i zamišljati te u onim tangicama, kad mi već nisi htjela pokazati kako ti stoje.

– Ovo je bila večer mojih snova. Zašto zamišljati, kad sam vam spremna dati sve – rekla je, objesivši mi se oko vrata. Ušli smo u sobu ljubeći se, te me gurnula na krevet. Pustila je laganu glazbu, upalila svijeće, te je započeo njen erotski ples. Njihala je bokovima i prelazila rukama po svom vatrenom tijelu. Stiskala je grudi i naguzivala se put mene. Ja sam se dotle razodjenuo i počeo natezati svoju 20-centimetarsku haubicu.

– Ooooh, gospodine direktore, pa vi imate pravu batinu – rekla je uzbuđenim glasom, ne skrivavši svoje oduševljenje s pozamašnim dimenzijama mog kurca. Ubrzo je s nje skliznula haljina, te sam je napokon vidio u tangicama. Imala je prekrasno tijelo, sa zategnutim trbuhom i čvrstim grudima dvadesetogodišnjakinje. Njena zlatna kosa milovala je putene grudi koje su bile ukrašene tamnim svilenkastim bradavicama. Gledajući moj kurac mazila se po pici, te se izvijala i pružala mi pogled čas na grudi, a čas na naprčenu, preplanulu guzu. Polagano je skinula gaćice i bacila ih na mene. Pažljivo sam ih ponjušio. Bile su vlažne i mirisale su na mladu picu. Legla je pored mene i nije mi dugo trebalo da navalim s jezikom na njenu fino podšišanu mačkicu, s tankim plavim dlačicama. Igrao sam se s njenim klitorisom, dok je jecala od užitka – Ližite mi zločestu picu, oooh, sva gorim. Dok sam jezikom obrađivao njen biserčić, zabijao sam joj prst u vlažnu rupicu, te vibrirajući njime istraživao njenu unutrašnjost. Poslije sam jezikom kupio sokove iz njene vagine, pokušavši joj ga gurnuti što više unutra. Nakon što sam je raspametio, odlučio sam da je spremna primiti moju batinu. Stao sam između njenih raširenih nogu te sam joj ga nježno gurnuo do pola.

Pročitaj i ovo:   Čereči me kao što si moju ćerku

– Mmmm – zastenjala je, dok je polagano klizio unutra pa van iz njene dobro podmazane pičke. Malo sam je tako jebao, a onda sam joj ga naglo dao do kraja. Očito se nikad nije susrela s ovolikim macanom jer ju je ovaj drugi dio totalno iznenadio.

– Aaaah !!! – kriknula je – pa vi ćete me raspoloviti! Ipak, ubrzo se privikla na mog macana te mi je njeno glasno stenjanje davalo do znanja da joj paše ova divlja jebačina. Rasturao sam joj pičku svojim užarenim kopljem, ne dajući joj da dođe do daha.

– Uh, kako je ovo dobro.

Nema ništa bolje od pičke u ranim dvadesetim.

One mlađe su previše neiskusne, a one starije su previše rasklapane – razmišljao sam. Osjetio sam da se počela grčiti te sam ga još jače nabijao u njenu ustreptalu pičkicu.

– Ajme koju kurčinu imate. Dajte mi ga, aaaah!!! – stenjala je i vrtjela glavom, dok se cijela tresla kao prut, svršavajući, zabivši mi nokte u leđa. Nedugo nakon što je svršila, izvadio sam svoj pulsirajući kurac iz njene špilje. Uhvatio sam je za glavu tako da sam joj prinio lice mom macanu.

– Želite da vam ga popušim, gospodine direktore? – mazno je rekla, dok me prodorno gledala svojim velikim plavim očima. Ne spuštajući pogled počela ga je gutati.

To što mi ga je pušila gledajući me jebozovno u oči dodatno me uzbuđivalo.

Snovi su postali stvarnost, njene napučene usne su napokon pušile moj kurac, dok su mačkaste plave oči odavale svu strast s kojom je to radila.

– To Nato, puši ga ! – jecao sam od užitka. Njene vragolaste usne su navlačile kožicu preko mog glavića, dok mi ga je rukom strastveno drkala. Zatim ga je cijelog navlažila svojim vrckavim jezikom, ne propustivši polizati niti jedan djelić, pa ni uzavrela jaja. Dok mi ga je tako lickala, osjetio sam da je erupcija veoma blizu, pa sam naslonivši ruku na njenu plavu kosu dao do znanja da želim da ga cijelog strpa u usta. Navalila je na njega, gutajući ga, dok sam joj ja rukom diktirao tempo. Uslijedila je eksplozija, te sam joj, uz snažne grčeve i stenjanje to mala, to, ah, aaaah, Natooo, cijela usta napunio spermom. Oblizivala se kao mačka, uživajući u ljepljivoj poslastici. Odmah mi ga je nastavila pušiti, ne dopuštajući mu da se spusti.

– Ajde se sad malo naguzi da vidim kako ga primaš odpozadi – rekao sam, drkajući ga, ne bih li ga održao u formi za nastavak bitke. Poslušno se okrenula, oslonivši se rukama na krevet te klečeći isprčila svoju guzu prema meni. Polako sam joj ga smjestio u njenu nezasitnu pičku, prodirući sve dublje i dublje u njenu žudnu unutrašnjost. Nabijao sam je sve jače i jače, tako da se morala uhvatiti za šipku na zaglavlju kreveta, ne bi li se održala na koljenima pred mojim naletima. Pogled na Natinu mladu, fino preplanulu, svilenkastu guzu, tjerao me do ekstaze, dok je lupkanje naših tijela proizvodilo ubojiti ritam sirovog, divljeg seksa. Njena uska pičkica mi ga je tako dobro sisala, da sam imao osjećaj da sam se cijeli pretvorio u jedan veliki kurac.

Pročitaj i ovo:   Često maštam da me neko jebe kao kurvu

– To direktore, to, rasturite mi picu – vrištala je onako pripita, dok sam joj ga nabijao do jaja. Ritala se i glasala kao podivljala ždrebica. Osjećao sam se tako moćnim, guzeći mladu princezu, a posebno me raspaljivalo kad bi me nazivala direktorom dok sam je prašio. Kurvica je to često izgovarala, znajući da iza toga može očekivati salvu najžešćih uboda. Bilo je nevjerojatno dobro jebati je u picu, ali sam htio osvojiti i posljednji neosvojeni teritorij njenog tijela. Izvadio sam kurac iz vrele pičke, te joj ga prislonio uz čmar.

– Zar ćete mi ga i tu gurnuti? – osjetio sam mali strah u njenom glasu.

– Budi dobra, poslušaj svog direktora, svidjet će ti se – tepao sam joj, dok sam pljuvačkom mazao svoju kurčinu. Teško sam ulazio u Natinu usku guzu, osvajajući centimetar po centimetar, dok je ona vrištala u agoniji.

– Ajoj, joooooj, aaaaaah!!! Kad sam se smjestio unutra uhvatio sam je za struk i stao nabijati na kolac.

– Je li ti se sviđa kad te nabijam na svoj veliki kurac? – upitao sam, ne posustajaći.

– Daaaaa, direktore! Samo me i dalje jebite svojom debelom kurčinom – odgovorila je jasno. Njen upravo razdjevičeni šupak sisao je moju batinu, dok su mi jaja lupala po njenoj mokroj pički. Uhvatio sam je za ramena nabivši je na kurčinu sve jače i jače.

– Joooj, što mi radite, jooooj!!! – stenjala je, lamatajući svojom dugom plavom kosom. Oboje smo bili u transu, mokri od tucanja, zavijajući što od užitka, što od boli. Njezina uska, nerazrađena guza me brzo dovela do vrhunca.

– Evo ga, stiže! Nato, zlato moje! – vriskao sam, dok je ona uzvraćala.

– To direktore, napunite mi guzu, ah, ah. Odjednom je prasnulo kao iz šampanjca. Zalio sam joj guzu ljepljivom spermom, ugasivši tako požare strasti u našim tijelima. Pali smo iscrpljeni jedno pored drugog, ubrzano dišući, potpuno mokri od divlje jebačine. Nataši je ovo uistinu bilo poučno iskustvo, da bi zaradila dnevnicu u mojoj firmi, treba se pošteno oznojiti.

3720cookie-checkTo direktore, rasturite mi picu!