Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Gurao sam jezik koliko sam više mogao, svrdlao sam njime po njezinoj napaljenoj intimi, a usput sam nastojao što većom snagom usisavati cijelu ribicu u usta, dodatno joj čineći užitak brzim pomicanjem usana. Kad je Gospodaricu snašao klimaks učinilo mi se da nikad nije bio ovako snažan, grčila se na mom licu valjda nekoliko minuta, a oko jezika osjećao sam burne orgazmične spazme mišića njezine pičkice koju sam doslovno obožavao.

Kad je djevojka koju sam lizao, čija je strast dodatno potaknuta zapovijedima koje je meni izricala moja gospodarica, a njezina prijateljica, opet doživjela orgazam, Gospodarica me snažno straga povukla za kosu i primorala da se izvalim na leđa. Zatim je, ni trenutka ne čekajući, nadnijela svoje već dobro nadraženo međunožje nad moje lice, prislonivši svoju nabreklu pičkicu, kojoj su se brazde zbog svježe izbrijanosti još više isticale, na moje usne, glasno tražeći da joj žurno i snažno zabijem jezik.

– Tucaj me jezikom ti mali gade, guraj ga, pojedi mi ribicu

– stenjala je stisnutih zubiju, a ja sam težio što vjerodostojnije ispuniti njezine naredbe.

Po prestanku prvog orgazma, ili možda orgazmične serije, doista nisam mogao raspoznati o čemu je riječ, situacija se nije nimalo promijenila, sve se nastavilo događati upravo kako je i započelo, Gospodarica je nesmiljenom žestinom svojom ribicom i njezinim sokovima punila moja usta, miješala je, nabadala se i svo je vrijeme mene, a valjda i sebe, riječima poticala na još više truda i posljedično tomu još više obostranog užitka.

– Daj, dajjjj, radi mi to mali, dajjj, još jednom ću svršiti, dajjjj, dolazi miiii – gotovo je urlala – dobar si, ahhhh, dobar siiiii, ahhhhh svršavammm.

Pročitaj i ovo:   Često maštam da me neko jebe kao kurvu

A ja sam je samo pratio, pratio sam njezine riječi i još više pokrete njezina tijela, pratio sam njezin užitak i u njemu i sam upravo bestijalno uživao. Gotovo da sam pritom, a izgleda nisam samo ja, zaboravio da ovaj puta nismo sami, da je s nama još jedno željno mlado tijelo, da je s nama djevojka koja jednako tako, možda i više, treba moj jezik i moje usne zaposlene u njezinu međunožju. I, da bi nas na to podsjetila djevojka je, kad je Gospodaricu potresao taj drugi orgazam, tek nešto slabiji od prethodnog, iskoristila trenutak kakve takve naše pribranosti i jednostavno rekla:

– Bih li sada i ja ponovo mogla doći malo na red, strašno sam se nadražila gledajući kako uživate. Mislim da ću svršiti čim mi usne i jezik dotaknu pičkicu – kazala je mala, a Gospodarica je blagonaklono, iako nevoljko, svojoj prijateljici prepustila mjesto na tronu strasti.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Djevojka je to, bojeći se valjda da se Gospodarica ne predomisli, u hipu prihvatila; šireći si prstima usmine jednostavno se njima natakla na moj ispruženi jezik. Zatim je, kao što je i pretpostavljala, zbog prenadraženosti svime što se događa, gotovo istovremeno svršila, i to na način na koji nikad prije sa mnom nije, nekako dugo i otegnuto, gotovo bezglasno. Čim je orgazam prošao, a prepoznao sam to po prestajanju drhtanja njezina lijepa tijela, nastavio sam lizuckati pičkicu koja se prostirala na mojim usnama, pičkicu koju sam sada, kad je Gospodarica mogla gledati što joj radim i guštati se na to, lizao s još više predanosti nego prije.

A pičkica, mlada, bujna i svježa, znala je to cijeniti, uvijala se pod mojim jezikom, stezala se oko njega, vlažila ga je najslasnijim sokovima koje sam i mogao zamisliti, ne samo vlažila, natapala… Djevojka je kročila iz orgazma u orgazam, jezik i ribica ugodno su se družili, toliko ugodno da bi neovisni promatrač mogao pomisliti kao da su pravljeni jedno za drugo.

Pročitaj i ovo:   Radila je baš sve što sam joj tražio. RAZVALIO sam klinku da je jedva stajala

U jednom trenutku, valjda nakon više od sata koje je djevojka provela na mojim usnama a moj jezik u njezinoj rupici, osjetio sam na svom nabreklom macanu ruku Gospodarice.

– Skini se već jednom – rekla je s osmijehom svojoj prijateljici, i kad je ova poslušala naloženo na mom jeziku ponovo se smjestila Gospodarica.

– Hajde mali, potrudi se, daj da još jednom svršim,

a ja ću ti ga rukom isprazniti pa se onda možeš malo odmoriti – rekla je.

I ja sam snažno upro već pomalo bolnim jezikom, počeo sam strasno lizati i sisati obožavanu pičkicu i nije dugo trebalo da sam osjetio kako se u klimaksu grči oko mog kurca koji joj je tako vjerno i dobro služio.

Tada sam osjetio kako se Gospodaričini prsti snažnije stežu oko glavića mog kurca i trenutak kasnije sperma je naprosto šiknula i poprskala me po trbuhu i prsima, oslobađajući me višesatne napetosti.

– Sada se možeš malo odmoriti, priredi nam nešto za pojesti i neko osvježavajuće piće, pa ćemo zajednički, u troje, nastaviti – rekla je Gospodarica, a ja sam se požurio ispuniti joj i tu želju…

1601cookie-checkTucaj me jezikom ti mali gade, guraj ga, pojedi mi ribicu